- 22 Eylül 2017
- 461
- 113
- 18
- 25
- Konu Sahibi Tamamdrdik
-
Ne alaka? Gayet açıklayıcı anlatıyorumYorumların ve anlatımın hiç 17 yaşında birine ait gibi değil.
6 yaşında zor durumda hisseden bir çocuğu karşına alıp anlat desen
çok daha iyi ifade eder kendini.
Yedin mi dedi.
Babam hızlı yedi ben aç kaldım.
Doymuyorum.
Yok illa 17 yim konum gerçek diye ısrar ediyor isen ruhsal anlamda sorunların var.
Psikolog.
Söylemezsen bilemez.Söyleyeceksin.Ben babanın gaddar olduğunu düşünmüyorum.Bilmiyor adam.Sen anlatacaksın.Misal,her akşam gelirken ekmek al baba de.Ne var bunda?Peynir zeytin varmış.Yersin işte.Adam seni aç bırakmıyor kuzum,sen kendini aç bırakıyorsun.Annemin yanında olduğum zamanları çok rahattım. İstedğimi aldırırdım isedğimi yerdim korkmazdım babamın yanında öyle değil tabi. Saygı herhalde bu.. benim rahatsız olmam diken üstünde olma derecesine kadar hatta bu saygı oluyor. Ben başka meyve yemek isterim mesela çilek muz babam almaz. Alsa ne olur dedem fakir olduğu halde alırdı sürekli lokantaya giderdik. Babam öyle değil baba açım lokantaya girelim diyemem oda girmez zaten. Benim canım belki başka şey istiyor ama o çorba yedi diye ben başka şey isteyemiyorum dedem tam tersiydi. Hiç utanmazdım ama onla da olamam
Ne alaka? Gayet açıklayıcı anlatıyorum
Adi ustunde senaryo.Bencede hamburger yerine marketten biseler al ekmek arasi gotur.. evde hicmi peynir zeytin donates olmaz? Yumurta tereyag olmaz? Gariplik var senaryoda ama..
Siz psikoloğa gidin. İnanmıyorsanız yazmayın zaten sinir hoplatmayın.O senin kanaatin.
Baban ne söylese sonuna, der gibi.. diye iliştirmişsin.
Bugun 4 yaşında oğlumu aradım ne yedin diye sordum, saydı tek tek.
Olağan ve sıradan bir durumu çok sıra dışı bir şeymiş gibi yedirmeye çalışmanın anlamı yok.
17 yaşında bir kız
Babasıyla aynı tabakta yemek yemeği ret eder bir kere.
Bu iradeye sahip olabilmeli.
Ne yedin diye sorulduğunda kahvaltı ettim, yumurta bitti, evde bir şey kalmadı baba diyebilecek
kapasite de olmalı. Dediğim gibi 6 yaş grubundan çıkalı çok oldu.
Dürüm aldı doymadım. Bir mutfakta 1 paket makarna dahi olmayışı aklımın alabildiği bir şey değil.
Üstelik fakiriz de demedin zaten baban memur.
Baba günlük 7 lira cep harçlığı veriyor
Her gün dışarıdan yemek getiriyor, evde internet bağlı istediğin gibi takılıyorsun.
Baba cimri, kızımız aç.
Kusura bakma bu kadar tutarsızlık içerisin de yine de gerçek olma ihtimaline karşı
tavsiyem aynen geçerli.
Psikolog.
Senaryoysa yazmayınAdi ustunde senaryo.
Ooo sakin dostum bunlari babana soylemen gerekiyor.Siz psikoloğa gidin. İnanmıyorsanız yazmayın zaten sinir hoplatmayın.
Bugun ne yedin.Off tamam babama söylicem istediğim şeylerden yicem. Utanmıcam. ........
Oo sen hani carsiya tek cikamiyordun.Hafta sonu dışarı çıktığım için param kalmadı. Bu hafta bir tane simit yiyorum. Çok acıktığı için de yemek yicem evde. Babam yemek alıcam diyordu inşallah almıştır
Baban benim babama benziyor. O da kendisi acıkmayınca bir şey getirmezdi eve. Bizde fakir değildik. Babam resmi bir kurumda müdürdü üstelik. Ama kendisine aşırı cömert olup, eşi ve çocuklarına cimriydi. Yemek konusunda bize hainlik yapardı. Annem bu yüzden evde yapabileceği bir iş buldu. Bizi ona muhtaç etmedi. Seni anlıyorum, bazı insanlar utangaç olabilir. Bende utangaçtım. Babamın yanında yemek yemeğe bile çekinirdim. Herkes yüksek bir özgüvenle doğacak diye bir kaide yok. Ama çaba göstermelisin.Hafta sonu dışarı çıktığım için param kalmadı. Bu hafta bir tane simit yiyorum. Çok acıktığı için de yemek yicem evde. Babam yemek alıcam diyordu inşallah almıştır
Gizlice çıkıyorum param oluncaOo sen hani carsiya tek cikamiyordun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?