evde yemek yok

:))Benim babam da öyledir.Halbuki evde herşey olurdu,o arkadaşlarıyla tavuk ızgara ya da köfte yese bize de yaptırırdı.İçi rahat etmezdi.
Fakat bu baba da sorumsuz.gelmedi bana.Adam soruyor doydun mu,umursamasa sormaz,cevap,evet.Adam da diyordur ne kadar az yiyor,bununla mı doydu,ona gülüyordur.Benim kızım da kuş kadar yer,artık sinirlerim bozulur,o kadar yer ve doydum derse ben nereden bilebilirim hala aç mı

Bence sorun sende. Kibarlık eden misafirler gibi "ben yedim tokum" dersen baban da ötesini düşünmez. Babaya kibarlık olmaz, yemediysen yemedim diyeceksin. Çay istiyorsan istiyorum diyeceksin. Anne olsa farklı düşünür ama erkek kafası detaya bakmaz. Hele dediğin gibi cimriyse işine bile gelir. Belki baban da bizim kız mızmız, zaten yemiyor diyordur.
Ayrıca 17 yaşında bir çocuğun sadece doyması yetmez. Sen daha gelişme dönemindesin, iyi beslenmen lazım. Etin sütün meyvan olacak, kahvaltın yemeğin düzgün olacak. Bu sorunu paylaşabileceğin bir büyüğün varsa onunla konuş veya okulda rehber öğretmenine anlat.

Emin olun hic bir babaya evladinin yedigi cok gelmez.
Hiç bir baba? Benim babam yüzüme ben sana bakmak zorunda mıyım ş.r.fsiz diyen bir baba hem de durduk yere :)
Bence her babanın iyi bir baba olduğunu düşünmeyin. Babalığın gerekliliklerinden bi haber bir sürü baba var piyasada

Her gün 5 liraya hamburger yeme. Okula giderken simit ayran al. Y da okuldan al. Ben öğretmenim, okullarda simit ayran, üçgen peynir olur. 3 liraya onlardan alsan, her gün 2 liran kalır. Onla da makarna alırsın, bir gün patates al, ne bileyim poğaça al ye. Her gün hamburgee yemek zorunda değilsin.

Bı hamburger doğurmaz.zaten onun yerine bı simit bı ayranla.mis gibi doyar karnın

Benim babamda çok duygusuz. Duygusallığı bir kenara bırakalım diyor hep

Haftalık 35 tl ile çıkıyorum ondan açım şuaaannnnn..........
Ama çarşıya gzmeye gidiyormuşsun. Ben lisedeken yol param olmazdı, bırak çarşıya harçlıkla gezmeye gitmeyi. Madem 35 liran var her gün hambrger yeme, ayağını yorganına göre uzat diyor kk. Okudun mu?

Madem evde kahvaltılık var kahvaltı yap kendin okula giderken babanın sormasında birşey yok ki 31 yaşındayım babam banada söyler kahvaltı yap yaptın mı ,meyve vs ye diye bu kadar alıngan olma derim.Peyniri al ekmeğin arasıra koy ye yada yiyemiyorsan okula götür ekmek arası yersin lisedeyken illa okuldan yiyeyim demezdim evden de götürürdüm daha güzel oluyor.

Yahu kafami vurucam şimdi duvara .
Diyelim ki sabah yedin mi diye sordu .
Evet yedim henüz tek hapla beslenme dönemi gelmedi
Normal insanlar gibi bende kahvaltı yaptım diyemiyor musun sen ?
Ne demek yedin mi ?
Ya ben sokaktaki kedilere mama alıyorum
O baban sen yiyip bitirince eşşek gibi gidip yenisini alacak !!!
Sabah kahvaltı hazırlayın ikiniz yiyin işte
Yemin ederim evde yenilen icilenin konuşulduğu başka bir ev görmedim ben .
Bari bi kız yurduna git bakmayacaksa
En azından 3 öğün yemegin olur
Vay arkadaş yaa !!!

Babanız hem az yemek yiyorsun deyip hem nasıl cimri olup yediklerinizi sayıyor anlamadım ben. Zaten evdeki işleri o eve gelmeden yapmıyor musunuz adam neden yemek yemeyin diye size iş çıkarsın ki. Sizin için çalışıyor adam. Yemenizi istemese kendisi yer eve getirmez ama ne yapsın siz yemek yapmayı öğrenmeyince işten getiriyor. İşyerinden getirdiği yemekleri ayrı tabaklara koyun eve para bırakmıyor mu ya da eve hiç mi sebze birşey alınmıyor sonuçta annenizle evliyken bir market pazar yapılıyordu değil mi para isteyin alışveriş yapın yemek yapmayı öğrenin.

Bence siz de işin kolayına kaçıyorsunuz. Ya işyerinden yemek getirsin ya hazır birşeyler söylesin istiyorsunuz. Kendinize akşam acıkınca bir tost yapabilirsiniz bir yumurta makarna menemen yapabilirsiniz yanii. Liseye giden kızsınız. Ev bomboş tamtakır değildir yanii.

Son düzenleme:
Son sınıfım. Hoca ders çalışalım diye boş bırakıyor benimde canım sıkılıyor giriyorum amaa bahaneniz var yani

Hocanız ders çalışın diye boş bırakıyor internetten siteye yaz diye değil. Ayrıca okulda wifi şifresi mi var demek ki telefonunuzda internette var. Çok parasız değilsiniz demek ki. O baba sana bakmayacak olsa yanına almazdı adam içmiyor etmiyor. Bence siz gayet sorumsuzsunuz yemek yapmak falan işinize gelmiyor. Lise son sınıfsanız üniversite sınavlarına hazırlanmanız lazım dimi burada dolaşacağınıza boş derslerinizde hadi canım hadi başka yerde kafa bul sen.

Adresini ver bi tepsi kek börek yollicam .
Neli seviyorsun söyle bakalim dalga geçmiyorum .
Tarhana marhana yolliyim
Baban gelmeden pişir ye ..
Vallahi içim şişti dünden beri..
Özelden bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…