- 13 Eylül 2015
- 21.891
- 68.786
- 598
- Konu Sahibi Tamamdrdik
-
:))Benim babam da öyledir.Halbuki evde herşey olurdu,o arkadaşlarıyla tavuk ızgara ya da köfte yese bize de yaptırırdı.İçi rahat etmezdi.Annenizle ayrılar siz babanızla mı yaşıyorsunuz?
Bana aşırı cimri geldi babanız. Kendi annemi/babamı düşünüyorum,rahmetli babam dışarda birşey yese içi rahat etmez gelirken bizede getirirdi. Gece uyandırıp "kızım ben dısarda yedim,sizede aldım,hadi kalkın yiyin"derdi,yedirirdi bizede onu.
Kilo almıyorsun dediğinde "baba doymuyorum ben artık,yetmiyor getirdiklerin,ya daha fazla getir yada eve malzeme alalım,evde ben hazırlayıp yiyeceğim"deseniz olmaz mı?
Bunada gelmezse babanız,pratik şeyler bulundurun evde. Ekmek,minik porsiyonlarda peynirler satılıyor onlardan,sıcak su ekleyerek pişirmeden hazırlayabileceğiniz çorba ve makarnalardan bulundurun. Çok pahalı şeyler değil. Hepsini birden almanızda gerekmez. Bir gün birini,bir gün digerini alip kendinize hazırlayıp yiyin.
Canım senin tek sorunun bir ağzın olduğunu unutman,konuşmaya yarıyor,bir dene...Gizlice çıkıyorum param olunca
Hiç bir baba?Emin olun hic bir babaya evladinin yedigi cok gelmez.
Her gün 5 liraya hamburger yeme. Okula giderken simit ayran al. Y da okuldan al. Ben öğretmenim, okullarda simit ayran, üçgen peynir olur. 3 liraya onlardan alsan, her gün 2 liran kalır. Onla da makarna alırsın, bir gün patates al, ne bileyim poğaça al ye. Her gün hamburgee yemek zorunda değilsin.Babam ayrı sofra kurulmasını sevmiyor. Mesela birlikte yicem illa. Ayrı yesek doyarım ama onla yiyince aç kalıyorum. Bide hep kuru fasulye nohut ben sevmiyorum onun sevdiği yemekler onlar. Ben yiyemiyorum. Zaten para olsa ben gider makarna alırım başka şey alır yaparım. Evde yoğurt olsa tabağa koyup yemek istiyorum ama onu da birlikte yiyoruz kızmaz belki yesem ama sorar kötü hissederim yani.
Hani paran yoktu kızım?Gizlice çıkıyorum param olunca
Son sınıfım. Hoca ders çalışalım diye boş bırakıyor benimde canım sıkılıyor giriyorum amaa bahaneniz var yaniŞuan bence sadece hepimiz trolleniyoruz
Hani liseye gidiyodu bu kız 7/24 burdA bu nasıl oluyor
Haftalık 35 tl ile çıkıyorum ondan açım şuaaannnnn..........Hani paran yoktu kızım?
Benim babamda çok duygusuz. Duygusallığı bir kenara bırakalım diyor hepHiç bir baba?Benim babam yüzüme ben sana bakmak zorunda mıyım ş.r.fsiz diyen bir baba hem de durduk yere :)
Bence her babanın iyi bir baba olduğunu düşünmeyin. Babalığın gerekliliklerinden bi haber bir sürü baba var piyasada
Ama çarşıya gzmeye gidiyormuşsun. Ben lisedeken yol param olmazdı, bırak çarşıya harçlıkla gezmeye gitmeyi. Madem 35 liran var her gün hambrger yeme, ayağını yorganına göre uzat diyor kk. Okudun mu?Haftalık 35 tl ile çıkıyorum ondan açım şuaaannnnn..........
Baban ne işle meşgul?? Annen nerde?Benim babamda çok duygusuz. Duygusallığı bir kenara bırakalım diyor hep
Madem evde kahvaltılık var kahvaltı yap kendin okula giderken babanın sormasında birşey yok ki 31 yaşındayım babam banada söyler kahvaltı yap yaptın mı ,meyve vs ye diye bu kadar alıngan olma derim.Peyniri al ekmeğin arasıra koy ye yada yiyemiyorsan okula götür ekmek arası yersin lisedeyken illa okuldan yiyeyim demezdim evden de götürürdüm daha güzel oluyor.Evde yumurta peynır zeytin oluyor. Geçen de dediki kahvaltı yapmıyorsun evde. Yapsam sorar yedin mi diye bende buna alınırım. Yenmişse al peynir yumurta illa sorman mı lazım. Geçen sordu yedim dedim hafif güldü neden güldüyse. O sabah kahvaltı yapıyor sonra akşam yiyoruz saat 5 de. Sonra hiç yemiyoruz zaten. 11 de yatıyorum acıkıyorum haliyle. O acıkmıyor nedense göbekli halbuki. Babam diyor ki kilo almıyorsun çünkü yemek yemiyorsun.ama tabakta 2 kaşık yemek kalana kadar yiyor insan der ki bu kız açtır o yesin ben kalkayım. Ama bakıyorum o hala yiyor ben kalkıyorum doydum diyorum boş tabağı mı yiyeyim. Yemicekmisin diyor bide sanki yemek kaldı sofrada. Eskiden de bana çamaşır astırırdı azıcık yemek bırakırdı tabakta öyle yerdim ilk çamaşırları as derdi. Sanki salak yerine koyuyor gibi şimdi yapmıyor bekliyor beni.
Evde yumurta peynır zeytin oluyor. Geçen de dediki kahvaltı yapmıyorsun evde. Yapsam sorar yedin mi diye bende buna alınırım. Yenmişse al peynir yumurta illa sorman mı lazım. Geçen sordu yedim dedim hafif güldü neden güldüyse. O sabah kahvaltı yapıyor sonra akşam yiyoruz saat 5 de. Sonra hiç yemiyoruz zaten. 11 de yatıyorum acıkıyorum haliyle. O acıkmıyor nedense göbekli halbuki. Babam diyor ki kilo almıyorsun çünkü yemek yemiyorsun.ama tabakta 2 kaşık yemek kalana kadar yiyor insan der ki bu kız açtır o yesin ben kalkayım. Ama bakıyorum o hala yiyor ben kalkıyorum doydum diyorum boş tabağı mı yiyeyim. Yemicekmisin diyor bide sanki yemek kaldı sofrada. Eskiden de bana çamaşır astırırdı azıcık yemek bırakırdı tabakta öyle yerdim ilk çamaşırları as derdi. Sanki salak yerine koyuyor gibi şimdi yapmıyor bekliyor beni.
Son sınıfım. Hoca ders çalışalım diye boş bırakıyor benimde canım sıkılıyor giriyorum amaa bahaneniz var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?