- 10 Nisan 2014
- 3.381
- 3.812
- 133
- Konu Sahibi Tamamdrdik
-
Bende annemin yanında öyleydim o zaman annem ben dedemle yaşardık. Dedemi babam gibi severdim onla büyüdüğüm için onun gözüne girmek istedim hep ama babama öyle yapmıyorum hiç umrumda değil ne yapsam beceriksizim çünkü ne yapsam işe yaraamazım gerekte Yok o yüzden. Aç kalmam artık baba ben şunu bunu isterim derim tamamSize güvensin yada güvenmesin ne alaka ki bende babamla yaşadım 10 yaşındaydım ufak tefek bişeyler hazırlardım. Patates yumurta hatta basit yemekler bile yapardım babam da alırdı dışardan.
Zamanla ben öğrendikçe kendide sevdi ve dışardan almak yerine bana yardım etmeye başladı.
Kendine bişeyler hazırla dolaba kilit vurmadı ya adamcağız.
Eger saka olsun diye benim vaktimi aldiysan senin yakani birakmam cok ciddiyim burasi sanal ortam olabilir ama ben burada kimseyi kandirmadim ve kandirilmak istemiyorum.!
Bişey demiyorum.. açıklama yapmama gerek Yok..Bende ona köpürüyorum sabahtan beri
Ya biraz sesini cikar. O utanmiyorsa, sen niye utaniyorsun ki? Bu kadar pasif olma. Icerim cay de, kek de yerim, agzim yok mu de.Babam bir ara kıyafet almıyordu. Anneme şikayet ettim dava açtı da. Şimdi kıyafet alıyor. Lisenin ilk senesi hiç kıyafet almadı mesela. Sonra dava açılınca duygu sömürüsü yaptı bilmiyordum diye. Halbuki para vermek istemedi bide uğraşmak istemedi. Utanıyorum açım demeye şuan. Babama dedim ki dürümle doymadım o da dediki dürüm doyurmaz ama yedikten sonra midene oturur tok hissedersin. Ee baba az bişey yiyip aç kalınca da insan bir süre sonra tok hisseder dedim olur mu öyle şey diyor. Bir kafeye gitsek kendine çay söylüyor bana içmezsin dimi diyor.
HayırKonuyu ilk okudugumda cok üzülmüştüm senin için..sonra yorumlara verdiğin cevaplara bir bakayim dedim de sana kızmaya başladım..senin yasinda kızım var senin yerinde olsa ne yapar eder bircok yol bulurdu herhalde.Niye konusurak isteklerini dile getiremiyorsun?Babandan bu kadar cok cekinmen cok sacma cunku konusmayi hic denememissin.Agzini acmaya korkuyorsun.
Aşırı derecede alingansin..Kendine gel biraz aş kendini.17 yasindasin 5 yasinda minik bir kiz degilsin.
Bunu bende biliyorum hanfendi..o yorumu yapmamin tek nedeni konu sahibini sarsmakti.Belki bir kiyas yaparda azimli davranir diyeydi..ama sagolun iki dakikada bozdunuz..Hayır
Yanlış düşünüyorsunuz
Kızınızı siz yetiştirdiniz, tepkilerini bilirsiniz
Bu kızımız hayal bile edemeyeceğimiz yerde şekilde büyümüş
Her 17 yaşında olan kız
Akıldan geçen genel geçer tepkileri verecek değil ya
Merhaba bakin haklisiniz aslinda ama ben bisuru sey yazdim akil vermeye calistim ama bana cevap bile yazmadi bunu yaparim falan gibi yani insan bi disunuyor yani...Hayır
Yanlış düşünüyorsunuz
Kızınızı siz yetiştirdiniz, tepkilerini bilirsiniz
Bu kızımız hayal bile edemeyeceğimiz yerde şekilde büyümüş
Her 17 yaşında olan kız
Akıldan geçen genel geçer tepkileri verecek değil ya
Bende oglumu ornek veemistim.Bunu bende biliyorum hanfendi..o yorumu yapmamin tek nedeni konu sahibini sarsmakti.Belki bir kiyas yaparda azimli davranir diyeydi..ama sagolun iki dakikada bozdunuz..
Bence de sen çık.Şakasın heralde sen ay çıkıyorum konundan fenalık geçirttin bana
YahuBunu bende biliyorum hanfendi..o yorumu yapmamin tek nedeni konu sahibini sarsmakti.Belki bir kiyas yaparda azimli davranir diyeydi..ama sagolun iki dakikada bozdunuz..
Hahaha güzel noktaEski konular efsane ya somurtmaktan kaşının arası ağrıyormuş kızımızınerkek bir arkadaş kendini ezikleyerek kadınların ona acımasını izliyor. Hiç bir ezik kendini bu kadar ezmez nokta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?