evde yemek yok

Bende annemin yanında öyleydim o zaman annem ben dedemle yaşardık. Dedemi babam gibi severdim onla büyüdüğüm için onun gözüne girmek istedim hep ama babama öyle yapmıyorum hiç umrumda değil ne yapsam beceriksizim çünkü ne yapsam işe yaraamazım gerekte Yok o yüzden. Aç kalmam artık baba ben şunu bunu isterim derim tamam

Konuyu ilk okudugumda cok üzülmüştüm senin için..sonra yorumlara verdiğin cevaplara bir bakayim dedim de sana kızmaya başladım..senin yasinda kızım var senin yerinde olsa ne yapar eder bircok yol bulurdu herhalde.Niye konusurak isteklerini dile getiremiyorsun?Babandan bu kadar cok cekinmen cok sacma cunku konusmayi hic denememissin.Agzini acmaya korkuyorsun.
Aşırı derecede alingansin..Kendine gel biraz aş kendini.17 yasindasin 5 yasinda minik bir kiz degilsin.

Bak ben burada sizin kadar kimseyle ilgilenmedim benimde 2 evladim var onlari dusunerek yaziyorum.Biraz kendiniz icin ugrasin cozum uretin lutfen.

Kıyamam sana.
Seni abartı diye eleştirenleri takma kafana.
Milletin tuzu kuru, karnı tok, uzaktan konuşmak kolay.

Ben de diğer ablaların gibi babana doymadığını söyle derim.
Odana yiyecek saklamak nereye kadar? Devlet yurdunda bile bu alışkanlık terk ediliyor.

Çok üzülerek okudum. Baban sadece kız evlat olduğun için baştan ayağa yetersiz olduğunu düşünüyor. Senin bu kadar çekingen olman çok doğal. Buna ezik denilmez.

Varlık içinde yokluk, yahu ne hayatlar var

Acizim diyene vurmaya bayılıyorsunuz, kız lise öğrencisi, kardeşimiz yaşında, o kadar tutarsız ki buradaki kadınlar.
Sana üzüldüm, özelden yazarsın yardıma ihtiyaç olursa.
Diğer yandan, yazan çoğu kadına acıdım, o kadar sindirilmiş olmak ki, çocuğa akıl verirken bile, empatiden yoksun olmak

Ya biraz sesini cikar. O utanmiyorsa, sen niye utaniyorsun ki? Bu kadar pasif olma. Icerim cay de, kek de yerim, agzim yok mu de.

Evde tabaklarimizi ayirmak istiyorum de. Bak sen yaslisin, gelisme caginda olan benim ama 3 katim yiyorsun de. Lanet olsun, sanki dogururken bana sordunuz, lokmalarimi sayiyorsun de. 3-4 sene idare et, calisip tum yaptirdigim masrafi faiziyle oducem de. Amaa de bir sey yeterki.

Tum konularin boyle. Varla-yok arasi yasiyorsun, azicik yasam belirtisi vermek icin caba goster. Yoksa tum omrun, diger insanlarla iliskilerin de boyle gecer.

Hayır
Yanlış düşünüyorsunuz
Kızınızı siz yetiştirdiniz, tepkilerini bilirsiniz

Bu kızımız hayal bile edemeyeceğimiz yerde şekilde büyümüş

Her 17 yaşında olan kız
Akıldan geçen genel geçer tepkileri verecek değil ya

1 paket makarna șok markette 1 tl... Okuldaki hamburgerden kisip evde makarna yap diyecegim anlattigin tablodan dolayi...

Bunu bende biliyorum hanfendi..o yorumu yapmamin tek nedeni konu sahibini sarsmakti.Belki bir kiyas yaparda azimli davranir diyeydi..ama sagolun iki dakikada bozdunuz..

Merhaba bakin haklisiniz aslinda ama ben bisuru sey yazdim akil vermeye calistim ama bana cevap bile yazmadi bunu yaparim falan gibi yani insan bi disunuyor yani...

Bir soğan iki patates bi kasik salcayla bi tencere yemek olur. Birer kilo alsan kac gün yeter.
Babamın düzeni dediğin ne?
Bulasiklari o yikiyorsa cikmasin diye tembellikten olsa olsa. Al yemeği sen bol
Sofrayi hazirla
Sen bu yastaiki tabak koymaya kendin karar veremezsen yarin calisrken okurken ne yapacaksin. Küçük degilsin ocakla oynama diyelim . Baban yokken pisir.
Netten bak. Yaparsin ilki kotu olsa ikincisi yenir. Bi haftaya kalmaz baban da mutlu olur merak etme. Sonra dersin eve malzme alalım diye alır.
Sen niyetlende hepimiz sana yemek tarifi konusunda yardim ederiz

Annem hastaydı küçükken psikolojik olarak dedem vardı başımda sürekli hastaneye giderdik. Deli hastanesine bile gittim annem için bide teyzem vardı bizle yaşayan o da hastaydı o da yattı orda Böyle okudum ortaokulu. Bana hep derlerdi babana git psikolojin nasıl bozulmadı hayret falan ama bozuldu işte. annem hep sevgiye muhtaçtı babamla ortaokula kadar güzel bir bağım olmadı serbestim sonra babamın yanında baskıyla büyüdüm babam şuan yanımda

Şakasın heralde sen ay çıkıyorum konundan fenalık geçirttin bana
Bence de sen çık.
Madem inanmıyorsun yazma.

Her dediğini ha diyince yapacak değil, kız 17 yaşında. Aldığı nefesin hesabı sorulacak diye, yersiz, kimsesiz hissediyor.

Zorla mı fenalık geçirtti?
Çık git konudan, ilk mesajda, tehdit mi edildin yazmazsan kötü olur diye.

Yeni üyesin, yazdıklarının ayarı yok, pek takip edip son anda üye olanlardan mısın?
Milleti azarlamaya mı üye oldun?

Bazen çok acımasız oluyorsunuz.

Ve ben burada, bu topicte, sadece bu topicte yazıp
Sivri olduğunu iddia edenlere, artık nefret duyuyorum

Eski konular efsane ya somurtmaktan kaşının arası ağrıyormuş kızımızın erkek bir arkadaş kendini ezikleyerek kadınların ona acımasını izliyor. Hiç bir ezik kendini bu kadar ezmez nokta.

Bunu bende biliyorum hanfendi..o yorumu yapmamin tek nedeni konu sahibini sarsmakti.Belki bir kiyas yaparda azimli davranir diyeydi..ama sagolun iki dakikada bozdunuz..
Yahu
Burdan yazarak mı sarstın sultan hanım?
Dertleşmeye anonim olduğu yere
Her şeyi olduğu gibi yazıp
Anlatmaya geliyor

Dedikodu Kazan’ında konuşsaydı
Farklı tepki almazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…