evde yemek yok

O aldığım yemeği evde babamın yanında yemeye utanırım işte ben. Sanki benim evim değilmiş gibi. Anlaşılmıyor olabilirim zaten hep böyle acayiptım

Neden utanacaksın orası seninde evin hazır çorba al koy odana ekmekle ye en fazla 1 tl bir paketten 4 kase çıkar.

Neden alınıyorsun her baba sorar yedin mi yemek vs diye benimkide soruyor yemek yedin mi vs diye hiç aklıma alınmak gelmedi,ayrıca bulunduğun semtte sağlık ocağı vardır oraya bile gidebilirsin tahlil için.

Ajite yapıyosun şuan ben aç kaldığına inanmıyorum.
Yemek isteyen aç kalmaz het halukarda alır yer yapar..
Herzaman aç değilim bazen yemiyorum fark eder ve sorarsa utanırım çünkü he acıtasyon yapıyorum o da senin görüşün

Gunde 7liradan haftada 35lira yapar harçlığın.35tl'ye ben 1haftalık pazar alışverişi yapıyorum.Sende haftalık olarak al harçlığını ve okula yiyecegini evden götür ekmek arası. Hem okulda hem evde doymuş olursun.Ekstra okul masrafında mı olmuyor?Fotokopiydi,kırtasiye alışverişiydi...10liralık lazımsa 20lira tutuyor de.

Herzaman aç değilim bazen yemiyorum fark eder ve sorarsa utanırım çünkü he acıtasyon yapıyorum o da senin görüşün

Bana saçma geldi baban o senin ve yemekten utanıyorsun gizli ye oyleyse ekmek arasıda mı yapamıyorsun. Hamburger aldığını söylemişsin maddi durumun cokta kotu değil hamburger yerine alternatif üretebilirsin

baban belkide anlamıyor senin ac olduğunu. senin yediğin gözüne niye batsın? sakın düşünme öyle belkide seni diyet de sanıyor.
canım babanla konuş,ben artık yavaş yavaş yemek yapmayı öğrenicem de. makarna pilav basla

Özgüveni hiç yok. Kesinlikle psikolojik yardım alması lazım ama nasıl???? Öff çok üzüldüm yaaa.

Baban senin ac kaldigini bilse emin ol birseyler yapar doyurmak icin.

Neden babandan bu kadar utaniyorsun anlamadim?

Doymadim de.
Ayni tabaktan yemeyin 2 ye bolun herkes payini yesin falan.

Valla anlamadim ben.

Evde hic peynir ekmek de mi olmaz.

Nasil ev orasi?

Babaniza yardim etmek cok zor olmamali saziyorum koca adam kendi isini kendi yapabilir yaftalarina anamiza babamizada yardim etmeyeceksek ne ise yarariz

Eksik taşlar var, ya sen anlatamadın yada anlatmadığın detaylar var mantık oturmuyor

Oluyor tabiki. Şuan yedim mesela 4 dilim ekmek zeytin salça sürdüm bide. Herzaman evde ekmek olmuyor mesela onu diyorum herzaman giyemiyorum çekiniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…