- 28 Ocak 2009
- 34.360
- 57.526
- 1.123
- Konu Sahibi Tamamdrdik
-
O aldığım yemeği evde babamın yanında yemeye utanırım işte ben. Sanki benim evim değilmiş gibi. Anlaşılmıyor olabilirim zaten hep böyle acayiptım
İşte o hamburgeri alma ekmek al içine evden birşeyler kat paranla patates,al,minik salamlar var açıp bitirmelik ondan al,üçgen peynir al ekmek arası yap götür.Pahalı oluyor kantinler. 5 lira bir hamburger sabah da 1,25 simit alıyorum
Neden alınıyorsun her baba sorar yedin mi yemek vs diye benimkide soruyor yemek yedin mi vs diye hiç aklıma alınmak gelmedi,ayrıca bulunduğun semtte sağlık ocağı vardır oraya bile gidebilirsin tahlil için.Babam bana yemek yedin mi diyince de alınıyorum neden? Çünkü babamın yanına gidiyorum ve baktım ki uyuyor baba ben yemek yicem diyorum bazen o yemek yemicem hastayım diyor tamam ye sen diyor. Bende yemeye gidiyorum bir bakmışım babam uyanmış mutfağa gırıp sonra tuvalete gidiyor ki ben buna alınıyorum sanki ne yemiş diye bakıyo. Bide mesela 2 çeşit yemek getiriyor diyelim pırasa ye diyor ben pırasa seviyorum biliyor ama belki ben diğer yemekten yicem. Neden akıl veriyor bana.
Herzaman aç değilim bazen yemiyorum fark eder ve sorarsa utanırım çünkü he acıtasyon yapıyorum o da senin görüşünAjite yapıyosun şuan ben aç kaldığına inanmıyorum.
Yemek isteyen aç kalmaz het halukarda alır yer yapar..
Herzaman aç değilim bazen yemiyorum fark eder ve sorarsa utanırım çünkü he acıtasyon yapıyorum o da senin görüşün
Patso degilmi oooo biz haka yiyoruz onuEkmek arası patates kızartması da yemişliğimiz var
Özgüveni hiç yok. Kesinlikle psikolojik yardım alması lazım ama nasıl???? Öff çok üzüldüm yaaa.ya evet hiçbir girişimde bulunmamış ki
dese ki ben mutfağa gittim babam yemek yerken gördü kızdı beni dövdü falan diyeceğiz adam sayko manyak
ama adam mutfağa gidip bakmış diye alındım da alındım
ya alın ama aç kalma yani.
Hayır. Kavga ediyoruz sadeceBaban sana fiziksel şiddet uyguluyor mu?
Şu saatte canım çekti yinePatso degilmi oooo biz haka yiyoruz onuailecek....
Nasıl kavgalar mesela? Ne boyutta?Hayır. Kavga ediyoruz sadece
Oluyor tabiki. Şuan yedim mesela 4 dilim ekmek zeytin salça sürdüm bide. Herzaman evde ekmek olmuyor mesela onu diyorum herzaman giyemiyorum çekiniyorumBaban senin ac kaldigini bilse emin ol birseyler yapar doyurmak icin.
Neden babandan bu kadar utaniyorsun anlamadim?
Doymadim de.
Ayni tabaktan yemeyin 2 ye bolun herkes payini yesin falan.
Valla anlamadim ben.
Evde hic peynir ekmek de mi olmaz.
Nasil ev orasi?
Babana soyle bunlari.Pahalı oluyor kantinler. 5 lira bir hamburger sabah da 1,25 simit alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?