- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Tamamdrdik
-
Uslubuna dikkat et istersen ne demek Sultan hanim filan??Yahu
Burdan yazarak mı sarstın sultan hanım?
Dertleşmeye anonim olduğu yere
Her şeyi olduğu gibi yazıp
Anlatmaya geliyor
Dedikodu Kazan’ında konuşsaydı
Farklı tepki almazdı.
Acayip miyim? Başkası olsa Söke söke hakkını korurdu dimi. Hep böyle derler zaten bana acayipmişim
haklisin ama universite yillarini hatirladik o yuzden yazdik kotu niyet yoktu. Ayrica konu bence cok abartilmis ya da fake. Bu hanim kizimiz ne dersek olmaz diyor hicbir oneriyo dinlemiyor nerdeyse.Kız burda aç olduğunu söylüyor bayanlar dikkatinizi çekerim
Benimde aklıma üniversite yıllarım geldide yazamadım .belki dedikleri doğrudur diye üzüldüm .o yüzden sizlere yorum yaptım .haklisin ama universite yillarini hatirladik o yuzden yazdik kotu niyet yoktu. Ayrica konu bence cok abartilmis ya da fake. Bu hanim kizimiz ne dersek olmaz diyor hicbir oneriyo dinlemiyor nerdeyse.
Annenize gitme şansınız var mı? Eğer bu kadar ciddiyse durum babanız sizi pek umursamıyorsa annenize gitme şansınız varsa durmayın.Bende annemin yanında öyleydim o zaman annem ben dedemle yaşardık. Dedemi babam gibi severdim onla büyüdüğüm için onun gözüne girmek istedim hep ama babama öyle yapmıyorum hiç umrumda değil ne yapsam beceriksizim çünkü ne yapsam işe yaraamazım gerekte Yok o yüzden. Aç kalmam artık baba ben şunu bunu isterim derim tamam
bhaklisin ama universite yillarini hatirladik o yuzden yazdik kotu niyet yoktu. Ayrica konu bence cok abartilmis ya da fake. Bu hanim kizimiz ne dersek olmaz diyor hicbir oneriyo dinlemiyor nerdeyse.
Acikcasi fake olduğunu okuldaki arkadaslarina haber verip eğlenmeye calistigini dusunmek icimi cok rahatlatirdi..17 yasinda bir genc kizin bu kadar ezilmesi beni cok uzdu cunku..yanliz konuda 88 ziyaretci var.
o kadar guzel aciklamissiniz ki , bravo diyebiliyorum safeceMilana22 nin yönlendirmesi ile eski konularınızı da okudum öyle geldim konu sahibi.
Öncelikle siz kendinizi sık sık acayip (hatta bazen uzaylı) olarak tanımlamışsınız ama ben sizin için bu kelimeyi seçmezdim. Size (daha doğrusu yazdıklarınıza) baktığımda ailesinden yeterli ilgiyi ve takdiri görememiş, kendini ve başkalarını sevmeyi öğrenecek fırsatı olmamış, temel iletişim becerileri öğretilmemiş, cinsel gelişim yönünden bastırılmış ve bu anlattıklarımla nasıl başa çıkacağını bilememiş talihsiz bi genç kız görüyorum.
Ve bu anlattıklarımın hiçbiri sizin güzelliğinizden, insanlığınızdan, değerinizden hiçbi şey eksiltmiyo. Bu madalyonun bi yüzü.
Diger yüzündeyse doğru davranışlar geliştirmek, hayatınızı doğru yönde ilerletmek için kendinize acımayı acilen bırakmanız gerektiği gerçeği var. Zira bu halde manipülasyona son derece açıksınız (yaşadıgınız fotograf olayı buna cok güzel bi örnek) ve hayata adapte olma sürecinizi git gide uzatıp zorlaştırıyorsunuz.
İletişim kurmayı, samimiyet geliştirmeyi, doğru sekilde hissetmeyi ve hislerinizi oldugu gibi yansıtmayı, kendini/bedenini sevmeyi ögrenmeniz gerek. Bu yolda size destek olabilecek kimse var mı hayatınızda; arkadaslık ablalık edecek birileri? Profesyonel destek cok daha verimli olur ama böyle bi ihtimal pek yok anladıgım kadarıyla.
Şu işte yao kadar guzel aciklamissiniz ki , bravo diyebiliyorum safece
maalesed anladigim kadariyla cevresinde akli basinda bir yetiskin yok , o yuzden bu halde zaten
cehalet icinde boguluyor cocukcagiz
Ohooo iyi de bu kafayla olmaz ama.Babanin huyunu biliyorsun cimrinin teki belli işte.Babam ayrı sofra kurulmasını sevmiyor. Mesela birlikte yicem illa. Ayrı yesek doyarım ama onla yiyince aç kalıyorum. Bide hep kuru fasulye nohut ben sevmiyorum onun sevdiği yemekler onlar. Ben yiyemiyorum. Zaten para olsa ben gider makarna alırım başka şey alır yaparım. Evde yoğurt olsa tabağa koyup yemek istiyorum ama onu da birlikte yiyoruz kızmaz belki yesem ama sorar kötü hissederim yani.
Canim benim yaa kiyamamm sanaaa... sen naap biliomusu ekmek al dometes salatalik kahvaltilik al koyun dolaba aciktigin zaman ekmek arasi yap ye aksamlariBabamla yaşıyorum. Çok sık acıkan biriyim. Ama evde yemek olmuyor babam iş yerinden alıyor yemekleri ucuza geliyor zaten. Ama artık hiç benim sevdiğim yemekler Yok. Bende yiyemiyorum. Asıl dert bu değil. Babam sanki yediklerimi sayıyor gibi hissediyorum bir yemek yediğimde anlamasını istemiyorum. Lise okuyorum ben okuldan gelince hemen diyor ki çamaşırları as atletlerimi dür çöpü at . Bir sürü iş çıkarıyor başıma oysa karnım aç. Sanki önce yemek yemeyi hak et der gibi geliyor. Okulda bir hamburger yiyorum. Eve geliyorum akşam yemeği Saat 5 de yiyoruz. Aynı tabaktan yediğimiZ için o hızlı yiyor bana yetmiyor. Sonrada sen az yemek yiyorsun ondan kilo alamıyorsun diyor. Geçen yemek yedik aç kaldım herzaman ki gibi çünkü o yine hızlı yedi ben aç kaldım bir daha yicem dedim azcık yemek koydu. Bide 5 de yedğimiz için 11 de yatıyorum aç kalıyorum o ara. Kilo da alamıyorum çok üzgünüm resmen depresyondayım. Çirkin oldum . Bugün dürüm almış ama doymadım. Şuan açım ama evde yemek Yok. Kendisine büyük dürüm almış . Bana da büyük alsaydı şuan bende yerdim ama az almış. Yemek yapamam çünkü bana güvenmez yemez elimden. Öyle işte korkumdan da yiyemiyorum bişey. Yedin mi diye soruyor hayır yesem niye soruyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?