- Konu Sahibi Tamamdrdik
-
Bir iş olur mesela baba sonra yapsam olur mu derim ona kızar. İnternete resim atmıştım ona kızdı. Her babanın kızacağı şeyler. Ama ben inatciyim birazda. Baskıya gelemiyorum. Bıkıyorum bazen. O da elim ağır acıtırım vurursam tarzında söylüyor 3 kere anca vurmuştur o da sırtıma. Kavga Edince yemek yiyemem mesela zorla otur ye der. Nasıl yiyim sen lafları sokunca.Nasıl kavgalar mesela? Ne boyutta?
Ne alaka? Utana sıkına yiyorum yani anlamadim eskiden aileler aynı tabakta yermişBabandan çekiniyorsun aynı tabaktan yiyorsun bence sen bizi yeme
Ablacım bak şiddet sadece fiziksel olmaz belliki bu adam sana psikolojik olarak da şiddet uyguluyor. Annen,abin ne bileyim başka bir aile büyüğün yok mu? Oturup konuşsan?Bir iş olur mesela baba sonra yapsam olur mu derim ona kızar. İnternete resim atmıştım ona kızdı. Her babanın kızacağı şeyler. Ama ben inatciyim birazda. Baskıya gelemiyorum. Bıkıyorum bazen. O da elim ağır acıtırım vurursam tarzında söylüyor 3 kere anca vurmuştur o da sırtıma. Kavga Edince yemek yiyemem mesela zorla otur ye der. Nasıl yiyim sen lafları sokunca.
Ben aburcubur yiyemiyorum. Ama salam al tost yap diyenler haklı. Hamburger gibi ekmekli şeyler hariç büskivke doyamam sık acıkıyorumYani belki bana kizan olur bilmiyorum ama benim 2 cocugum var ay sonu yeri gelir hic param olmaz gun geciririm hergun 7 liraya ac kaliyorsan ben oleyim o zaman burada sana herkes akil vermis bimden alisveris yap makarna falan al diye hala mirinkirin ediyosun biraz hak ediyosun gibi geldi yani ben evde hic bidey yoksa caya ekmek banar yerim acim demem care uretmek istemiyorsun....
Ben aburcubur yiyemiyorum. Ama salam al tost yap diyenler haklı. Hamburger gibi ekmekli şeyler hariç büskivke doyamam sık acıkıyorum
Ben aburcubur yiyemiyorum. Ama salam al tost yap diyenler haklı. Hamburger gibi ekmekli şeyler hariç büskivke doyamam sık acıkıyorum
Babam çıkarıyor tabakları bende ayır demedim hiç. O da zaten yapmaz onun adetini de bozmam. Tabakları ayırsa bana az düşer yemek o büyük olduğu için daha çok yer belkide ondan böyle yapıyor ne bileyim.Hayır taktım şuan aynı tabaktan yemek ne alaka nişanlımla bile aynı tabaktan yemiyoruz romantiklik baabı olsun diye. Ki kaldı babamın tabağından niye yiyim yemek yemege cekinsem adamın tabağından alamam bitince kendimi kotu hissederim mantık hatası var yani. Makarna elli kurus baban butun gun mu evde yap tek kişilik gerekirse eriniyorsa senden ye o gelmeden bu mudur konu.
Tamam konun ekmek almaya param yok olsaydı saygı duyardımda bu cok baska
Babam çıkarıyor tabakları bende ayır demedim hiç. O da zaten yapmaz onun adetini de bozmam. Tabakları ayırsa bana az düşer yemek o büyük olduğu için daha çok yer belkide ondan böyle yapıyor ne bileyim.
aramiza hosgeldinŞakasın heralde sen ay çıkıyorum konundan fenalık geçirttin bana
Kız burda aç olduğunu söylüyor bayanlar dikkatinizi çekerimben de severdim bunu ketcap mayonez tursu falan :) patso haha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?