evde yemek yok

Yani belki bana kizan olur bilmiyorum ama benim 2 cocugum var ay sonu yeri gelir hic param olmaz gun geciririm hergun 7 liraya ac kaliyorsan ben oleyim o zaman burada sana herkes akil vermis bimden alisveris yap makarna falan al diye hala mirinkirin ediyosun biraz hak ediyosun gibi geldi yani ben evde hic bidey yoksa caya ekmek banar yerim acim demem care uretmek istemiyorsun....

Nasıl kavgalar mesela? Ne boyutta?
Bir iş olur mesela baba sonra yapsam olur mu derim ona kızar. İnternete resim atmıştım ona kızdı. Her babanın kızacağı şeyler. Ama ben inatciyim birazda. Baskıya gelemiyorum. Bıkıyorum bazen. O da elim ağır acıtırım vurursam tarzında söylüyor 3 kere anca vurmuştur o da sırtıma. Kavga Edince yemek yiyemem mesela zorla otur ye der. Nasıl yiyim sen lafları sokunca.

Hayır taktım şuan aynı tabaktan yemek ne alaka nişanlımla bile aynı tabaktan yemiyoruz romantiklik baabı olsun diye. Ki kaldı babamın tabağından niye yiyim yemek yemege cekinsem adamın tabağından alamam bitince kendimi kotu hissederim mantık hatası var yani. Makarna elli kurus baban butun gun mu evde yap tek kişilik gerekirse eriniyorsa senden ye o gelmeden bu mudur konu.
Tamam konun ekmek almaya param yok olsaydı saygı duyardımda bu cok baska

Ablacım bak şiddet sadece fiziksel olmaz belliki bu adam sana psikolojik olarak da şiddet uyguluyor. Annen,abin ne bileyim başka bir aile büyüğün yok mu? Oturup konuşsan?

Ben aburcubur yiyemiyorum. Ama salam al tost yap diyenler haklı. Hamburger gibi ekmekli şeyler hariç büskivke doyamam sık acıkıyorum

birde gercekten su ayni tabaktan yeme olayina bir aciklik getir? Neden ayni tabak ? cok garipsedim.
Sebebini yazar misin ? Ayirsan tabaklari ne olur mesela ?

Ben aburcubur yiyemiyorum. Ama salam al tost yap diyenler haklı. Hamburger gibi ekmekli şeyler hariç büskivke doyamam sık acıkıyorum

Tamam iste sen evde herzaman ekmek peynir salam vs bulundur.

Doymazsan yersin.

Baban da birsey demez merak etme.

Derse de..doymadim..de bir zahmet.korkma.

Bak canim sizin orafa pazar yokmu okul cikisi git ogunku harcliginla ne seviyorsan al domates salatalik yarimsar kilo alsan hergun okula da goturursun evdede yersin ben bazen bimdeki keklerden kucuk meyve sularindan beslenmeye koyuyorum sen deonlatdan koy hergun hamburger yeme.

Canın sıkıldıgı için duygu sömürüsü yapmana suan cok kızdım. Yaş kaç bilmiyorum tost yap diyenler haklıda sen hiç mi düşünmedin bunu

Babam çıkarıyor tabakları bende ayır demedim hiç. O da zaten yapmaz onun adetini de bozmam. Tabakları ayırsa bana az düşer yemek o büyük olduğu için daha çok yer belkide ondan böyle yapıyor ne bileyim.

Ne bileyim babam böyle görmüş demek ki sebeb mi aranmalı bunda

Şakasın heralde sen ay çıkıyorum konundan fenalık geçirttin bana

Size güvensin yada güvenmesin ne alaka ki bende babamla yaşadım 10 yaşındaydım ufak tefek bişeyler hazırlardım. Patates yumurta hatta basit yemekler bile yapardım babam da alırdı dışardan.
Zamanla ben öğrendikçe kendide sevdi ve dışardan almak yerine bana yardım etmeye başladı.

Kendine bişeyler hazırla dolaba kilit vurmadı ya adamcağız.

Konu sacma, muhtemelen yalan. Bu devirde ayni tabaktan yemek mi kaldi? Alirsin 2 tabak ortadan ikiye bolersin yemegi. Alirsin 1 ekmwk domates peynir yesillik yaparsin cayini karnini doyurursun. O da mi olmadi sutle biskuvi yapar yersin.

Off benim buyuk oglum senden 10 yas kucuk ve yemegini az koysam anne az koymussun diyor biraz ornek olsun sanada.Sana bir fikir daha vereyim mesela birgun buyuk paket tost ekmegi al oburgun buyuk krem peynir falan boyle yaparsan paran sanada kalir evdede ac kalmazsin.Bunlarida odana koyarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…