Yastigin icine baktinmi?ortak havuzda toplanıp ödemeler yapıldıktan sonra geri kalanı saklıyorum . . hatta geçen ay sakladığım maaşımı hala bulamıyorum. .. püfff nereye koydum ya
Yastigin icine baktinmi?
Harcamamız gelirimiz giderimiz ortak. Eşim faturaları ve kirayı ödüyor. Ben de her ay maaşımla önce kredi kartlarımı ödüyorum. Sonra sağa sola yapmam gereken bir iki eft var onları yapıyorum kalanını da eşime yolluyorum. Eşim de ortak olan borçları ödeyip kalanını da dolar hesabımız var oraya atıyor.
Ama bu kişiden kişiye değişir. Daha sabah bir konu vardı yalan söyleyen eşlerle ilgili. çiftler birbirine açık olduğu sürece bu şekilde olur.
Kızlar özellikle çalışan bayanlara soruyorum.ev hanımlarının da cevaplarını almak isterim tabi ki.
Evde hesabı ,harcamaları,faturaları vs nasıl hallediyorsunuz?Eşinizle görev paylaşımı mı yaptınız,paralar sizde mi toplanıyor,ortak havuz mu oluşturdunuz ?
Bizim de ortak harcamalarımız. Ben maaşımı çekip eşime veriyorum. Ortak hesaptan faturalar, kredi kartları vb. ödemeler yapılıyor. İhtiyacım oldukça istediğim miktarı bana veriyor, hatta fazla fazla veriyor. İki aylık evliyiz ve gezmelere doyamadık bu yüzden birikim yapamıyoruz. Kurban bayramından sonra biriktirmeye niyetliyiz.
Kocan almis olmasinbakmadığım yerkalmadı evi komple indirdim. . koyarkende eşime ben unutursam burada dedim meğer bakmamış nereye koydğu. . hiç aklıma gelmiyoryahu. . o kadar dua okudumki anlatamam yok ama 1 aydır görünmüyo maaş. . bu hafta sonu yine kurcaliyim evi. gece aniden bi yer geliyor aklıma gidip bakıyorum yok
Harcamamız gelirimiz giderimiz ortak. Eşim faturaları ve kirayı ödüyor. Ben de her ay maaşımla önce kredi kartlarımı ödüyorum. Sonra sağa sola yapmam gereken bir iki eft var onları yapıyorum kalanını da eşime yolluyorum. Eşim de ortak olan borçları ödeyip kalanını da dolar hesabımız var oraya atıyor.
Ama bu kişiden kişiye değişir. Daha sabah bir konu vardı yalan söyleyen eşlerle ilgili. çiftler birbirine açık olduğu sürece bu şekilde olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?