Bahçe Bakımı ve Çiçekler Evdeki saksı çiçeklerimizi gösterelim mi?

grap cım tatlım bnm sevincine bnde ortağım bu kadar erken eline ulaşmasına çok sevindim ama bi bakımada üzüldüm
çok hırpalanmış belli eşimde özellikle sölemiş çiçek var diye pet şişeye koyduk üzerine kağıt yapıştırmayın demiş
zilli kız dediğimizi yapmamış neyse cnm küçük küçük saksılara alırsın mutlaka tutar
ayyy öle deme kız istediğin zmn telde ulaş bana hiç öyle şey olurmu rahatsız olmam
gelelim diğer çiçeklere soğanlı olan normal orta boy bi saksıya ek üzerini fazla toprak koyma acık can suyu ver patlayana kadar evde normal bi odanda kalabilir sonra açık balkona alabilirsin nasıl açar diye sormuşun kenarları yeşil kalın yapraklı ortasından uzun bi çiçek açar lale sümbül gibi değilde daha büyük oluyo çok güzel güven bana turuncu açıyo netten baktım çiçeği bire bir resim yollucaktım ama yoktu sanırım nadir bi çiçek kimsede olmazmış vede ömrü diğer soğanlılar gibi kısa değil sonbahara kadar yeşil kalıyo
biberleride çekirdeğinden ayıkla toprağa serpiştir üzerini fazla örtme hafif sula toprağı nemli ve sıcak yerde olması iyi olur çabuk patlar bnde 3 gün evvel saksıya ektim :)
bzm geçen seneden kendi biberlerimiz 3 renkli oluyo ilk yeşil sonra sonra mor en son kırmızı olur ama acıdır onuda söleyim süs biberi
aklıma gelen bunlar cnm kafana takılan bişey olursa mutlaka telden de yaz

bende başörtüm için üniversitenin kapısından döndürüldüm yaseminim
çok kötü günlerdi o günler... başımı açmam, tahsilsiz olayım razıyım, ama rabbime hesap günü yüzüm ak olsun diye okumadım o dönemde...
sonra aradan yıllar geçti, ben evlendim çocuğum oldu... şükürler olsun başörtü sorunu düzeldi.. ve ben hem evli hem çocuklu halimle ilahiyat okudum... şimdi dört yıla geçiş sınavına hazırlanıyorum.. allah hayırlısını versin.. yaşamayan bilmez o günlerin acısını.. gözyaşlarını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…