Rabia'cığım hepsi çok güzeller ilham geldi valla
ayyy inallah şu boyaların biran evvel gelir rabiacım inan bizide heveslendirdin ne tatlılar yaa.internette bunları görüp nasıl yapasım geliyor anlatamam
ayyy inallah şu boyaların biran evvel gelir rabiacım inan bizide heveslendirdin ne tatlılar yaa.
Sen de yap canımmm
Evet canım 19 Mart Perşembe yazıyor.Saksılar yarın geliyordu değil mi A101'e kızlar
Allah'tan A-101 eve yakın
evet kıslar saat 9 da a101 in kapısındayımmm
rabişşşş zeynep kızlar acele edin 101 yakınsa çiçekleri koymuşlar satışaAllah'tan A-101 eve yakın
rabişşşş zeynep kızlar acele edin 101 yakınsa çiçekleri koymuşlar satışa
2 renkte süper fikir, aa olur tabi o kovaya daldır çıkar hemde mis gibi olur süpersin :)))
liseden itibaren hayatına yön vermeyi bırakmışsın anladığım kadarıyla, hayat seni nereye yönlendirdiyse eyvallah deyip gitmişsin, buda bi bakıma güzel, neden mi? çünkü sürekli bir azm sürekli bir hırs, şurayı kazanayım buraya yerleşeyim vsvs derken insan çok yıpranıyor ve zaman su gibi akıp geçiyor. bir bakmışsın geride sadece koşuşturmaca kalmış güzel anılar bile yok, çünkü hiçbişeye vakit ayırmamışsın... o yüzden boşver salla gitsin hayatı. hobi herzaman daha iyidir daha zevklidir.
benim lise yıllarımda kapalıları ünv sınavına başörtüsüyle almıyorlardı, bende dedimki ne başımı açarım nede sınava girerim ozaman dedim. tüm arkadaşlarım ünv sınavı için hazırlık soruları çözerken ben grafikerliği öğrenme kitapları okuyup uyguluyordum, kendimi bu yönde geliştirdim. birde kısa bir süre ders aldım, işte oldum bittim. yani ALlah bişeyi yazmışsa her şekilde oluyor, normalde 4 yıl okumam gerekirdi bu meslek için, ama ALlah bana nasibedecek ya etti işte şükürler olsun... ayy hayat hikayemi anlattım yaa ne güzel :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?