hoşbuldum canımgrap cnm bnm özledim buraları ama dediğim gibi kimseler yoktu neyse kaç gündür eşim gidiyo 101 e bakmaya sanırım çiçekler dayanıklı olduğu için yrn satışa çıkıcakmış hepsi büyük salon bitkisi mutlaka araştır ve al fiyatlarıda çok iyi 10 lira.
yalnız alıcağın çiçeği ismiyle bi araştır yrn gelicek olanlardan biri benjamın hmn yaprak dökermiş bi tane var oda çok hassas olurmuş ben tek tek araştırdım sen araştır cnm arkadaşım.
sanırım önceden aldığım çiçeklerimi sormuşun 101 den olanlar yine hiç bişey olmadı tatlım kapalı balkonda duruyolar hala sürekli çiçek açiyolar korkmuştum solup kaybedicem diye hep baktım korkulu korkulu yerleri soğuk olunca .
karanfil de çiçek açıyo :)
sizden sonra hiç paralı çiçek almadım koca bi saksı menekşe halam verdi bi görseniz dev gibi şaşırırsınız o kadar güzel büyütmüşki yapraklarını al dolma sar o biçim yani.
komşu teyzemiz sağolsun yılbaşı çiçeği ekti
yan komşumda paşa kılıçı var ondan isticem bu aralar kendim ekicem buralarda çiçek kardeşliği çok fazla bnde yaprak güzelinden köklendirip hediye verdim :)
gazel cnm arkadaşım demek menekşeler hala yavru vermedi çok derin ekmişindir biraz eşelesen dün okudum kontrol amaçlı öle olurmuş bnde köklendirdiğim menekşelerden geçen hafta ektim bklım ne zmn çıkıcak.
zeynep sende hoşgeldin cnm
Ne durumdalar resim görebilirsem yardım edebilirim belki .Ve yerini de görebilirsem iyi olur.Canım merhaba menekşelerin çok güzel görünüyor, bakımını nasıl yapıyorsun, çok acil kurtarmam lazım benimkileri
arkadaşlar işyerimdeki çiçeklerin saksılarını değiştirdim, dün ikeaya uğradım dayanamadım renkli renkli görünce.
Eki Görüntüle 1440119 Eki Görüntüle 1440120 Eki Görüntüle 1440126
bunu yeni aldım kalanşo 10 tl verdim kücücük şeye
grap cnm bnm özledim buraları ama dediğim gibi kimseler yoktu neyse kaç gündür eşim gidiyo 101 e bakmaya sanırım çiçekler dayanıklı olduğu için yrn satışa çıkıcakmış hepsi büyük salon bitkisi mutlaka araştır ve al fiyatlarıda çok iyi 10 lira.
yalnız alıcağın çiçeği ismiyle bi araştır yrn gelicek olanlardan biri benjamın hmn yaprak dökermiş bi tane var oda çok hassas olurmuş ben tek tek araştırdım sen araştır cnm arkadaşım.
sanırım önceden aldığım çiçeklerimi sormuşun 101 den olanlar yine hiç bişey olmadı tatlım kapalı balkonda duruyolar hala sürekli çiçek açiyolar korkmuştum solup kaybedicem diye hep baktım korkulu korkulu yerleri soğuk olunca .
sizden sonra hiç paralı çiçek almadım koca bi saksı menekşe halam verdi bi görseniz dev gibi şaşırırsınız o kadar güzel büyütmüşki yapraklarını al dolma sar o biçim yani.
yan komşumda paşa kılıçı var ondan isticem bu aralar kendim ekicem buralarda çiçek kardeşliği çok fazla bnde yaprak güzelinden köklendirip hediye verdim :)
gazel cnm arkadaşım demek menekşeler hala yavru vermedi çok derin ekmişindir biraz eşelesen dün okudum kontrol amaçlı öle olurmuş bnde köklendirdiğim menekşelerden geçen hafta ektim bklım ne zmn çıkıcak.
çok şükür nilaycım topik canlandı, havalar güzelleştikçe insanların çiçeklerede eğilimi artıyor, gerçi burdaki arkadaşlar eskiden beri çiçek sevenler. şu a101 dekileri şimdi internet sitesinden bi bakim belki resimleri vardır çok merak ettim yaa 10 lira süper fiyat.grap cnm bnm özledim buraları ama dediğim gibi kimseler yoktu neyse kaç gündür eşim gidiyo 101 e bakmaya sanırım çiçekler dayanıklı olduğu için yrn satışa çıkıcakmış hepsi büyük salon bitkisi mutlaka araştır ve al fiyatlarıda çok iyi 10 lira.
canımsınnnnnn çok severek alıp, itina ile saksılara koyuyorum çok mutlu oluyorum, sizlerle paylaşmak mutluluğuma mutluluk katıyor varya iyiki varsınız, iyiki tanışmışız burda nilayımgrapcım yeni çiçeklerin bi harika valla bizi kıskandırıyosun
zeynepcim canım okudum cevabını merak etmeben cevap yazmıştım ama çıkmamış neyse tekrar yazıyım
sağol canım duaların için ben 4. denemem olacak halit fırat erdene gidicem inşallah 10 gün sonra
evet bende mor seviyorum yeşil yaprak üzerinde mor renk çok yakışıyo
hüsnü yusuf dediğim gibi ismi beni cezbetti
senin çiçeklerinide çok beğendim maaşallahhhh tütütü çok güzeller mutfağa çok yakışıyor çiçek yemek yaparken bulaşık yıkarken çok güzel oluyor onları seyretmek
Öncelikle çiçeklerine bayıldım 41 kere maşallah diyorum süper canlı ve sağlıklılarBir menekşe delisi vede yaprakla üretimde başarılıyım.Hepsi kendi üretimim ve bir saksıda yaprakla üretimden dolayı on köke kadar ayırma yapabilirsiniz .rResimdeki gibi bir pencerede kışın böyle yetişebilir fakat yazın önüne 2 kat beyaz kağıtla gölgeleme yapıyorum tüm pencerelerim dolu olduğu için resmikarıßtırıp aynı iki resim yüklemişım.Üzerinde kağıt yapıştırılı çiçekler hibrit tohum için Yani farklı renk üretmek için.İstediğinizi sorabilirsiniz.
zeyneppp oyyy çok tatlıymış yaaa, ben okadar çiçek aldım da bi kalanşo almadım hakkaten benim için büyük eksikbunu yeni aldım kalanşo 10 tl verdim kücücük şeye
anammmm ne yaptın hayırdır inşallah?????????nilaycım ben çok kötü bişey yaptım, menekşelerim yandıçok kötüyüm moralim bozuk.. bir buçuk aylık emeğim umudum çöpe gitti...
Sadece yaprakları yandıysa kış güneßinden pek bişey olmaz .Duruma göre saksı üzerine poset geçirp yaprak çıkarmasını hızlandırabilirsiniz.nilaycım ben çok kötü bişey yaptım, menekşelerim yandıçok kötüyüm moralim bozuk.. bir buçuk aylık emeğim umudum çöpe gitti...
Sadece yaprakları yandıysa kış güneßinden pek bişey olmaz .Duruma göre saksı üzerine poset geçirp yaprak çıkarmasını hızlandırabilirsiniz.
canım merhaba hoşgeldin aramıza. bende kızımdan dolayı fırsat bulamıyordum ama bu iş iyice büyük bir sevgi haline dönüşmeye başlayınca iki elim kanda olsa ilgileniyorum :)))Aaaa ben bu başlığı nasıl görmemişim
Bayılıyorum çiçek yetiştirmeye ama evlendiğimden beri hiçbir şeye vakit bulamadığım gibi, çiçeklerimin saksılarını değiştirmeye de vakit bulamadım.
İçime sinen değişiklikler yaptıktan sonra derhal paylaşacağım tatlışlarımı sizinle :)
Benimkiler hep pencere kenarında bak resimlere.kökler sağlamsa korkma.yaprak fışkırır.çok yanmışlar canım yaa, kurtulmazdı... günlerdir hiç güneş yoktu, yağmurluydu hava... bugün çıkacağı tutmuş... bütün hepsi yanmış.. resmen haşlanmış gibi olmuşlar... çok kötüyüm..
offf yaa çok üzüldüm sırf sen değil varya hepimiz 4 gözle bekliyorduk onların gelişimini inşallah lacivert sana yardımcı olur kurtarman içinçok yanmışlar canım yaa, kurtulmazdı... günlerdir hiç güneş yoktu, yağmurluydu hava... bugün çıkacağı tutmuş... bütün hepsi yanmış.. resmen haşlanmış gibi olmuşlar... çok kötüyüm..
Kolay gelsin canım bebeğine de öpücüklercanım merhaba hoşgeldin aramıza. bende kızımdan dolayı fırsat bulamıyordum ama bu iş iyice büyük bir sevgi haline dönüşmeye başlayınca iki elim kanda olsa ilgileniyorum :)))
sen şimdiki hallerini bi gönder bakalım, sonraki halleri ile birdaha resim koyarsın şok oluruz
Benimkiler hep pencere kenarında bak resimlere.kökler sağlamsa korkma.yaprak fışkırır.
Yok çıkarma .poşet geçir saksıya bide foto at bakimnormalde diğer güneş almayan penceremde duruyordu, 10 dakkacık sabah güneşi alsınlar da geri çekeyim diyordum unutuvermişim, telef olmuş hepsi... kurtulmaları imkansız gibi.. sence kök kısmına bi bakayım mı? kılcal kökler varmı yokmu diye???
offf yaa çok üzüldüm sırf sen değil varya hepimiz 4 gözle bekliyorduk onların gelişimini inşallah lacivert sana yardımcı olur kurtarman için
merakla bekliyorum, ayyy topik coştu çok sevinçliyim yaşasınnn :)Kolay gelsin canım bebeğine de öpücükler
Tamam o zaman işten dönünce çekeyim bakalım :)
ahhh ahhh ben sana ne dedim güneş asla istemez dedim ama yapacak bişey yok çok üzüldümsen beni öldüreceksin graphic'cim,
böyle güzel saksılar, böyle güzel çiçekler....
bugün ne oldu biliyomusun inan ağlayacaktım üzüntüden.. çok kötü bir halt yedim..
sabah güneş doğduğunda 10 dakka güneş alsın çok hafif güneşin tadına baksın sonra hemen çekerim diye menekşe çeliklerimi diğer pencereme koymuştum
ve o esnada bişey oldu unutuvermişm, öğlene kadar orda kalmışlar ve ben aklıma gelir gelmez koştum baktım
hepsi yanmış yaa inanmıyorum hepsi mahfoldu.. onca emeklerim gitti, onca ümitle bekleyişim gitti...
okadar üzülmüşüm ki gözlerim dolmuş , eşim bukadar üzüleceğini bilsem üç beş menekşe alır gelirdim sana diyor...
mesele gidip çarşıdan alıp gelmek değil ki, ben elimle ekip beslemek büyütmek istedim.. gözüm gibi bakıyordum yazık oldu bir buçuk aydır gün saya saya beklediğim filizler artık yok
çok moralim bozuk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?