- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
teşekkür ederim gazelcim
yeni çıkardığı yapraklar iyi eski yaprakları öyle uçları
Aslında öyle yapılması gerekiyor ama ben üstten bolca verip alta süzülüyo üst saksı hizası kadar doluyo artık ne zaman kurursa yapraklar biraz soluyo öyle suluyorum .Yani çok uzun süre alttan kökler suyu alıyo.Sulayıp durmuyorum.suyunu alt saksıyamı döküyorsun üstten vermezmisin
anladım canımAslında öyle yapılması gerekiyor ama ben üstten bolca verip alta süzülüyo üst saksı hizası kadar doluyo artık ne zaman kurursa yapraklar biraz soluyo öyle suluyorum .Yani çok uzun süre alttan kökler suyu alıyo.Sulayıp durmuyorum.
Gazelcim canım benim tamam resmini çekerim inşallah yarın yayınlarım burda inşallah arapsaçıdır. Onuda zaten sen soktun aklıma, o eczanedekini bi güzel anlattın, ben ozamana kadar tanımıyordum arapsaçını, resimlerini görünce netten aşık oldum. arayıp duruyorum, mecnun ettin beni gazelim
Begonya konusuda çok aklıma yattı, ben gelde sezonluk çiçek açan çiçeklere pek ilgi duymuyorum, ama sen diyorsunki iyi bakılırsa sürekli açıyor, o yüzden kendisi şuan itibari ile ilgi alanıma girmiştir
Ayy gülmekten öldürdün beni, şu menekşelerle alıp veremediğinin kavgası çok güldürüyor beni, inşallah lacivertin tarifleri ile tutacak bu seferkiler canım kalbini rahat tut sen.
lacivert sevgili arkadaşım, menekşe üstadım saygıyla selamlıyorum seni öncelikle
öyle bir anlattınki akvaryumdan alınan nem ile çiçeklerin nekadar coştuğunu, inanki akşam matkapla akvaryuma ddelik açasım geldiinşallah unutmazsam akvaryumumuzun resmini çekerim akşama.
Menekşenin köklenmesi süper yaa maşallah sanagerçekten üstatsın sen helal olsun. heleki çelikler için yaptığın son yorum resmen beni gaza getirdi bukadarmı basit ve kolay anlatılır yaa "Bi saksıya dikebildiğin kadar yaprak dik .sula poşet geçir .unut orda onu terleme yüzünden suda istemez .ışık alsın gölgele .Yapraklar büyür şekli değişir bi bakarsın patlamış minnaklar" işte bukadar basit diyorsun yani
Pencerede gördüğün çiçek hikayende süpermiş okurken kıkırdadım resmen, sen onu kafaya takmışsın inşallah birgün o kadını camda görürsünde cesaretini toplayıp konuşup istersin yaa.
Kızlar benim de ilgimi çekmeye başladı arapsaçı
Çiçekleniyor mu bu ?? :)
Arapsaçı yazdım bu çıktıııı
Eğer böyle oluyorsa yerim ben bunu ya
Hadi ya, keşke orijinal olsaydıyok canım böyle değil... bu üstteki meyvecik gibi şeyler başka bir çiçek.. arapsaçı ile karışık ekilmiş saksıya, büyüdükçe böyle bi görüntü oluşmuş...asıl arapsaçı olan meyvelerin altındaki yeşil kısım...
Hadi ya, keşke orijinal olsaydı
Ama bunu akıl eden de zekiymiş vallahi. Biz de yapsak ya böyle şeyler :)
Canım biz de daha değişikleriyle yaparızbu meyveli bitkiden koçtaşta gördüm ben çok pahalıydı
kıslar koçtaşta tohum arapsaçı varmı acaba
Evvet pazarda 35 40 demişlerdi .Bu hafta bu neki.bu meyveli bitkiden koçtaşta gördüm ben çok pahalıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?