- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.828
- 798
- 35
Benim de bir oğlum var henüz küçük 19 aylık. Ben de düşünüyorum acaba böyle davranır mıyım diye ? Ama insan evladının huzurunu bile isteye Nasıl bozar ki?ben de erkek annesiyim, henüz küçük oğlum
burada yazılanları okudukça korkuyorum bende mi böyle olacağım diye
Allah'ım diyorum bana yol göster, sakın evlatlarımı mutsuz edecek bir anne yapma beni
vallahi korkuyorum artık okudukça...
bunu bende zaman zaman düşünüyorum bence hobisi olmayan yada mutsuz evlilik yapan kadınlar ileride erkek çocuklarının evliliklerini kıskanıyorlar.
ben de erkek annesiyim, henüz küçük oğlum
Allah'ım diyorum bana yol göster, sakın evlatlarımı mutsuz edecek bir anne yapma beni
Benim de bir oğlum var henüz küçük 19 aylık. Ben de düşünüyorum acaba böyle davranır mıyım diye ? Ama insan evladının huzurunu bile isteye Nasıl bozar ki?
ben kaynanam böyle olacak diye korkuyorumben de erkek annesiyim, henüz küçük oğlum
ben kaynanam böyle olacak diye korkuyorum
bide dün bi konuda vardı kız nişanlıymış da kaynana oğlunu arayıp haftada 3 gün gelip burda kalacaksın benimle uyuyacaksın diyormuş, öyle bişey olma ihtimalinden de korkuyorum
erkek çocuklarını çok severim, ama her erkek annesine lütfen oğlunuzu düzgün yetiştirin demekten de kendimi alamıyorum.
Evet ve konu sahibine nişanı at dedim beni iplemedi tabiben kaynanam böyle olacak diye korkuyorum
bide dün bi konuda vardı kız nişanlıymış da kaynana oğlunu arayıp haftada 3 gün gelip burda kalacaksın benimle uyuyacaksın diyormuş, öyle bişey olma ihtimalinden de korkuyorum
erkek çocuklarını çok severim, ama her erkek annesine lütfen oğlunuzu düzgün yetiştirin demekten de kendimi alamıyorum.
Evet ve konu sahibine nişanı at dedim beni iplemedi tabi
Kadın resmen kuma olacam demiş
Hatta bir de hakaret etmişti
Ona da minnie nin konusunu attım
Bak ve 5 yıl sonra aileci kocanla neler yaşayacağınızı gör dedim
Ama nafile tabi
Yok nişanlısı ana kuzusukaynana yüzünden nişan atılmaz da eğer müstakbel kocan olacak müsvette onun ağzının payını veremiyorsa o nişan atılır. ama tabi ki lafa geldi mi herkes böyle diyor da uygulamaya geldi mi icraat sıfır.
yazık bile bile hayatlarını karartıyorlar
Boyle dusunmeniz bile cok guzel keske herkes sizin gibi dusunse evlilikler bitmese...ben de erkek annesiyim, henüz küçük oğlum
Yok nişanlısı ana kuzusu
Annesi ağlamış numaradan
Oğlu annemi neden ağlattın demiş inanmamış sorgulamış
Ne hikmetse konu sahibinde ses kaydı programı yüklüymüş
Atmış ona, kaynana geline 'gerizekalı' demiş o ses kaydıyla ispatlanmış
Hı tamam o zaman demişler, üstü örtülmüş. Ama gelin bişey deseydi ana kuzusu aslan kesilecekti
Bende minnie'nin konusunu öneridm belki gözü açılır diye ama yok ana kuzusu bulunmaz hint kumaşı demek ki
Bu arkadaşa defalarca yazdık, yazdım
Böyle adamlar değişmez, bu evlilik değişmez
Ama hala gidip kayınvalidesiyle konuşuyor
Ben boşanıcam falan
Yahu sen zaten bu kadın yüzünden boşanmıyo musun
Kime ne anlatıyosun şaka gibi
Boşanıcak insan böyle şeyler yapmaz
Evi terk edip gider davasını açar
Yok uyuyo uyanmasını bekliyorum
Yok kayınvalideye mesaj attım haber verdim
Bi süre sonra bilmem kaçıncı konusunu açar
Bunaldım tükendim diye
Aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar alacağını sanıyor
Yine de hakkında hayırlısı olsun ne diyelim
Boşanmak en kolayı önemli olan onu gerçekten seviyormusun?bu yolda onunla yanyana yürümek istiyormusunuz.ben 14 yıllık evliyim evliligim daha yeni rayına oturdu ve şükürler olsun çok mutluyuz.2 çocuğumuz var.3 yıldır yeni evli gibiyiz.bizde onun ailesi yüzünden çok kavgalar yaşadık.oğlum o zamanlar 1 yaşındaydı.oğlum 5-6 yaşına gelince boşanmayı düşünüyordum.şimdi oğlum 11 olacak.kızım 3 yasında .iyiki ayrılmamışım.
Yok nişanlısı ana kuzusu
Annesi ağlamış numaradan
Oğlu annemi neden ağlattın demiş inanmamış sorgulamış
Ne hikmetse konu sahibinde ses kaydı programı yüklüymüş
Atmış ona, kaynana geline 'gerizekalı' demiş o ses kaydıyla ispatlanmış
Hı tamam o zaman demişler, üstü örtülmüş. Ama gelin bişey deseydi ana kuzusu aslan kesilecekti
Bende minnie'nin konusunu öneridm belki gözü açılır diye ama yok ana kuzusu bulunmaz hint kumaşı demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?