Evden ayrılmaya karar verdim

Benim de bir oğlum var henüz küçük 19 aylık. Ben de düşünüyorum acaba böyle davranır mıyım diye ? Ama insan evladının huzurunu bile isteye Nasıl bozar ki?

bunu bende zaman zaman düşünüyorum bence hobisi olmayan yada mutsuz evlilik yapan kadınlar ileride erkek çocuklarının evliliklerini kıskanıyorlar.

evet evet, özellikle mutsuz olanlar galiba
şimdi düşününce, isterim ki eşiyle mutlu olsun, mutlu bir evliliği olsun, ben o çocuğu bana hizmet etsin, hürmet etsin, her anımda yanımda olsun diye doğurmadım ki
ama diyorum, hani insanlar yaşlandıkça değişiyormuş ya, biz de mi değişeceğiz, bugünkü gibi düşünemeyecek miyiz...korkutucu yani. Allah bizi şaşırtmasın.

Sadece erkekler böyle değil ki kadınlarda da böyle olanlar var Mesela benim kardeşimin eşi annelerine çok yakın olmasına rağmen, kocası çalışıyor olmasına rağmen minicik bebeği olmasına rağmen gider annesinde 15 gün kalır eve gelir 2 gün sonra annesi onlara gelir sürekli birlikteler yani, ama ben bunu buraya yazınca kötü görümce olurum :) Ben ne karışıyor olurum :)

Önemli olan evlendikten sonra bir aile olduğunun farkına varmak birinci önceliğin eşin olduğunun farkında olmak ve erkek annesi olsun kadın annesi olsun herşeye müdahele eden karışan bir tip olursa o evlilik mutlu olmaz maalesef...

Benim de bir oğlum var henüz küçük 19 aylık. Ben de düşünüyorum acaba böyle davranır mıyım diye ? Ama insan evladının huzurunu bile isteye Nasıl bozar ki?

valla bilmiyorum, insanın vicdanı nasıl rahat eder ki değil mi?

konu sahibi, çok özür dilerim, istemeden konuyu sabote etmiş oldum
Allah sana da sabır versin, en hayırlısını versin, yolun açık olsun, çok mutlu ol inşallah

ben kaynanam böyle olacak diye korkuyorum
bide dün bi konuda vardı kız nişanlıymış da kaynana oğlunu arayıp haftada 3 gün gelip burda kalacaksın benimle uyuyacaksın diyormuş, öyle bişey olma ihtimalinden de korkuyorum
erkek çocuklarını çok severim, ama her erkek annesine lütfen oğlunuzu düzgün yetiştirin demekten de kendimi alamıyorum.

Böyle bir saygısızlık olamaz kabul edilemez çok üzülüyorum bunları okuyunca sanki bir tanıdığımmışçasına... Ayrılın hiç vakit kaybetmeyin hayatta sizi çok daha iyi insanlar bekliyordur eminim

Evet ve konu sahibine nişanı at dedim beni iplemedi tabi
Kadın resmen kuma olacam demiş
Hatta bir de hakaret etmişti

Ona da minnie nin konusunu attım
Bak ve 5 yıl sonra aileci kocanla neler yaşayacağınızı gör dedim
Ama nafile tabi

Bu arkadaşa defalarca yazdık, yazdım
Böyle adamlar değişmez, bu evlilik değişmez
Ama hala gidip kayınvalidesiyle konuşuyor
Ben boşanıcam falan
Yahu sen zaten bu kadın yüzünden boşanmıyo musun
Kime ne anlatıyosun şaka gibi
Boşanıcak insan böyle şeyler yapmaz
Evi terk edip gider davasını açar
Yok uyuyo uyanmasını bekliyorum
Yok kayınvalideye mesaj attım haber verdim
Bi süre sonra bilmem kaçıncı konusunu açar
Bunaldım tükendim diye
Aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar alacağını sanıyor
Yine de hakkında hayırlısı olsun ne diyelim

kaynana yüzünden nişan atılmaz da eğer müstakbel kocan olacak müsvette onun ağzının payını veremiyorsa o nişan atılır. ama tabi ki lafa geldi mi herkes böyle diyor da uygulamaya geldi mi icraat sıfır.
yazık bile bile hayatlarını karartıyorlar

Yok nişanlısı ana kuzusu
Annesi ağlamış numaradan
Oğlu annemi neden ağlattın demiş inanmamış sorgulamış
Ne hikmetse konu sahibinde ses kaydı programı yüklüymüş
Atmış ona, kaynana geline 'gerizekalı' demiş o ses kaydıyla ispatlanmış
Hı tamam o zaman demişler, üstü örtülmüş. Ama gelin bişey deseydi ana kuzusu aslan kesilecekti

Bende minnie'nin konusunu öneridm belki gözü açılır diye ama yok ana kuzusu bulunmaz hint kumaşı demek ki

Boyle dusunmeniz bile cok guzel keske herkes sizin gibi dusunse evlilikler bitmese...

annemi neden ağlattın nedir yaa? kız ağlasa anan yüzünden onu da savunabilecek misin yani..
ay tam evlilik arifesi bana darallar geliyor, evlenemeyeceğim bunlar gibiler yüzünden sanırım

Boşanmak en kolayı önemli olan onu gerçekten seviyormusun?bu yolda onunla yanyana yürümek istiyormusunuz.ben 14 yıllık evliyim evliligim daha yeni rayına oturdu ve şükürler olsun çok mutluyuz.2 çocuğumuz var.3 yıldır yeni evli gibiyiz.bizde onun ailesi yüzünden çok kavgalar yaşadık.oğlum o zamanlar 1 yaşındaydı.oğlum 5-6 yaşına gelince boşanmayı düşünüyordum.şimdi oğlum 11 olacak.kızım 3 yasında .iyiki ayrılmamışım.

konularını baştan sona okudum. ve sen gerçekten çok sabırlıymışsın. ufacık bir meseleden annenle görüşmeyi kesmiş ve yüzüne karşı sevmiyorum demiş. eşim böyle bişey dese dediğine pişman ederim onu. söz konusu kendi annesi olunca ooo iyi laf bile söyleyemiyorsun.bilmiyorum bana söylemek düşmez ama geleceğin çok iyi görünmüyor.

Katılıyorum sana. Başka bir üye de kocanın konu sahibine saygısının olmadığını yazmış. Çok doğru. Konu sahibi ya alsın kocasını bir terapiste götürsün ya da boşansin. Bu hani derler ya evlilik birliğinin temelden sarsilmasi işte öyle birşey.

Burada kv hiç birşey yapmamış ki. Hani ailesi kötü benim kocam iyi ama durumu yok. Burada direk kötü olan koca. Karısına ve onun ailesine kimliğine karşı en ufak bir saygı sevgi yok. Direk nefret kusuyor adam. Kadının söz hakki yok.

ben de anlamıyorum şunu, kendi anası babası bir şey dese kıza eser gürler, ama konu nişanlı ve onun ailesi olunca, ay canıııım oluyor.
yahu ona da es gürlü, senin kıymetini şimdi bilmeyen evlenince bilecek mi sanıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…