Ama o onun kocişi, hepsi sevdiğinden ve kıskançlığındanben de anlamıyorum şunu, kendi anası babası bir şey dese kıza eser gürler, ama konu nişanlı ve onun ailesi olunca, ay canıııım oluyor.
yahu ona da es gürlü, senin kıymetini şimdi bilmeyen evlenince bilecek mi sanıyorsun.
Boşanmak en kolayı önemli olan onu gerçekten seviyormusun?bu yolda onunla yanyana yürümek istiyormusunuz.ben 14 yıllık evliyim evliligim daha yeni rayına oturdu ve şükürler olsun çok mutluyuz.2 çocuğumuz var.3 yıldır yeni evli gibiyiz.bizde onun ailesi yüzünden çok kavgalar yaşadık.oğlum o zamanlar 1 yaşındaydı.oğlum 5-6 yaşına gelince boşanmayı düşünüyordum.şimdi oğlum 11 olacak.kızım 3 yasında .iyiki ayrılmamışım.
aman Allahım didimmmKonu sahibi geçmişe bir göz atman yeni kararına sıkıca tutunmanı sağlayacaktır eminim,
şöyle bir göz atayım dedim, nevrim döndü.
sen bunları yaşadın, bunu unutma...
Eki Görüntüle 1823297
aman Allahım didimmmbu kadar konu ne kadarlık evlilikte böyle? hiç mi iyi günü olmamış bu çiftin acaba
sessizce çıkıp gitmek tüm iletişim kanallarını kapatmak en doğrusu olurmuş. bu fotoyu gördükten sonra ben de konu sahibinin gerçekten boşanmayacağını düşündüm
üzülme gönlünü ferah tut şuan birşey diyemiyorum düşün sadece endişe etme onsuzluktan Allah yardımcın olsunBen evimden çıktım kapıya da kimsenin gelmesini beklemiyorum açıkçası ben beş yil sonunda aldım bu karari
Ya sız knuyu okumadınız yada dalga gecıyrsunuz ?
Adam kadına etmedıgını bırakmamıs kadn agznın acsa adam bagrmaya baslıyr annesıyle bır olup kadını asagılayıp duruyrlar, ustelık kendı canım annem cannım annem dıye dlasırken knu sahıbının annesıne saygısızlık dız byu!!! Bu kca sevılır mı Allah aşkına syle bu adama ne kadar katlanılabılınır kadın daha nesıne katlansn bence sızın gıbı dusunenler yuzunden kadın cınayetlerı artıyr adam ne yaparsa yapsın sevıyrum deyıp allttan alıtrsunuz snra kufurdu dayakdı bunlar basıtlesıyr adam en ufak bı sınırlenmede kadını dvuyr ılerde daha ck snırlendgınde hızını alamayıp kadını oldryor... Knu sahıbının kendısıne saygısı yksa annecıgne olan saygısından bu evlılıgı bıtrmesı lazım annesını su adama asagılatıp uzup durmasın bu arada pardn adam demısım
Yasananlar demek.bir anlik.ofke degil uzun zamandir yasaniyor.Konu sahibi geçmişe bir göz atman yeni kararına sıkıca tutunmanı sağlayacaktır eminim,
şöyle bir göz atayım dedim, nevrim döndü.
sen bunları yaşadın, bunu unutma...
Eki Görüntüle 1823297
Hemen hemen başından beri böyleydi idare ettim aşırı annesi oluşu beni çok yıprattı ben kendimi onların arasına girmiş gibi hissettim hepYasananlar demek.bir anlik.ofke degil uzun zamandir yasaniyor.
Bende ayrilman taraftariyim
Danismaliga gitmeyi ben çok istedim hatta son bi şans olarak gördüm ama eşim iistemedi Evet öfke problemi var ama asla kabul etmiyoreşinizin öfke problemi var
bence pskiyatrik olarak da aile danışmanlığına gitmekle de işe başlayabilirsiniz
denedik diyorsanız, ayrılın
Bu kadar güzel özetlenirdi vallahi!sorunu bulmuşsun,çözümüde bulman dileğiyle!Hemen hemen başından beri böyleydi idare ettim aşırı annesi oluşu beni çok yıprattı ben kendimi onların arasına girmiş gibi hissettim hep
Benim eşimin annesi ile bağları kuvvet kendi resmen onlar iki kişilik bi takım ben ve k.p de kendi halimizde eşim annesi tarafından yonlendirilir onun ağzıyla konuşur inan yazarken bile sinir geldiArtık moda değişti, erkekler evlendikten sonra yeni gelin moduna giriyor, ' Annem de annem ' diye dolaşıyorlar ortalıkta..
Benim eşim de anneci bir tip ve benim ailemin de onun için bir değeri, önemi yok.. Annemle de görüşmüyor zaten..
Ama aklım başıma geldi, önceden her Allahın günü oraya giderdim, öyle isterlerdi çünkü.
Şimdi eşim olmadan gitmiyorum, mesafe de koydum..
Oh mutluyum, huzurluyum..
Ben ilk adımı attım zaten annemle konuşurken anne bugün olmazsa yarin yarin olmazsa bir ay sonra bi gün olacak hissediyorum süreyi uzatıyorum sadece dedimBu kadar güzel özetlenirdi vallahi!sorunu bulmuşsun,çözümüde bulman dileğiyle!
Benim eşimin annesi ile bağları kuvvet kendi resmen onlar iki kişilik bi takım ben ve k.p de kendi halimizde eşim annesi tarafından yonlendirilir onun ağzıyla konuşur inan yazarken bile sinir geldi
Benim ona son önerim evlilik terapistiydi kabule etmedi elimden geleni de yaptim vicdanım rahat en azindanYa sız knuyu okumadınız yada dalga gecıyrsunuz ?
Adam kadına etmedıgını bırakmamıs kadn agznın acsa adam bagrmaya baslıyr annesıyle bır olup kadını asagılayıp duruyrlar, ustelık kendı canım annem cannım annem dıye dlasırken knu sahıbının annesıne saygısızlık dız byu!!! Bu kca sevılır mı Allah aşkına syle bu adama ne kadar katlanılabılınır kadın daha nesıne katlansn bence sızın gıbı dusunenler yuzunden kadın cınayetlerı artıyr adam ne yaparsa yapsın sevıyrum deyıp allttan alıtrsunuz snra kufurdu dayakdı bunlar basıtlesıyr adam en ufak bı sınırlenmede kadını dvuyr ılerde daha ck snırlendgınde hızını alamayıp kadını oldryor... Knu sahıbının kendısıne saygısı yksa annecıgne olan saygısından bu evlılıgı bıtrmesı lazım annesını su adama asagılatıp uzup durmasın bu arada pardn adam demısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?