- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
Bunun farkındasın yani kendini oyaladığının...İlk evliliğimde; ilk yıl hamile kaldım 6. ayda babamın evine dönmek için neler vermezdim, ama sırf bu oyalama taktiği hayatımdan ve bir çok şeyimden 6 yılımı götürdü!yazık gençliğine,hayallerine,uğruna savaş verdiğin o bomboş adam için döktüğün göz yaşına!Ben ilk adımı attım zaten annemle konuşurken anne bugün olmazsa yarin yarin olmazsa bir ay sonra bi gün olacak hissediyorum süreyi uzatıyorum sadece dedim
Son yirmi güne kadar bisey anlamadım beni kırmamaya çalışır kirsada gönlümü almaya çalışırdı bu kadar kaba değildi bu kadar çirkin konusmazdiNisanlilik zamaninda nasildi? Bir de son durum nedir?
Benden zarardan dönmeye çalışıyorum şu an çocuğum da yok hayatıma devam edicemBunun farkındasın yani kendini oyaladığının...İlk evliliğimde; ilk yıl hamile kaldım 6. ayda babamın evine dönmek için neler vermezdim, ama sırf bu oyalama taktiği hayatımdan ve bir çok şeyimden 6 yılımı götürdü!yazık gençliğine,hayallerine,uğruna savaş verdiğin o bomboş adam için döktüğün göz yaşına!
Ben annemdeyim şu an sadece gitmekle neyi çözeceksin dedi. Gitmem onu şaşırttı bir iki güne çıkar ortayaKonu sahibi eşiniz pişman mı yaptıklarından özür diledi mi sizden ?
Evet maalesef böyle ben elimden geleni yaptim ama tek kişilik çaba bi işe yaramiyorNedense yuvayı toparlama işi hep kadına yükleniyor
Yıllarınız gidiyor yıllarınız
boşanacağını düşünmüyor nasılsa döneceksen niye gidiyorsun diye düşünüyor.Ben annemdeyim şu an sadece gitmekle neyi çözeceksin dedi. Gitmem onu şaşırttı bir iki güne çıkar ortaya
Bu sefer dik dur lütfen konuyu başından beri takip ediyorum ama ne yazacağımı bilemedim bi türlü...Ben annemdeyim şu an sadece gitmekle neyi çözeceksin dedi. Gitmem onu şaşırttı bir iki güne çıkar ortaya
Geçmiş konularına bakmadım ama sadece sezinlediğim şeyi söyleyeyim;sen bu adama döneceksin ama lütfen değiştiğine inandığın an dön! zor bir ihtimal gibi dursada iyi bir süründürme işe yarayabilir!Evet maalesef böyle ben elimden geleni yaptim ama tek kişilik çaba bi işe yaramiyor
Ben annemdeyim şu an sadece gitmekle neyi çözeceksin dedi. Gitmem onu şaşırttı bir iki güne çıkar ortaya
büyük ihtimalle öyle düşünüyor. O kiraya falan çıkmaz rahatını asla bozmaz zaten o eve de yeni tasinmistik.minnie eşinin sakin karşılamasının nedeni, daha önce gidip dönmen.
yine tıpış tıpış geri döneceğini düşünüyor, çünkü çok düşüncesiz bencil ve egoist. kendisinde hata bulduğunu düşünmüyorum. senin naz kapris yaptığını düşünüyor bence.
o yüzden dönmeye karar versen bile eşini o evden kiraya çıkmaya ikna etmeden, söylediklerine pişman etmeden dönme.
Şimdilik hiç bisey yapmayacagim en azindan bir iki hafta kafami dinleyip ayaklanacagim tanıdık avukat var ona danismayi planlıyorumPeki siz ne hissediyor ne yapmayi planliyorsunuz? Avukatla falan gorusecek misiniz?
bencillikte zirve yani. sen kendini önemsemezsen kimse önemsemez.büyük ihtimalle öyle düşünüyor. O kiraya falan çıkmaz rahatını asla bozmaz zaten o eve de yeni tasinmistik.
Bazen şakayla karışık ayrılıktan bahsettiğim zaman peşini bırakmam derdi umarım şaka olarak kalır ailemin huzursuz olmasını istemiyorumSenin geri döneceğini düşünüyor sanırım sessizsiliği, tepkisizliği bu yüzden.
Çocuğun da yok bu büyük bi avantaj senin için ,Onu hayatından tamamen silebilirsin istersen sadece zaman ve sabır gerek..
Keşke olsa böyle birşey, Ne güzel olurdu.Bu tip konularda hep zaman makinası diliyorum, olsa keşke, bi 3 5 yıl sonrayı görse kadınlar
Peşini bırakmam demek marifet değil, elinde tutmasını bitecekti o zaman.Bazen şakayla karışık ayrılıktan bahsettiğim zaman peşini bırakmam derdi umarım şaka olarak kalır ailemin huzursuz olmasını istemiyorum
Sakinligimi hep muhafaza etmeye çalıştım işin içine şiddet girerse herşey daha kötüye gider diye düşündüm sadece yakasından tuttum bi kez o da şaşırdı. O annesinden uzak yasayamaz☺annesi de ondan ben öyle görüyorum daha geçen hafta annecigini hastaneye götürdü çıkışta gezip dolaşıp yemek etmişler bana foto atıyor k.v felekten bir gün çaldık diye onların ikisi de umutsuz vaka utanarak yazıyorum bi tek şey yapamıyorlar....bence böyle sakin davranarak çok daha iyi yapıyorsun ben olsam yapamazdım, annemin evi girer de çıkar da sana mı soracak dediğinde elime çekiç alıp duvarları camları kırardım ama madem bu zamana kadar böyle sakin ilerledin, bitirişin de aynı şekilde olsun.
ben herkesin aksine sakın affetme geri dönme diyemiyorum. evden ayrılmakla çok iyi yaptın kesinlikle, niyetin de geri dönmek olmasın ama zaman neyi gösterir bilemeyiz. belki eşin sana annesinden ve evinden uzak mutlu bir yaşam teklifi ile gelir. o zaman bunu değerlendirmeyi düşünebilirsin belki. o anda düşünmezsen de senin kararın elbet ama sakince çekip gidişin ona en çok koyacak olanı bence..
Evet kayinvalidem tam da böyle bi kadın hobisi yok arkadaş çevresi kısıtlı zamanında hep evde kısıtlanmış kocasından değer görmemiş şimdi de kendini çok özgür hissediyor kocasının iplerinden kurtulduğu içinbunu bende zaman zaman düşünüyorum bence hobisi olmayan yada mutsuz evlilik yapan kadınlar ileride erkek çocuklarının evliliklerini kıskanıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?