Evden ayrılmaya karar verdim

Aman olma bi de cocugunu kendine bağımlı yetistirme birey oldugunun farkina varsin evlenince aile oldugunun farkina varsin.erkek annelerinin çoğu ogulunun evine sık gitmeyi yada oğlunun peşinde gezmeyi büyük maharet sayiyor

O kadar emin olma bence, ensest iğrenç olduğu kadar yaygın da,kadın kocayı sallamıyor.esin seni, babayı düşman gibi görüyor falan, o raddeye gelmediyse bile marazi bir bağ yani

Benim de oğlum var ve tek dileğim aklı başında bir kız bulması onun dışında Allah sağlık versin bana ve eşime ben emekli maaşı yiyecem arkadaş,ileri yaş seksi yapacam ne bileyim doğayı fotoğraflıcam yeminle başka hayalim yok

Torun da babam ayrıca sever şımartır ihtiyaçlarına destek olurum herkes evini yurdunu bebesini bilsin

O kadar emin olma bence, ensest iğrenç olduğu kadar yaygın da,kadın kocayı sallamıyor.esin seni, babayı düşman gibi görüyor falan, o raddeye gelmediyse bile marazi bir bağ yani
o kadarını düşünmek dahi istemem ama tek o kaliyor yapmadıkları .Evet eşim babasını da düşman gibi görür kadında ilk fırsatta kocasını kötüler onlar ikisi iyi insanlar geri kalan huysuz ve kötü

Çocuk yoksa hiç düşünmeden, arkana bakmadan kaç derim ben.
Sevgi, aşk da bir yere kadar canım.
Otursun anasıyla aşk yaşasın dizi dibinde, evinde.
Okurken çok sinirlendim.
Asıl sen kimsin! derler adama.

Bu erkek annelerinin hobi alanı oğullarının evi oluyor k.v.kocasını ekip bizimle yemege gitmeye bayılırdı mesela yada bu hafta hep sizdeydim diyerek kendisiyle neredeyse gurur duyardi

Geçmiş konularına bi göz attım. Ne çekmişsin sen hakkaten. Sen de bi göz at minnie 3

Çocuk yoksa hiç düşünmeden, arkana bakmadan kaç derim ben.
Sevgi, aşk da bir yere kadar canım.
Otursun anasıyla aşk yaşasın dizi dibinde, evinde.
Okurken çok sinirlendim.
Asıl sen kimsin! derler adama.
Yaşasınlar ben onları başbaşa birakiyorum

Bu erkek annelerinin hobi alanı oğullarının evi oluyor k.v.kocasını ekip bizimle yemege gitmeye bayılırdı mesela yada bu hafta hep sizdeydim diyerek kendisiyle neredeyse gurur duyardi

Ay deli mi asla sağlıklı değil,bak bunlar değişmez tatlım bu kadın bu adamı teee küçüklükten işlemiş

Örnek kv
Keşke benim kv Sen olsaydın ya

Geçmiş konularına bi göz attım. Ne çekmişsin sen hakkaten. Sen de bi göz at minnie 3
Sabır sabır dedim düzelir değişir dedim ama daha berbat oldu anası da kendi de dozu arttırdı tek yapabildiğim iki üç aydır k.v nin ayağını biraz evden kestim.onun harici hep aynı kaldi

Bununla ilgili çok güzel bir film vardı ...tüylerim ürpermişti...var böyle manyak anneler demek ki!

Kimsenin kimseye küfür etme hakkın olamaz şimdiye kadar kimbilir ne kadaar zor idare ettin .yıllarca bu dertten yakınmışsın yeri gelmiş ağlamışsın evladında yok ömür boyu ağlama bari kardeşim.Mutsuz kayınvalide bilemem belkide dayak bile yemiştir ve oğluna sarılmış herşeyi onunla yapmış ve muhtemelen yıllarca ben senin için katlandım oğlum deyip alttan alttan işlemiş oğlunu ki evlenince annecik kv yanlız kalmasın ve başarmışta sağlılkı bir anne oğul ilişkisi değil üzgünüm arkadaşım Allah kolaylık versin dikkatli ol .oğlum yok ama derim ki rabbime çılgın bir kayınvalide olacaksam ve oğlumun eşini anne kuzusu değil de gelin gibi göreceksem sadece kızım ya da kızlarım olsun yeter.

Evet etrafımdaki çoğu insanda böyle düşünür teşekkür ederim .Ben bu adım attım umarım hakkımda hayirli olur

Evet zamanında dayak yemiş k.v ben bunu etraftan duydum eşimin gözünde annesi hep melek hep mağdur ben bunu değiştirmem ki

Istedigini söyle inan alinmamn

Evet ne kadar mutsuz da olsan bazı şeyler kolay olmuyor davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş o hesap

Sabır sabır dedim düzelir değişir dedim ama daha berbat oldu anası da kendi de dozu arttırdı tek yapabildiğim iki üç aydır k.v nin ayağını biraz evden kestim.onun harici hep aynı kaldi
Senin kocan insan değilmiş, afedersin ama gerçekten insan değil. Nasıl seni bu kadar üzebilmiş, rencide edebilmiş. Hediye aldığın kazağa verdiği tepkiyi okudum, aman Allahım. İyilik, güzellik yaramaz böylesine. Sen o güzel kalbini hakedene aç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…