Evden ayrılmaya karar verdim

Evet zamanında dayak yemiş k.v ben bunu etraftan duydum eşimin gözünde annesi hep melek hep mağdur ben bunu değiştirmem ki
dayak yediğini eşinde gördü yıllarca şimdi aklı sıra annesini mutlu etmeye çalışıyor (anneyi mutlu etmekte problem yok)ama eşini kaybettiğinden haberi yok.ben olsam dayak yiyen bir kadın eğer evlatlarım içinse o adamla yaşayışım derim ki oğluma oğlum asla sen eşini ezme oğlum eşine değer ver falan ..ama eşinde babanın anneyi aşağılamalarını görerek büyümüş ve aynısını yapıyor sana yol yakınken eşine dönme!

Psikolojide bunun tanimi varda simdi hatirlamiyorum ama mevzu ozetle anne karninda ve dogum esnasinda erkek bebekle anne arasonda cinsel bir bag kuruluyor .dogum sonrasi anne cocugun norey olduunu labullenmezse farkedilmeden devam ediyor. Bizim ulkemizde cok tuhaf bir cocuk yetistirme tarzi var zaten dolayisiyla essek kadar adamlar bu sendromdan bir turlu kurtulamiyorlar tabi anneleride yoksa gelin kiskanmanin falan bi mantigi olamaz

Oedipus kompleksi

İleri yaş seksi naşı bişi. ?

Benim ona son önerim evlilik terapistiydi kabule etmedi elimden geleni de yaptim vicdanım rahat en azindan

Vala ck bıle sabretmıssın tabıkı rahat olsun vıcdanın Allah daha ıyılerıyle karsılastrsın ınsallah bundan snra ck mutlu olrsn canım

Ev
evi kvalideniz mi aldı size
Tabi bundan dolayı eşiniz dr sürekli önünüze suruyor
Bu erkeklerin anne merakı nedir yaa

konu sahibi siz buradayken sorayım, konularınızı okumaya çalışırken bir şey fark ettim.

belki önceden açıklamışsınızdır ama ben bulamadım.

eşinizin ailesi sizin ilişkinizin neredeyse 3. kişisi olmuşken sizin ailenizin bu kadar işlerden uzak oluşu, hatta eşinizin ailenize hiç yakın davranmayışı, hatta bir dönem küs oluşları...

siz bunları nasıl çekebildiniz.
gerçekten merak ettim, yani hiç demediniz mi, sen benim ailemle böyle olursan ben de seninki ile böyle olurum, benim ailem gelmiyorsa bu eve seninki de gelmeyecek falan diye.

Çok bile dayandın minnie.Bütün konularını hatırlıyorum.Ne eşin senin gibi eş bulur.Ne de kayınvaliden senin gibi bir gelin.Tek tarafın fedakarlığı ile olmuyor işte.Yahu zaten kayınvalideyi sayan geçinen bir kadının üstüne anam da anam diye bu kadar gitmenin ne mantığı var.O kadar kıymetliyse anası bırak başbaşa kalsınlar.Ikiside seni çok arar sen hiç merak etme.

Off off iyi davrandım.olmadı kötü davrandım yine olmadı yaptı yaptı sonra bisey yokmuş gibi davrandı tam bi dengesiz senin anlayacagin benimde ayarladım bozuldu

Oedipous kompleksi sanırım bahsettiğin şey.

Eşim dengesizdi bi hareketi yapar sonra tam tersini yapardı yani bi iyi bi kötü gibi ailemle de zaman zaman iyi oluyordu hatta o küs kalma durumu hariç onlara birşey belli etmedi.ailem bana onun ailesi kadar yakın oturmuyordu genelde biz giderdik annemler sık gelmezdi.eşimin babası da sık gelen bizi huzursuz eden biri değildi allah var annesi yaptı o ayarsizliklari aileme küs kaldığı süre boyunca asla ne evlerine ne bi akrabalarına gittim hatta o ara ramazandi ailenin hiç bi davetine katılmadım.ama annesi yine eve geldi tabiki.olayın son noktasında biz tasinacaktik annem yardima gelecekti gelmesin vs dedi bende o zaman tasinmak anlamsiz boşanmanın dedim eşim geri adım attı.

Evet üzdü boş yere çok ağlattı hakkım helal değil ona

Annesini hiç bi zaman dislamadim kötü davranmadim saygılı oldum.tam tersi olsammkim bilir neler yapardı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…