Evden ayrılmaya karar verdim

Eşiniz tek çocuk mu?

Siz evden ayrildiniz ama bosanacaginizi soylemediniz sanirim esinize.lutfen kizmayin ama bosanmayacaginiz o kadar belliki keske ayrilmasaydiniz evden cunku dondugunuzde daha da kotu olacak cunku kaybetmeyeceginden bi tik daha eminnolacak

minnie hala eşinin aramasını bekliyorsan işi hızlandırmak için boşanma celbini gönder. o zaman ararsa yalvarırsa şartlarını söylersin. yine umursamaz ise acı gerçeği kabul edeceksin, yani sevilmediğini.
zaten bariz belli de sen hala kabul etme aşamasına geçemiyorsun.

Kaynı bekardı sanırım

Bi akşam üst kattaki anneanneden dönerken, tık tık Allah'a ısmarladık diyecektik oğlum diye gelmişlerdi kayınvalide ve kaynı
Eşin üstü çıplak zar zor kapıyı açmıştı
Kayınvalide içeri girip karpuz yemişti feleğim şaşmıştı : ) hala unutmadım

Evet yani bi oğlu daha var ama bekar
Bu evli diye daha çok kıskandı sanırım
Ama oğlu daha tuhaf sevgililer gününde annesine hediye almıştı mesela

canım ben kendi eşimi düşünüyorum, muhtemelen annesine derdi, git kardeşime sar diye.
veya o ortamda o kapı açılmazdı.
ha ha,
kv bizde kalırken bizim katın kapısını kilitlerdik biz, kimine göre ayıp veya yanlış,
bize göre risk alınacak durum değildi.

o yüzden eşin tavrı dediğin gibi çok acaip de, hani ortada diğer kardeş olduğu için yine de bir kıyaslama yapmışlardır diye düşünüyorum.
hani anormalliği görmeleri için, kimse uyarmadı mı bir de ya,
benim annem kardeşime bu kadar sık gitse, ben arar anne ne işin var orada her gün derim.

Her aile bir değil
Ah nerde senin gibi görümce ( :
Ama annelerine alışıklardır, öyle büyümüşlerdir, gitme demezler deseler de annesi dinlemez bence ( kaynı için diyorum )

Fakat evli adam eşi ile annesi arasında denge kurmak zorunda
Kuramazsa sonuç bu konu gibi olur

aaa pisleşeceğim yerler de var da saklıyorum o kısımları

Babamda abimlere gider en az bir ay kalırdı ve yengemin yanına alkollü giderdi vs. Kaç kez uyardık sonuç değişmedi. Hatta Yengen bir gün dayanamayıp babama "bu evde içki icecekseniz gelmeyin " demiş salak abim bunu duymuş ve yengeme kızmış. Sonuç Boşandılar;( yani anlamayan anlamiyo. Babama kaç kez dedik anlamıyor. Bizede gelir bazen bir hafta falan kalır ve hergün içer. Kaç kez uyardım kavga ettim yok anlamıyor. En son yanına alkolik kuzenini almış geliyor. Olmaz baba o adamı eşim eve almaz geleceksen sen gel o gelemez dedim. Çünkü eşim kesinlikle olmaz baban neyse ama tanımadığım alkolik adamın kızımın ve eşimin yanında işi yok dedi. Babam bize küstü gelmedi ve aylardir konuşmuyor bizimle.bende aramadim hiç.

sanki buyumemiş, çocuk yoksa ayrılma hemennn duzelecek mı bır bak zaten kafanda bır karar var, zayıf yanlarını kesınlıkle gosterme. kararlı dur, şartlarını koy peşinden gelecektır..gelmez ise de zaten kararını verdın =) duzelirse amenna, duzelmezse zaten alıp verdiğin bir kararın var demem okı KARAR...

İnsan öyle bir ortamda yıllarını geçirince kanıksıyor iyice. Tepkiler de devri daim moduna giriyor

Sizi tebrik ediyorum, çok bilinçli davranmışsınız gerçekten. Fakat anlayamıyorum, neden kız çocukları ailelerine tepkilerini rahatça gösterebilirken, erkek çocukları annem-babam ne olursa olsun laf söyleyemem modundalar. Keşke abinizde sizin gibi uyarabilseymiş, boşuna dağılmış yuvası.
Sevgili minnie, umarım en güzel şekilde çözüme kavuşur bu mevzu.

Minnie kızdırmak üzmek yada sinirlendirmek için söylemiyorum ama bana hiç boşanıcaksın imajı vermiyorsun..Ilk gün evden çıkmak yerine kocanın uyanmasını beklemen şimdide davayi hemen açmak yerine 1-2 hafta kafa dinlicem sonra bakıcam demen bana kararlı olmadığın imajı yaratıyor...
Muhtemelen şuan gecen yıllarına üzülüyorsun çok emek verdim die düşünüp gitmeyi kendine yediremiyorsun yuva yıkmak kolaymı die üzülüyorsun ama suan farkında olmadığın yada aslında farkında olup kabul etmek istemediğin sey ortada aslında bir yuva olmayışı..Sen o eve o adamla annesinin hayatına misafir gelmişsin.Ve artık bitmeli bu misafirlik gör bunu.Adamın,sana ailene hayatına değerlerine hiç saygısı yok..Anlattıklarından bana çizdiği imaj senin onun hayatında olup olmaman çok bir anlam ifade etmio kocan için...Ama sen hala bi umut bisiler düzelir die bekliosun.O kadar belliki yazdıklarından..Evi terkettin ama kararının arkasında duramayacaksın..Bu terketme esine vermek istediğin bir ders aslında ama tersi olucak sen dönünce adam birkez daha emin olucak onu kaybetmekten korktugunun..Sana aslında olmayan saygısı dahada yerlebir olacak.Çünkü zaten şişkin olan özgüvenini iyice tavan yaptıracaksın...
Suan çocuk olmaması öyle bi nimetki farkında değilsin.Çünkü o olunca gitmek 10 kat zor oluo.Gitsen de omür boyu muhatap oluosun o insanla.Senin en büyük şansın davayı açtığın an bir omür yüzünü görmek zorunda kalmayacaksın eşinin ve annesinin..
Ama dediğim gibi bana çizdiğin imaj senin boşanmak yerine birilerine ders vermek için bu eylemi gerçekleştirdigin...

O bana eziyet ettigini dusunmuyor maalesef ona göre kendisi iyi bir koca ne aci değil mi

Bunun sorgulasamda bulabildigim en mantikli cevap diğer kardeşin bekar oluşu k.validemiz esimi kiskandigi sonucuna ulasiyorum

aynen dinlemez bildiğini okur

Olay aynen yazdiginiz gibi oldu ne eksik ne fazla hatırlamamız şaşırttı beni ; )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…