Eşiniz tek çocuk mu?Tek başıma mücadele ettim .duzeltmeye çalıştım. Bazen düşündüm ben bu kadar iyi niyetli olmaya çalışırken bu hareketler bana reva mi diye.etrafımdaki insanlar neden tedavi olmuyorsun yaşın geçiyor dediler ama ayaklarım hep geri geri gitti güvensizlik hissi hep vardı. Zaman zaman kendimi değersiz hissettim en çok da bu his hirpaladi beni kendime güvenim azaldı.en son aynaya baktığımda gözlerimin feri sönmüş gibi geldi eskiden gözlerimin içi gulerdi.bu huysuz ve huzursuzluklar bi yana cinsel problemlerde vardı .hangi biriyle baş edeceğimi şaşırdım
Eşiniz tek çocuk mu?
Kaynı bekardı sanırımbildiğim kadarı ile bir erkek kardeş daha var, ama annesinin onu umursadığı yok.
en enteresan nokta bu bence.
çok değişik, annenin bu oğluna neden bu kadar yakın olduğunun sorgulamasını yaptı mı acaba konu sahibi hiç!
Kaynı bekardı sanırım
Bi akşam üst kattaki anneanneden dönerken, tık tık Allah'a ısmarladık diyecektik oğlum diye gelmişlerdi kayınvalide ve kaynı
Eşin üstü çıplak zar zor kapıyı açmıştı
Kayınvalide içeri girip karpuz yemişti feleğim şaşmıştı : ) hala unutmadım
Evet yanibi oğlu daha var ama bekar
Bu evli diye daha çok kıskandı sanırım
Ama oğlu daha tuhaf sevgililer gününde annesine hediye almıştı mesela
Her aile bir değilcanım ben kendi eşimi düşünüyorum, muhtemelen annesine derdi, git kardeşime sar diye.
veya o ortamda o kapı açılmazdı.
ha ha,
kv bizde kalırken bizim katın kapısını kilitlerdik biz, kimine göre ayıp veya yanlış,
bize göre risk alınacak durum değildi.
o yüzden eşin tavrı dediğin gibi çok acaip de, hani ortada diğer kardeş olduğu için yine de bir kıyaslama yapmışlardır diye düşünüyorum.
hani anormalliği görmeleri için, kimse uyarmadı mı bir de ya,
benim annem kardeşime bu kadar sık gitse, ben arar anne ne işin var orada her gün derim.
Her aile bir değil
Ah nerde senin gibi görümce ( :
Ama annelerine alışıklardır, öyle büyümüşlerdir, gitme demezler deseler de annesi dinlemez bence ( kaynı için diyorum )
Fakat evli adam eşi ile annesi arasında denge kurmak zorunda
Kuramazsa sonuç bu konu gibi olur
Babamda abimlere gider en az bir ay kalırdı ve yengemin yanına alkollü giderdi vs. Kaç kez uyardık sonuç değişmedi. Hatta Yengen bir gün dayanamayıp babama "bu evde içki icecekseniz gelmeyin " demiş salak abim bunu duymuş ve yengeme kızmış. Sonuç Boşandılar;( yani anlamayan anlamiyo. Babama kaç kez dedik anlamıyor. Bizede gelir bazen bir hafta falan kalır ve hergün içer. Kaç kez uyardım kavga ettim yok anlamıyor. En son yanına alkolik kuzenini almış geliyor. Olmaz baba o adamı eşim eve almaz geleceksen sen gel o gelemez dedim. Çünkü eşim kesinlikle olmaz baban neyse ama tanımadığım alkolik adamın kızımın ve eşimin yanında işi yok dedi. Babam bize küstü gelmedi ve aylardir konuşmuyor bizimle.bende aramadim hiç.canım ben kendi eşimi düşünüyorum, muhtemelen annesine derdi, git kardeşime sar diye.
veya o ortamda o kapı açılmazdı.
ha ha,
kv bizde kalırken bizim katın kapısını kilitlerdik biz, kimine göre ayıp veya yanlış,
bize göre risk alınacak durum değildi.
o yüzden eşin tavrı dediğin gibi çok acaip de, hani ortada diğer kardeş olduğu için yine de bir kıyaslama yapmışlardır diye düşünüyorum.
hani anormalliği görmeleri için, kimse uyarmadı mı bir de ya,
benim annem kardeşime bu kadar sık gitse, ben arar anne ne işin var orada her gün derim.
Babamda abimlere gider en az bir ay kalırdı ve yengemin yanına alkollü giderdi vs. Kaç kez uyardık sonuç değişmedi. Hatta Yengen bir gün dayanamayıp babama "bu evde içki icecekseniz gelmeyin " demiş salak abim bunu duymuş ve yengeme kızmış. Sonuç Boşandılar;( yani anlamayan anlamiyo. Babama kaç kez dedik anlamıyor. Bizede gelir bazen bir hafta falan kalır ve hergün içer. Kaç kez uyardım kavga ettim yok anlamıyor. En son yanına alkolik kuzenini almış geliyor. Olmaz baba o adamı eşim eve almaz geleceksen sen gel o gelemez dedim. Çünkü eşim kesinlikle olmaz baban neyse ama tanımadığım alkolik adamın kızımın ve eşimin yanında işi yok dedi. Babam bize küstü gelmedi ve aylardir konuşmuyor bizimle.bende aramadim hiç.
Dünkü tartismamizdan sonra ne desem ne yapsam boş diye düşünüyorum evden ayrılmaya karar verdim.beş sene mücadele verdim. emek verdik sevdik sekiz sene boyunca birbirimizi bekledik. evlendik yuvamiz yikilmasin dedim ama olmuyor.Eşim hep ben hep annem diyor başka birşey yok buraya cok konu açtım bilen bilir artık yapamıyorum.
Onun için tek önemli insan annesi ben yokum ailem yok.
Dün evde sakin sakin oturup kahve iciyorduk anneler günü önümüzdeki hafta dedi.bende evet dedim konuşmanın devamında annesi ile beraber anneler gününü planladıklarını anladim.kötü niyetli bi plan değil planları fakat eşimle k.v herşeyi Ben yokmusum gibi planladıkları için tepem attı buna rağmen alçak bi ses tonuyla beraber planlamamiz gerekmez miydi dedim.sadece bunu söyledim sen kimsin sana iyilik yaramıyor sana mi soracam annem seni insan evladı sanıyor o melek gibi kadın senin ne olduğunu bilmiyor v.s v.s bu ve bunun gibi bir çok laf söyledi.bunca lafa rağmen tamam yaparız planı ama ben belki başka birşey düşünmüştüm benim fikrimi biliyor musun dedim.sen kimsinki demeye devam etti.annesinin bize yaptiklari fedakarliklari gormuyormusum (oturduğumuz ev k.v nin)
Benim ailem ne fedakarlık yapıyormuş....annesi olmasa çadırda bile oturamazmisim. .cumartesi günü annemle kiz kardesim gelecekti ben cuma gunu çeker giderim dedi (kavga ettiğimiz icin) Bende beni bunlarla tehdit edemezsin git ama ben millet gelince böyle yapmıyorum surat asmiyorum evden ayrılmiyorum saygı gösteriyorum dedim (annesi sık gelir hatta burdan çıkmak istemez)
Annemi kastediyosan tabi gelecek ev onun ister gece dörtte gelir ister sabah gelir o ev sahibi senin ailen de gelir ama misafir statüsünde dedi.daha bir çok laf kalabalığı var ama fazla uzatmak istemiyorum.
Son olarakta ben babama küfür etmiş adamım istersem senin yedi sülalene küfür ederim dedi ben çok sinirlendim üstüne yürüdüm hadi etsene diye yakasından tuttum o da beni hirpaladi. Çantamı aldım çıktım evden saatlerce bi parkta oturdum .mesaj atmaya başladı nerdesin diye.Eve döndüm
Şu an uyuyor uyanınca konuşup gitcem çünkü dilekçe vermeyi düşünüyorum dün akşam akşam annemlerin üzülmesini istemedim .hemde konusmadan da evden ayrılmak istemedim bi kere daha gidip geri dönmüştüm bu seferde öyle anmasinlar. konuşup cikcam .
Annem daha bisey bilmiyor.Onun annesi de şu an sebebi bilmiyor ama kavga ettiğimizi boşanmaya karar verdiğimi söyledim uyanınca beni ara diye mesaj atmış .....paylaşmak istedim umarım doğru karar almismdir
O bana eziyet ettigini dusunmuyor maalesef ona göre kendisi iyi bir koca ne aci değil miİnsanın aklını kullanabilmesi ne güzel bir nimet ahh.
Madem ezilmiş hor görülmüş mutlu olamamış bir ananın evladısın,
insan demez mi hiç benim anama o kadar çektirdiler ben şahidim,
şimdi karıma aynılarını ben nasıl yapayım bile bile diye.
Iyiyim en azindan fiziksel olarak duzeldim ilk gün midem rahatsizlandi tüm vücudum kasilmiş sinirdenKonu sahibi nasilsiniz son durumunuz nedir?
Bunun sorgulasamda bulabildigim en mantikli cevap diğer kardeşin bekar oluşu k.validemiz esimi kiskandigi sonucuna ulasiyorumbildiğim kadarı ile bir erkek kardeş daha var, ama annesinin onu umursadığı yok.
en enteresan nokta bu bence.
çok değişik, annenin bu oğluna neden bu kadar yakın olduğunun sorgulamasını yaptı mı acaba konu sahibi hiç!
aynen dinlemez bildiğini okurHer aile bir değil
Ah nerde senin gibi görümce ( :
Ama annelerine alışıklardır, öyle büyümüşlerdir, gitme demezler deseler de annesi dinlemez bence ( kaynı için diyorum )
Fakat evli adam eşi ile annesi arasında denge kurmak zorunda
Kuramazsa sonuç bu konu gibi olur
Olay aynen yazdiginiz gibi oldu ne eksik ne fazla hatırlamamız şaşırttı beni ; )Kaynı bekardı sanırım
Bi akşam üst kattaki anneanneden dönerken, tık tık Allah'a ısmarladık diyecektik oğlum diye gelmişlerdi kayınvalide ve kaynı
Eşin üstü çıplak zar zor kapıyı açmıştı
Kayınvalide içeri girip karpuz yemişti feleğim şaşmıştı : ) hala unutmadım
Evet yani bi oğlu daha var ama bekar
Bu evli diye daha çok kıskandı sanırım
Ama oğlu daha tuhaf sevgililer gününde annesine hediye almıştı mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?