Evden ayrılmaya karar verdim

Bazı uyarılar dikkate alınmazsa sonuç maalesef hüsran oluyor erkekler bunu anlamıyor gerçeği göremiyorlar ne söylense ailelerine hakaret olarak kabul ediyorlar.keşke kardeşin de eşini azarlamak yerine ne demek istediğini anlamaya calissaymis

Evet çocuk gibi gelişmesi için çok yol katetmesi lazim

Inanın bu kadar olay üstüne siz beni ne uzebilir ne de kizdirabilirsiniz.
Yaşadıklarımı ne eşim ne ailem anlayabilir kaldı ki sizden de anlamanızı beklemem.
Evet verdiğim emek lere yıllarıma üzülüyorum buna hakkım vardır heralde.evli misiniz başınızdan böyle birşey geçti mi bilemiyorum ama bazı şeyler söylemde kolay eylemde zor oluyor.psikolojik olarak zor bir dönemden geçiyorum bi hafta salim kafayla oturmaya hakkım var diye düşünüyorum bu benim kararından döndüğüm anlamına gelmiyor.ayriyeten aileminde benimde sakinlesmeye ihtiyacimiz var.ayrıca bi umut içinde de değilim ben bu kararı bir günde vermedim.bildiğim şeyleri de burda üstüne başa basa yapmanıza gerek yok

Ben ailemleyim ne yaptığı bilmiyorum şu an. Planlarını yaptim dilekçe verdikten sonra evde kalan eşyalarımı da almak istiyorum

Psikolojin nasıl emin misin ? İyice düşün taşın artıları -eksileri iyi tart. En önemlisi bu adamla bir gelecek görüyor musun ? Seviyor musun ? Evlenmek kolay ama boşanmak çok zor bir süreç . Boşanma taraftarı diilim ama bu evlilik benliğini , saygınlığını , huzurunu alıp götürüyorsa boşanmak çok yerinde bir karar. Diğer taraftan hala umudun varsa karşı tarafın düzeleceğine inanıyorsan ve eşin seni yeteri derecede değiştiğine veya değişeceğine ikna edeceğini düşünüyorsan tekrar evliliğini gözden geçirmen daha sağlıklı.

Psikolojik olarak çok iyi durumda değilim bazı şeyler kolay olmayacak biliyorum ben eşime daha bir hafta önce terapiste gidelim dedim bana göre o ona verdiğim son şanstı kabul etmedi ilimizde birşey cozemiyoruz zaten olmuyor

Sevgili minnie..olaya kabataslak bakıldığında tercih meselesi gibi duruyor, adam seni değil annesini tercih ediyor "sevgililer gününde bile sana değil annesine hediye alması" yok devenin nalı dedirten bi durum keza. Herşeyden ziyade başarısızlık hissi bi de bunu elaleme anlatmak durumunda kalmak galiba başedilmesi güç gibi geliyor insana. Evlilik belli bir seviyenin üstünde not alınca başardığını düşüneceğin birşey değil ki. İki tarafın karşılıklı sevgi-saygı-özveriyle yürütebileceği birşey. Sen bunları fazlasıyla sağlayarak kendini tüketmişin zaten. Geriye çekilerek şunu görmelisin: sen yıllarca insanüstü bir çaba sarfederek öyle bir adamı ve kv yi idare etmişsin ve gayet başarılı olmuşsun. İlişkiler idare edilmez, yürütülür. İteklenmez de bi süre tatile falan çıksan, uzaklaşsan bulunduğun ortamdan. Yok mu böyle bir ihtimal?

Bence biraz daha zamana yay dilekçeni ver kararlığını görsün , iletişime hiç geçme bakalım napıcak. Çünkü bazı erkekler kendilerini vazgeçilmez sanıyor sanki naparlasa yapsınlar kadınlar onlara boyun eğmek zorundaymış gibi aslında kadın ya sevgiden ya da çaresizlikten dolayı alttan alıyor. Senin ki anladığım kadarı ile sevgiden dolayı katlanma var ama görsün ki ne kadar seversen sev kendine olan sevgin ,saygın daha büyük ki ondan bile vazgeçebiliyorsun.

Şu an.tatile gitme gibi bi imkanım yok

Vereceğim zaten dilekçemi ondan sonrası bi şekilde gelir eşimle bu olaylardan önce bosanma ile ilgili konuşmuştuk o anlaşmalı boşanmadan yanaydı ama ben bunu istemiyorum

Şu an.tatile gitme gibi bi imkanım yok
O zaman bol bol fiziksel aktivite yap. Bak bu tür durumlarda öyle şeyler önerilir. Yürü, spor aleti kullan. Koşabiliyorsan koş, en iyisi bu. İmkanın varsa spor salonuna, yüzemeye git. Elişi yap özellikle örgü, sarmalı, dolanalı, kasnaklı lifler var ya onlardan bul. Bak çok işe yarıyor, denedim ben. O ipi sararken öyle bir deşarz oluyordum ki içinden bişeyler akıp akıp gidiyordu, iplik azaldıkça. Bak mutlaka bunları dene, es geçme

Vereceğim zaten dilekçemi ondan sonrası bi şekilde gelir eşimle bu olaylardan önce bosanma ile ilgili konuşmuştuk o anlaşmalı boşanmadan yanaydı ama ben bunu istemiyorum

Eşin blöft'e yapmış olabilir nasıl olsa benden vazgeçemez bakalım zaman ne gösterecek. Senin için hayırlısı ne ise o olsun bi arkadaşta yazmış tatil olayını. Durumun ve zamanın müsait ise tatile git en azından ruhun nefes alır.

Ev ev yapan aile ortamı yuva sıcaklığıdır... Eşiniz soğuk duvarları ve dünyalık birkaç eşyayı ev sanıyor ve büyük değer yüklüyor sırf annesi aldı diye yazık ne diyeyim Allah Hakkı'nda hayırlı olanı versin, üzücü....

O zaten blöf yapıyor bundan eminim ama umrumda değil.şu an tatile gidemem en azindan bir iki ay sorumlu olduğumbi durum var

Buyursunlar evlerini bıraktım geldim işte. Ben olmayınca o ev evlikten cikar.anasiyla ikisi tadini çıkarsınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…