Amin çok sagolAnladım kardeşim senin adına çok üzüldüm inş. Allah sana her şeyin en güzelini nasip eder.
Evet evliyim ve evlilik bitirmenin yuva yıkmanın ne zor bisi oldugunu tahmin edebiliyorum...Suan normal bir psikolojide olmadığınızın farkındayım...Zaten sizi bu duruma getiren evlilikten cocuk olmadan kurtarabilmek burdaki bir çok kisinin amacı.sakın uzaktan konusmak ne kolay die düsünmeyin benim tek amacım sizi bi kadar zorlayan bir cenderenin içinden cikabilmenizi sağlamak...Suan yazdıklarınızdan kesin bosanicam imajı alamadım ben.Sadece bunu belirtmekti amacım...Belkide Yanlış düşünüyorum,yaşayıp görücez...Inanın bu kadar olay üstüne siz beni ne uzebilir ne de kizdirabilirsiniz.
Yaşadıklarımı ne eşim ne ailem anlayabilir kaldı ki sizden de anlamanızı beklemem.
Evet verdiğim emek lere yıllarıma üzülüyorum buna hakkım vardır heralde.evli misiniz başınızdan böyle birşey geçti mi bilemiyorum ama bazı şeyler söylemde kolay eylemde zor oluyor.psikolojik olarak zor bir dönemden geçiyorum bi hafta salim kafayla oturmaya hakkım var diye düşünüyorum bu benim kararından döndüğüm anlamına gelmiyor.ayriyeten aileminde benimde sakinlesmeye ihtiyacimiz var.ayrıca bi umut içinde de değilim ben bu kararı bir günde vermedim.bildiğim şeyleri de burda üstüne başa basa yapmanıza gerek yok
Çok şaşırdığım olayları unutmamOlay aynen yazdiginiz gibi oldu ne eksik ne fazla hatırlamamız şaşırttı beni ; )
Amin inşallahAnladım kardeşim senin adına çok üzüldüm inş. Allah sana her şeyin en güzelini nasip eder.
Konu nasıl patlamıs ..son durum nedir biri özetlese
En iyisini yapmış dönmesin de o eve çocuk da yoksa insan yedisinde neyse yetmisinde de odurminnie gitti, annesinin evinde şu an
Kocası hala aramamış
Kayınvalidesi nazardan hep bunlar diyomuş
Şimdilik bu kadar
Yürü beEn iyisini yapmış dönmesin de o eve çocuk da yoksa insan yedisinde neyse yetmisinde de odur
Benimkinden daha mı kötü bilmiyorum ama eski konularina da baktim benim eşimle hemen hemen aynı yapıda sanki benim eşim daha iyi diyebilirim yani bilemiyorum hakkında hayırlısı olsun çocuk olmaması hayra işaret gibiYürü beguiding88 kim tutar seni
Seninkini çok bilmiyorum bilsem söylerdimBenimkinden daha mı kötü bilmiyorum ama eski konularina da baktim benim eşimle hemen hemen aynı yapıda sanki benim eşim daha iyi diyebilirim yani bilemiyorum hakkında hayırlısı olsun çocuk olmaması hayra işaret gibi
Ben esime dedim ki anneler günü geliyo ne alcaz annemize hiçbişey dedi biz variz ya yeter hediyeye gerek yok dedi sevgililer günü ne ya benim eşim den daha çok anneciler varmış demekki hayretlerdeyim nasıl çıplak içeri alıyo ya bildiğin çıplak yani yuhhhSeninkini çok bilmiyorum bilsem söylerdim
Bi kıskanç olduğunu biliyorum, çalış ama erkeklerle konuşma diyodu
Bir de dilinin ayarı yok, sende annen gibi samimiyetsizsin diyodu ( sen yetmiyosun bi de annene dil uzatıyo )
Evet eşin edepsiz ve baskıcı
Ama konu sahibinin eşi de az değil
Anne kuzusu
Annesine sevgililer günü hediyesi alıyodu
Gece 11 de çıplak bile olsalar annesini içeri alıp karpuz kesiyodu filan
Bi de son olarak bu konuda dedikleir çok çirkin çadır filan, kendi adam olsa evini alsaymış terbiyesiz
Hangisi bi tık daha öte bilemedim
Alt giyinmiş üstü çıplakmış zil çalınca ucundan bakayım bi demiş annesi eh madem öyle bi karpuzunuzu yerim gibisinden girmişti içeriJ1
Ben esime dedim ki anneler günü geliyo ne alcaz annemize hiçbişey dedi biz variz ya yeter hediyeye gerek yok dedi sevgililer günü ne ya benim eşim den daha çok anneciler varmış demekki hayretlerdeyim nasıl çıplak içeri alıyo ya bildiğin çıplak yani yuhhh
Benimkide o zaman çıplak durabiliyo diyeyim annesi olduğunda bende tamamen çıplak sandım normal geliyo bana bu durum ama boxerle durmaması lazim tabi o yanlış benimkinin durumu olsa herkese hediye alır ama ozel gunlere takılmaz saçma geliyo onaAlt giyinmiş üstü çıplakmış zil çalınca ucundan bakayım bi demiş annesi eh madem öyle bi karpuzunuzu yerim gibisinden girmişti içeri
Anne oğul densizler
Senin ki tek özel günden yırtıyo demek
yokÇocuğunuz varmı?
Hmm 5 yıldır evliyim dediniz de ondan dükkatimi çekti çocuk yoksa düşünmeden bitirin bence saygı kalmamış aranızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?