Evet üçüncü kişiler işleri zorlaştırıyor.bizde şiddet yoktu allah tan şiddet olsa Bu kadar sabredemezdim açıkçası. Hakkımızda hayırlısı olsunBende çok kötü günler geçirdim oğlum var diye geri döndüm ama burnumdan getirdi şiddet filan da oldu ve hala eşimin yanindayim bilmiyorum ne olur sonumuz bizde birbirimizi anlamiyoruz üçüncü kişiler hep dahil oldu ve cok cabuk yiprandik seninki de aynı anladigim kadariyla eğer ümidin varsa dön ama ümitlerin ve sevgin bittiyse bitmesi en hayırlısı gibi
Aynen canım hakkımizda hayırlısı diyelimEvet üçüncü kişiler işleri zorlaştırıyor.bizde şiddet yoktu allah tan şiddet olsa Bu kadar sabredemezdim açıkçası. Hakkımızda hayırlısı olsun
Canım benim esimde anneci birde 20 yaşından beri ayrı yaşıyor ama annesi bize gelsin benim burnundan dokuyor kaynanamla sürekli dolduruyor benim kocam annemi bile dövmeye çalıştı ne diyim Allaha havale ettim ama benim çocuğum var ondan döndüm yoksa bir dakka durmazdim şimdi bile pismanim durduguma çocuğun olmadan ayrıl çünkü çocuğu her fırsatta koz olarak kullanıyorlar kaç defa gorumcelerim kaynanam tehdit ettiler uç kuruş nafaka oğulları vermesin diye çocuğun da yokmuş belki olmaması senin için en hayırlısı olmuştur bak koskaca iki sene gecirmissin duzelmemis benimde uç yilim gitti ama sanki ,30 sene geliyor Allah karşına iyi insanlar çıkarsın
Evet canım kaynimda arayıp küfür etti ailenin hepsi zir deli nerden düştüm diye hergun dusunuyorumAnneni dövmeye mi çalıştı?? Çok kötü konusasim var ama neyse.
Annemi nasıl dövmeye kalktı bu nasıl iş. Allah ıslah etsin böyle adamlariCanım benim esimde anneci birde 20 yaşından beri ayrı yaşıyor ama annesi bize gelsin benim burnundan dokuyor kaynanamla sürekli dolduruyor benim kocam annemi bile dövmeye çalıştı ne diyim Allaha havale ettim ama benim çocuğum var ondan döndüm yoksa bir dakka durmazdim şimdi bile pismanim durduguma çocuğun olmadan ayrıl çünkü çocuğu her fırsatta koz olarak kullanıyorlar kaç defa gorumcelerim kaynanam tehdit ettiler uç kuruş nafaka oğulları vermesin diye çocuğun da yokmuş belki olmaması senin için en hayırlısı olmuştur bak koskaca iki sene gecirmissin duzelmemis benimde uç yilim gitti ama sanki ,30 sene geliyor Allah karşına iyi insanlar çıkarsın
Valla canım bildiğin tokatlamaya çalıştı pislik birde bana diyorkj senin hatrin için birşey yapmıyorum hatrim olsaydı beni gecenin üçünde bir bebekle kapıya atmazdiAnnemi nasıl dövmeye kalktı bu nasıl iş. Allah ıslah etsin böyle adamlari
Ne kadar saygısız nankör insanlarmis annene çok üzüldüm adam hem sorumluluğunu bilmiyor hemde nankör allah yardım etsin bunca şeye nasıl sabrettin ben kendi sabrima şaşarkenBenim kocam çok cimri biri eve birşeyler almayinca annemde mecbur bize gelin yiyn diyordu orda yiyorduk ikisene yedik sonra doğum yapınca kaynanamla geldi kaynanam annemi evde istemedi evde kovdular kocamla kaynanam annemi annemde daha bana gelmeyin dedi esimde çocuğun bezini falan almıyordu bilerek evede yiyecek almıyordu parası var ama bize harvamiyordu sonra bizi evden kovdu gece vakti bana büyü yaptınız sizi istemiyorum falan dedi yedrdik icirdik birde büyü cu olduk
Bilmiyorum inan canım sanırım artık umursamiyorum umursamadigimi esimede belli ediyor um eskiden en ufak şeye ağladım şimdi uzulsem bile belli etmiyorum çünkü benim ufacık uzuntume sevinen çok insan var birde bebisinle var oda bana çok güç veriyor neolursa olsun kendi mutsuzluğu mu ondan cikartmiycam dedim herkese inat çocuğumu buyutcrm diyorum allahta sabrını veriyor bazi olaylarda yaşadım ilahi adalet var gerçekten kim naparsa yapsın sen efendiligini bozma diyorum onların ettiği kufurle ben öyle olmam diyorumNe kadar saygısız nankör insanlarmis annene çok üzüldüm adam hem sorumluluğunu bilmiyor hemde nankör allah yardım etsin bunca şeye nasıl sabrettin ben kendi sabrima şaşarken
Yok olmuş olmamış meselesi değil bizimde çocuğumuz olmuyor en ufak sorunlar işin içinden çıkamaz hal alabiliyor oyüZden öyle yorum yaptım..Evlat nasip meselesi , olan olmayan üzerinden konuşmak yanlış belki de ama olsaydı belki daha da zorlasacakti hayatları.
Adamın karakteri bu. Çocuk olmadığı için değil aile olmayı bilmediği için böyle oluyor.
Evliliğini idrak edemeyen beyinsizlere on çocukta gelse değişmez.
Canım bizimde 3 yıldır olmuyor onu düşünerek yorum yaptım bazen hiç olmayacak şeylere çok aşırı tepki verebiliyoruz.Hiç kolay değil bu psikolojiBilmiyorum çocuk nasıl etki ederdi olumlu mu olumsuz mu kafamda canlandiramiyorum açıkçası ama üzerimizde olmamasının yarattığı bi gerginlik vardı o da bir gerçek
Çocuğun olmaması ekstra gerginlikler yaratıyor evet bende zaman zaman çok gergin oluyordum.Çocuğun olmaması sadece ayrılık aşamasında avantajYok olmuş olmamış meselesi değil bizimde çocuğumuz olmuyor en ufak sorunlar işin içinden çıkamaz hal alabiliyor oyüZden öyle yorum yaptım..
Çocuk olmaması şu aşamada avantaj mecbur değil katlanmaya en azından sadece kendini düşünür konu sahibi..
İnsan bazen düşünüyor çocuk olsa herşey mükemmel mi olacak?Tabiki hayır böyle sizi üzen biri ise eşiniz çocuk olsa da aynı şekilde davranacağına eminim..Çocuğun olmaması ekstra gerginlikler yaratıyor evet bende zaman zaman çok gergin oluyordum.Çocuğun olmaması sadece ayrılık aşamasında avantaj
Evet zor bi psikioloji .toplum baskısı bir yandan kendi anne olma isteğin bir yandan bazen kendimi kör kuyuya düşmüş gibi hissediyordum.Canım bizimde 3 yıldır olmuyor onu düşünerek yorum yaptım bazen hiç olmayacak şeylere çok aşırı tepki verebiliyoruz.Hiç kolay değil bu psikoloji
Öyle herşeyde vardır bi hayırİnsan bazen düşünüyor çocuk olsa herşey mükemmel mi olacak?Tabiki hayır böyle sizi üzen biri ise eşiniz çocuk olsa da aynı şekilde davranacağına eminim..
Belki olmamasındada vardır bir hayır
Yok olmuş olmamış meselesi değil bizimde çocuğumuz olmuyor en ufak sorunlar işin içinden çıkamaz hal alabiliyor oyüZden öyle yorum yaptım..
Çocuk olmaması şu aşamada avantaj mecbur değil katlanmaya en azından sadece kendini düşünür konu sahibi..
Telefon etti.açmadım what s up tan yazdıMinnie merak ettim kocan dan ses varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?