Evden ayrılmaya karar verdim

K.v de gitmemi beklemiyordu şok oldu ben k.v konusmustum daha önceden konuş oglunla diye ama konuştuğunu sanmıyorum
Cepte sanıyorlar cnm imzayı atınca.. ama gerçekten kv insansa oğlunun yuvasını kurtarmak ister.çocuğun varmı bu arada. Evliliğini ve adamı düzeltmek için çabala cnm sonra için rahat olsun yuvam için herşey yaptım dersin. Adamın da burnu sürtülsün

Ne anneymiş bee. Her insan annesine düşkün olurda bu çok aşırı. Ömrünün geri kalanını harap etme en doğru kararı almışsın. Babaya saygı göstermeyenden ne baba olur ne eş diyorum son olarak.

Cnm hg aramızdasın ne gzl işler nsl gidio.
Senden öncede ben sordum aynı soruyu. Minnie evi terk etti.
Evet canim hosbuldum, bu aralar daha cok girebiliyorum siteye.. Allah'a sukur bi sorun yok.. Sen nasilsin?
Minnie'yi yanlis yonlendirmek istemiyorum ama anaci erkekler ne yazik ki degismiyor, gun gectikce daha beter oluyor ve surekli kadini suclayip araya iyice ucurum aciyorlar..

Evet zor bi psikioloji .toplum baskısı bir yandan kendi anne olma isteğin bir yandan bazen kendimi kör kuyuya düşmüş gibi hissediyordum.
Seni çok iyi anlıyorum cnm.Bende eşimle büyük sorunlar yaşasam bitirmek isterim en azından ayrıldı derler çocuk baskısı olmaz..biz tüp bebek tedavisi görüyoruz 4 deneme 2 transfer oldu birden fazla sorınumuz var hem bende hem eşimde Rabbim tez zamanda hayırlı kapılar açar inşallah ikimizede

Siz de hala çocuğum var diye bu adamla duruyosunuz farkındamısınız adam çocuğuna bez bile almıyomuş

Çok şükür canım iyiyz süperm. Aynen

Konuşmadık hafta sonu dışarda buluşup konuşalım yaziyor.ben niyetini açıkça yazdım onun karşılığında hafta sonu buluşmayı teklif etti gidip gitmemekte kararsizim konuşsak ne değişecek ama davanın anlaşmalı mi yoksa çekişmeli mi olacağı konusu var bi de aramızda parasal bi mevzu var çünkü

Ne diyeyim ya kadın bu adamın anasına düşkün olduğunu evlenmeden önce anlamamışmı.kusura bakmadan emek olmadan yemekte olmuyor.kıza boşan boşan diyorsunuz.evlilik demirden bir leblebi dır yutması zordur canım benim.ben şiddete karşıyım.adam ne bok yerse seviyorum diye birşey yok.konu sahibi halen seviyor gibi.pire için yorgan yakarsan 30 koca değiştirirsin.kocasıyla birlikte bu durumu aşması gerekiyor.

parasal mevzu derken ?
size para vermemek için boşanmayalım diyor olabilir mi ?

peki gel konusalım derken tavırları nasıl?
o da istiyor mu yanı gel nasıl olacaksa bu iş konuşalım bitirelim gibilerinden mi , yoksa yapma etme eve gel gibilerinden özür için mi ?

size hiçbir şey vermem gibilerinden konuşuyor mu ? mesela bazıları eşyalarını falan vermem diye çirkinleşenler var
sizce eşiniz bu yollara başvurur mu yani kesin boşanacak olsanız çirkinleşir mi ?
peki kayınvaldeniz kaç gündür sizi aramadı mı ?
sizin kayınpeder var mıydı hatırlayamadım orasını o falan aramadı mı ?

Şunu aklınızın bir köşesine yazın evlilik öyle dizilerde aşk filmlerinde izlediğiniz gibi değil.sıkışınca hemen boşanalım anlaşamıyoruz demekte evlilik değil.ben kimsenin kahrını çekemem anası,danası uğraşamam diyorsanız sakın evlenmeyin.sadece bayanlar için değil erkekler içinde aynısı geçerli.bir adam anam anam diyorsa ömür boyu evlenmeyi anasının dizinin dibinde otursun.tabi bayan içinde geçerli.kapınızı örtünce karı koca olarak baş başa kalıyorsunuz.

Eşinle konuşmadan önce bir avukata danışıp tavsiye almalısın ..
Madem aranızda parasal bir mevzu var.. Senin ciddiyetini anladığında daha da öfkeye kapılıp canını yakmak için seni mağdur etmek isteyebilir ..

Benim eşimin annesi ile bağları kuvvet kendi resmen onlar iki kişilik bi takım ben ve k.p de kendi halimizde eşim annesi tarafından yonlendirilir onun ağzıyla konuşur inan yazarken bile sinir geldi
Peki sen baştan ana oğulun düşkünlüğünü bilmiyormuydun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…