Cepte sanıyorlar cnm imzayı atınca.. ama gerçekten kv insansa oğlunun yuvasını kurtarmak ister.çocuğun varmı bu arada. Evliliğini ve adamı düzeltmek için çabala cnm sonra için rahat olsun yuvam için herşey yaptım dersin. Adamın da burnu sürtülsünK.v de gitmemi beklemiyordu şok oldu ben k.v konusmustum daha önceden konuş oglunla diye ama konuştuğunu sanmıyorum
Cnm hg aramızdasın ne gzl işler nsl gidio.Konu almış yürümüş.. Son durum nedir konu sahibi?
sen gitme canım. o gelsin kapına.Yüz yüze konusalim diyor
Anlaşma zaten tazminat alAcicam maddi bir iki konu var anlaşmalı boşanmak istemiyorum ama yinede anlaşmalı yada çekişmeli olup olmaması konusunda bi ön konuşma yapacağız mecburen
Yüz yüze konusalim diyor
Hangi yüzleYüz yüze konusalim diyor
Evet canim hosbuldum, bu aralar daha cok girebiliyorum siteye.. Allah'a sukur bi sorun yok.. Sen nasilsin?Cnm hg aramızdasın ne gzl işler nsl gidio.
Senden öncede ben sordum aynı soruyu. Minnie evi terk etti.
Seni çok iyi anlıyorum cnm.Bende eşimle büyük sorunlar yaşasam bitirmek isterim en azından ayrıldı derler çocuk baskısı olmaz..biz tüp bebek tedavisi görüyoruz 4 deneme 2 transfer oldu birden fazla sorınumuz var hem bende hem eşimde Rabbim tez zamanda hayırlı kapılar açar inşallah ikimizedeEvet zor bi psikioloji .toplum baskısı bir yandan kendi anne olma isteğin bir yandan bazen kendimi kör kuyuya düşmüş gibi hissediyordum.
Siz de hala çocuğum var diye bu adamla duruyosunuz farkındamısınız adam çocuğuna bez bile almıyomuşBenim kocam çok cimri biri eve birşeyler almayinca annemde mecbur bize gelin yiyn diyordu orda yiyorduk ikisene yedik sonra doğum yapınca kaynanamla geldi kaynanam annemi evde istemedi evde kovdular kocamla kaynanam annemi annemde daha bana gelmeyin dedi esimde çocuğun bezini falan almıyordu bilerek evede yiyecek almıyordu parası var ama bize harvamiyordu sonra bizi evden kovdu gece vakti bana büyü yaptınız sizi istemiyorum falan dedi yedrdik icirdik birde büyü cu olduk
Çok şükür canım iyiyz süperm. AynenEvet canim hosbuldum, bu aralar daha cok girebiliyorum siteye.. Allah'a sukur bi sorun yok.. Sen nasilsin?
Minnie'yi yanlis yonlendirmek istemiyorum ama anaci erkekler ne yazik ki degismiyor, gun gectikce daha beter oluyor ve surekli kadini suclayip araya iyice ucurum aciyorlar..
Telefon etti.açmadım what s up tan yazdı
Ne diyeyim ya kadın bu adamın anasına düşkün olduğunu evlenmeden önce anlamamışmı.kusura bakmadan emek olmadan yemekte olmuyor.kıza boşan boşan diyorsunuz.evlilik demirden bir leblebi dır yutması zordur canım benim.ben şiddete karşıyım.adam ne bok yerse seviyorum diye birşey yok.konu sahibi halen seviyor gibi.pire için yorgan yakarsan 30 koca değiştirirsin.kocasıyla birlikte bu durumu aşması gerekiyor.Ya sız knuyu okumadınız yada dalga gecıyrsunuz ?
Adam kadına etmedıgını bırakmamıs kadn agznın acsa adam bagrmaya baslıyr annesıyle bır olup kadını asagılayıp duruyrlar, ustelık kendı canım annem cannım annem dıye dlasırken knu sahıbının annesıne saygısızlık dız byu!!! Bu kca sevılır mı Allah aşkına syle bu adama ne kadar katlanılabılınır kadın daha nesıne katlansn bence sızın gıbı dusunenler yuzunden kadın cınayetlerı artıyr adam ne yaparsa yapsın sevıyrum deyıp allttan alıtrsunuz snra kufurdu dayakdı bunlar basıtlesıyr adam en ufak bı sınırlenmede kadını dvuyr ılerde daha ck snırlendgınde hızını alamayıp kadını oldryor... Knu sahıbının kendısıne saygısı yksa annecıgne olan saygısından bu evlılıgı bıtrmesı lazım annesını su adama asagılatıp uzup durmasın bu arada pardn adam demısım
parasal mevzu derken ?Konuşmadık hafta sonu dışarda buluşup konuşalım yaziyor.ben niyetini açıkça yazdım onun karşılığında hafta sonu buluşmayı teklif etti gidip gitmemekte kararsizim konuşsak ne değişecek ama davanın anlaşmalı mi yoksa çekişmeli mi olacağı konusu var bi de aramızda parasal bi mevzu var çünkü
Konuşmadık hafta sonu dışarda buluşup konuşalım yaziyor.ben niyetini açıkça yazdım onun karşılığında hafta sonu buluşmayı teklif etti gidip gitmemekte kararsizim konuşsak ne değişecek ama davanın anlaşmalı mi yoksa çekişmeli mi olacağı konusu var bi de aramızda parasal bi mevzu var çünkü
Peki sen baştan ana oğulun düşkünlüğünü bilmiyormuydun?Benim eşimin annesi ile bağları kuvvet kendi resmen onlar iki kişilik bi takım ben ve k.p de kendi halimizde eşim annesi tarafından yonlendirilir onun ağzıyla konuşur inan yazarken bile sinir geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?