Evden ayrılmaya karar verdim

konu sahibine diyon demi kiz bunlari ya aslinda oturup konussalar belki bosanma olmayabilir de kendi icine sinen neyse onu yapsim insan hisseder sonucta

konu sahibine diyon demi kiz bunlari ya aslinda oturup konussalar belki bosanma olmayabilir de kendi icine sinen neyse onu yapsim insan hisseder sonucta
Pardon evet cnm konu sahibine dedim
Yani öyle seviyesiz bir hal aldıysa evlilikleri konuşmakla çözeceklerini sanmıyorum huylu huyundan vazgeçmez sonuçta..Çocuk olmadığı için de bu hale gelmiş olabilir evlilikleri

İyi olmuş
Hayret küsmeyi biliyormuş
Küssün daha hiç barışmasın, daha iyi

minnie çocuk olmaması çok büyük bir avantaj, ailen yanında, bunlar çok güzel fırsatlar.

Allah bu süreçte sana selamet versin kolaylık versin, sonu güzel olsun.

Senin bütün özverine rağmen eşin bir gram değişmemiş, sen ona çok çok fazlasın.

Bundan sonraki hayatın güzel olsun.

Şu an yerinde olmayı ne kadar isterdim tahmin edemezsin

Şu an annemdeyim pismanda de ilim açıkçası

Ailem benim tek şansım her koşulda yanimdalar.çocuk olsa bu kararı alamazdim açıkçası zor olurdu bazı şeyler

Evlat nasip meselesi , olan olmayan üzerinden konuşmak yanlış belki de ama olsaydı belki daha da zorlasacakti hayatları.

Adamın karakteri bu. Çocuk olmadığı için değil aile olmayı bilmediği için böyle oluyor.
Evliliğini idrak edemeyen beyinsizlere on çocukta gelse değişmez.

Bence çocuk olsaydı daha evvel ayrılırdin çünkü bu sefer bebisinle yalnızlık çekecektin önce annesi sonra sonra sonra siz olucaktiniz siz mutsuz bebis mutsuz hiç yanasmazdin devam etmeye bence yine de Allah bilir ama bence sen zor ayrılırsin o kelimeyi bile yazmaya korkuyorsun seni yargilayamam çok seviyorsun belli ama canım karşılığı yok seven adam o kelimelerin bir tanesini kullanamaz .değişmedi de gördün kaç kez!!! revami bu çektiğin ailenin asagilanmasi, sana yapılan değil de annesi o kadar lafı hakederken Susup bir şey yapmaman aileni düşman gibi görmesini hazmetmemen orada yikman lazımdı herseyi ama senin yapın Dada yok ki böyle şeyler Asaletli hanımsın .gerek yok adalet iyi niyet hakedene olmalı aksi enayilik olur.Ne diyeyim yine sinir olarak okuyorum konunuzu .sana inanıyorum istersen sende mutlu olabilirsin ama bu adamla değil! !!değişen birseyler varmı ?konuşmak istedi mi?

Bilmiyorum çocuk nasıl etki ederdi olumlu mu olumsuz mu kafamda canlandiramiyorum açıkçası ama üzerimizde olmamasının yarattığı bi gerginlik vardı o da bir gerçek

Evet istedi telefonu açmadım what s uptan yazdı onun yurt dışına gitme durumu gitmeden konuşalım diyor

Seninki de mi problemli

Birine guvenmem artık çok zor hakkımda hayırlısı olsun ailemle olmak istiyorum sadece

o günü unutmanın pek imkanı yok eşim annesine bir o zaman gıcık oldu haa dedim belki kafa çark eder anasının yerli yersiz gidip geldiğini anlar ama nerede ödün aynı odun

Acicam maddi bir iki konu var anlaşmalı boşanmak istemiyorum ama yinede anlaşmalı yada çekişmeli olup olmaması konusunda bi ön konuşma yapacağız mecburen

Seninki de mi problemli
Bende çok kötü günler geçirdim oğlum var diye geri döndüm ama burnumdan getirdi şiddet filan da oldu ve hala eşimin yanindayim bilmiyorum ne olur sonumuz bizde birbirimizi anlamiyoruz üçüncü kişiler hep dahil oldu ve cok cabuk yiprandik seninki de aynı anladigim kadariyla eğer ümidin varsa dön ama ümitlerin ve sevgin bittiyse bitmesi en hayırlısı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…