- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
ayrılma sebebi olurum diye susuyorum...
yok canım kaçma felan yok..evine bağlı...evlenmesini istiyorum...diğeride aynıydı...ben engelledim...bu sefer beni ayırmana izin vermicem diyor...Kızınız evden falan mı kaçıyor ters düşünce bu korkunun sebebi ne
Allah aşkına bu yüzden ayrılacaksa zaten kızınızı gerçekten sevmiyor demektir.ayrılma sebebi olurum diye susuyorum...
Aynı fikirdeyim böyle iyi görüşemiyoruz sıkıntısı yok hasret yok ah ah nerede kaldı o eski sevdalar zaten evli gibi bişey olmuş keyfi yerinde geçim derdi yok ne evlensin de zora girsin kiÖyle tipler fırsatçılık için dolaşırlar zaten genelde. Ciddi bir ilişki düşündüklerini de sanmıyorum. En azından çocuk için.
yok kızım buna izin vermez zaten...ay oyle bi iyilik yapsaniz keske kiziniza
yarin isine gelmeyince sizi kullanamayinca annenle gorusme dese kiziniza, siz 'aman kizim araniz iyi olsun' mu diyeceksiniz
yok canım kaçma felan yok..evine bağlı...evlenmesini istiyorum...diğeride aynıydı...ben engelledim...bu sefer beni ayırmana izin vermicem diyor...
evet canım ilkide aynıydı..evlenmeye niyetide yoktu...30 yaşındaydı..bende dedim bu arkadaşın da iş yok diye ayırdım..kızda artık seni dinlemicem diyo..Aynı fikirdeyim böyle iyi görüşemiyoruz sıkıntısı yok hasret yok ah ah nerede kaldı o eski sevdalar zaten evli gibi bişey olmuş keyfi yerinde geçim derdi yok ne evlensin de zora girsin ki
yok kızım buna izin vermez zaten...
sizin dediğinizin aynısını dedim...herkesden bize ne diyor..bende dedim arada bir gelsin çay kahve içsin..yemeğe gelmesin..eee işten çıkıyormuşta evde yanlız yemek yiyemiyormuşta...Bu yalakla evlenmesini mi istiyorsunuz yani biz delirdik burda bi iki akşam çayına gelir tamam zaman bunu gerektiriyor ama bu kadar olmaz deyin karşınıza alıp toplum buna hazır değil çevreyi bahane edin hiç yoksa asalak ev tütmüş madem sizi o ağırlasın bi hafta bakalım ne oluyo
Hem de nasıl şımarık ay delirdimKızınız şımarık ve saf geldi bana. Sizin ağırlığınızı koymamanız ile de sizi takmıyor.
Ben burada çıldırdım, daha da bir şey demeyeceğim...
Ben sen öyle düşünüyorum uygun değil evde bu kadar zaman geçirmesi deyin o zaman rest çekmezseniz kızınız yem olacak gibisizin dediğinizin aynısını dedim...herkesden bize ne diyor..bende dedim arada bir gelsin çay kahve içsin..yemeğe gelmesin..eee işten çıkıyormuşta evde yanlız yemek yiyemiyormuşta...
beraber yaparız yemeği diyor..bazen dışardan yeriz diyor..ben eve kabul etmem dedim..su an elin oglunun kahrini cektiriyo ama, hem de sizi uzme pahasina
kiziniz yanlis secim yapabilir, sebebi oldum diye dusunmemelisiniz
anne baba olarak gorevimiz bu bizim. gordugumuz yanlisi soyleriz, ikaz ederiz, gerekirse tavir da aliriz.
bu kadar uyusuk yapisik belesci bi adam evlenseler çorabını bile sepete atmayacak, kiziniz simdi yorgun geliyosa hersey basina basina kalinca nasil anlasacaklar?demezmiyin..beraber yaparız diyor..bazen dışarda yeriz...sana geliriz diyor...bende dedim sakın bana gelmeyi düşünme...kabul etmem dedim..gerekirse şehir dışına taşınırım dedim.
hic sordunuz mu herseyi siz yaparken isten gelince yorgunum diyen kiz evi nasil cekip cevirecek bu adamla didismeden
saksida cicek alsa daha faydali olur kiziniza emin olun
Kov gitsin canim kooovvv yuzsuzlugun bu kadari yahu. Kizin niye seni ezdiriyor ki . Cocuktaki rahatliga hayran kaldimkızımın erkek arkadaşı bizden çıkmıyor..işten çıkar bize gelir..gece 12 ye kadar oturur oturur..ne özelim kaldı ne birşey..evinde yanlız diye yatana kadar bizde...şaşırmış durumdayım..piskolojim bozuldu...her gün yatana kadar hizmet...dizilerimi dahi izleyemiyorum..ailesi 10 saat uzaklıkta..bulunduğumuz ilde okumuş ve çalışıyor...her gün ne yemek yapacağımı şaşırdım..çok yemek seçiyor..bana yardımcı olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?