evden çıkmayan misafir..

ayrılma sebebi olurum diye susuyorum...
Allah aşkına bu yüzden ayrılacaksa zaten kızınızı gerçekten sevmiyor demektir.
Hayır herif zaten parazit belescinin teki.
Gerçekten böyle birini damat olarak istiyor musunuz?
Keşke ayrılsalar yani.
Hoş bundan ayrılsa başkasını da bulur getirir esas sorun kızınızda zaten.

Öyle tipler fırsatçılık için dolaşırlar zaten genelde. Ciddi bir ilişki düşündüklerini de sanmıyorum. En azından çocuk için.
Aynı fikirdeyim böyle iyi görüşemiyoruz sıkıntısı yok hasret yok ah ah nerede kaldı o eski sevdalar zaten evli gibi bişey olmuş keyfi yerinde geçim derdi yok ne evlensin de zora girsin ki

Ne yazıkki size de saygı duymuyorlar.
Bu çocuk kızınızla evlenmeyedebilir.
Ne garantisi varki.
Hatta muhtemelen evlenmicektir.
Günü kurtarıyor işte,bedava yemek, keyif.

yok canım kaçma felan yok..evine bağlı...evlenmesini istiyorum...diğeride aynıydı...ben engelledim...bu sefer beni ayırmana izin vermicem diyor...

Bu yalakla evlenmesini mi istiyorsunuz yani biz delirdik burda bi iki akşam çayına gelir tamam zaman bunu gerektiriyor ama bu kadar olmaz deyin karşınıza alıp toplum buna hazır değil çevreyi bahane edin hiç yoksa asalak ev tutmuş madem sizi o ağırlasın bi hafta bakalım ne oluyo

Aynı fikirdeyim böyle iyi görüşemiyoruz sıkıntısı yok hasret yok ah ah nerede kaldı o eski sevdalar zaten evli gibi bişey olmuş keyfi yerinde geçim derdi yok ne evlensin de zora girsin ki
evet canım ilkide aynıydı..evlenmeye niyetide yoktu...30 yaşındaydı..bende dedim bu arkadaşın da iş yok diye ayırdım..kızda artık seni dinlemicem diyo..

yok kızım buna izin vermez zaten...

su an elin oglunun kahrini cektiriyo ama, hem de sizi uzme pahasina

kiziniz yanlis secim yapabilir, sebebi oldum diye dusunmemelisiniz

anne baba olarak gorevimiz bu bizim. gordugumuz yanlisi soyleriz, ikaz ederiz, gerekirse tavir da aliriz.

bu kadar uyusuk yapisik belesci bi adam evlenseler çorabını bile sepete atmayacak, kiziniz simdi yorgun geliyosa hersey basina basina kalinca nasil anlasacaklar?

hic sordunuz mu herseyi siz yaparken isten gelince yorgunum diyen kiz evi nasil cekip cevirecek bu adamla didismeden

saksida cicek alsa daha faydali olur kiziniza emin olun

sizin dediğinizin aynısını dedim...herkesden bize ne diyor..bende dedim arada bir gelsin çay kahve içsin..yemeğe gelmesin..eee işten çıkıyormuşta evde yanlız yemek yiyemiyormuşta...

Kızınız şımarık ve saf geldi bana. Sizin ağırlığınızı koymamanız ile de sizi takmıyor.

Ben burada çıldırdım, daha da bir şey demeyeceğim...
Hem de nasıl şımarık ay delirdim
Çantasını toplar kapının önüne koyardım, ayırmasına izin vermeyecekmişmiş. Akıllı geçiniyor kız
Ay sinirimi bozdu konu ben kaçar

sizin dediğinizin aynısını dedim...herkesden bize ne diyor..bende dedim arada bir gelsin çay kahve içsin..yemeğe gelmesin..eee işten çıkıyormuşta evde yanlız yemek yiyemiyormuşta...
Ben sen öyle düşünüyorum uygun değil evde bu kadar zaman geçirmesi deyin o zaman rest çekmezseniz kızınız yem olacak gibi

beraber yaparız yemeği diyor..bazen dışardan yeriz diyor..ben eve kabul etmem dedim..

benim kızım böyle yapsa döverdim herhalde. küçük değil 23 yaşında. siz uzanın kızınız yemeği yapsın çocukta bulaşıkları halletsin. alın kumandayı elinize yatın. ne biçim olay ya. kardeşiniz, abiniz falan varsa o konuşsun çocukla sizin haberiniz yokmuş gibi. hergün ne işin var evde diye kızsın. haftada sadece bir gün gelebilrsin falan desin. birde madem bu kadar beleşçi gelirken birşeyler aldırın ona. pahalı olsun ama. siz ona masraf çıkarınca gelmez belki.

Kov gitsin canim kooovvv yuzsuzlugun bu kadari yahu. Kizin niye seni ezdiriyor ki . Cocuktaki rahatliga hayran kaldim

Ayyy sistim.ablacim Allah kör gözünü acsin kizinizin inşallah. bu nedir ya pis herif.yokmu anasi babasi.bilmiyolarmi cocuklarinin nerde oldugunu.sizin sorununuz kiziniz. sevgilisi degil.Allah hastaliklariniza şifa versin. ay dellendim ya.elin herifi hirlimi hirsizmi belli degil.o saatlere kadar evin icinde.bu ne be.kulturumuz perisan oldu.sevgili dedigin bi tanismaya gelir anasiyla danasiyla.aile evinde ne isi var yuzsuz.son pismanlik fayda vermez.atin disari evinizden elin herifi guvenilmezzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…