evden çıkmayan misafir..

Bende gelirim !

yok canım oturma odasında televizyon..geçiyor maç izliyor..ne mümkün dizi izlemek..
Bu ne ya hani derlerya iç güveysinden hallice diye valla bu söz tam bu adam icin söylenmiş eşiniz yok galiba olsa kızinizda arkadaşida böyle davranamazlardı yokmu cevrenizde arkadasınizbi kaç akşam o gelmeden çıkın evden kapı duvar bi kalsın

Burda yazdıklarınızı kızınızla hiç konuştunuz mu?
Bam teline değer de sizi kullanmaktan-kullandırmaktan vazgeçer belki
Ama biliyorsunuz ki siz izin vermedikçe kimse sizi kullanamaz ne hizmeti yapıyorsunuz hadi yemeği yaptınız çekilin köşenize sonrasında çay meyve hizmetide yapmayıverin

Kusura bakmayın da daha kendine bakamayan adamla kızınız ayrılsınlar zaten ! Farkında mısınız bilmiyorum ama bu stres yüzünden siz başka hastalıklarla mücadele etmek zorunda kalacaksınız
zaten kaç gündür yatıyorum...tempoya dayanamadım..kemik erimem var bide vucudum kaldırmıyor..aklıma burası geldi..kimseyede söyleyemiyorum...gülerler diye...burda nasıl olsa tanımadığım kişilerden bir fikir verirler dedim...

Fikirler aynı takdir edersiniz ki .. ama siz ayıp olur , ayrılırlar diyerekten sanırım bu eziyeti çekmeye devam edeceksiniz

Okurken çok gerildim inanın.
Gidin içeri direkt kovun o asalak herifi.
Terbiyesiz eşşek.
Bulmuş yağlı kapı,sömürüyor,yeme içme bedava.

Ama var ya asıl suç kızınızda.
Annesine kendine acımayan bir kızmış ne yazıkki.
Kullandırıyor ikinizi de o çocuğa.
Sert çıkın hanımefendi.
Sizin çocuğunuz o.
Doğurduğunuzun oyuncağı olmayın.
Çekin resti defolsun gitsin.
Medeni olmanın da sınırı var işte görüyoruz.

Evinizde baba olsaydı cesaret edebilir miydi bu duruma.resmen kullanıyor işte edepsiz herif.
Ay bir gün daha izin vermeyin lütfen.
Kendi evinizde çektiğiniz şeye bakın,çok saçma.
Bitirin bu durumu lütfen,size ben üzüldüm burdan.

Kızınız evden falan mı kaçıyor ters düşünce bu korkunun sebebi ne

Onu yapamam, bunu diyemem, e çekin o zaman. İyi annelik yapmıyorsunuz kızınıza. Onun için hiç iyi bir rol model değilsiniz. Siz kendinizi ezdiriyorsunuz, kullandırıyorsunuz, kızınız da sizin gibi kendini ezdirip kullandırıyor. Silkelenip kendinize gelin. Gerekirse psikolog yardımı alın.

söylemezmiyim...hemde hergün tartışıyoruz...öyle çayı felanda doldurur...ama bu bana yeterli değil..

hiç gitmediki keni şehrine yeni girdi işe...birikim yok...bizden iyi birikim olurmu hiç

valla hata sizde kusura bakmayin da

üzüldüm halinize
evin gundelikcisi gibi kullaniyolar resmen ikisi de

anne sen yoruluyosun biz yapariz bile demiyo mu kiziniz
kapiya geliyosa da almayin iceri

oglum ben ar ettim sen hala yüzlü yuzlu geliyosun utanma diye bisey yok anladim da ben artik istemiyorum deyin gecin kenara

yarin obur gun evlenseler anne geliyoz yemek yap, anne çocuğa sen bak, anne temizlige yardim et, anne para cikismadi yardim et sonu gelmez biliyosunuz degil mi

resmen iki cocuk evcilik oynuyolar, malzemeler oyuncak degil siz yapiyosunuz

Siz sessiz kalarak bu çocuğun yaptıklarına ve kızınızın sizi hizmetçi olarak görüp kullanmasına razı oluyorsunuz.

Hayır çocukta da hiç haysiyet, utanma yok mu? Hani o hareketleri yaparken hiç yüzü düşmüyor mu? Arada resmiyet olmadan bu kadar rahat bir insan ilk defa görüyorum, pes doğrusu.

Damadınız olsaydı acaba neler neler yapardı, tahmin etmek istemiyorum. Kızınız da ayrı bir konu...

Sizin de normal bir psikolojide olduğunuzu sanmıyorum. Yardım alın gerekirse. Kaç yaşında kadınsınız, ev sizin. Evinizi sizden iyi kullanmaya çalışan bir fırsatçıya 2 çift laf edemeyecek misiniz?

Turkiyede mi yasiyorsunuz ?

Yarın bir gün evlenseler bu ikisi sizin yanınıza taşınır.

1. Ev bedava
  2. Yemek bedava
  3. Hizmet bedava

Oh daha ne olsun :))

Ben olsam evlenmem çok rahat ortam o kene de para biriktirip kaçma planındadır belki de yakında kira vermeyim şuraya sığışıvereyim der kesin

Vay arkadaş bi kız çocuğu bunu annesine nasıl reva görür
Kızım oldu diye seviniyorum bende vallahi gözüm korktu

Ay hanımefendi allah aşkına bunlar probleme çözüm getirecek sözler değil.
Bırakın bunları.
Kaç yaşında insansiniz alın telefonu oğlum yeter artık ayıp oluyor komşulara karşı birdaha gelme bize.Geleceksen de ananla babanla istemeye gelirsin deyip kapatın.
Hayır ne olabilir en fazla kızınız 2 3 gün trip atar sonra geçer yani.
Size saygı duymuyorlar farkında mısınız?
Lütfen kendinize biraz saygınız olsun.

Ben olsam evlenmem çok rahat ortam o kene de para biriktirip kaçma planındadır belki de yakında kira vermeyim şuraya sığışıvereyim der kesin
Öyle tipler fırsatçılık için dolaşırlar zaten genelde. Ciddi bir ilişki düşündüklerini de sanmıyorum. En azından çocuk için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…