- 19 Temmuz 2018
- 1.888
- 6.009
- 73
Bende gelirim !Höh
Öğrenci olsa sevabına besleyin diyecektim ama herif bildiğiniz yüzsüz
1. Öncelikle kızınıza net tavır koyun arada bir resmiyet yok bu herif bizim eve böylece gelemez diceksiniz
2. Ben kanserden ölümden döndüm sen elin herifi için anneni yormaya hiç acımıyor musun yazık diceksiniz
3. O herifi de karşınıza alın, burası yol geçen hanı değil, arnaızda bir resmiyet falan da yok sen laf çıkar diye hiç korkmaz mısın ne biçim bir erkeksin diceksiniz. Ben sana hizmet edemem eşşek kadar herifsin anan yaşındaki kadını çalıştırmaya hiç utanmıyor musun ne rahat ne geniş bir tipsin diceksiniz
4. Bana kalırsa kızınız bu asalak tipten ayrılsın. Bu kadar yüzsüz olunmaz arkadaş
5. Beni çağırın gelirim vallahi bunların topuna ayarı çekerim
Bu çocuk sizce ideal damat adayı mı?ayrılma sebebi olurum diye susuyorum...
zaten evlenmesini çok istiyorum...gitsin diye...öyle aynı evde olmaz zaten..evde yokum derim...
Bu ne ya hani derlerya iç güveysinden hallice diye valla bu söz tam bu adam icin söylenmiş eşiniz yok galiba olsa kızinizda arkadaşida böyle davranamazlardı yokmu cevrenizde arkadasınizbi kaç akşam o gelmeden çıkın evden kapı duvar bi kalsınyok canım oturma odasında televizyon..geçiyor maç izliyor..ne mümkün dizi izlemek..
Burda yazdıklarınızı kızınızla hiç konuştunuz mu?yok ..olsa gelemezdi zaten..huzurum yok evde ..bazen diyorum kafayı alıp gidesim geliyor....birde kanser geçirdim ölümden döndüm...bunlar beni fazla yaşatmaz diyorum...yaşamak için çok mücadele verdim..yaşayacağım günleriim varmış
zaten kaç gündür yatıyorum...tempoya dayanamadım..kemik erimem var bide vucudum kaldırmıyor..aklıma burası geldi..kimseyede söyleyemiyorum...gülerler diye...burda nasıl olsa tanımadığım kişilerden bir fikir verirler dedim...Kusura bakmayın da daha kendine bakamayan adamla kızınız ayrılsınlar zaten ! Farkında mısınız bilmiyorum ama bu stres yüzünden siz başka hastalıklarla mücadele etmek zorunda kalacaksınız
Fikirler aynı takdir edersiniz ki .. ama siz ayıp olur , ayrılırlar diyerekten sanırım bu eziyeti çekmeye devam edeceksinizzaten kaç gündür yatıyorum...tempoya dayanamadım..kemik erimem var bide vucudum kaldırmıyor..aklıma burası geldi..kimseyede söyleyemiyorum...gülerler diye...burda nasıl olsa tanımadığım kişilerden bir fikir verirler dedim...
söylemezmiyim...hemde hergün tartışıyoruz...öyle çayı felanda doldurur...ama bu bana yeterli değil..Burda yazdıklarınızı kızınızla hiç konuştunuz mu?
Bam teline değer de sizi kullanmaktan-kullandırmaktan vazgeçer belki
Ama biliyorsunuz ki siz izin vermedikçe kimse sizi kullanamaz ne hizmeti yapıyorsunuz hadi yemeği yaptınız çekilin köşenize sonrasında çay meyve hizmetide yapmayıverin
hiç gitmediki keni şehrine yeni girdi işe...birikim yok...bizden iyi birikim olurmu hiç
Turkiyede mi yasiyorsunuz ?zaten kaç gündür yatıyorum...tempoya dayanamadım..kemik erimem var bide vucudum kaldırmıyor..aklıma burası geldi..kimseyede söyleyemiyorum...gülerler diye...burda nasıl olsa tanımadığım kişilerden bir fikir verirler dedim...
Yarın bir gün evlenseler bu ikisi sizin yanınıza taşınır.
- Ev bedava
- Yemek bedava
- Hizmet bedava
Oh daha ne olsun :))
Vay arkadaş bi kız çocuğu bunu annesine nasıl reva görürzaten kaç gündür yatıyorum...tempoya dayanamadım..kemik erimem var bide vucudum kaldırmıyor..aklıma burası geldi..kimseyede söyleyemiyorum...gülerler diye...burda nasıl olsa tanımadığım kişilerden bir fikir verirler dedim...
Rezillikk..kizinizda afedersiniz fazla gevsek.her gün tartışıyorum kızla..yapamıyorum diye..sen yapmazsan yumurta kırarım yine ağırlarım diyor..çok kötüyüm yaa..kınamayın ne olur..çok düşündüm çaresiz kalınca buraya yazmak istedim..
Ay hanımefendi allah aşkına bunlar probleme çözüm getirecek sözler değil.yok ..olsa gelemezdi zaten..huzurum yok evde ..bazen diyorum kafayı alıp gidesim geliyor....birde kanser geçirdim ölümden döndüm...bunlar beni fazla yaşatmaz diyorum...yaşamak için çok mücadele verdim..yaşayacağım günleriim varmış
Öyle tipler fırsatçılık için dolaşırlar zaten genelde. Ciddi bir ilişki düşündüklerini de sanmıyorum. En azından çocuk için.Ben olsam evlenmem çok rahat ortam o kene de para biriktirip kaçma planındadır belki de yakında kira vermeyim şuraya sığışıvereyim der kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?