evden çıkmayan misafir..

beraber yaparız yemeği diyor..bazen dışardan yeriz diyor..ben eve kabul etmem dedim..

bir hafta denesinler

is cikisi cocugun evine gitsinler, yemekti caydi, temizlikti, utuydu yatmaya gelsin kiziniz eve

bakalım ne kadar dayanabilecek

cidden yazik size ya

ben annem gozleme yapsa kiziyorum canina yazik ugrasma diye kavga ediyorum

basiniza gelen bu durum beni cok cok sinirlendirdi

Valla öyleyse iyi yedik sinirlerim zıpladı burda
Neyse en azından kanser atlatmış kadına çektiren kız evlat yokmuş ortada

belki kizin kendisidir de annesinin ayaginin altini opmeye gitmistir burda yazdiklarimizi okuyunca

Bu ne saçmalık ya! Şaka mı bu ? Kızınıza söz geçlremeyecek derecede misiniz ? İkisinede fazla yüz vermişsiniz gerçekten. Ne demek benim evime istediği gibi gelecek, yemek seçecek, uzanıp maç izleyecek. Ne rahatsınız. Söz nişan bir şey yok ortada ... Laşkalaşmış resmen

Bence fake degil ,cok eski üye ve bütün konuları da kızıyla ilgili üslubu da düzgün niye banlandı acaba
Ben de baktım profile ama şöyle tuhaf bişey var genelde yorumları geleneksel mantıkla yapmış eve sevgili almak biraz kendini aşmak olmuş konu sahibi için

Son düzenleme:
Evlenecek iseler ,bu yaşadıklarınız fragman olabilir.Film is coming...
Hatta şu durumda ayrılmaları daha hayırlı gibi duruyor.

yatana kadar elin herıfının hergun sızde ne ısı var ya
arkadası sevgılısı olabılır cok normal gelıp oturabılır yemege caya kahveye pıknıge de cagırabılırsınız ama hergun evın beyi gıbı bas kosede ne ısı var ne munasebet
nıye sınırlarınızı korumuyorsunuz

bırde yemek secıyormus paşa

Okurken içim soğudu.

Herhalde yönetim konuyu bdv layık görmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…