- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
beraber yaparız yemeği diyor..bazen dışardan yeriz diyor..ben eve kabul etmem dedim..
Konu sahibi neden ceza aldı
Fake mi yoksa burda boşuna mı derde girdik
Yine mi oltalandık ya elimize geçse linç edecektik oysa ki bebeyiKonu sahibi neden ceza aldı
Fake mi yoksa burda boşuna mı derde girdik
Yine mi oltalandık ya elimize geçse linç edecektik oysa ki bebeyi
Valla öyleyse iyi yedik sinirlerim zıpladı burdaolabilir
ne yedim ama diye anlatirim artik
Valla öyleyse iyi yedik sinirlerim zıpladı burda
Neyse en azından kanser atlatmış kadına çektiren kız evlat yokmuş ortada
Yoksa hesabı damat olacak asalak mı ele geçirdi evlenmesini istiyom vs deyip duruyorduValla öyleyse iyi yedik sinirlerim zıpladı burda
Neyse en azından kanser atlatmış kadına çektiren kız evlat yokmuş ortada
Ben de baktım profile ama şöyle tuhaf bişey var genelde yorumları geleneksel mantıkla yapmış eve sevgili almak biraz kendini aşmak olmuş konu sahibi içinBence fake degil ,cok eski üye ve bütün konuları da kızıyla ilgili üslubu da düzgün niye banlandı acaba
Okurken içim soğudu.Höh
Öğrenci olsa sevabına besleyin diyecektim ama herif bildiğiniz yüzsüz
1. Öncelikle kızınıza net tavır koyun arada bir resmiyet yok bu herif bizim eve böylece gelemez diceksiniz
2. Ben kanserden ölümden döndüm sen elin herifi için anneni yormaya hiç acımıyor musun yazık diceksiniz
3. O herifi de karşınıza alın, burası yol geçen hanı değil, arnaızda bir resmiyet falan da yok sen laf çıkar diye hiç korkmaz mısın ne biçim bir erkeksin diceksiniz. Ben sana hizmet edemem eşşek kadar herifsin anan yaşındaki kadını çalıştırmaya hiç utanmıyor musun ne rahat ne geniş bir tipsin diceksiniz
4. Bana kalırsa kızınız bu asalak tipten ayrılsın. Bu kadar yüzsüz olunmaz arkadaş
5. Beni çağırın gelirim vallahi bunların topuna ayarı çekerim
Okurken içim soğudu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?