- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
Ya ben burda okurken çok sinirlendim , siz neye ve neden bu kadar sabrediyorsunuz ???
yok ..olsa gelemezdi zaten..huzurum yok evde ..bazen diyorum kafayı alıp gidesim geliyor....birde kanser geçirdim ölümden döndüm...bunlar beni fazla yaşatmaz diyorum...yaşamak için çok mücadele verdim..yaşayacağım günleriim varmışO yumuşak yüzü görünce insanın evladı bile tepesine çıkıyor. Baba yok mu?
Ahahaaha sonra suçlu anne derler :))Valla ben de düşünemiyorum kendimi o halde cinnet sebebi boğazlardım ikisini de
yemek yapmayı çok iyi biliyor..işten geldiği için yoruluyormş..lafın gelişi öyle söylüyor..
kimsenin kalbini kıramıyorum..bu yüzden evlat da olsa ..kimse acımıyor malesefO yumuşak yüzü görünce insanın evladı bile tepesine çıkıyor. Baba yok mu?
Lütfen kendinize acımayı bırakın bunun kimseye yararı yok, sadece ses çıkarmadığınız için bunlar oluyor. Korktuğunuz nedir?yok ..olsa gelemezdi zaten..huzurum yok evde ..bazen diyorum kafayı alıp gidesim geliyor....birde kanser geçirdim ölümden döndüm...bunlar beni fazla yaşatmaz diyorum...yaşamak için çok mücadele verdim..yaşayacağım günleriim varmış
hiç gitmediki keni şehrine yeni girdi işe...birikim yok...bizden iyi birikim olurmu hiço zaman paralarina kiyip disardan soylesinler ya
koca koca insanlar yuk olmaya utanmiyolar da
size mi guvenip gelmis yasadiginiz sehre
kendi basinin caresine bakamayan kizinizla evlenip nasil yurutecek evliligi
Ahahaaha sonra suçlu anne derler :))
ayrılma sebebi olurum diye susuyorum...Lütfen kendinize acımayı bırakın bunun kimseye yararı yok, sadece ses çıkarmadığınız için bunlar oluyor. Korktuğunuz nedir?
Kusura bakmayın da daha kendine bakamayan adamla kızınız ayrılsınlar zaten ! Farkında mısınız bilmiyorum ama bu stres yüzünden siz başka hastalıklarla mücadele etmek zorunda kalacaksınızayrılma sebebi olurum diye susuyorum...
Olun zaten artık taş olsa çatlarayrılma sebebi olurum diye susuyorum...
zaten evlenmesini çok istiyorum...gitsin diye...öyle aynı evde olmaz zaten..evde yokum derim...Onlar evlenir sizin eve yerleşir .. bir bakmışsınız ki iki “çocuk” bakıyorsunuz , bu sefer kirli donlar da dahil olur hayata
Nedense hiç öyle olacağa benzemiyor .. daha Arada hiç bir şey yokken siz kapı dışarı edemiyorsunuz , yarın damat olunca içgüveysi olmayı havada kapacakzaten evlenmesini çok istiyorum...gitsin diye...öyle aynı evde olmaz zaten..evde yokum derim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?