- 17 Mart 2016
- 2.173
- 2.206
- 133
- 34
- Konu Sahibi yasam_destek
-
Icim titriyo ya bole konusmalri okudukcaAkil vermeyn bence cnku mantikki bi insan olsa anasini birakir evladini alirdi anasi gelrdi pesinden ama o yavru gelemio iste
Kizim yatiyo onumde inanin okuduktan snra kokladm kuzumu. Asla birakamam esyalarimi bile almam lan aklma gelmez kizima o ara mama bez mez alirim kndme igne almam alamamko inanin aklma getirmem getiremem...Icim titriyo ya bole konusmalri okudukca
valla baska anne olsaydi torununu ayaklari kopsa dayi alirdi birakmazdi gibime geliyor ya neyse bu bahaneler bana hic inandirici gelmedi amacim seni elestirmek degil yada yargilamak degil esinden ayrilirsa ki simdilik oyle gozukuyo bu yaptigin mahkemede karsina cikar esin birakti gitti diyebilir ve sen cok uzulursun cok pismanlik duyabilirsinAnnemin ayaklarında kireçlenme var. Bebeği taşıyamaz. 2 saat arabayı nasıl kullandığımı bilemezsiniz ve 5 gündür nasıl ağrılar çektiğimi de. Ben bebeğimi bırakmaya çok meraklı değilim ama ne yapabilirdim?
Benimde..Of tam benlik konusmussun ya ayip olur diye bisey diyemedim ama icimi okudun saol
Benm annem bebegmn basnda sabahladi yogun bakmdayken kuzum. Bende hastanedeydim ama asla bana birakmadi hem bana bakti hem ona hem eksikleri aldi getrdi Canim annem benm ya anane dedgn bence kendni dusunmemeli ole anneden bole anne olur iste hatta olamaz!!!!valla baska anne olsaydi torununu ayaklari kopsa dayi alirdi birakmazdi gibime geliyor ya neyse bu bahaneler bana hic inandirici gelmedi amacim seni elestirmek degil yada yargilamak degil esinden ayrilirsa ki simdilik oyle gozukuyo bu yaptigin mahkemede karsina cikar esin birakti gitti diyebilir ve sen cok uzulursun cok pismanlik duyabilirsin
Aynen canım katılıyorumAynisini dusundum, konu sahibi hastanedeyken bebege annesi bakiyor ama evi terkederken kucagina alamiyor.
Kayinvalidem 65 yasinda, kemik erimesi, kirecleme, bel ve boyun fitigi var biri gecen sene olmak üzere 2 kere bel fitigi ameliyati oldu, 4 yasindaki kizimi kucaginda bakkala goturup getiriyor. Ama konu sahibinin annesi 3 aylik, tas catlasa 6 kiloluk bebegi evden arabaya kadar tasiyamiyor. Boyle sacma bahane mi olur?
Ha bi de valizini almis cikmis, valizi kim tasidiysa valiz yerine bebegi tasiyamaz miydi? Don atlet pijama bebekten daha mi kiymetliydi ki onlar alindi bebek birakildi.
Malesef her doğuran anne olamıyor canım Üzgünüm. ..Yahu bu konu gercek gibi geliyormu? Hangi kadin daha emzirdigi bebegini birakir? Hadi cok vicdansiz anneler var biliyoruz ama bu konunun burda cok tepki toplayacagini cok iyi biliyor konu sahibi. Niye böyle konu aciyor? Baze insanlar kk'de fenomen olmayi seviyor.
Lütfen ne olursa olsun bebeğini al. Sana çok ihtiyacı var o minik günahsız yavrunun. Kim bilir nasıl ağlıyordur. Benim 5aylık bebeğim var azcık iş yaparken babasına baksa nasıl arıyor beni huzursuzlanıyor. Kıyamaz insan ya.lütfen git aldayanamıyorum
Bırak gururu bir kenara bebeğini düşün git barış yapma etme bir saçmalık uğruna yıkılması yuvası hersey düzelir lütfen ılımlı olun eşinden adım bekleme git ve yavrum için barisYaklaşık 3 ay önce doğum yaptım, doğumdan 1ay sonra ( yani yaklaşık 5 hafta önce) açık kalp ameliyatı oldum. Salı günü eşimle kontrole gittik. Dönerken trafige takıldık. Eşim sinirlendi ağzını bozmaya başladı. O arada annem beni aradı yakınsanız bekleyelim bebeği emzir kızım dedi. Ben de trafikte oldugumuzu bebeği aç bırakmamalarını söyledim. Bu arada eşim arkadan bağıra bağıra küfretmeye başladı trafikte tıkıldık diye. Annem de duymuş üzerine alınmış. Tabi ben de kızdım eşime lafını bil de konuş telefonda konuşuyorum ben diye. Söylediğim zoruna gitmiş herhalde, annem de eve girdiğimizde sorunca sinirlendi. Annem de kızımın hatrı için burdayım ayıptır yaptığın dedi. O da istemiyorsan kapı orada al kızını da git dedi. hem annemi hem de beni evden kovdu. Ben bu arada bebeğimi emziriyordum çok sinirlendim bebeğimi bıraktım annemi ve eşyalarımı da aldım çıktım evden. Evin anahtarını da aldı benden arabanın anahtarını verdi nereye istersen git dedi. Ben de çıkarken yüzüğümü bıraktım eve ve annemle çıktık. Ameliyattan sonra 2 aya kadar araba kullanmak yasak ama ben o halimle 2 saat araba kullandım ve abime geldim. Kv ertesi gün arayıp evine dön dedi ben de kovulduğum eve kendi ayağımla gelmem dedim. 5 gündür abimdeyim, eşimin sesi çıkmıyor ve ben bebeğimi öyle çok özledim ki ne yapacağımı bilmiyorum. Çok kırgınım çok da kızgınım ama evladımı da görmeden dayanamıyorum artık. Ne yapmalıyım yardım edin ne olur...
Benmde yuzum olmazdi sanrm... Konu sahibinu suan yolmak istedm.! Evlat bu evlatttt annen de seni biraksn ozaman!Sahsen o kadar lafa karsin cesareti yoktur zaten bole bisey yapan birinden de bu beklenir
Bende 3ay once dogm yaptm ve 2ay kizim bizimle yatti suan o kuzuyu dusunuyorum da yattigi yeri bilmiodur yavrumIcim titriyo ya bole konusmalri okudukca
Anne olamadim henuz ama 2 bebegimi kaybettim sesini duyup yuzunu gormedigim 2 melegime hergun agliyorum bi de yuzunu gorcem ha sesini duycam dokuncam olece birakip gitcem ha yuregim dayanmiyo ya nasil diyorumBenmde yuzum olmazdi sanrm... Konu sahibinu suan yolmak istedm.! Evlat bu evlatttt annen de seni biraksn ozaman!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?