Evden kovuldum ve 5 gündür bebeğimden uzaktayım yandım...

yasam_destek burda oturup bizim yorumlarimizi okuyacagini GIT BEBEGINI AL.
uykumu tatli geliyor geceleri,gazi var cok mu agliyor? bu sebeplerden mi gozun gormedi,biraktin gittin yavrunu..
emin ol geciyor o gunleri ama bu yaptigin vicdansizlik sana yol su elektirik olarak geri donecek..
o evlatta seni yari yolda birakacagi gun gelecek..
sen bakamiyorum diye ameliyatinin ardina siginiyorsun,kim bakacak bu bebege?
yandim sondum yazacagina git evladina saril..

valla baska anne olsaydi torununu ayaklari kopsa dayi alirdi birakmazdi gibime geliyor ya neyse bu bahaneler bana hic inandirici gelmedi amacim seni elestirmek degil yada yargilamak degil esinden ayrilirsa ki simdilik oyle gozukuyo bu yaptigin mahkemede karsina cikar esin birakti gitti diyebilir ve sen cok uzulursun cok pismanlik duyabilirsin

Benm annem bebegmn basnda sabahladi yogun bakmdayken kuzum. Bende hastanedeydim ama asla bana birakmadi hem bana bakti hem ona hem eksikleri aldi getrdi Canim annem benm ya anane dedgn bence kendni dusunmemeli ole anneden bole anne olur iste hatta olamaz!!!!

Aynen canım katılıyorum
Malesef her doğuran anne olamıyor canım Üzgünüm. ..
Fake olmasını yürekten diliyorum yoksa uyuyamicam.
Kızım 11 aylık şu an yatağında uyuyor ben de salondayim 1 saatte 10 defa kalkıp bakmisimdir telsiz de elimde.

Bırak gururu bir kenara bebeğini düşün git barış yapma etme bir saçmalık uğruna yıkılması yuvası hersey düzelir lütfen ılımlı olun eşinden adım bekleme git ve yavrum için baris

Bebeğinizi bırakıp, arkanıza bakmadan çıktınız öylemi değil 1 dk siz 5 gün görmediniz yavrunuzu yazık yazık sizin gibi anneye.
Henüz anne değilim ama içim o yavru için titredi resmen. Anne kuzusu yavrucak harap olmuştur. Ne duruyorsunuz hala ne bekliyorsunuz yavrunuza koşsanıza!!!

Polemiği çıkarttın gittin bravo. Git de bebeğini al günah kızım günah kafani vuracaksin taslara sinirimden yerimde oturamiyorum ben bebeklerim için KV kp koca kendime kul ettim kopek ettim koca da neymiş gurur da neymiş yandım demissin ya başlıkta evet yandin dava açarsa b.k alırsın o bebeği bak biz bile bakmak istemiyor sun ne diye dogurdun diyoruz hakim ne dicek saniyorsun

Çok şey yazasim var da neyse. KV benim kızımı on dk goturdu diye evi yiktim on dk ka ya on dakika anlayabiliyor musun bunu sen ? evi alaşağı ettim esimi isinden getirttim evi başına yiktim 5gun 3aylik bebek ?????ikiz dogurdum sezeryan ve kotu bi ameliyatti kalkmam yasaktı oldum onlar agladikca geberdim kimse yatirtamadi beni yatakta patlayacaksa patlasin dikiş dedim ikisine de aldım kucagima ayni anda emzirdim offf ben ölürüm onları yaradan bana veren için ölürüm

Nasıl bırakabildin ufacık yavrunu? O sana muhtaç başkasına değil. O sinirle insanin gözü anne baba değil evladını görür. Öyle bi adama evladını nasıl bıraktın? Kendin gururun yüzünden gittin ama onu öylece bıraktın yazıklar olsun ..! Babasını mı emicek şimdi o? Özledim diyosun öyle bi durumda olan biri evden o cocugu almadan cıkamaz ne özlemi ya pardon? Ben beş dakika babasıyla bırakınca bile koştura koştura geri dönüyorum . Benden iyi tanımaz cunku kimse onu. Ben yardım etmeden kafasını bile düzgün tutamaz cunku cok ufak bana muhtac. O sana o kadar muhtaçken sende bırakıp gittin Allah sorsun .

Benmde yuzum olmazdi sanrm... Konu sahibinu suan yolmak istedm.! Evlat bu evlatttt annen de seni biraksn ozaman!
Anne olamadim henuz ama 2 bebegimi kaybettim sesini duyup yuzunu gormedigim 2 melegime hergun agliyorum bi de yuzunu gorcem ha sesini duycam dokuncam olece birakip gitcem ha yuregim dayanmiyo ya nasil diyorum

Aslında sana ve annene söylenecek çok şey var da banlanmak istemiyorum

En çok takıldığım 5 gün olmuş bebeğini bırakalı ve hala abim le belki gideriz ne demek ya ne demek yeminli çıldırıyorum yazık günah o yavru ya size ihtiyacı var

Benim kızım uyuduğun da dahi özlerken sen nasıl duruyorsun!!

çok şaşırdım ne olursa olsun bebeğinizi bırakmamalıydınız. Ya bebeğinizi de alıp evden çıkmalıydınız ya da eşinizle iletişim kurmayıp tepkinizi koyarak evinizde kalabilirdiniz.önümüzdeki günlerde eşinizle barışsanız dahi emin olun ileride bir gün eşiniz kendi kabahatini görmeyip sizin yüzünüze bu durumu vuracaktır."bebeğini aç bıraktın gittin" gibi cümlelerle.haklıyken haksız duruma düşürmüşsünüz kendinizi. bence bir an önce bebeğinize ulaşın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…