- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi yasam_destek
-
Aksam aksam sinirim bozuldu yeminle..madem bakmaya gönlün yoktu ne diye doğurdun. Hepimiz arada hastalık depresyon vs geçiriyoruz açıkçası benim önceliğim evlatlarimdir,yerlerde sürünurum yine bakarım yavrularıma.gurur filan da takmam ayrıca onlar sozkonusu olunca her yolu denerim o durumda olsam.yakarım yıkarım yada kapısında yatarım ama vazgeçmem.Yüzüğü parmağından çıkarak kadar manidar davranabildiğine göre bence de böyle bir durum var gerçekten. Adam kendi annesine bırakmış ilgilenmiyordur ki.
Ablamın 3 aylık bebeği var. Ben hamile halimle kucağımdan indiremedim sevmekten. Konu sahibi yok kucağıma almam sakıncalı, yok annem taşıyamaz, yok bir ara alırım diye saksı gibi bırakıp gidiyor. 5 gün geçiyor daha hala nasıl giderim diye plan yapmaya başlıyor.
Bu konu fake olsun lütfen.
Gururu bebeginden onemli, kocasina atacagi tribi, hatta yanina aldigi valizi bile bebeginden degerli, hic geri donmesin bence konu sahibi, her kosulda o bebege babaannesinin daha iyi bakacagindan suphe yok.
İnan şimdiye kadar hiçbir konuya yada konu sahibine buygun kadar kızmadım ve bu kadar negatif yorum yapmadım. Empati kurmaya çalışırım hep ama bu olayda onu bile yapamıyorum. Bana çok ters evladımı bırakıp gitmek.ben de genelde negatif yorum yapanlara çemkiririm azıcık yapıcı olun derim.
gerçekten de öyle olunması gerektiğini düşünüyorum.
bu konuda yapıcı yorum yapıp yardımcı olmaya çalışan arkadaşlardan Allah razı olsun.
ben yapamıyorum, o kadar üzgün ve sinirliyim ki.
Yapici bi taraf goruyomusun ben goremdim de insan sinirlerine hakim olamiyor olanlarin cogu da kendini sakinlestrip yaziyo sahsen hala belki giderim diyen biriyle ne kadar olumlu sonuclar alinabilir merak ediyorumben de genelde negatif yorum yapanlara çemkiririm azıcık yapıcı olun derim.
bu konuda yapıcı yorum yapıp yardımcı olmaya çalışan arkadaşlardan Allah razı olsun.
ben de genelde negatif yorum yapanlara çemkiririm azıcık yapıcı olun derim.
Herkese teşekkür ederim haklısınız henüz annelik yapamadım çocuguma çünkü doğumdan beri hastanelerde süründüm şimdiye kadar sadece 1 hafta emzirebildim. Çocugumu bırakmak zorubnda kaldım çünkü kucaklamam yasaklandı. Sadece oturup emzirebiliyordum o da annem ya da kv kucağıma koyarsa. Çocuğum Yatarken ağladığında bile kaldıramıyordum. ben çok mu meraklıydım sanıyorsunuz çocugumu babasına ve babaannesine bırakmaya.
Hadi diyelim anne depresyonda..kafası karışık ve ölüm korkusu gelmiş. .onu hiç yargilamayalim..
Ama baba..Bu haldeki eşini evden k övüyor. .anlayışsiz öküzun önde gideni..
Ama anane. .işine gelmiş bebeğin kalması. Vicdanı sizlasaydi bir tlf.ederdi babaya yada babaanneye.yazık derdi bir yol bulunurdu.
Ama babaanne..insan bir aramaz mi?çocuğu getirmez mi?el kadar yavrucuk anayasa muhtaç. .
Çevremdeki kadinlarda en az kocan kadar kötü..çok yazik
Of tam benlik konusmussun ya ayip olur diye bisey diyemedim ama icimi okudun saolbak konu sahibi..
senin ananin eli armut mu topluyor? annen baksin cocuga ama senin yaninda!
sen bu cocugu basindan atmaya niyetlisin belli..
yaziklar olsun seni kendine getirmeyen annene de!
kizim sen aklini mi kacirdin bebek burda birakilir mi diyemedi mi koskoca kadin?
senin belli ki aklin gitmis,kalbin tas olmus..ya o annene ne demeli..o abine babana ne demeli? siz ailece nasil insanlarsiniz ya..
banlanicam birazdan agiz dolusu sayip sovmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?