Evden kovuldum ve 5 gündür bebeğimden uzaktayım yandım...

Aksam aksam sinirim bozuldu yeminle..madem bakmaya gönlün yoktu ne diye doğurdun. Hepimiz arada hastalık depresyon vs geçiriyoruz açıkçası benim önceliğim evlatlarimdir,yerlerde sürünurum yine bakarım yavrularıma.gurur filan da takmam ayrıca onlar sozkonusu olunca her yolu denerim o durumda olsam.yakarım yıkarım yada kapısında yatarım ama vazgeçmem.
Konu sahibinin annelik duygusu zayıf kalmış gibi..

İnan şimdiye kadar hiçbir konuya yada konu sahibine buygun kadar kızmadım ve bu kadar negatif yorum yapmadım. Empati kurmaya çalışırım hep ama bu olayda onu bile yapamıyorum. Bana çok ters evladımı bırakıp gitmek.

Yapici bi taraf goruyomusun ben goremdim de insan sinirlerine hakim olamiyor olanlarin cogu da kendini sakinlestrip yaziyo sahsen hala belki giderim diyen biriyle ne kadar olumlu sonuclar alinabilir merak ediyorum

Benim de ilk defa bir konuda bu kadar içim yandı.
Boşa koyuyorum olmuyor, doluya koyuyorum almıyor. Hiçbir mantık çerçevesine sığdıramadım konu sahibini.

Sayfaları okumadım sadece konunu okudum ama kusura bakma da sen küçücük bebeği nasıl bıraktın! Nasıl?

Al polisi git evi yık ama sinirden telefonu tutamıyorum! Sen o çocuğu nasıl bıraktın Allah aşkına!

12 dk dir girmiyor belki vicdani sizlamistir da gitmeye karar vermiştir diye umuyorum...

Bebeğini neden bıraktın? Hangi gerekçeyle, ondan mı çıkarıyorsun hırsını,ya da eşini bebeğin vesilesiyle cezalandırmak mı niyetin? Ama o bebeğin sana ihtiyacı var,hiçbir gerekçeyle bunu yapamazsın.ben eşinin yerinde olsam bu durumu kullanırdım, yarın öbür gün boşanırsanız bebeği terketti gitti deyip velayetini alabilir.

Eşinizin sizi o halde kovduğuna araba kullanmasına göz yumduğu için vicdansızlıkla suçluyorsunuzdur doğru buraya kadar doğru ama biz yeri geliyor herşeyde el kızı muamelesi görebiliyoruz değil mi? O size bunu yapmış hadi siz el kızısınız diyelim ama siz kendi canınıza eşinizden daha da büyük bir vicdansızlık yapmışsınız, evlat ya evlat can o sizin canınız 9 ay karnınızda kanınızla canınızla beslediniz siz onu o sizin parçanız canınız nasıl onu bırakabildiniz ya nasıl bir vicdan bu? Insan sonunda öleceğini bilse gene de bağrına basar yavrusunu bırakmaz! Evladımı bırakacağıma kendimi toparlayıp iyileşene kadar o evde kalır o kocaya tahammül ederim gene de yavrumu bırakmam eğer başka bir şekilde bebeğimi götüremeyeceksem biraz iyileşene kadar bebeğimi bırakmazdım gitmezdim o evden. Bu saatten sonra eşiniz kendi hatasını anlasa yaptığını bilse bile sizin bu davranışınıza anlam veremiyordur bence!! Sırf bu sebepten dolayı kendini affettirmek istese bile yapmayacaktır çünkü sizin yaptığınız çok büyük vicdansızlık daha da beter bence

okumadım hiç bir yorumu

ne demek emziriyodum bebeğimi bıraktım yüzüğü çıkarttım annemle evden çıktım ?
noldu yani evliliği bitirdin bebeği de babaya bıraktın bitti mi herşey ?
o nasıl bi gururmuş el kadar bebeği öylece koltugun üzerine bıraktırıyo. ?
umarım bebeğin ilerde bunu öğrenmez.
annesi 3aylık bebeği emzirmesini bile yarım bırakarak terketti çünkü.!
anneliğin bu kadarı.!!!! yazık yani.

Hadi diyelim anne depresyonda..kafası karışık ve ölüm korkusu gelmiş. .onu hiç yargilamayalim..
Ama baba..Bu haldeki eşini evden k övüyor. .anlayışsiz öküzun önde gideni..
Ama anane. .işine gelmiş bebeğin kalması. Vicdanı sizlasaydi bir tlf.ederdi babaya yada babaanneye.yazık derdi bir yol bulunurdu.
Ama babaanne..insan bir aramaz mi?çocuğu getirmez mi?el kadar yavrucuk anayasa muhtaç. .
Çevremdeki kadinlarda en az kocan kadar kötü..çok yazik

bak konu sahibi..
senin ananin eli armut mu topluyor? annen baksin cocuga ama senin yaninda!
sen bu cocugu basindan atmaya niyetlisin belli..
yaziklar olsun seni kendine getirmeyen annene de!
kizim sen aklini mi kacirdin bebek burda birakilir mi diyemedi mi koskoca kadin?
senin belli ki aklin gitmis,kalbin tas olmus..ya o annene ne demeli..o abine babana ne demeli? siz ailece nasil insanlarsiniz ya..
banlanicam birazdan agiz dolusu sayip sovmek istiyorum.

sen o mınık kuzuyu nasıl bırakıp gıdersın yahu ?
benım annem bana yapsa asla affetmezdım bıgun ınsallah babasından bunu ogrenmez

babaanne aramis gel bebek sana muhtac eve don diye..
baba da aramis..kabul etmeyen geri donmeyen anne olacak konu sahibi.

Of tam benlik konusmussun ya ayip olur diye bisey diyemedim ama icimi okudun saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…