- 1 Aralık 2013
- 2.414
- 1.356
- 248
- Konu Sahibi yasam_destek
-
Evet. Benim önceden varmış hamileyken öğrendik meğer o durumda hamilelik yasakmis ve ilerlemiş bebek büyüdükçe 7.aydan sonra çok zorlandım öksürük krizleri nefes darlığı çarpıntı. Zaten 8.5 ayda acil alındı benide biraz bekletip 1.5au sonra ameliyat ettiler. Konu Sahibi anneyi anlıyorum herkes bebek demis ama o psikolojiyle göz ne bebek ne es görüyor çok zor çok acı dönem hala psikolojik olarak toparlanamadim 1 yıl olacak. Konu Sahibi değil küfür en ufak laf söz büyüyor kırıyor o da üzülüp sinirlenip gitmiş .o dönem herkes kötüydü diyorum ki şimdi gülerek animsiyoruz bazı anları geri dön evine pişman olmayın lütfen esinizi de anlamaya çalışın o da bebeği de düşünüyor sizi kaybetme korkusu da yaşadı kendinde değildir bir anda olmuşturmerak ettim
ameliyatın hamilelikle bi alakası var mı ? ikinizinde doğumdan sonra gerçekleştiği için soruyorum.
hamilelikten sonra mı cıktı ortaya rahatsızlığınız ? geçmiş olsun buarada.
Anneniz kucaklayıp alsaydı, bahane mi bu? Araba sürmenizde yasak ama 2 saat sürmüşsünüz.Herkese teşekkür ederim haklısınız henüz annelik yapamadım çocuguma çünkü doğumdan beri hastanelerde süründüm şimdiye kadar sadece 1 hafta emzirebildim. Çocugumu bırakmak zorubnda kaldım çünkü kucaklamam yasaklandı. Sadece oturup emzirebiliyordum o da annem ya da kv kucağıma koyarsa. Çocuğum Yatarken ağladığında bile kaldıramıyordum. ben çok mu meraklıydım sanıyorsunuz çocugumu babasına ve babaannesine bırakmaya.
Evet. Benim önceden varmış hamileyken öğrendik meğer o durumda hamilelik yasakmis ve ilerlemiş bebek büyüdükçe 7.aydan sonra çok zorlandım öksürük krizleri nefes darlığı çarpıntı. Zaten 8.5 ayda acil alındı benide biraz bekletip 1.5au sonra ameliyat ettiler. Konu Sahibi anneyi anlıyorum herkes bebek demis ama o psikolojiyle göz ne bebek ne es görüyor çok zor çok acı dönem hala psikolojik olarak toparlanamadim 1 yıl olacak. Konu Sahibi değil küfür en ufak laf söz büyüyor kırıyor o da üzülüp sinirlenip gitmiş .o dönem herkes kötüydü diyorum ki şimdi gülerek animsiyoruz bazı anları geri dön evine pişman olmayın lütfen esinizi de anlamaya çalışın o da bebeği de düşünüyor sizi kaybetme korkusu da yaşadı kendinde değildir bir anda olmuştur
Hepsi bahane bunların...
zaten emziremedim zaten doğumdan beri cocugumu göremedim zaten kucagıma alamadım sarılamadım bilmem ne diyo.
ee yani bunun neresinden tutalımda haklı cıkaralım yani ?
ben anne değilim ama içimdeki duygular bu anneden daha sağlam bence.
kocasıda normal degil zaten konu nerden nereye gelmiş küfür etmişte annesi alınmışta bide kovulmuşlar bilmem ne.
nasıl bi evlilikmiş bu, emen bebeği öylece bırakıp yüzüğü cıkarıp kapıyı çekince bitebiliyomuş.
korkuyorum kk yüzünden evlilikten gerçekten...
Cok dogru soylemissin arkadasim yazdiklarini okuyunca agladim bebegini allahim sana bagislasin bahti guzel olsun allah yavrularimizi korusun insallahInanamiyorum ya inanamiyorum kizim nerdeyse 2 yasina girecek ama daha kimseye birakmadim ne anneme ne bi baskasina ameliyatlara gittim dis yuzunden kac kere otobuslerde perisan oldum karin yagmurun tepesinde ama kizimi birakamadim. Annem birak dese de bensiz cok aglar dedim birakamam dedim. Kizimdan 5 dk bile ayri kalmadim esim cok hasta oldu ona ilac almaya gittim kizimi babasina biraktim o yolu nasil gidip geldigimi bilmiyorum kostur kostur..
Eve geldigimde kizima simsiki sarildim kokusunu icime cektim seni cok ozledm dedim yarin saat sarip sarmaladim esimde yeter ne yapiyon sen dedi sen anlamazsin anne degilsin dedim..
Siz o minicik yavruyu gormeden kokusunu duymadan opmeden sarilmadan nasil duruyorsunuz lutfen bana bi anlatin? Gece nasil uyku uyuyosunuz? Nasil yemek yiyosunuz? Dolan sutlerinizi sagip sagip da dokuyomusunuz? Lutfen bana bi anlatin....
Evet. Benim önceden varmış hamileyken öğrendik meğer o durumda hamilelik yasakmis ve ilerlemiş bebek büyüdükçe 7.aydan sonra çok zorlandım öksürük krizleri nefes darlığı çarpıntı. Zaten 8.5 ayda acil alındı benide biraz bekletip 1.5au sonra ameliyat ettiler. Konu Sahibi anneyi anlıyorum herkes bebek demis ama o psikolojiyle göz ne bebek ne es görüyor çok zor çok acı dönem hala psikolojik olarak toparlanamadim 1 yıl olacak. Konu Sahibi değil küfür en ufak laf söz büyüyor kırıyor o da üzülüp sinirlenip gitmiş .o dönem herkes kötüydü diyorum ki şimdi gülerek animsiyoruz bazı anları geri dön evine pişman olmayın lütfen esinizi de anlamaya çalışın o da bebeği de düşünüyor sizi kaybetme korkusu da yaşadı kendinde değildir bir anda olmuştur
Hepsi bahane bunların...
Ayrılası varmış karı koca ikisinin de, en saçma şekilde ayrılmışlar,
Evden çıkarken de evin anahtarını bırak arabanınkini al muhabbeti dönmüş...
Allah yardımcısı olsun zor bir süreçten geçiyor ve kafası karışık ne yapacağını bilmiyordur gerçekten.neyse hayırlısı.benim kapakta problem vardı protez takıldıburda soruyo olmasına sinirlendik zaten.
napıyım deyişine emiyodu bıraktım deyişine tepki gösteriyoruz.
elbette tamamen psikolojisini anlamıyoruz ama böylede anlatıp sorulmaz napayım diye..
tam olarak hastalığınız neydi peki ?
Annen bebegi kollarıyla taşıyacak ayaklariyla degil, sen ameliyatlisin annende kirecleme var peki o bebegin sucu ne? Size muhtac olmasi mi? Su an ne durumda olursan ol asla o bebegi bırakıp gittigin gerçeğini kapatmiyor. Bence bahaneler arkasına siginmayi bırakınAnnemin ayaklarında kireçlenme var. Bebeği taşıyamaz. 2 saat arabayı nasıl kullandığımı bilemezsiniz ve 5 gündür nasıl ağrılar çektiğimi de. Ben bebeğimi bırakmaya çok meraklı değilim ama ne yapabilirdim?
Allah yardımcısı olsun zor bir süreçten geçiyor ve kafası karışık ne yapacağını bilmiyordur gerçekten.neyse hayırlısı.benim kapakta problem vardı protez takıldı
Diğer yorumlar sayfasını okumadım ama olayı buyutmusler baya. Bizde psikolojiler alt üsttu kavgalar falan ama hep ailem araya girdi kah agladik kah güldük.konu sahibi arkadaşım anneni bırak ve iyilesip o eşinin çocuğunun başında dimdik durmaya calisirmisin.hayat artık çok değerli ve böyle tavır yapıp çocuğundan bile bile ayri kalmak için çok uzun değil bunu yoğun bakımdan çıkabildiığınde anlamisindir..cok gecmis olsun,illa ki zor donemlerdir,Allah kimseye yasatmasin..
sinirlenip giderken yuzugunu cikarmayi arabanin anahtarini almayi unutmamis,hatta o ara bavulunu da almis..
sizce bu kadari fazla degil mi?
hadi konu sahibi kendinde degil..anneanne olacak insanin kizim cocugu burda birakmayalim demesi lazim dimi..yol gosteren ara bulan..
gitmesine kimse tepki gostermedi..bebegini birakip gitmesine tepki gosterdik,hele ki yaninda annesi var,alirdi kucagina nolcak dimi..
bilmiyorum..
Bir sen nasil bebegini birakirsin? Ikincisi annen bebegini birakmana nasil izin verir. Ya hadi gectim bunlari sen nasil gurur yapip bebegine donmezsin en cok ihtiyaci oldugu donem... annen cenesini tutacakti madem senin hatrina ordaydi senin hatrina susacakti sen de bebegin icin eainle adam akilli konusacaktin. Yazik yavruna bebegine don.Yaklaşık 3 ay önce doğum yaptım, doğumdan 1ay sonra ( yani yaklaşık 5 hafta önce) açık kalp ameliyatı oldum. Salı günü eşimle kontrole gittik. Dönerken trafige takıldık. Eşim sinirlendi ağzını bozmaya başladı. O arada annem beni aradı yakınsanız bekleyelim bebeği emzir kızım dedi. Ben de trafikte oldugumuzu bebeği aç bırakmamalarını söyledim. Bu arada eşim arkadan bağıra bağıra küfretmeye başladı trafikte tıkıldık diye. Annem de duymuş üzerine alınmış. Tabi ben de kızdım eşime lafını bil de konuş telefonda konuşuyorum ben diye. Söylediğim zoruna gitmiş herhalde, annem de eve girdiğimizde sorunca sinirlendi. Annem de kızımın hatrı için burdayım ayıptır yaptığın dedi. O da istemiyorsan kapı orada al kızını da git dedi. hem annemi hem de beni evden kovdu. Ben bu arada bebeğimi emziriyordum çok sinirlendim bebeğimi bıraktım annemi ve eşyalarımı da aldım çıktım evden. Evin anahtarını da aldı benden arabanın anahtarını verdi nereye istersen git dedi. Ben de çıkarken yüzüğümü bıraktım eve ve annemle çıktık. Ameliyattan sonra 2 aya kadar araba kullanmak yasak ama ben o halimle 2 saat araba kullandım ve abime geldim. Kv ertesi gün arayıp evine dön dedi ben de kovulduğum eve kendi ayağımla gelmem dedim. 5 gündür abimdeyim, eşimin sesi çıkmıyor ve ben bebeğimi öyle çok özledim ki ne yapacağımı bilmiyorum. Çok kırgınım çok da kızgınım ama evladımı da görmeden dayanamıyorum artık. Ne yapmalıyım yardım edin ne olur...
Teşekkür ederim. Iyiyim demek geliyor içimden ama 1 gün iyiysem 3gun kötüyüm yine de hamd olsun en azından ağrı cekmiyorum ihtiyaçlarimi kendim karsiliyorum
zordur elbette ama söylencek herşeyi söyledik ona niye böyle tepki aldıgıda ortada..
geçmiş olsun tekrar umarım daha iyisindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?