Evden kovuldum ve 5 gündür bebeğimden uzaktayım yandım...

merak ettim
ameliyatın hamilelikle bi alakası var mı ? ikinizinde doğumdan sonra gerçekleştiği için soruyorum.
hamilelikten sonra mı cıktı ortaya rahatsızlığınız ? geçmiş olsun buarada.
Evet. Benim önceden varmış hamileyken öğrendik meğer o durumda hamilelik yasakmis ve ilerlemiş bebek büyüdükçe 7.aydan sonra çok zorlandım öksürük krizleri nefes darlığı çarpıntı. Zaten 8.5 ayda acil alındı benide biraz bekletip 1.5au sonra ameliyat ettiler. Konu Sahibi anneyi anlıyorum herkes bebek demis ama o psikolojiyle göz ne bebek ne es görüyor çok zor çok acı dönem hala psikolojik olarak toparlanamadim 1 yıl olacak. Konu Sahibi değil küfür en ufak laf söz büyüyor kırıyor o da üzülüp sinirlenip gitmiş .o dönem herkes kötüydü diyorum ki şimdi gülerek animsiyoruz bazı anları geri dön evine pişman olmayın lütfen esinizi de anlamaya çalışın o da bebeği de düşünüyor sizi kaybetme korkusu da yaşadı kendinde değildir bir anda olmuştur

Anneniz kucaklayıp alsaydı, bahane mi bu? Araba sürmenizde yasak ama 2 saat sürmüşsünüz.

Yahu bu 3 aylık bebek kaç kilo Allah aşkına?? Annemin ayağında kireçlenme vardı, benim kaldırmam yasaktı falan filan. E araba kullanman da yasaktı ama 2 saat sürmüşsün işte o arabayı. O an bi anne, evladı söz konusu ise ne yasak düşünür ne başka bişey. Arkadanda bebeğini bırakmışsın sen. Var mı ötesi ya.

Ay cok acayip oldum ne olursa olsun bebegini birakmak cok yanlis allahim aklimi yitirecem bir insan nasil bebegini birakir araba kullanmayi biliyorsun da bebegini annen kucagina vermeyi bilmiyormusun madem sen bakamiyorsun annen baksaydi en azinda yaninda olurdu galiba akli dengen bozuk baska da birsey diyemiyorum o kadar kufur edesim var ki neyse agzimi bozmayacam senin gibileri allah bildigi gibi yapmis bayaga agir oldu ama kusura bakma 3 aylik bebegini birakana da daha fazlasini diyesim var

Bebegimden değil beş gün bes saat ayrilamam Allahta ayirmasin nasıl bi duygu bu nasil bi annelik sok oldum cikamiyorum birde buraya yaziyorsun annelik iç gudulerin ne yapacağını soylemiyormu sana..

burda soruyo olmasına sinirlendik zaten.
napıyım deyişine emiyodu bıraktım deyişine tepki gösteriyoruz.
elbette tamamen psikolojisini anlamıyoruz ama böylede anlatıp sorulmaz napayım diye..

tam olarak hastalığınız neydi peki ?

Reactions: msy
Hepsi bahane bunların...
Ayrılası varmış karı koca ikisinin de, en saçma şekilde ayrılmışlar,
Evden çıkarken de evin anahtarını bırak arabanınkini al muhabbeti dönmüş...

Cok dogru soylemissin arkadasim yazdiklarini okuyunca agladim bebegini allahim sana bagislasin bahti guzel olsun allah yavrularimizi korusun insallah

cok gecmis olsun,illa ki zor donemlerdir,Allah kimseye yasatmasin..
sinirlenip giderken yuzugunu cikarmayi arabanin anahtarini almayi unutmamis,hatta o ara bavulunu da almis..
sizce bu kadari fazla degil mi?
hadi konu sahibi kendinde degil..anneanne olacak insanin kizim cocugu burda birakmayalim demesi lazim dimi..yol gosteren ara bulan..
gitmesine kimse tepki gostermedi..bebegini birakip gitmesine tepki gosterdik,hele ki yaninda annesi var,alirdi kucagina nolcak dimi..
bilmiyorum..

Hepsi bahane bunların...
Ayrılası varmış karı koca ikisinin de, en saçma şekilde ayrılmışlar,
Evden çıkarken de evin anahtarını bırak arabanınkini al muhabbeti dönmüş...

az önce de yazdım sanki böyle planlı gibi isteyerek yapmışlar annesiyle anlaşıp,
sen alın bu küfüre ,söylen bende yüzüğü cıkarayım , arabanın anahtarınıda aldık mı hooop cıkarız.
gibi.

Allah yardımcısı olsun zor bir süreçten geçiyor ve kafası karışık ne yapacağını bilmiyordur gerçekten.neyse hayırlısı.benim kapakta problem vardı protez takıldı

Annen bebegi kollarıyla taşıyacak ayaklariyla degil, sen ameliyatlisin annende kirecleme var peki o bebegin sucu ne? Size muhtac olmasi mi? Su an ne durumda olursan ol asla o bebegi bırakıp gittigin gerçeğini kapatmiyor. Bence bahaneler arkasına siginmayi bırakın

Allah yardımcısı olsun zor bir süreçten geçiyor ve kafası karışık ne yapacağını bilmiyordur gerçekten.neyse hayırlısı.benim kapakta problem vardı protez takıldı

zordur elbette ama söylencek herşeyi söyledik ona niye böyle tepki aldıgıda ortada..
geçmiş olsun tekrar umarım daha iyisindir.

Yanlış anlamayin beni ama bebeğim 6 buçuk aylık açlıktan olecegimi bilsem benden ayrı 3 saatten fazla birakamam yavrumu nolur gidin alın beneginizi

Diğer yorumlar sayfasını okumadım ama olayı buyutmusler baya. Bizde psikolojiler alt üsttu kavgalar falan ama hep ailem araya girdi kah agladik kah güldük.konu sahibi arkadaşım anneni bırak ve iyilesip o eşinin çocuğunun başında dimdik durmaya calisirmisin.hayat artık çok değerli ve böyle tavır yapıp çocuğundan bile bile ayri kalmak için çok uzun değil bunu yoğun bakımdan çıkabildiığınde anlamisindir..

Bir sen nasil bebegini birakirsin? Ikincisi annen bebegini birakmana nasil izin verir. Ya hadi gectim bunlari sen nasil gurur yapip bebegine donmezsin en cok ihtiyaci oldugu donem... annen cenesini tutacakti madem senin hatrina ordaydi senin hatrina susacakti sen de bebegin icin eainle adam akilli konusacaktin. Yazik yavruna bebegine don.

zordur elbette ama söylencek herşeyi söyledik ona niye böyle tepki aldıgıda ortada..
geçmiş olsun tekrar umarım daha iyisindir.
Teşekkür ederim. Iyiyim demek geliyor içimden ama 1 gün iyiysem 3gun kötüyüm yine de hamd olsun en azından ağrı cekmiyorum ihtiyaçlarimi kendim karsiliyorum

Kardes ne olur çocuğunun yanına dön seni elestirmiycem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…