- Konu Sahibi yasam_destek
-
Of tam benlik konusmussun ya ayip olur diye bisey diyemedim ama icimi okudun saol
Umarım fakedir ama eski konuları da varmış Kv doğuma gelmesin vs diyeKonu fake gibi. Su an bu konuyu okuyan 94 ziyaretcimize el salliyorum
Konu fake gibi. Su an bu konuyu okuyan 94 ziyaretcimize el salliyorum
Inşallah öyledir canim yoksa daha kötü zaten insan nasil bebegini birakip gider nasil bir anne böyle yaparKonu fake gibi. Su an bu konuyu okuyan 94 ziyaretcimize el salliyorum
Bole insanlar tanimak da varmis nasipte allahim sen ıslah et sen ıslah et sen ıslah et baska bisey diyemiyorum dersem konu kapanacak1 saattir su sayfayi kapatip geri aciyorum..
keske bi yazsa cevap verse de iyice cemkirsem.
5 gundur evladini neden aramiyorsun diye anneanneye dedeye ne demeli..
koca koca insanlar..
konu sahibindeki de zirve ego..
yemin ederim ekrana ucasim var,sinirlerim aksam aksam allak bullak oldu.
Umarım fakedir ama eski konuları da varmış Kv doğuma gelmesin vs diye
İnşallah oyledir egosunu şişirmek için açmıştır bu konuyu inşallah. Yoksa ettiğini bulacak nasılsa hem o çocuğun hakkina girdi anneden sutunden mahrum etti hemde inşallah ilerde öğrenir tiksinir anasından inşallahYahu bu konu gercek gibi geliyormu? Hangi kadin daha emzirdigi bebegini birakir? Hadi cok vicdansiz anneler var biliyoruz ama bu konunun burda cok tepki toplayacagini cok iyi biliyor konu sahibi. Niye böyle konu aciyor? Baze insanlar kk'de fenomen olmayi seviyor.
Aminnn insallahİnşallah oyledir egosunu şişirmek için açmıştır bu konuyu inşallah. Yoksa ettiğini bulacak nasılsa hem o çocuğun hakkina girdi anneden sutunden mahrum etti hemde inşallah ilerde öğrenir tiksinir anasından inşallah
araba kullanmakta yasak diyosunuz kullanıyosunzHerkese teşekkür ederim haklısınız henüz annelik yapamadım çocuguma çünkü doğumdan beri hastanelerde süründüm şimdiye kadar sadece 1 hafta emzirebildim. Çocugumu bırakmak zorubnda kaldım çünkü kucaklamam yasaklandı. Sadece oturup emzirebiliyordum o da annem ya da kv kucağıma koyarsa. Çocuğum Yatarken ağladığında bile kaldıramıyordum. ben çok mu meraklıydım sanıyorsunuz çocugumu babasına ve babaannesine bırakmaya.
Akil vermeyn bence cnku mantikki bi insan olsa anasini birakir evladini alirdi anasi gelrdi pesinden ama o yavru gelemio isteyasam_destek icini karartmak istemem ama cocugunu biraktigin icin bosanirsan mahkemede esin bunu alayine kullanacaktir cocugunu bir an once al ilerde cok uzulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?