Evden kovuldum ve 5 gündür bebeğimden uzaktayım yandım...

Simdi kime ceza vermiş oldun evden giderek eşini mi bebeğini mi? Yazik ne durumdadır 5gündür. Onun ne suçu var.

Benim bebeğim aşırı gazlıydı hiç uyumazdı bende sezeryan ve Ağrı'mdan duramıyordum.... kv kaldı yanımda benim psikolojimi bozmak için çok uğraştı eşimi doldurdu annemi doğumun 2. Günü evden kovacak şekilde kavga çıkardı benim ailem ise 20 saat uzaklıkta bi şehirde oturuyor ....annem gitti giderkende dedi istersen gel seni de götüreyim bakayım sana bebeğe bu kadın sana bakmaz diye ,ki haklıydı Allah onu bildiği gibi yapsın şeytanın insan sureti benim kv .... bende dedim bende bebeğimi alıp gidiyorum kışın o soğuğunda sezeryan olmuştum kalkıp oturamıyordum bile eşim pişman oldu sonra girmekten vazgeçtim sen Nasıl bıraktın o bebeği annen en fazla 6-7 kiloluk bebeği arabaya kadar taşıyabilirdi bahanelerin arkasına sığınma git bebeğini al yoksa emin ol ömrü billah göstermezler sana vakit erken ken git bebeğine sahip çık.

Of tam benlik konusmussun ya ayip olur diye bisey diyemedim ama icimi okudun saol

1 saattir su sayfayi kapatip geri aciyorum..
keske bi yazsa cevap verse de iyice cemkirsem.
5 gundur evladini neden aramiyorsun diye anneanneye dedeye ne demeli..
koca koca insanlar..
konu sahibindeki de zirve ego..
yemin ederim ekrana ucasim var,sinirlerim aksam aksam allak bullak oldu.

Donmuyosanda yanina al kucaklayamazsanda bacaginda sallarsin kuzunu tamam hastasin ama ondan vazgecme kokuna muhtac o senin sesinle kokunla rahatlar sadece dogum aninda aglayan bebegi annesinin koynuna koyunca susuyo alinca agliyo ac internetten bak istersen esini ara bebegimi alicam de doya doya emsin kuzum

Bole insanlar tanimak da varmis nasipte allahim sen ıslah et sen ıslah et sen ıslah et baska bisey diyemiyorum dersem konu kapanacak

Umarım fakedir ama eski konuları da varmış Kv doğuma gelmesin vs diye

Yahu bu konu gercek gibi geliyormu? Hangi kadin daha emzirdigi bebegini birakir? Hadi cok vicdansiz anneler var biliyoruz ama bu konunun burda cok tepki toplayacagini cok iyi biliyor konu sahibi. Niye böyle konu aciyor? Baze insanlar kk'de fenomen olmayi seviyor.

İnşallah oyledir egosunu şişirmek için açmıştır bu konuyu inşallah. Yoksa ettiğini bulacak nasılsa hem o çocuğun hakkina girdi anneden sutunden mahrum etti hemde inşallah ilerde öğrenir tiksinir anasından inşallah

araba kullanmakta yasak diyosunuz kullanıyosunz

yasam_destek icini karartmak istemem ama cocugunu biraktigin icin bosanirsan mahkemede esin bunu alayine kullanacaktir cocugunu bir an once al ilerde cok uzulursun
Akil vermeyn bence cnku mantikki bi insan olsa anasini birakir evladini alirdi anasi gelrdi pesinden ama o yavru gelemio iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…