- Konu Sahibi yasam_destek
-
Yahu bu konu gercek gibi geliyormu? Hangi kadin daha emzirdigi bebegini birakir? Hadi cok vicdansiz anneler var biliyoruz ama bu konunun burda cok tepki toplayacagini cok iyi biliyor konu sahibi. Niye böyle konu aciyor? Baze insanlar kk'de fenomen olmayi seviyor.
Bebeğine ders vererek kocayı yola getirmeye çalışmış anlaşılan.Görmeden dayanamıyorum artık napıyım diye sormuşsun bide.söyledi herkes ne yapman gerektiğini işte.
kiii zaten annelik duygusu içinde olsa 5 gün bekleyemezdin
burdaki yorumlarda sana git bebeğini al dedik diyede gidip almazsın, yani bu çok saçma bi konu be,
burdaki anneler seni ikna etmeye çalışıyo resmen,
gazlı olabilir çok aglayabilir, geceleri uyumayabilir ama geçeçek diye!
bu nasıl iş ya.
ikna oldun mu bari ?
ban yersem de buyüzden olsun be.
ben yeğenimi 1 hafta görmesem deliriyorum 3 aylık bebekten bahsediyoruz bide
emziriyodum bıraktım diyosun.
kime ders verdin kocanamı ?
hayır yani burdan bi destek mi bekliyodun kocanı taşlayıp, haklısın be en iyisini yapmışsın falan mı dicektik sana tam olarak nasıl bi psikoloji içindesin sen...
burda yorum okumakla cevap vermekle zaman kaybetme, kalk napman gerekiyosa onu yap bi anne! olarak ...
Bebeğine ders vererek kocayı yola getirmeye çalışmış anlaşılan.
Ben kocanın yerine olsam hayatta aramam da özür dilemem de,
İlk fırsatta süt kuzusu evladını bırakıp giden kadından ne hayır gelir diye düşünürüm.
Bende doğumdan sonra açık kalp ameliyatı oldum sizin ne icindi ameliyat.ve soyeldiginize göre 2ay olmuş ameliyat olali.o acıyla nasıl emzirebiliyorsunuz doktor 2ay hatta fazladan 3 ay bebeği kucağıma almama izin vermedi. O aciyla sutu falan dusunmedim biraktik .Başınıza gelenler için bişey diyemicem de Algida secicilik sanırım bunlar dikkatimi çekti .esinizinde psikolojisi bozulmuştur zira bizim ailece bozuldu doğum ameliyat derken. Bence geri dönüp tatlıya bağlayınInanamiyorum ya inanamiyorum kizim nerdeyse 2 yasina girecek ama daha kimseye birakmadim ne anneme ne bi baskasina ameliyatlara gittim dis yuzunden kac kere otobuslerde perisan oldum karin yagmurun tepesinde ama kizimi birakamadim. Annem birak dese de bensiz cok aglar dedim birakamam dedim. Kizimdan 5 dk bile ayri kalmadim esim cok hasta oldu ona ilac almaya gittim kizimi babasina biraktim o yolu nasil gidip geldigimi bilmiyorum kostur kostur..
Eve geldigimde kizima simsiki sarildim kokusunu icime cektim seni cok ozledm dedim yarin saat sarip sarmaladim esimde yeter ne yapiyon sen dedi sen anlamazsin anne degilsin dedim..
Siz o minicik yavruyu gormeden kokusunu duymadan opmeden sarilmadan nasil duruyorsunuz lutfen bana bi anlatin? Gece nasil uyku uyuyosunuz? Nasil yemek yiyosunuz? Dolan sutlerinizi sagip sagip da dokuyomusunuz? Lutfen bana bi anlatin....
Yanlış alıntı yapmışım kusura bakmayınInanamiyorum ya inanamiyorum kizim nerdeyse 2 yasina girecek ama daha kimseye birakmadim ne anneme ne bi baskasina ameliyatlara gittim dis yuzunden kac kere otobuslerde perisan oldum karin yagmurun tepesinde ama kizimi birakamadim. Annem birak dese de bensiz cok aglar dedim birakamam dedim. Kizimdan 5 dk bile ayri kalmadim esim cok hasta oldu ona ilac almaya gittim kizimi babasina biraktim o yolu nasil gidip geldigimi bilmiyorum kostur kostur..
Eve geldigimde kizima simsiki sarildim kokusunu icime cektim seni cok ozledm dedim yarin saat sarip sarmaladim esimde yeter ne yapiyon sen dedi sen anlamazsin anne degilsin dedim..
Siz o minicik yavruyu gormeden kokusunu duymadan opmeden sarilmadan nasil duruyorsunuz lutfen bana bi anlatin? Gece nasil uyku uyuyosunuz? Nasil yemek yiyosunuz? Dolan sutlerinizi sagip sagip da dokuyomusunuz? Lutfen bana bi anlatin....
merak ettimBende doğumdan sonra açık kalp ameliyatı oldum sizin ne icindi ameliyat.ve soyeldiginize göre 2ay olmuş ameliyat olali.o acıyla nasıl emzirebiliyorsunuz doktor 2ay hatta fazladan 3 ay bebeği kucağıma almama izin vermedi. O aciyla sutu falan dusunmedim biraktik .Başınıza gelenler için bişey diyemicem de Algida secicilik sanırım bunlar dikkatimi çekti .esinizinde psikolojisi bozulmuştur zira bizim ailece bozuldu doğum ameliyat derken. Bence geri dönüp tatlıya bağlayın
Hadi o sinirle birakip gittin diyelim iki saat araba kullanmış hic mi ben ne yapıyorum kizimi biraktim ben diye aklina gelmez miİki yetiskin kadinsiniz annenle sen
İkiniz bir olup o herifi kapinin onune koyamadiniz da el kadar meme emen bebegi mi birakip ciktiniz? Pes
Yuzugu birakmayi akil edecegine insan cocugunu alir
Çıkmayacak arkadaşım kovdu diye gidecek mi kocasini cikarsaydi ne yaparsa yapsin sonraHerkes.konu sahibine yuklenmis de kadin yeni kalp ameliyat olmus.Kocasi olacak adam nasi bi insan ki olaylari bu raddeye getiriyor.
Konu sahibinin bebegi almadan cikmasini hakli cikarmaz hicbisey ama tek.suclu Anne mi?
aynen aynen ayyyynen.Hayır anlamadım adam yoldakilere söylenmiş evet küfür edilmemeli ama olmuş annen niye alındı sen niye büyüttün ortada bebeğini bırakıp gidilecek birşey yok birde şu koyun gibi evden gidişinizi anlamiyorum
3 aylik bebeginizi nasil biraktiniz onun size ihtiyaci oldugu bir zamanda be yer ne icer . ne kadar korkmustur madem ustunuzde baski yoktu evladinizi nedden biraktinizYaklaşık 3 ay önce doğum yaptım, doğumdan 1ay sonra ( yani yaklaşık 5 hafta önce) açık kalp ameliyatı oldum. Salı günü eşimle kontrole gittik. Dönerken trafige takıldık. Eşim sinirlendi ağzını bozmaya başladı. O arada annem beni aradı yakınsanız bekleyelim bebeği emzir kızım dedi. Ben de trafikte oldugumuzu bebeği aç bırakmamalarını söyledim. Bu arada eşim arkadan bağıra bağıra küfretmeye başladı trafikte tıkıldık diye. Annem de duymuş üzerine alınmış. Tabi ben de kızdım eşime lafını bil de konuş telefonda konuşuyorum ben diye. Söylediğim zoruna gitmiş herhalde, annem de eve girdiğimizde sorunca sinirlendi. Annem de kızımın hatrı için burdayım ayıptır yaptığın dedi. O da istemiyorsan kapı orada al kızını da git dedi. hem annemi hem de beni evden kovdu. Ben bu arada bebeğimi emziriyordum çok sinirlendim bebeğimi bıraktım annemi ve eşyalarımı da aldım çıktım evden. Evin anahtarını da aldı benden arabanın anahtarını verdi nereye istersen git dedi. Ben de çıkarken yüzüğümü bıraktım eve ve annemle çıktık. Ameliyattan sonra 2 aya kadar araba kullanmak yasak ama ben o halimle 2 saat araba kullandım ve abime geldim. Kv ertesi gün arayıp evine dön dedi ben de kovulduğum eve kendi ayağımla gelmem dedim. 5 gündür abimdeyim, eşimin sesi çıkmıyor ve ben bebeğimi öyle çok özledim ki ne yapacağımı bilmiyorum. Çok kırgınım çok da kızgınım ama evladımı da görmeden dayanamıyorum artık. Ne yapmalıyım yardım edin ne olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?