- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi yasam_destek
-
Cok tesekkur ederim amin amin amin rabbim cumlemizin yavrularini korusun boyle annelerinde kalplerine vicdan merhamet duygusu versin. Konu sahibinin kocasi olsaydim almaya geldiginde gostermezdim bile nasil birakip gittiysen simdide oyle git derdim haksizmiyim? Bunu koz olarak omru billah kullanacak gecmisler olsun bebeginin yuzunu cok gorur beklesin o daha. Simdi banlanicam..Cok dogru soylemissin arkadasim yazdiklarini okuyunca agladim bebegini allahim sana bagislasin bahti guzel olsun allah yavrularimizi korusun insallah
O durum ne oldu biliyormusunuz sekiz aylik bebek kavustumu annesineGeçen gün burada bir konu açılmıştı. Bir kardeşimiz ihanet yüzünden boşanmak istedi.eşi 4 tane çocuğunu( biri minicik bir bebek )vermedi ona esi..Kız burada krize girdi yavruları için. Ve Kaç gündür onlara kavuşmak için her yolu deniyor. Üstelik imkanları seninkinden kat be kat kısıtlı her yönden. Biz kk da ona çok üzüldük çünkü içinde vicdanı olan anneliğin ne olduğunu bilen güçlü ve onurlu bir kadın vardı karşımızda. Hepimiz dua ettik ona yardım etmek için herşeyi denedik.
Kısacası bizi vicdansız sanma.Hak eden herkese yardım ve güzel dileklerimizi sunmakta hiç sorun yaşayan kişiler değiliz. .ama dediğim gibi hak edene...
Yok..hala alamadı bebeğini.. (((ama konu sahibi çok güçlü ve akıllı bir kardeşimiz. Her yolu deniyor hala ve asla vazgeçmez. İnşallah alacak evlatlarını. .çok üzülüyor çok. .ne olur dua edelim ona. Çok ihtiyacı var ((O durum ne oldu biliyormusunuz sekiz aylik bebek kavustumu annesine
Annem değil kv bakıyor bebeğime. Ayağındaki kireçlenmeden dolayı yürümekte zorluk çekiyor. Annem sadece otururken kucağına alıyordu veya benim kucağıma veriyordu.
anneniz arabada ayakta duracaktı zaar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?