Evden kovuldum ve 5 gündür bebeğimden uzaktayım yandım...

Geçen gün burada bir konu açılmıştı. Bir kardeşimiz ihanet yüzünden boşanmak istedi.eşi 4 tane çocuğunu( biri minicik bir bebek )vermedi ona esi..Kız burada krize girdi yavruları için. Ve Kaç gündür onlara kavuşmak için her yolu deniyor. Üstelik imkanları seninkinden kat be kat kısıtlı her yönden. Biz kk da ona çok üzüldük çünkü içinde vicdanı olan anneliğin ne olduğunu bilen güçlü ve onurlu bir kadın vardı karşımızda. Hepimiz dua ettik ona yardım etmek için herşeyi denedik.
Kısacası bizi vicdansız sanma.Hak eden herkese yardım ve güzel dileklerimizi sunmakta hiç sorun yaşayan kişiler değiliz. .ama dediğim gibi hak edene...

Cok dogru soylemissin arkadasim yazdiklarini okuyunca agladim bebegini allahim sana bagislasin bahti guzel olsun allah yavrularimizi korusun insallah
Cok tesekkur ederim amin amin amin rabbim cumlemizin yavrularini korusun boyle annelerinde kalplerine vicdan merhamet duygusu versin. Konu sahibinin kocasi olsaydim almaya geldiginde gostermezdim bile nasil birakip gittiysen simdide oyle git derdim haksizmiyim? Bunu koz olarak omru billah kullanacak gecmisler olsun bebeginin yuzunu cok gorur beklesin o daha. Simdi banlanicam..

Reactions: msy
Yani anlarım sinirlendin ama keşke bebeğini bırakmasaydın onun sana ihtiyacı var madem gidiyorsun onuda alsaydın bence bir an önce dön ve bebeğini al

Orda mısın arkadaşım o bebeği almazssan kan kisacasi daha sonra herkes senin için söylüyor.

Bebegi birakip neden gidiyorsun ki bebegide alsaydin keske esin gelip ozur dilemeden gitmeni tavsiye etmem abin gidip bebegi alsin

Ay nasıl sinirlerim bozuldu 3 aylık minicik yavruyu nasıl bırakıp gittin sende nasıl bir vicdan var. Ben senden daha beterini yaşadım eşimden dayak yedim gittim şikayetçi oldum. Ve oğlum 13 aylık tı o zaman şikayetimi yaptım evime gelip yavrumu aldım. Hiç bir yere de gitmedim tedbir kararı aldirdim eve girememesi için. Size pes diyorum. Şimdiye kadar durdugunuz kabahat

ya konu sahibi açık açık demiş ben ameliyat oldum bebeği kucağıma alamıyorum sevgili anneciğinin de kireçlenmesi olduğu için o da alamıyormuş e bebeğe kim bakacak mecbur bırakmışlar kv baksın diye.felç olsam bakacak birkişi bile olmasa o bebeği alırdım bişekilde çaresini bulurdum ve bunu hiç düşünmeden tamamen annelik içgüdüsüye yapardım.
size birşey demek istemiyorum yeni ameliyat olmuşsunuz keza söyleyeceklerim bir kalp krizi geçirmenize sebep olabilir.bence siz o bebeği almayın kv daha iyi annelik yapar

Ya eşim kovdu ne demek. Allahım büyük konuşmak istemiyorum ama bebeğimi almadan bir adım atmazdım o evden. Kapatırdım kendimi odaya o nereye giderse gitsin. Ne demek kovdu yaa. Kapıdan kovsa bacadan girerdim. Off... Offf. Sinirlerim bozuldu.

Git bebeginin yanina lutfen al koynuna uyusun :-(
Hanimlar bebegini al kocayi terk et diyoruz ama babaya da ihtiyaci olacak yavrunun
:-( bazen 4 yasinda ki kizima kizip baska odaya gtmesini istiyorum kuzumda orda uyuyakalmis oluyorda aglamaktan onu koklamaktan bir hal olurum lutfen yavrunun yanina git o anenide dinleme sana demeliydi kizim dur evinde ben giderim huzursuzluk olmasin hatta en basindan cenesi tutsaydi ama olmus br kere belki o da sana kiyamadi ama sende bebegine kiyma lutfen...

3. Sayfayı okuyınca daha bir sinir oldum yok bebeğini kucağına alamıyormuş anan ne yapıyordu o alsaydı arabada kullanamıyordun ama 2 saat kullandın ben inanamıyorum bu konunun gerçek olduğuna bukadar rahatlık kimsede olamaz

allahım nasıl bir benlikçiliktir bu? 3 aylık bebeği bırakıp gitmek mi? çok yazık o bebeğe

O durum ne oldu biliyormusunuz sekiz aylik bebek kavustumu annesine

Eşim değil beni kapıya atmak saçlarımdan sürüklese bebeğimi bırakmazdım vermezse alır kaçardım içinde bulunduğunuz ruh halini bilemem benimde 6aylık bebeğim var asla onu bu kadar küçükken yanlız bırakmazdım benim annem ayaklarından zor yürüyor ama torunu üşümesi soğukta dışarı cıkmasın diye her gün benim evime yürüyor 15. Dk ağrısı da oluyor büyük kızımı okula bırakırken geliyor bebeğimin yanına kalbinden rahatsız çarpıntıdan ayakta zor duruyor ama bugün bebeğimi yıkadı temizle ben yapma deneme rağmen ve hasta olduğunda 1 hafta bana gelemedi gripten çocuklara geçmesin diye beni aradı cocuklarn resmine bakıp bakıp ağladım uzağa gitmişler gibi dedi yani annane ayrı kalamıyor anne nasıl kalıyor bilmiyorum ben mi fazla duygusalım

O durum ne oldu biliyormusunuz sekiz aylik bebek kavustumu annesine
Yok..hala alamadı bebeğini.. (((ama konu sahibi çok güçlü ve akıllı bir kardeşimiz. Her yolu deniyor hala ve asla vazgeçmez. İnşallah alacak evlatlarını. .çok üzülüyor çok. .ne olur dua edelim ona. Çok ihtiyacı var ((

nasıl olsa emmiyo, babannesi bakıyo diyemi bu kadar rahat çıkıp gittin evden. yazık o masum bebeğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…