- 20 Haziran 2015
- 1.027
- 934
- 323
- Konu Sahibi yasam_destek
-
annesinin de ayaklarında kireçlenme varmış o da taşıyamıyormuş.yok ya biraz önce de dedim konunun özü şu.konu sahibi hasta olduğu için bebeğe hep kv bakmış,şimdi giderken kendi bakamaz annesi bakamaz mecbur burda kalacak diye düşünmüş ama gittiği abisinin evinde de mi bakacak bir Alahın kulu yoktu.kadın sığınmaya giderim gerekirse ama o bebeği bırakmam.o yüzden tekrar söylüyorum bence bebeği almasın, kv daha iyi annelik yapar3. Sayfayı okuyınca daha bir sinir oldum yok bebeğini kucağına alamıyormuş anan ne yapıyordu o alsaydı arabada kullanamıyordun ama 2 saat kullandın ben inanamıyorum bu konunun gerçek olduğuna bukadar rahatlık kimsede olamaz
Walla bende lohusa depresyonu geçirdim hemde en kralını yaşadım olmek için hergun dua ettim bebeklerimle beni al yanina Allah im diye bu pislik içinde bizi birakma diye ki öyle kirk gün falan sürmedi aylarca atlatamadim depresyonu evimden kovuldum dayak yedim çocuklarımı almak için annemin evini bastılar hic düşünmedim elime tava merdane agir sert ne varsa aldım onlara vurmak cocuklarimi korumak icin delirmiş gibiydim gerçekten çok zor bi dönemdi benim için o an Allah korudu beni kimseye zarar vermedim o an herşeyi yapabilirdim bir ayı geçkin kaldım orda birgün bir gece uyumadim acaba gelirler mi çocuklarımı alırlar mi diye dis kapı ara koridor kapısı yattigimkz odanın kapısı hepsini kilitleyip yatiyordum çok kötüydü benim için konu sahibini anlamak istiyorum ılımlı olayım diyorum ama olmuyor ben evlatkarim icin neleri göze aldım hala da alırım boşanmayı göze aldım bu lanet olasica yerde buyumesinler sağlıklı huzurlu İNSAN olarak buyusunler diye kimse bana depresyonu bahane edemez!!!Arkadaslar hepimiz feryat figan ediyoruz ama bu kadin sanirim lahusa depresyonu yasamis, arkasindan ameliyat gecirmis saglikli dusunemiyor. Zaten hatasini anlamis sizde vuruyorsunuz daha cok psikolojisi bozulacak daha ılımlı olmak lazim galiba...
Ağzına sağlık valla dediğin gibi çocuklu konuda yok allah böylelerine çocuk veriyor biz cocuk diye yanıyoruz haketmiyorlar diyorlar hemen saçmalık yani dediğin gibi parazitler yaYa artık şu, " Bizim cocugumuz olmuyor, biz uğraşıyoruz, millet evlat hasreti cekiyor siz boyle yapiyorsunuz."cular artık bir susun ya. Her cocuklu konuda mantar gibi bitmeyin.Konu sahibi,
Napacağımı soruyorum diyip duruyorsunuz. Yapilacak şey cocugunuzun yanında olmaktır. Ama siz pek istiyor gibi değilsiniz. Şayet cocugu neden biraktiginiza dair aciklamalariniz tamamen bahanelerden ibaret. Annemin kireci var cocugu kucagina alamiyor.O zaman nasıl sizin evde bebeğe bakıyordu? Arabayla gitmişsiniz o cocugu iki kişi arabaya kadar taşıyamadınız yani 3 aylık bebek ne kadar ağır olabilir?Hadi sinirle, tuh haliyle bıraktınız diyelim 5 güne kadar çoktan bebeği alırdınız. Neyi soruyorsunuz ki burada napacağım diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?