Evden kovuldum ve 5 gündür bebeğimden uzaktayım yandım...

aynen aynen ayyyynen.
gitmek için kavga çıkartmışlar alınmış gibi yapmışlar gibi görünüyo dimi ?
Öyle buyu kadar büyütecek ne var ya insanız işte bazen ağzınızdan çıkıyor yanlış şeyler kimse dört dörtlük değil sakinlestiginde konuşsaydık kapıdan girer girmez kavgaya tutuşmuş annesi

O masum icin biraz daha alttan al gerekirse.gururnu yok say. O sana muhtac kiyma ona. Bebeğin yanina git

Git bebeğini al çok istiyosan tekrar terkedersin evi.Kime ceza veriyosun böyle yaparak;bebegine mi,eşine mi,kendine mi?

Gurur bebeğinden daha mı önemli?Hadi diyelim sağlıklı düşünemiyosun annende mi demiyo kızım git yavrunu al diye..

Yazık günah ya o bebeğe aç mı,tok mu? 5 gündür annesinin sütünü,kokusunu almiyo.
Bebeğini hemen yarın almalısın,silkelen kendine gel yavrunun sana ihtiyacı var.Herşeyin canı cehenneme deyip tek düşündüğün şey evladin olmalı..

Ah be canım bukadar şey yaşamışsın bebek sahibi olmak için, en ufak zorlukta arkanda bıraktıktan sonra çektiğin cefalar neye yarar
Evladını kaybetmiş bir anne olarak diyorum, her gün yanlış anlaşılmalarda yaşasam genede bırakıp gitmem. Kaybetmeden öncede böyledi şimdide böyle

bence artık konu kapansın, yeterince üstüne gidildi yapması gerekeni yapar.
gerçekten psikolojisi iyi değilse burdan da daha kötü etkilenecek.
anlamıştır az çok okuduğu yorumlardan neden bu tepkiyi aldığını zaten.
daha da üstüne gitmeyelim...

Kendimi dusunuyorum, surekli evde cocuklarla olmaktan dolayi bunaldigim oluyor, bazen bebegimi esimin oldugu odaya koyup kapiyo kapatiyorum kendi kendime kalmak icin. Bir keresinde de cok sinirlendim, biraz disari cikmak istedim, cocuklar uyuyordu, ben gidiyorum dedim, hani gidicem 1 2 saat beni merak etcek, o zaman cocuklar uyanir gelirim diyorum kafamda. O yuzden bu kadar zor seyler yasamis birinin de psikolojisi bozulup o sinirle cocugu birakacagina ihtimal verebilirim. Pesimden gelcek diye dusunmus olabilir, saglikli dusunememis. Annesi en buyuk hatali bence hatta. Ama boyle arabayi da kullandim gittim diyelim, aradan gecti 1 saat 2 saat, sut cocugu, esim ne ariyor ne soruyor, geri donerim hemen. Iste bu yuzden anlam veremiyorum. 5 gun olmus ya, hani sinirle bi sey yaptin, o gunun aksamina da mi aklin basina gelmedi, hic olmadi ertesi sabah. Ve hala belki diyorsun. Yaninda yorende akli basinda biri de yok anlasilan. Hemen git al bebegini, sonradan basini taslara vurursun da asla telafi edemezsin.

yasam_destek rica ediyorum bebeğini alınca yada eve donunce buraya yaz lütfen özellikle rica ediyorum wallahi içime dert oldu kalbim rahatlasin içim sogusun kizdim ettik ama inşallah pişman olup bebegine kosmussundur bizi sıkıntıya soktun bak gece gece bunu gidermekte borç oldu sana lütfen durumu bıldır bize

Gece gece icim sizladi yaa.artik annesiniz gururu bi kenara birakin lutfen.bebegi kucaklayamiyorsaniz.evinizde oturucaktiniz.gitmek ne demek.bunu biliyorsunuz yinede yola cikiyorsunuz.yazik degilmi o yavruya.esine gereksiz cikismissin.sinirini biliyorsun nicin annenin ve evladinin hatri icin susmayi denemedin.esini annenin yaninda anneni esinin yaninda rencide etmissin.bak olay nerelere gelmis.cokmu zor biraz sabretmek.tahammullu olmak.ne hale geldik biz.3 aylik bebek nasil ardinda birakilirda 2 saatlik yola cikilir.geride kalan cansiz bir esya degil.bir can.hemde siz olmadan yasayamayan bir minik can.ne olur arayin esinizi konusun.inadi birakin evladinizi alin.sonra ne isterseniz yaparsiniz....

nerdeyse 1 yaşına kadar tuvalete bile kucağımda kızımla gittim. bıraktığımda ağlayıp beni arıyodu çünkü. allah kimseyi böyle annelik içgüdüsü gelişmemiş kadınlara evlat olarak getirmesin dünyaya, çocuğun çok şanssız ne yazık ki, baba ayrı mal, anne ayrı egoist, ruhsuz, duygusuz, daha yazasım var da ban yemek istemiyorum

annen de ne kadar betermiş kireçlenmesi vah vah 3 adım arabaya kadar götürmemiş torununu, armut dibine düşmüş, anne kız aynı mantıksınız, yazıklar olsun valla gece gece içime oturdu bu konu

Bence doğumdan sonra anne bebekten uzak kaldığı için anne evlat bagı oluşmadı aralarında ama bu yaptığını haklı çıkarmaz tabi ama ilerde büyük sorun olur çocuğunuz sizden tamamen kopabilir

Bahanen zaten hazir. Ameliyat oldum ve hastanede oldugum icin fazla bi bag kuramadima getiriyosun lafi. Hepsindwn once sen annesi, sen dogurdun o bebegi.Hadi seni gectim esyalarinin derdindesin annen o bebegi nasil birakti. Bi hafta emzirdim sadece demistin iki hafta oldu. Kusura bakma ama senin acindan empati kuramayaagim. Cocuk varsa heleki 3 aylik gururu birakacaksin kenara alip cikicaksin o bebegi. Omrun boyuncada basina kakilacak o bebegi birakip gitmen. Bes gundur senin kokunu almadan duruyor o bebek ki en ihtiyaci oldugu zamanlar bunlar. Esinide senide annenide islah etsin Allah daha diyecek birsey yok.

Bence doğumdan sonra anne bebekten uzak kaldığı için anne evlat bagı oluşmadı aralarında ama bu yaptığını haklı çıkarmaz tabi ama ilerde büyük sorun olur çocuğunuz sizden tamamen kopabilir
anne öyle oldu ananeye ne oldu peki ? hani torun evlattan bile daha çok seviliyodu falan ?

ESin de sen de ofke kontrolunuz zayif.Yok yerden isi nereye getirmissiniz..Esin trafikte baskasina mi kufretti?Ne icin kufretti?Baskasinaysa o zaman annen tekrar sormayacakti madem aksi esin var.Bebegi birakma meselesine sastim zaten.Bir an once almalisin.MESElenizi de akli basinsa bir buyugun yaninda sakince konusup sonuca baglayin.

Elestirileri okumamak icin 3 saat olmus girmiyor zaten foruma. Kaciyor cunku verecek cevabi yok.

3 aylik bebegi birakmak nedir ?
Anliyorum zor bir durum ama ben bile esime kizdigimda evden cikarken kürdan birakmiyorum.
Sen nasil bebegini biraktin ?
Mecbur geri donmemi isticek diye mi dusundun ?
Yoksa bir anlik sinirlemi oldu

Hadi siz bi cahillik edip o sinirle bıraktınız,ya anneniz koskocaman kadın onun aklına gelmedi mi almak bir insan emen bebeğini nasıl bırakır,hiç vakit kaybetmeden gidin alın yavrunuzu

Bebek e su an kim bakıyor.gururu bırakın bebeginizi alın.ayrıca ne vardı konuyu ayrılığa getirecek eşiniz trafikte sinirlenmiş öfke kontrolünü sağlayamamış siz mutsuzsunuz bebek perişan eminim eşi bizde mutsuz gelinen noktada kazananı kim

Bebeği alsaydın keske mahkeme bile küçüğü anneye veriyor. Adam odunmus resmen ameliyatlı kadına taze anneye yapılırmı bu.. tıpıs tıpıs dönceğini düşünüo bence

Bebegi bırakıp gitmek kısmını okurken gözlerim yerinden çıkacaktı. Ozledim demissin bir ömür ozlesen müstehak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…