- 4 Şubat 2016
- 683
- 901
- 18
- Konu Sahibi yasam_destek
-
Annem değil kv bakıyor bebeğime. Ayağındaki kireçlenmeden dolayı yürümekte zorluk çekiyor. Annem sadece otururken kucağına alıyordu veya benim kucağıma veriyordu.
Son radde değildi, biz doğum öncesine kadar böyle sıkıntılar yaşamadık. Ufak atışmalarımız olurdu ama bu yaşananlar 1 anlık öfkeden..
Kv annem başka şehirden geldiler yol iz bilmezler. Abimle konuşmam lazım belki getirebiliriz birlikte.
Eşim aramadı ama bana boşanmayla ilgili mesaj attı ve bebeğimle beni tehdit etti.
Bebeğime kv bakıyor ondan alıyorum haberini ama neye yarar ki ben görmedikten koklayamadıktan sonra...
Anne kiz pek gelismemis annelik duygulari sanirim. Ikisi de bi tuhaf.Yorumlarında yeterli pişmanlık ibaresi göremediğim için ağır konuşabilirim. Çünkü şu yoruma çok sinirlendim.
Annenin ayağındaki kireçlenmeyle bebeğin ne alakası var? Bebek arabada arka koltukta yatacaktı zaten. Gerçi bebeğin yerine annen ayaklarını uzanıp 2 saat yatmıştır daha iyi olmuştur dimi?
Benim annem fıtık ameliyatı oldu değil arabayla, otobüsle gitse kucağından indirmez. Anne kız tuhafsınız.
Ne yapabilirim demen hala o kadar tuhaf ki? Umarım gerçek değilsindir.
Sen alamıyorsan anan alsaydım. Bunun açıklaması yok. Kaynanan da senin kaşına gözüne çağırıyorsun seni çocuğa bakmak zor gelmiştir ondan çağırıyordur. Buraya yazana kadar al iki polis git bebeğini alHerkese teşekkür ederim haklısınız henüz annelik yapamadım çocuguma çünkü doğumdan beri hastanelerde süründüm şimdiye kadar sadece 1 hafta emzirebildim. Çocugumu bırakmak zorubnda kaldım çünkü kucaklamam yasaklandı. Sadece oturup emzirebiliyordum o da annem ya da kv kucağıma koyarsa. Çocuğum Yatarken ağladığında bile kaldıramıyordum. ben çok mu meraklıydım sanıyorsunuz çocugumu babasına ve babaannesine bırakmaya.
Annem değil kv bakıyor bebeğime. Ayağındaki kireçlenmeden dolayı yürümekte zorluk çekiyor. Annem sadece otururken kucağına alıyordu veya benim kucağıma veriyordu.
Annemin ayaklarında kireçlenme var. Bebeği taşıyamaz. 2 saat arabayı nasıl kullandığımı bilemezsiniz ve 5 gündür nasıl ağrılar çektiğimi de. Ben bebeğimi bırakmaya çok meraklı değilim ama ne yapabilirdim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?