Evden kovuldum ve 5 gündür bebeğimden uzaktayım yandım...

Bebek ana kucağında yatar zaten ön koltuğa bile baglayabilirdiniz.

Kusura bakmayın siniriniz vicdaninizi gecmemeliydi. Annesiniz artık bir yavrunun rızkını da kestiniz giderek. Nasıl bir yürek var sizde. Lütfen dönün ve emzirin sutunuz gitmesin.

Hay Allahım benim gidip alıp emziresim geldi yavruyu. Hazır sutum varken. Ya bebek nasıl aglamistir siz gidince. Hangi gurur hangi kavga daha önemli olabilirdi ki bebeginizden.

Ama hiç kusura bakmayın da burada en en en en suçlu anneniz. Kendisi gibi sizi de bencil yetistirdigi yetmemiş bir de ustune bu kavgayı sakinleştirmek yerine giderim miderim nedir yaa. Vallahi çok sinirlendim......

Gidiiin ve derhal cocugunuza SAHİP çıkın........

Peki esyalari kim tasidi? Herhalde valiz de bi bebek kadar agirdir?
Kireclenmeyi bilmesek yatalaklik zannedecgz. Madem bu kadar kötü durumda, nasil bebegi annenize emanet ettiniz?

Yorumları en basından beri okuyorum. Konu sahibi senin diğer konularını da okumuştum. Doguma kv ve kp in gelmesini pek istemiyordun ama cocugu gönülsüz gelsin dediğin kv ye bırakmıssın ayrıca hadi o sinirle çıktın diyelim 5 gündür bebeğini görmeden Nasıl dayanıyorsun ? Nasıl ailenden birini gönderip bebeğini aldırmadın pes doğrusu....

Ya yavrucumm kim bilir napiyo kuzucuk yazik be guzelim nasil biraktin ole erkek ne anlar bebek bakmaktan yemin ederim icimden biseyler koptu ya icim ciz etti

Pardon da bebeği bırakıp gitmek ne ya. Gidiyorsan çocuğunuza al el kadar bebe anNeye muhtaç birde ediyordu diyorsun. Adamın yaptığı hayvanlık ama seninki de anneliği sığmaz. Git çocuğunu al git annenin evine. İstanbulda trafikte küfretmeyen adam yoktur heralde annen bunu üstüne alınmış sen deseydin sana değil trafiğe küfrediyor diye. Evladını almadan seni kolundan tutup çıkaran annende bir garip.

aklinizi mi kacirdiniz siz..
el kadar bebegi nasil birakirsiniz evde? hadi siz lohusasiniz,anneniz diyemedi mi kizim bebegi de al diye..
hala eve gitmem diyorsunuz,siz nasil annesiniz? ne bicim bi tavir bu.
ucunda zehir zikkim olsa bile cocugunuz icin o eve donup alacaksiniz onu..yoksa sizin akil vicdan sagliginiz yerinde degildir!

Anne kiz pek gelismemis annelik duygulari sanirim. Ikisi de bi tuhaf.
Evden arabaya 20-25 metre tasiyamamis mi bebegi? Ne kireclenme mubarek, 3 kilo bebegi tasiyamiyorlar..

Bak bir bebek anne ile o kadar senkronize ki...
bende esimle dun kavga ettim ve bugun emzirme haric bebekle ilgilenmedim altini dahi babasi degistirdi...dogumdan beri ilk defa biraz uzaklastim...ayni odadayiz ucumuz de ama az mizmizlansa hep esim bakti cunku nerdeyse butun gun uyudum
ve her gun ogleden sonra 3 -4 saat uyanik olan bebek bugun sadece emmek icin uyandi...kisacasi o da keyfsizdi...
hisseti iste beni....yapma ne olur...yaninda olsun kokunu duysun
belki indirip kaldiramazsin ama seni hissetsin...

Okurken içim acıdı 3 aylık bebek 5 gündür annesiz ne yapıyor ve siz hâlâ kovuldugum eve gitmem diye gurur yapıyorsunuz evliliginizden önce oturup anneliginizi sorgulayin bence.

Bana fake gibi geliyor çünkü çok çelişkili gibi geldi dediklerin bilmiyorum belki inanmak istemediğimden. Kocanda boşanma ile ilgili yazdıysa haklı bi insan küçücük bebeği bırakıp gidiyorsa bidada gelmesin der... Umarım düzelir herşey büyük bir hastalık geçirince bazen insanlar çok sinirli olabiliyor daha duygusal oluyor ama bebeği bırakmak kadar olması... Olabilir ama bilemedim ayyyyy çok sinir bozucu zaten başım ağrıyooooo

Bisey demek istemiyorum sonucta anne ama allah kimseyi evladiyla imtahan etmesin yazik ne insanlar var bi bebek sesi dahi olsun yeter diyen ne insanlar var kocasina kizip bebegini sutten kesip gidenler gögsunde mi sizlamiyo

Sen alamıyorsan anan alsaydım. Bunun açıklaması yok. Kaynanan da senin kaşına gözüne çağırıyorsun seni çocuğa bakmak zor gelmiştir ondan çağırıyordur. Buraya yazana kadar al iki polis git bebeğini al

Sanırım hastalığınız yüzünden bebeğinizle vakit geçiremediğiniz için aranızda bağ oluşamamış. Henüz anne olduğunuzun farkında olmadığınızı düşünüyorum.
Yoksa hastaneden getirdiğiniz bavulu değil, bebeğinizi kucaklayıp çıkardınız evden.
Bu kadar insanın inanamayarak yorum yapmasına tepki göstermeniz de bu düşünceyi destekliyor.

Annem değil kv bakıyor bebeğime. Ayağındaki kireçlenmeden dolayı yürümekte zorluk çekiyor. Annem sadece otururken kucağına alıyordu veya benim kucağıma veriyordu.

Anladım, kireçlenme konusunda bilgim yok fakat ileri düzey bir durum sanırım. Evden arabaya, arabadan eve kadar da mı taşıyamıyordu..
Açık kalp ameliyatını da biliyorum, bir şeyi çekmekle kucağa almak aynı şey değildir.
Ağır konuşmak da doğru değil açıkçası şuan annelik vs. net bir şey diyemiyorum ama üzüldüm bebeğe.
Alın biran önce çocuğunuzu bir şekilde, eşiniz de hiç sakinleşememiş demek ki, pek vicdan göremedim. Eşi ameliyatlı, bebek emmeli ve öfkesini kontrol edemeyen o bir de üstüne kullanıyor bunu.

Son düzenleme:

yurek acin sana yeter zamani gelince..
aci cekersen cek! o bebek sana guvenerek geldi bu dunyaya..
ya aklimi kaciricam gercekten..
ya ben milletin bebegi aglarken gozlerim doluyor kucaklayip goturup sakinlestirmek istiyorum,siz nasil olur da ana kiz el kadar bebegi babasiyla bi basina birakirsiniz!
yemin ederim icim parcalandi o sabinin haline..
Allahaskina git al cocugunu,bosanirsan bosan barisirsan baris ama o bebek sana muhtac!

Şaka mısın ya sen, sinirle bebeği bırakıp gittim diyor nasıl bi sorumsuzsun.
Hadi sinirle çıktın hiç mi geri dönmek gelmedi aklına 2 aylık bebek bu!!!! Hadi 1 gün kaldın diğer gün hiç mi için sızlamadı daha küçücük bebeği anne kokusundan, sütünden eksik bıraktın. Hala o eve gitmem diyorsun bebek söz konusu gurur mu kalır allah aşkına isteyen kadın o evi yıkar yine de alırdı bebeğini kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…