- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- 498
- Konu Sahibi yasam_destek
-
Saçma olan ne biliyor musun arkadaşım kendi eşiyle trafikte takiliyken o bebeğe annesi bakıyordu o zaman yok muydu ayağında kireçlenme evden çekip giderken mi oldu .3 aylik bebek kac kilo olabilir ki bacaginda kirecleme olan biri tasiyamasin? Bahaneleriniz yaptiginiz hareketten bile daha saçma.
Baya baya sallıyor gibisiniz ben anlamadım anneniz bebeğe bakmak için orda ama siz annemde kireçlenme var taşıyamaz diyorsunuz valizini nasıl taşıdınız da bebeğe gücünüz yetmedi.Annemin ayaklarında kireçlenme var. Bebeği taşıyamaz. 2 saat arabayı nasıl kullandığımı bilemezsiniz ve 5 gündür nasıl ağrılar çektiğimi de. Ben bebeğimi bırakmaya çok meraklı değilim ama ne yapabilirdim?
her bahanesini kabul ettik diyelim. son yorumunda diyor kiBaya baya sallıyor gibisiniz ben anlamadım anneniz bebeğe bakmak için orda ama siz annemde kireçlenme var taşıyamaz diyorsunuz valizini nasıl taşıdınız da bebeğe gücünüz yetmedi.
Saçma olan ne biliyor musun arkadaşım kendi eşiyle trafikte takiliyken o bebeğe annesi bakıyordu o zaman yok muydu ayağında kireçlenme evden çekip giderken mi oldu .
tek ve tek amacın polemik yaratmak. kavgayla besleniyosun. ama senin seviyene düşemem. istediğini yapmayacağım. iyi kiblerK kedi annesi fundy gibiler bile haklı çıkabiliyor sizin anneliginizi eleştirirken.
Tebrikler çok güzel yazdınız. Ah içimden neler yazmak geliyor da ban yerim şimdi. .bu konu beni çok üzdü,
uzakta bir çocuk iki yetişkin gerizekalının ego savaşı yüzünden acı çekiyor.
çocuk mu dedim, daha ana kuzusu, mini minnacık bir bebek.
baba öküzse anne de çakal...
konu sahibi gerçekten yapıcı yorum yapmak istiyorum ama elimde değil.
ah yazık ameliyatlı haliyle 2 saat araba kullanmış diye üzülmemizi istiyorsun yorumlarından anladığım, ama en ufak bir acıma duygusu bile oluşmadı bence.
bundan sonrasına bakarsak, ara eşini çocuğu getirsin, bu kadar.
bizim sorunumuz yüzünden o bebek acı çekmesin de.
Adim gibi eminim ki bebeği eşine ceza olsun diye bıraktı. Hani bakamayip mecburen kendisini arayıp geri dön desin diye..
Bir anne bebeğini kendi menfaati için kullanmayı nasıl düşünebilir aklım almıyor doğrusu.
bebeğini kocasından daha çok seven erkek delisi bir kadın dahaSiz anlayamadınız galiba. 5hafta önce kalp ameliyat oldum ve bebeğimi dahi kucaklayamıyorum. Kocam bebeğimin bana muhtaç olduğunu düşünüp gelir düşüncem de olmadı. Keşke iyi olsaydım da bebeğimi alabilseydim yanıma.
Aynisini dusundum, konu sahibi hastanedeyken bebege annesi bakiyor ama evi terkederken kucagina alamiyor.
Kayinvalidem 65 yasinda, kemik erimesi, kirecleme, bel ve boyun fitigi var biri gecen sene olmak üzere 2 kere bel fitigi ameliyati oldu, 4 yasindaki kizimi kucaginda bakkala goturup getiriyor. Ama konu sahibinin annesi 3 aylik, tas catlasa 6 kiloluk bebegi evden arabaya kadar tasiyamiyor. Boyle sacma bahane mi olur?
Ha bi de valizini almis cikmis, valizi kim tasidiysa valiz yerine bebegi tasiyamaz miydi? Don atlet pijama bebekten daha mi kiymetliydi ki onlar alindi bebek birakildi.
Insallah oledir dunyaya bi can getiren bi insanin bole duygulara sahip oldugunu bikmek beni korkutyor onunla ayni atmosferde nefes aliyorum saka gibi onda ki yurekse bizde ki ne merak ettimYüzüğü parmağından çıkarak kadar manidar davranabildiğine göre bence de böyle bir durum var gerçekten. Adam kendi annesine bırakmış ilgilenmiyordur ki.
Ablamın 3 aylık bebeği var. Ben hamile halimle kucağımdan indiremedim sevmekten. Konu sahibi yok kucağıma almam sakıncalı, yok annem taşıyamaz, yok bir ara alırım diye saksı gibi bırakıp gidiyor. 5 gün geçiyor daha hala nasıl giderim diye plan yapmaya başlıyor.
Bu konu fake olsun lütfen.
Tebrikler çok güzel yazdınız. Ah içimden neler yazmak geliyor da ban yerim şimdi. .
ya zaten çocuğu alamıyorsan bırakıp gitmeyeceksin.
ne o öyle, ergenler bile yapmaz bu kadar düşüncesiz hareket.
yok kocam beni kovdu, gururum kırıldı falan filan, gurur ne ya, gururun kırılmasın istiyorsan, sen kovacaksın öyle kocayı evden, çocuğu almadan bir yere gitmeyeceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?