Evden kovuldum ve 5 gündür bebeğimden uzaktayım yandım...

3 aylik bebek kac kilo olabilir ki bacaginda kirecleme olan biri tasiyamasin? Bahaneleriniz yaptiginiz hareketten bile daha saçma.
Saçma olan ne biliyor musun arkadaşım kendi eşiyle trafikte takiliyken o bebeğe annesi bakıyordu o zaman yok muydu ayağında kireçlenme evden çekip giderken mi oldu .

Hastalığınızdan dolayı lohusalik depresyonundan çıkamadığınızı ameliyattan sonra psikojinizin daha cok bozulduğunu butun bu sebeplerden dolayı bebeğinizle bağınızın tam kurulamadigini düşünüp evden çıkarken annelik içgüdülerinizin tam harekete geçmediğini varsaymak istiyorum kotu düşünmek kotu oldugunuza inanmak istemiyorum. Herkes gülluk gulistanlik hayatında sağlıklı sihhatliyken hersey yolundayken bal gibi anneliğini doruklarda yaşayıp süper anne olabilir. Tam tersini düşünüp empati kurunca isler değişebilir. Hastalığınız ve icinde bulunduğunuz durum icin gecmis olsun benimde tek ricam lütfen herseyi herkesi bi kenara bırakın mantığınızı da bi kenara bırakın sakınce yüreğinizin sesine kulak verin. Allah yardımcınız olsun..

Baya baya sallıyor gibisiniz ben anlamadım anneniz bebeğe bakmak için orda ama siz annemde kireçlenme var taşıyamaz diyorsunuz valizini nasıl taşıdınız da bebeğe gücünüz yetmedi.

Acik kalp ameliyatli insan bebek falan tasiyamaz once bunu bi anlayalim.
Burda hemfikiriz konu sahibiyle, annenizde 3 aylik bebegi kucaginda arabaya kadar goturemicek kadar nasil bir kireclenme var?
Bu bahaneniz komik geldi bana.
Konu komsu da yok muydu seslenip arabaya kadar biri goturemicek miydi?
5 gun olmus 3 aylik bebegi iki adim tasicak kadar saglikli bir insani alip gidin alin bebeginizi.
Bunun icin fikir istemeniz de garip geldi

bu konu beni çok üzdü,

uzakta bir çocuk iki yetişkin gerizekalının ego savaşı yüzünden acı çekiyor.

çocuk mu dedim, daha ana kuzusu, mini minnacık bir bebek.

baba öküzse anne de çakal...

konu sahibi gerçekten yapıcı yorum yapmak istiyorum ama elimde değil.
ah yazık ameliyatlı haliyle 2 saat araba kullanmış diye üzülmemizi istiyorsun yorumlarından anladığım, ama en ufak bir acıma duygusu bile oluşmadı bence.

bundan sonrasına bakarsak, ara eşini çocuğu getirsin, bu kadar.
bizim sorunumuz yüzünden o bebek acı çekmesin de.

Baya baya sallıyor gibisiniz ben anlamadım anneniz bebeğe bakmak için orda ama siz annemde kireçlenme var taşıyamaz diyorsunuz valizini nasıl taşıdınız da bebeğe gücünüz yetmedi.
her bahanesini kabul ettik diyelim. son yorumunda diyor ki
"abimle BELKİ yarın gider alırım bebeğimi"
5 gün olmuş, hala belki diyor ya. sinirlenmemek elde değil.

Saçma olan ne biliyor musun arkadaşım kendi eşiyle trafikte takiliyken o bebeğe annesi bakıyordu o zaman yok muydu ayağında kireçlenme evden çekip giderken mi oldu .

Aynisini dusundum, konu sahibi hastanedeyken bebege annesi bakiyor ama evi terkederken kucagina alamiyor.
Kayinvalidem 65 yasinda, kemik erimesi, kirecleme, bel ve boyun fitigi var biri gecen sene olmak üzere 2 kere bel fitigi ameliyati oldu, 4 yasindaki kizimi kucaginda bakkala goturup getiriyor. Ama konu sahibinin annesi 3 aylik, tas catlasa 6 kiloluk bebegi evden arabaya kadar tasiyamiyor. Boyle sacma bahane mi olur?
Ha bi de valizini almis cikmis, valizi kim tasidiysa valiz yerine bebegi tasiyamaz miydi? Don atlet pijama bebekten daha mi kiymetliydi ki onlar alindi bebek birakildi.

Yazık o masuma, içim parçalandı... Sizi depresyonda kabul ediyorum ama o Nasıl bir anneanne...

Ben gerçekten anlayamıyorum. Hadi annenizde kireçlenme var bunu da kabul edelim -ki edemiyorum, 3 aylık bebeğin ne kadar küçük olduğunu hepimiz biliyoruz-, kapı komşunuzdan bile rica etseniz bebeği arabaya indirebilirdi.
Ertesi gün gidip almış olsanız bir anlık sinir diyeceğim ama 5 gün olmuş. Diyecek bir şey bulamadım.

Yorumların hepsini okumadim söyleyecek hemen herşey soylenmis zaten. Tek diyeceğim gururu bırak gerekirse barismis gibi görün al bebeginj iki gün sonra çek git nereye gidiyorsan. Benim bebeklerimi benden alacak adamın taaaaaaa ..........koyarim ben bu konularda sakin kalamiyorum uzgunum

Sabah git adliyeye yaz dilekçe bebeği ve evin teslimini iste

Polisle git yerleş evine

Yalnız anlatmadığın bir şey var gibi

Adam trafiğe küfredince bu annen ile neden kavgaya sebep olur

Diyelim annene küfretti evden çıkarken kızın bebeği al diyemeyecek kadar mı alıngan bu anneniz

Adam dövmemiş silah çekmemiş derdinize ne oldu hemen bebeği vs bırakıp gidiyorsunuz

Bebeğinizi alın biraz dinlenin

Tebrikler çok güzel yazdınız. Ah içimden neler yazmak geliyor da ban yerim şimdi. .

Yüzüğü parmağından çıkarak kadar manidar davranabildiğine göre bence de böyle bir durum var gerçekten. Adam kendi annesine bırakmış ilgilenmiyordur ki.

Ablamın 3 aylık bebeği var. Ben hamile halimle kucağımdan indiremedim sevmekten. Konu sahibi yok kucağıma almam sakıncalı, yok annem taşıyamaz, yok bir ara alırım diye saksı gibi bırakıp gidiyor. 5 gün geçiyor daha hala nasıl giderim diye plan yapmaya başlıyor.

Bu konu fake olsun lütfen.

Tamam çok zor şeyler yasamissiniz esinizden de bir anda böyle bir tepki görmeniz sizi çok uzmus ama bavul almak nedir yüzüğü çıkarıp koymak nedir ? Bebeğini alacağına bavul almışsinz şaka gibi bi de arabayla gitme merakı nedir böyle taksiye neden binmediniz ki gerçekten şok oldum insan başkasının çocuğu olsa bile öyle bir durum da bırakmaz yanına alırdı kaldı ki sizin bebeğiniz kusura bakmayın da yuh diyorum annenize de size de ... yüzük bavul mu lazımdı ya size bir de 5 gun olmuş hala gurur diyorsunuz belki giderim alırım diyorsunuz yazık çok yazık insanlar evlat sahibi olmak için neler çekiyor

bebeğini kocasından daha çok seven erkek delisi bir kadın daha

ya zaten çocuğu alamıyorsan bırakıp gitmeyeceksin.
ne o öyle, ergenler bile yapmaz bu kadar düşüncesiz hareket.
yok kocam beni kovdu, gururum kırıldı falan filan, gurur ne ya, gururun kırılmasın istiyorsan, sen kovacaksın öyle kocayı evden, çocuğu almadan bir yere gitmeyeceksin.

Insallah oledir dunyaya bi can getiren bi insanin bole duygulara sahip oldugunu bikmek beni korkutyor onunla ayni atmosferde nefes aliyorum saka gibi onda ki yurekse bizde ki ne merak ettim

Tebrikler çok güzel yazdınız. Ah içimden neler yazmak geliyor da ban yerim şimdi. .

ben de genelde negatif yorum yapanlara çemkiririm azıcık yapıcı olun derim.

gerçekten de öyle olunması gerektiğini düşünüyorum.

bu konuda yapıcı yorum yapıp yardımcı olmaya çalışan arkadaşlardan Allah razı olsun.

ben yapamıyorum, o kadar üzgün ve sinirliyim ki.

Gururu bebeginden onemli, kocasina atacagi tribi, hatta yanina aldigi valizi bile bebeginden degerli, hic geri donmesin bence konu sahibi, her kosulda o bebege babaannesinin daha iyi bakacagindan suphe yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…