Evden kovuldum

mastoid

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
353
248
33
Babam olacak ş*refsiz beni evden kovdu. Evlatlıktan reddedecekmiş. Yarın geldiğimde seni bu evde görmek istemiyorum dedi. Dişini kurcaladığı kürdanı dolaba koydu ben de ıyy pis şeyi oraya koyuyorsun dedim kolunu yumruk yapıp geriye çekti beni dövecekti. Polisi ararım demiştim birkaç defa şimdi de polis buraya gelene kadar senin kafanı gözünü dağıtırım avcuna veririm dedi. 21 yaşındayım bu arada. Para vs. de vermiyor zaten şu an sadece biriktirdiğim 130 tl kadar param var. Eşyalarını topla dedi. Ne yapacağım bilmiyorum. Kartını alıp para çekip mi gitsem diyorum. Max. 1500 çekiliyormuş sanırım. O kadar işe başvurdum öğrenciyim diye almadılar da. Okulu mu bırakayım nerelere gideyim gerçekten bilmiyorum. Evlilik sitelerinden birine mi yazayım her şeyi bırakıp gideyim mi bilmiyorum.

Öncelikle akilli ol evlilik sitesine yazmakta neymis???
Kurdan meselesi yüzünden sizi kovması bana cok ilginc geldi.

saçmalamayın siniri geçer babanızın evlilik sitelerindeki insanların güvenilir olacağını mı düşünüyorsunuz bu tarz durumları yaşamış biri olarak sabredin okulu bitirin görün bakın devran nasıl dönecek sabırlı olun

Sakin evlilik sitesine fln bulasma polise git anlat onlar seni biryere yerlestirir heralde o arada parttime biseyler bulamazmisin seneyede yurt fln cikar belki okuldan guclu dur saglam dur lutfen

Öncelikle akilli ol evlilik sitesine yazmakta neymis???
Kurdan meselesi yüzünden sizi kovması bana cok ilginc geldi.
Sadece o değil karşılıklı birbirimizden nefret ediyoruz eski konumda değinmiştim. Ailece hepsi bana cephe aldılar yalnız başıma kaldım. Şimdi dışarı çıktı yarın bu evden gidiyor 20 yıl baktık yeter diyor.

Sakin evlilik sitesine fln bulasma polise git anlat onlar seni biryere yerlestirir heralde o arada parttime biseyler bulamazmisin seneyede yurt fln cikar belki okuldan guclu dur saglam dur lutfen
Polis ne yapabilir ki nereye yerleştirebilir?

Anlıyorum canim..ama sakın o dediklerini yapma..herseye bir çözüm vardır bu hayatta..

annen ne diyor?

Yakininiz yokmu gidecek anneniz yasiyormu yani babanizin bu yaptigine tepki gostermiyormu bahsetmemissiniz
Her şeyin başı o zaten. Kimsem yok gidecek. Yapma falan dedi de ben ağlarken gülen bir insan kendisi şaşırdım yapma demesine de. Yediğim çoğu dayak onun dolduruşuyla oldu.

Adama bak dogur at sokaga. Ne insanlar var yahi hatta mahlikat inssn degil

Siginma evleri vs 182ydi galiba bir danisma hatti vardi onu bir arastrsaniz yada bir akrabaniz yokmu teyzeniz fln ona gitseniz bir sure
Akrabalar daha beterler. Bu kapıdan çıkacaksam bir daha hiçbiri olmamalı hayatımda. Geri dönemem yani kendimi rezil edemem. Sığınma evlerine baktım şimdi ama uzun bir süreçmiş nerede kalacağım o zamana kadar

Maaşı vs yüzünden hiçbir şey çıkmıyor bana

Gidemem hiçbirine. Millete açıklama yapamam.
niye açıklama yapamıyosunuz?olay sadece kürdan meselesi değil o zaman (ki bence zaten değil) sizinle de ilgili şeyler var.ilk etapta bir yakınınıza ya da arkadaşınıza gitmekten başka seçeneğiniz yok.benim bütün öğrenci arkadaşlarım ve kendi okul hayatım çalışarak geçti.iş bulabilirsiniz başvurduğunuz iş çok ütopik değilse.öğrencisiniz bir arkadaşınızın yanını eve çıkarsınız. he şu an için bir de karakola gidip durumu anlatıp kadın sığınmaya yerleşebilirsiniz ilk etapta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…