Gidemem hiçbirine. Millete açıklama yapamam.bi akrabaniza gidin.
arkadas da olur.
Sadece o değil karşılıklı birbirimizden nefret ediyoruz eski konumda değinmiştim. Ailece hepsi bana cephe aldılar yalnız başıma kaldım. Şimdi dışarı çıktı yarın bu evden gidiyor 20 yıl baktık yeter diyor.Öncelikle akilli ol evlilik sitesine yazmakta neymis???
Kurdan meselesi yüzünden sizi kovması bana cok ilginc geldi.
Polis ne yapabilir ki nereye yerleştirebilir?Sakin evlilik sitesine fln bulasma polise git anlat onlar seni biryere yerlestirir heralde o arada parttime biseyler bulamazmisin seneyede yurt fln cikar belki okuldan guclu dur saglam dur lutfen
Anlıyorum canim..ama sakın o dediklerini yapma..herseye bir çözüm vardır bu hayatta..Sadece o değil karşılıklı birbirimizden nefret ediyoruz eski konumda değinmiştim. Ailece hepsi bana cephe aldılar yalnız başıma kaldım. Şimdi dışarı çıktı yarın bu evden gidiyor 20 yıl baktık yeter diyor.
Sadece o değil karşılıklı birbirimizden nefret ediyoruz eski konumda değinmiştim. Ailece hepsi bana cephe aldılar yalnız başıma kaldım. Şimdi dışarı çıktı yarın bu evden gidiyor 20 yıl baktık yeter diyor.
Her şeyin başı o zaten. Kimsem yok gidecek. Yapma falan dedi de ben ağlarken gülen bir insan kendisi şaşırdım yapma demesine de. Yediğim çoğu dayak onun dolduruşuyla oldu.Yakininiz yokmu gidecek anneniz yasiyormu yani babanizin bu yaptigine tepki gostermiyormu bahsetmemissiniz
Siginma evleri vs 182ydi galiba bir danisma hatti vardi onu bir arastrsaniz yada bir akrabaniz yokmu teyzeniz fln ona gitseniz bir surePolis ne yapabilir ki nereye yerleştirebilir?
Siginma evleri vs 182ydi galiba bir danisma hatti vardi onu bir arastrsaniz yada bir akrabaniz yokmu teyzeniz fln ona gitseniz bir sure
AnkaraHangi sehirdesiniz?
Akrabalar daha beterler. Bu kapıdan çıkacaksam bir daha hiçbiri olmamalı hayatımda. Geri dönemem yani kendimi rezil edemem. Sığınma evlerine baktım şimdi ama uzun bir süreçmiş nerede kalacağım o zamana kadarSiginma evleri vs 182ydi galiba bir danisma hatti vardi onu bir arastrsaniz yada bir akrabaniz yokmu teyzeniz fln ona gitseniz bir sure
Maaşı vs yüzünden hiçbir şey çıkmıyor banaSakin evlilik sitesine fln bulasma polise git anlat onlar seni biryere yerlestirir heralde o arada parttime biseyler bulamazmisin seneyede yurt fln cikar belki okuldan guclu dur saglam dur lutfen
niye açıklama yapamıyosunuz?olay sadece kürdan meselesi değil o zaman (ki bence zaten değil) sizinle de ilgili şeyler var.ilk etapta bir yakınınıza ya da arkadaşınıza gitmekten başka seçeneğiniz yok.benim bütün öğrenci arkadaşlarım ve kendi okul hayatım çalışarak geçti.iş bulabilirsiniz başvurduğunuz iş çok ütopik değilse.öğrencisiniz bir arkadaşınızın yanını eve çıkarsınız. he şu an için bir de karakola gidip durumu anlatıp kadın sığınmaya yerleşebilirsiniz ilk etapta.Gidemem hiçbirine. Millete açıklama yapamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?