Evden kovuldum

03124186662yi arayabilirsiniz. SHCEK Ankara burosunun telefonu.
Ayrica polise basvurup kalacak yerinizin olmadigini,ailenizin size psikolojik ve fiziksel siddet uyguladigini beyan ederseniz sizi kontenjan olarak en musait siginma evine yerlestirirler. En az 3 ay,en fazla 6-7ay kalabilirsiniz siginma evinde. Orada size kendinizi gecindirecek kadar part time bir is bulabilirler,devaminda ucretsiz yurtlara yerlestirebilirler. Kimliginiz yaninizda olsun yeterli. Hic korkmayin cesur olun. Evlilikmis bilmemneymis oyle sacmaliklara sakin girismeyin

hiç bir yere gitme... okuyup kendi ayaklarimin uzerinde durana kadar bakacaksn bana de... anne baba olarak sorumluluklari var mecburlar

Çok zor bir durum. Aceleyle yanlış kararlar verme. Denildiği gibi polis ve sığınma evleri ilk basvuracagin yerler olsun.

Eğer hiç bir yerden cevap alamazsan ve evden çıkmak zorundaysan git büyük bir hastanenin acilinde sabahla. Kendine zarar verebilecek hiçbir seyi yapma.

Ayrica okudugunuz universitenin KYK yurduna basvurunuzu da yapin. Su anda dolu olabilir ama ogrenciler birbiriyle anlasip eve ciktikca yer acilir ve sizi cagirirlar. Siginma evine girdiginiz zaman orada yetkili kimseler olur cesitli yardim dernekleriyle baglantida olan,rotary kulupleriyle gorusen insanlar olur onlara ulasin. Okumak isteyene asla sirt cevirmezler

Bence madem 20 yil yeter demis, yarin esyalarini topla git.Sahsen ben oyle yapardim. Kiralik ev ara. Bulunca da "maasimi alinca kirayi odeyecegim" de. Yada un.den, evde kalan arkadasin yok mu? 130u ona ver 1 ay orda kal.

Bence madem 20 yil yeter demis, yarin esyalarini topla git.Sahsen ben oyle yapardim. Kiralik ev ara. Bulunca da "maasimi alinca kirayi odeyecegim" de. Yada un.den, evde kalan arkadasin yok mu? 130u ona ver 1 ay orda kal.
Kiralık ev için kimsenin bana güveneceğini sanmıyorum. Tanıdığım evde kalan arkadaşım yok maalesef okul da tatile girdi.

Aileden dolayı bana hiçbir şey çıkmıyor işte maalesef.

Nasil cikmiyor?. Polise basvurdugunuzda zaten siginma evine gonderileceksiniz. Kalacak yerinizin olmadigi belgelenecek.
Şimdi benim birsürü eşyam var yani kitaplarım çok az kıyafetim vs. Bunları da mı alıp polise gideyim. Ya beni yerleştiremezlerse ne yapacağım?

Şimdi benim birsürü eşyam var yani kitaplarım çok az kıyafetim vs. Bunları da mı alıp polise gideyim. Ya beni yerleştiremezlerse ne yapacağım?
Herkesin bir suru esyasi var. polise giderken goturmenize gerek yok. Sizi bir yere yerlestirdiklerinde gider esyanizi alirsiniz.

Eski konularınıza göz attım maaile problemlisiniz. Eski konunuzda mesela annenizin odanıza gelip bağırdığından falan bahsetmişsiniz. Kadın manyak değil herhalde durup dururken odana gelip bağırıp çağırıyor. 7 yaş küçük 14 yaşındaki kardeşine de kafayı takmışsın, anladığım kadarı ile sürekli çocuğu eleştiriyorsun.

Ailenden aşırı dert yanmışsın. Olaylar olmaması, yaşanmaması gereken şeyler ama ne oluyor da bunlar oluyor? Annen psikopat mı durup dururken seni babana şikayet ediyor? Annene babana küfredecek kadar ne oluyor yani? Şiddete maruz kalmışsın defalarca sanırım bunların sebebi, kaynağı ne? Şiddeti hiçbir durumda haklı göremiyorum ben ama bir anne babanın diğer evlatlarını kayırırken bir diğerine bu denli tepki göstermelerini anlayamıyorum. 14 yaşındaki veya 3 yaşındaki kardeşine olan tutumları da böyle mi? Annen baban hiç kardeşlerine şiddet uygular mı?

Bir de babanın maaş kartını almayı düşünüyorsun, sürekli böyle şeyler mi dönüyor evde de ailen sana bu derece tepki gösteriyor?

Yani düşünüyorum düşünüyorum bir insan evladını kapıya neden atar? İki kızım var, evlatlıktan nasıl reddederim diye düşünüyorum. Aklıma çok uç noktalarda ebeveyn değil insan olarak kabul edemeyeceğim şeyler geliyor. Ebeveyn olarak da ancak herhalde yıllarca aynı hataları tekrar etmesi falan olur. Onda da evlatlıktan reddetmem, kendine çeki düzen vermesi için evden kovarım herhalde. O da gerçekten artık sabır noktasına gelmem lazım. Babam bir kere takma dişlerini tezgaha koymuştu peçetenin üstüne, baba bu ne ya, demiştim. Evden falan kovmadı. Iyy iğrenç falan desem, belki biraz tepki gösterirdi karşında baban var diye o kadar -ki demem zaten. Ailece ilişkinizi çözemedim.

Eski konularına ben de baktım. Bir önceki konuna kadar ailenle aran cok da fena değil gibi. Arada ise sadece bir, bir buçuk ay falan var. O arada birseyler olmuş, bir şeyler kopmuş aranızda.

Bunu en iyi sen bilirsin. Çözülecek birşeyse çözmek istiyorsan çöz bu durumu ( eğer varsa somut bir problem) yoksa da buradaki tavsiyeleri dinlemelisin.

Edit : hatta ailem(!) adlı konunla alyans almayı düşündüğün konu arasında 6 gün var galiba.

Son düzenleme:
Asla sürekli öyle şeyler yaşanmıyor masada duran 10 kuruşu bile haber verip alırım ama bu raddeye geldim ne yapayım param yok sokakta mı kalayım? Evet 14 yaşındakine de şiddet uyguladığı zamanlar oldu. Ama kahraman annesi hemen imdadına yetişti. Ben evdeki her şeyi eleştiriyorum evet o 14 yaşındaki çocuğa kafayı taktım çünkü hiç normal değil şimdi şimdi fark ediyorum her şeyi aynı babası. Tek sorun bu yani her şeyi eleştirmem. Anne de her şeyi abarta abart anlatır sonuç dayak.

Evet ben de çok şaşırıyorum ne olduysa oldu her şey çözülemez duruma geldi. Bana harçlık veriyorlardı ben de birikim yapıyordum nereye harcayacağımı bile bilemiyordum ama son 1 ayda ne olduysa hiçbir şey çözülemez duruma geldi

Evet evet kesinlikle öyle ben de çok şaşkınım nereden nereye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…