eve gelen misafir

Laf arasında dese takmayın ne var ki derim, ama başkasından duyma benden duy deyince tabi ki gereksiz olmuş. yine de takılmayın çok da mühim değil, kv misafir dinlemem ben de geleceğim demedikçe sorun olmaz sanırım
Yaşınız küçükse karı koca, yeni evliyseniz, oluyor böyle durumlar. siz güzelce söylemişsiniz bir kere, daha da eşinize aman demeseydin etmeseydin demezsiniz sanki sorun olmaz gibi geldi bana

Ne güzel
Bi de bence herkes yaşıtlarıyla daha iyi vakit geçirmez mi
Kayınvalidesi kendi komşularını çağırsın ağırlasın yalnızlık çekiyorsa
Konu sahibinin genç arkadaşları geliyormuş, ben bi arkadaşıma gitsem kayınvalidesinden çekinirim mesela öyle her şakayı yapamaz her sorunumuzu anlatamayız birbirimize kayınvalidesi var diye

Keşke imkan olsaydı da böyle uzun olmasaydı, hele ki ilk ziyaret. Ama uzaktalar falan, oluyor böyle, bilemedim, zaten koşullara bir şey söylemiyorsun sanırım, bana da düşmez
Ama tavsiyem ben şöyleyimdir böyleyimdir diye kasılma doğal ol, neysen o. insan zaten doğal halinde misafire nezaket gösteriyor. girişkenlikle kabalık farklı şeyler, koca insanlar anlarlar sanıyorum. Çok hırpalama sen kendini. Zaten ilk zamanlar çekinirsin of puf diyemezsin merak etme Naif diyorsun kvye, iyi niyetli bir hanım olarak görüyorsun sanırım, biraz alınganlıksa tek çekincen, doğallık en iyisi. Daha iyi tanıyınca seniz zaten yadırgamaz

sizi benim kv ile tanıştırayım.
Allah için, hiçbir sıkıntımız yok. yani galiba görünürde yokmuş.
geçen konuşurken içini döktü kadın. ablamlar geliyor bana. ki yaşlarımız yakın, gençler yani. dedi ki, geldiklerinde beni çağırmıyorsunuz. annem bazen olur bazen olmaz. geldiğinde gitmeden ayıp olmssın diye onada uğrar 5 dk. üst katta oturuyor kendisi.
gelecek de ne konuşacağız ki.. biz kendi aramızda kendimizce samimice konuşuyoruz muhabbet ediyoruz.
o öyle hayal etmemiş. aile olmuşuz falan diyor.
geçen sadece annem vardı. çağırdım bende.

konu sahibi içinde şunları söyleyeyim.
kv için sorun mu bilmem de, annem ilk aylarda ona gittiğimde kv ne haber verdin mi, dedin mi gidiyorum diye sorardı. artık sormuyor alıştı galiba. bende eşim biliyor yeter derim.
sanırım sizin kv de benimki gibi.
ama yorumlarınızdan anladığım, gelen misafirler kv ye baya yakın akrabalar galiba. eşiniz illa duyacak ve laf edecek diye kendi söylemek istemiş galiba.
bu arada benim eşimde ilk zaman, arkadaşları geldiğinde annesini çağırmıştı. ama annesi tanıyormuş onları. ben yinede gereksiz bulmuştum. sonuçta eşini değil adamı tanıyor. sonra yine benden büyük bir arkadaşının eşi gelmişti. o zamanda o büyük diye çağırmıştı.
ben pek muhabbet sever biri değilim. onlar ilk kez gelmişti. tanımıyordum. geldi iyi oldu da, ben hep olsa rahatsız olurum yani.
haklısınız. üstelik gelenler sizle yaşıtmış.

Söylediğiniz gibi, onların yakın akrabasıysa zaten sorun yokmuş, normal söylemesi, belki onların kendi arasındaki bir durum vardır. Hani başkasından duyma lafı da o aileyle ilgili bir durum sanırım. Ben konu sahibinin kendi eşi ahbabı dostu geliyor sanmıştım, ne var bunda söylesin koca da o kadar da girmeyelim kendi aralarındaki sohbetlere bu durumda gerek yok Hiç dert etme C Calcifer mesele sadece onların akrabalarının gelmesinin başkasından duyma diye kvye söylenmesiyse

Söylese nolcak, bizde genelde anneme kv me anlatırız şu gelcek buraya gidicez falan diye.
Lütfen kv lerin her dediğini sorduğunu bukadar sorun haline getirmeyelim onlarda sonuçta insan her konuda negatif birşeyler düşünmeyelim.

Gelecek olan misafir benim kuzenlerim. sadece bir kuzenimin eşiyle benim eşim teyze çocukları. zaten kaynanam taraftan biri gelse haklısınız

doğru burada bir sorun yok zaten de hesap verilmesi benim evime kim geliyor kim gidiyor bunun didik edilmesi hoş değil.

Gelecek olan misafir benim kuzenlerim. sadece bir kuzenimin eşiyle benim eşim teyze çocukları. zaten kaynanam taraftan biri gelse haklısınız
Anladım... Ama oturur dengeleriniz yakında, dert etme, ufak ayrıntılara çok takarsan mutlu da olamazsın. Yine de rahatsız olunca içine de atma tabi, bir kere söyle, geç. Doğru yapmışsın zaten.. En büyük sıkıntınız bu olsun

Baskasindan duyma benden duy ne alaka Sanki ırz namus davası tövbe yarabbim. Baskasindan duyma senin kız böyle böyle olmuş der gibi.
Laf arasında söylese ya da bana gelin deyince söylese sorun değil de başkasından duyma benden duy olmaz ki

Başkasından duysa ne olur ya da duymasa ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…