- 23 Ağustos 2012
- 51.721
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.715
- 898
Ara sayfaları görmeden yazdım başkası varsa tabi ki boşanmalı!
Esiniz evliligin ne oldugunu kavrayamamis hala bekar gibi davraniyor. Pazar gununu anneyle gecirmeler gece yarilarina kadar arkadaslarla sohbet sonra arkadasi eve getirip play station oynayacagiz demeler. Tam bekar hayati. evlilik sorumlulugunun ne demek oldugunun farkinda degil.
Ama kurtarilamaz mi bu evlilik? Sanki kurtarilir gibi. Esinizin sevdigi bir buyukle konussaniz esinizle konussa veya eger guvenilir insanlarsa kayinvalidenizle kayinbabanizla konussaniz onlar dese oglum bak sen artik evlisin boyle evlilik olmaz diye?
mrb cnm yasamayan bilemez tabi ama bence hemen bosanma bende 5bucuk yıllık ewliyim cok şükür suan iyiyiz bende cok gectim ilk zamanlar 4 yıl flört yaşadıktan sonra ewlendik seviyorum diyo sarilmadan uyumaz isten ewe ewden ise bensiz tatil plani yapmayan bir adamla ewliyim amaaa ewliligimin ilk yillarinda coookkk aldatti ben birakmak istedim esim birakmadi oyle böyle bu zamana geldik bana yaptiklarini unutnadim unutmus gibi yapip iyi davraniyorum seviyorumda ama tabiki gözüm üstünde.İyi geceler herkese
Bir yil dort ay oldu. Hayatimdaki en yanlis secimdi. Basindan beri hicbir sey iyi gitmedi. Cok konu actim. Cok sabrettim duzelir diye. Bir iliski yasiyir olsak coktan cekip gitmistim ama evlilikte oyle olmuyor. Umutlarin tukenmesi zaman aliyor. Bosanmak istedigini soyledigi zamanlar oldu. Kavga sirasinda olur oyle dedim, sinirindendir dedim. Benim de oldu cunku artik yeter dedigim ama icten soylemiyordum. Onunki de oyledir dedim. Siddet yok, aldatma yok en azindan fiziksel olarak ama bir evlilik de yok. Sevdigini soyluyor, gece yatarken sariliyor, gun icinde ariyor. Eee sorun ne diyeceksiniz. Adam hic evde yok. Kendi isi, cok yogun calisiyor. Cok gec saatlere kadar. Cumartesi dahil. Pazar gunlerini de annesiyle geciriyor. Ben de kendi annemle. Sorun su ki bence ozellikle islerini gec saatlere kadar sarkitiyor. Cunku oldu ki isi erken bitti, ben esimle zaten vakit geciremiyorum, yanina gideyim demiyor. Bu gece mesela saat 12 bucukta aradi. Marketteyim bir sey lazim mi diye. Yok dedim. Yarim saat oldu baktim hala gelmiyor. Aradim, bir arkadasina rastlamis muhabbet ediyorlarmis. Bu saat oldu hala yok. Bu bir ornek sadece. Cok yalnizim. Bunaldim yalnizliktan. Konusmak da fayda etmiyor. Cunku aslinda biliyir hakli oldugumu. Git diyemiyor bence. Benim bikmami bekliyor.
Bu arada simdi geldi. Arkadasini da getirmis. Bu saatte playstation oynayacakmis. Tovbe yarabbim yaa. Nefret ediyorum artik ondan. Bir de cocuk istiyor. Neyine istiyor bilmiyorum. Simariklik mi yapiyorum?
Esiniz birakmamis. Benimki her firsatta bosanacagim diyor artik. Ve dun anneme kola ikram etmedin saygisizsin demesi ustune tuy dikti. Aslinda derdi o da degil. Kizla hic konusmadim ya, sonucta misafir, garip kaciyor ve rezil olmus hissediyor kendini. Eger kiz iyi niyetliyse bu boyle. Be adam peki nasil davranmami bekliyorsun? Hadi kiz iyiniyetli diyelim e sen garipsin artik benim midem bulanmis bu isten. Arkadasim dedigin insan icin baskalarina soyle asiktim boyle sevdim vermediler bilmem ne diye anlatirsan nerde kaldi o arkadaslik. İgrendim ve bundan baska turlu davranamiyirum ve kucuk beynin bunu almiyor. Bir de ustune tavir tafra bosanma laflari. Ne halin varsa gor o zaman. Ama eminim bundan hissediyorum biz ayrildigimizda bu kizla sansini bir daha deneyecek. Yapmazsa cok sasarim.mrb cnm yasamayan bilemez tabi ama bence hemen bosanma bende 5bucuk yıllık ewliyim cok şükür suan iyiyiz bende cok gectim ilk zamanlar 4 yıl flört yaşadıktan sonra ewlendik seviyorum diyo sarilmadan uyumaz isten ewe ewden ise bensiz tatil plani yapmayan bir adamla ewliyim amaaa ewliligimin ilk yillarinda coookkk aldatti ben birakmak istedim esim birakmadi oyle böyle bu zamana geldik bana yaptiklarini unutnadim unutmus gibi yapip iyi davraniyorum seviyorumda ama tabiki gözüm üstünde.
Esiniz evliligin ne oldugunu kavrayamamis hala bekar gibi davraniyor. Pazar gununu anneyle gecirmeler gece yarilarina kadar arkadaslarla sohbet sonra arkadasi eve getirip play station oynayacagiz demeler. Tam bekar hayati.
zor bi durum cnm esin hatalarinin ve evliliğinin farkinda degil ben birak mecburi konuşmayı kıza slm vermem ewimin önünden gecirmem kocamida parcalarim amaaa es cok onemli burda senin isin zor biraz benim esim kizacagimi bildigi halde bisey yapardi ben onu ogrenince kıyamet kopardi ve hic konusmazdim esim gelip barisana kadar her konuda böyleyiz benimde kötü huyum küsüyorum konuşmuyorum hakli yada hakizEsiniz birakmamis. Benimki her firsatta bosanacagim diyor artik. Ve dun anneme kola ikram etmedin saygisizsin demesi ustune tuy dikti. Aslinda derdi o da degil. Kizla hic konusmadim ya, sonucta misafir, garip kaciyor ve rezil olmus hissediyor kendini. Eger kiz iyi niyetliyse bu boyle. Be adam peki nasil davranmami bekliyorsun? Hadi kiz iyiniyetli diyelim e sen garipsin artik benim midem bulanmis bu isten. Arkadasim dedigin insan icin baskalarina soyle asiktim boyle sevdim vermediler bilmem ne diye anlatirsan nerde kaldi o arkadaslik. İgrendim ve bundan baska turlu davranamiyirum ve kucuk beynin bunu almiyor. Bir de ustune tavir tafra bosanma laflari. Ne halin varsa gor o zaman. Ama eminim bundan hissediyorum biz ayrildigimizda bu kizla sansini bir daha deneyecek. Yapmazsa cok sasarim.
Benim anlamadigim dun mesaj attiginda nolur benden bosan demis. Sanki ben birakmiyorum pesini. Bi sey istemeyecegimi biliyo, istesem de herseyi o kadar guzel onceden ayarlamis ki sirketi kazanctan cok zararda gorunuyor. Ustune bi seyi yok zaten alamam. Dava acsa inat edip bosamayacagimi mi dusunuyo, avukat parasindan mi kaciyo, insanlara karsi ben istemedim o dava acti mi diyecek, ben dava acsam alacagi ahtan mi kurtulacak saniyo bi sey var ama anlayamiyorum. Zaten artik tamambaşkasında gönlü varsa iflah olmaz o adam sizin yerinize o kızla evli olsaydı evden çıkmazdı resmen sizi pes ettirmeye çalışıyor, yanınızda yatarken bile onu hayal etmediğini nerden biliyosunuz o kızı gördükçe unutamaz
Kendi isi ve hayatindaki en onemli sey bu is. Daha once de dedim bunu kabul edebilirdim eger ufacik bi firsati benimle gecirmek icin caba harcadigini gorseydim.Bence cok haklisiniz, yerinzde bende olsm aynisini yaparim, bu sekilde hayatinizi gecirmeyin, mutsuzsunuz, boyle omur gecmez, esiniz eski devir erkekleri gibi bir hayat surdurecek size yoksa, daha cocuk yok coluk yok iki kisinin masrafi icin gecelere kadar calismakta neyin nesi 20 bin tl maas falan aliyor heralde. Bosanmak cozum mu bilmem ama bu isi birakip sizle daha cok ilglenecegi bir ortam yaratmali bence, ve bunu kendi dusunebilirse sizin acinizdan daha guzel olurdu.
Benim anlamadigim dun mesaj attiginda nolur benden bosan demis. Sanki ben birakmiyorum pesini. Bi sey istemeyecegimi biliyo, istesem de herseyi o kadar guzel onceden ayarlamis ki sirketi kazanctan cok zararda gorunuyor. Ustune bi seyi yok zaten alamam. Dava acsa inat edip bosamayacagimi mi dusunuyo, avukat parasindan mi kaciyo, insanlara karsi ben istemedim o dava acti mi diyecek, ben dava acsam alacagi ahtan mi kurtulacak saniyo bi sey var ama anlayamiyorum. Zaten artik tamam
Ben aciyorum diyecegim.
Benim anlamadigim dun mesaj attiginda nolur benden bosan demis. Sanki ben birakmiyorum pesini. Bi sey istemeyecegimi biliyo, istesem de herseyi o kadar guzel onceden ayarlamis ki sirketi kazanctan cok zararda gorunuyor. Ustune bi seyi yok zaten alamam. Dava acsa inat edip bosamayacagimi mi dusunuyo, avukat parasindan mi kaciyo, insanlara karsi ben istemedim o dava acti mi diyecek, ben dava acsam alacagi ahtan mi kurtulacak saniyo bi sey var ama anlayamiyorum. Zaten artik tamam
Ben aciyorum diyecegim.
cnm bide soyle dene onu onemseme ye ic gez o sana nasil davraniyorsa sende aynısını yap baktin buda olmuyor bosanmaya karar verirsende gurur yapip istemem bisey deme ne var ne yoksa fazlasini iste kendi ustune gözükmüyorsada esinle anlasarak bosan neyin varsa yarisini bana vericeksin de...Benim anlamadigim dun mesaj attiginda nolur benden bosan demis. Sanki ben birakmiyorum pesini. Bi sey istemeyecegimi biliyo, istesem de herseyi o kadar guzel onceden ayarlamis ki sirketi kazanctan cok zararda gorunuyor. Ustune bi seyi yok zaten alamam. Dava acsa inat edip bosamayacagimi mi dusunuyo, avukat parasindan mi kaciyo, insanlara karsi ben istemedim o dava acti mi diyecek, ben dava acsam alacagi ahtan mi kurtulacak saniyo bi sey var ama anlayamiyorum. Zaten artik tamam
Ben aciyorum diyecegim.
Adam seve böyle yapar mı yaüzgünüm ama bence sevilmiyorsun. açık ve net. sevgisi aşkı yok sana karşı ve kaybetmekten hiç korkmuyor. onun için böyle rahat. böylesi bir evlilik olsa da olur olmasa da. senin yerinde olsam ben de o evde durmak istemezdim. evlilik iki kişiliktir. bunu idrak edemiyorsa bu evliliğe gerek de yok.
Bir bucuk yildir sabrediyorum zaten. Hadi tek sorun ilgisizlik olsa neyse annesi ayri dert kardesi ayri sert hadi onlara da katlandim diyelim bu kiz olayi cok ayri. Gorustugu hicbir kiz arkadasi yok bir tek bu var o da eskiden asik dugu kiz. Buna katlanilir mi? Simdi burda hadi sabrettim, iki ay sonra fuar var yine gelecek, ondan iki ay sonra yurtdisinda fuar var oraya da gelecek, esim beni goturmek istemiyor. O bitecek baska bi sey. Ve seviyeli bir is iliskisi olur yine anlarim kiz bizde kalsin diyo yaa. Boyle yasayamiyorum.canım biraz sabret bence bu boşanılcak bi sebep değil evet ciddi bi sorun biz istiyoruz ki onun için yaptığımız fedakarlıkları görsün aynı şekilde oda fedakarlık yapsın aynı şekilde oda ilgilensin en az senin kadar evliliğine eşine sahip çıksın ama erkekler bizim onları gördüğümüz gözle bizi görmüyor 1. sıraya arkadaşlık dostluk muhabbeti rahatça koyabiliyor ama sabır elbet bi gün onunda önceliği eşi evi olur bunu anlaması için daha zamana ihtiyacı var demek ki daha büyük bi sorun olsa ayrıl derim ama sana neden ayrıldın diye sorduklarında bu sebep kimse için yeterli gelmicek ve bi süre sonra sende bunun aslında yeterli bi ayrılık sebebi olmadığına inanıp bu hareketin için pişman olucaksın. Gelince söylesen ayrılmak istiyorum diye ayrılık lafını onun içinde geçerli bi çıkış olmaya iticeksin, adam demicek aa bu kadın ayrılık diyor demek ki bu onun için bu kadar büyük bi sorun halime tavrıma çeki düzen vereyim. En küçük şeyde senden sıkıldığında bile hadi ayrılalım dicek. Bide o adam evinin senin yanın olduğunu anlayana kadar bu olgunluğa erişene kadar sakın onu dinleyip çocuk yapma, Allah yardımcın olsun sabır versin.
Bence de sevilmiyorum. Yapacak bi sey yok. İstersem melek olayim degismez.üzgünüm ama bence sevilmiyorsun. açık ve net. sevgisi aşkı yok sana karşı ve kaybetmekten hiç korkmuyor. onun için böyle rahat. böylesi bir evlilik olsa da olur olmasa da. senin yerinde olsam ben de o evde durmak istemezdim. evlilik iki kişiliktir. bunu idrak edemiyorsa bu evliliğe gerek de yok.
Bence de sevilmiyorum. Yapacak bi sey yok. İstersem melek olayim degismez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?