Eve gelince bosanmak istedigimi soyleyecegim

Eşine evlenelim diye baskı mı yaptın? Bu olaylara inanamıyorum kız senin evine Nasıl geliyor? Çocuk yapma da ne yaparsan yap bu Ada'mdan kurtul

Nafaka istemem cocuk yok ev de kendinin degil ayrica benim ihtiyacim da yok. Ooo oyleseylerin pesine dussem ne cirkeflesir ugrasamam ben onunla

Ne yazmış? ???walla çok merak ettim
Demis ki dun hic gorusemedik bugun bi kahve icelim. Ben de dedim benim babam yeni vefat ettigi icin eglenecek durumum yok. Dun gece cikmadim. Simdi de annemle beraberim. Konusuruz dedim. Kiza kibar olmak istiyorum cunku kesin dun gece benim hakkimda esim biseyler soyledi. Sen arkadas ol falan dedi heralde. Gicik konussam hakliyken haksiz olucam. Zaten derdim kiz degil.

Eşine evlenelim diye baskı mı yaptın? Bu olaylara inanamıyorum kız senin evine Nasıl geliyor? Çocuk yapma da ne yaparsan yap bu Ada'mdan kurtul
Yaa ne baski yapicam zaten birkac kez gorustuk evlenme teklif etti. Biraz deneyelim dedim. O arada babasi vefat edince hatta dedim ki belki psikolojin bozuktur bak biz cok hizli karar verdik ama mecbur degiliz. Erteleyelim hatta bitirebiliriz. Yok falan dedi.

Bence konuşun. Ya kız esinizi gercekten arkadaşı olarak görüyor bence. Esinizden bir cacık olmaz ama. Hatta konusurken ne kadar dogru olur bilmiyorum ama, esinizin sizi cok yalnız bıraktığını anlatabilirsin. Babam vefat etti ilgi bekliyorum ama yalniz kalıyorum falan gibi.. belki esinizin degerini düşürür kızın gözünde. Siz zaten bosanmayı düşünüyorsunuz bisey kaybettirmez bu size. Ne kadar dogru bir hamle olur bilemiyorum ama

Bu forumda yazilanlardan sonra daha da şaşıramak sanirdim ama bu nasıl bir iliskidir
Hepinizdeki genişlik de maşallah yani
Siz böyle üç kişi devam edersiniz evliliğe belli

Yok hic dusunmuyorum konusmayi falan. Esim beni cok onceden rezil etti. Kiza seni kiskaniyor demisti. Dun de kimbilir neler dedi. Benim kiza neden boyle davrandigimi anlatmam icin seni hala unutamadigini dusunuyorum demem lazim ki asla bunu soylemem. Ya da ilgi gostermiyor desem yine ben kotu duruma duserim. Ya da bana ters boyle eski sevgili olaylari falan desem ikisine gore de kro kezban kendine guvensiz darkafali falan olucam. Hiiic gerek yok.

Çok acilen boşanın , Yıldırım boşanması.. Bu adam sizin özgüveninizi daha da maffeder

Bu forumda yazilanlardan sonra daha da şaşıramak sanirdim ama bu nasıl bir iliskidir
Hepinizdeki genişlik de maşallah yani
Siz böyle üç kişi devam edersiniz evliliğe belli
Beni katmayin sizce genis olsam sorun eder miyim? Evet tavir koyamadim belki salakligimdan belki iyi niyetimden belki duzelir umudumdan. Ama bu saatten sonra gercekten esimin bir sey hissetmediginden bir sekilde emin olsam da olaylarin gelisimi cok cirkin. Ve daha bu son olaylar olmadan sadece ilgisizligi yuzunden bosanicam diye acmistim konuyu. İki gunde neler oldu.

Kız sizi arkadaş olarak görüyor. Daha doğrusu arkadaşının eşi. Dün siz yoktunuz diye nezaketen size görüşelim demiş bence.

Kızın hala eşinize ilgisi yok. Eşinizi de taktığını sanmıyorum.

Ben kendime göre düşündüğüm için bana göre çok sakin geldiniz o yüzden öyle düşündüm
Ben olsam çoktan gitmiştim
Ondan sonra da ne yaparlarsa yapsınlar benden uzak olsunlar diyerek bosanirdim hemen

Eşinizi takmasada yani ona karşı bişey hissetmeseler rahatsızlığınızın farkında olduğu için görüşmeyi en azından minimuma çekmeliydi, yapmamış demekki oda iyi niyetli biri değil. Hiç biriyle görüşmeyin

Reactions: anu

Ya aslında arkadaş olsanıza bu kızla siz. Valla ciddi söylüyorum. Oturun muhabbet edin, dışarıda buluşun. Kanka olmayın ama muhabbetiniz olsun.
Acaba esiniz de eski sevgiliden arkadas olma durumunda bir sorun gormuyor olabilir mi? Ve siz boyle sorun yaptiginiz icin onun kafasnda bagnaz yobaz gözüküyor olabilir misiniz?ve bu yuzden sizden uzaklaşmış olabilir mi?
Kızın gercekten umrunda degil esiniz, ben oyle anlıyorum. Hatta dün esiniz bosanma konusunu anlattıysa kız esinizle aranizi duzeltmek icin konusmak istiyor bile olabilir.
Bir de boyle deneyin. Bakalım esinizin fikrinde bir degisme olucak mı? Tabi siz bu arada esyalarınızı da toplayın yani bosanma konusunda geri adım atmayın. Esiniz bosanmayi eski sevgilisiyle görüşüyoru diye degil de sizinle ilgilenmiyor diye istediginizi anlasin.

Bence arayı mükemmel iyi tut,kızla da eşinle de.Sonra her bilgiyi yakala, taşları yerine oturt ve mutlaka eşinden boşan. Yazık değil mi sana?

İnsanın eşine biraz saygısı olur . Eski sevgili ile bara gidip eğlenmiş . Eski sevgili ile arkadaş olmayı falan düşünmüyorsunuz değil mi .

Son düzenleme:
Boşanmayın bu yüzden boşanmak olmaz. Ama siz de ilgilenmeyin o yapıyorsa siz de yapın arkadaşlarınızla vakit geçirin sosyalleşin evde oturup kurup kurup sizinle ilgilenmesini beklemeyin. Siz de onu düşünmeyin. Zamanla farkında olacaktır kendisi de eminim. Unutmayın kaçan kovalanır.

Katılıyorum başkasını sevdiğini bildiğim gördüğüm birinden asla boşanmam!?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…