Eve gelince bosanmak istedigimi soyleyecegim

kendinizi kurtarın bu hayattan, çok dejenere bi yaşam tarzı bu. eşiniz bunları modernlik ayağına yapıyordur. belli ki fazla geniş, rahat biri. siz de bana kıro derler diyorsunuz ama normal olan sizsiniz aslında. eski sevgiliyi eve getirmek ne demek. burda kalıcak falan. resmen ahlaki yozlaşma yani normal bi iş değil. o kız da çok ahlaksız ne alaka benden eskiden hoşlanan adamla ve karısıyla falan görüşcem. ay resmen sizle dalga geçiyo gibiler. normalde çok mu naif birisiniz? nasıl bi cürret bunlardaki?

Siz de eski sevgilinizin ablasiyla görüşün ve bunu ona duyurarak yapın. Sık sık görüşün. Eğer esiniz o arkadasının adını biliyorsa "ya xcim yine bulusalım cok iyi geldin " falan tarzında bi mesajı yanlışlıkla yollamiş gibi esinize atın. Sonra da pardon sana atmycaktm falan dersiniz. Ama o da bilsin eski sevgilinizle alakalı bir bagların oldugunu. Bunu bosanmamak icin degil de ona da ayni hisleri yasatmak icin yapın.

Ben bunlari yapabilecek bir insan degilim ki

Birkac parca esya alip gitmis evden. Evi terk etmis. Butun gun kizla beraberlerdi kardesi ve en yakin arkadasi da. O kolay kolay gitmez evden. En yakin arkadasi akil verdi bence. Ya bir sure uzak kalin dedi ya da bu boyle olmayacak. Sen kimi seviyosun, eger bu kizi seviyosan acil ona, topla esyani davani da ac dedi.

Ben bunlari yapabilecek bir insan degilim ki

Ama görüşüyorsunuz zaten o kızla degil mi? Sadece ona da hissettirin bu duyguyu ki anlasn nasıl oluyormus esinin eski sevgilisiyle iletisimde olması. Basına gelince anlar belki. Yazık size de ya, aynı duygulari tatmali bence

Of ne denir ki.. siz de toplayın esyalarınızı madem. Geldiginde sizi bulmasın, bu nasıl bir es ya..

İlk evlendigim zamanlar hic gorusmedik. Cok seyrek araliklarla mesajlastik. Babam vefat ettiginde aradi. Zaten cok dertliydim. İki uc aydir telefonda konusuyoruz sadece. Onun lafi geciyordu arada. Hatta gecen gun aradiginda esim yanimdaydi. Gordu cok bozuldu ama o kadar.

eşin karaktersizin teki
ne o kızla tam olarak kafasında bitirmiş
ne seninle temiz bir ilişkiye başlamış
yaşın daha çok genç sanırım yeni bir hayata başlayabilirsin

Kendinizi suçlamayin lütfen
Adam karaktrsizin teki Adamda is yok
İnşallah daha mutlu olursunuz bundan sonra
Yapacak bir sey yok. Eger ailesiyle her allahin gunu aksam evde otursaydim, annesinin beni istemedigi apacik meydandayken onu pohpohlasaydim, istedigi arkadasiyla kizlar hatta eski sevgililer dahil gorusmesine karismasaydim, eve istedigi saatte gelip gitmesine sesimi cikarmasaydim cok mutlu olurduk evet!!!!! Yapamadim bunlari. Mukemmel degilim hatalarim olmustur ama bunlari hak edecek kadar degil. Cok uzgunum ama yapacak bi sey yok. Sevgi olmayinca hicbir sey cozulmuyor.

eşin karaktersizin teki
ne o kızla tam olarak kafasında bitirmiş
ne seninle temiz bir ilişkiye başlamış
yaşın daha çok genç sanırım yeni bir hayata başlayabilirsin
Ocakta 34 olacagim. Genc degilim. Hayatimi mahvetti. O da ayni yasta ama o erkek. O yeniden baslayabilir. Hatta o kiz onu istiyorsa bosandiktan hemen sonra evlenebilir. Cocuk sahibi olabilir. Benim zamanim kisitli ve kendimi toparlayip birine guvenip evlenip cocuk yapana kadar ne kadar zaman gecer. O da kismet. Kimse olmayabilir de. Yapayalniz olurum belki.

Bu adamdan daha iyisine layiksiniz
Yaşınızı hiç sorun etmeyin önemli olan mutluluğunuz huzurunuz
Bu evlilik devam edip bir de çocuk olsa daha kötü durumda olurdunuz emin olabilirsiniz

senin için dua edeceğim
inşallah yeni birini sevebilirsin ve anne olursun
allah o kocanı bildiği gibi yapsın
ne senle her şeyi geride bırakıp yeni hayata başlamış ne eski sevgiliyi geride bırakmış
keşke olsa sıkı bir tazminat alıp donuna kadar alsan
bazen her şey de bir hayır vardır çocuğun olsa şu an boşanmaya kalkamayacaktın bile şu an yaşadığın yıkımın beş katını yaşayacaktın
hamile olsan senin durumlar çocuğunu etkileyecekti
bu adamdan çabuk kurtulman dileğiyle canım

Bunları "cattycat, post: 44066202, member: 450276"]Ocakta 34 olacagim. Genc degilim. Hayatimi mahvetti. O da ayni yasta ama o erkek. O yeniden baslayabilir. Hatta o kiz onu istiyorsa bosandiktan hemen sonra evlenebilir. Cocuk sahibi olabilir. Benim zamanim kisitli ve kendimi toparlayip birine guvenip evlenip cocuk yapana kadar ne kadar zaman gecer. O da kismet. Kimse olmayabilir de. Yapayalniz olurum belki.[/QUOTE]
Bunlari ona da söylesene. Madem ayrilacaksiniz içinde hiçbir şey tutma. Bir insanın hayatının içine etmek ne demek gorsun.. Gorsun ki yıllar sonra ilahi adalet tecelli ettiğinde senin sözlerini hatirlasin öyle üzüldüm ki canım, ne bileyim bir mucize olsa da tekrar mutlu olsanız demek geliyor içimden...

Bunlari ona da söylesene. Madem ayrilacaksiniz içinde hiçbir şey tutma. Bir insanın hayatının içine etmek ne demek gorsun.. Gorsun ki yıllar sonra ilahi adalet tecelli ettiğinde senin sözlerini hatirlasin öyle üzüldüm ki canım, ne bileyim bir mucize olsa da tekrar mutlu olsanız demek geliyor içimden...[/QUOTE]

+1 bu hanım mutlaka boşanırsa tazminat alnalı.
Eşinin de allah tez zamanda belasını versin.

Ya adama bak bir de bozuluyor. Demekki olmamasö gerektigini biliyor kendisi de. Boşan ablacım ya bişan. Vallahi daha gençsin üstelik. Genellikle kariyer yapan insanlar sizin yaslarnzda evliliģe kalkışıyorlar. Evlenirsin evlenmezsin bilmiyorum, belki de eski sevgilinle görüşürsün biseyler olabilir. Yani senin hakkın mutlu olmak.
Hickimseyle evlenmezsen de evlat edinirsin, bir ise girersin düzenini kurarsın. Ama öncelikle hayatınızdaki bu yükü atın, eger atmak istiyorsanız tabi.
Bu yaşta yeniden baslamak vs diye kafanıza takmayın hiç. Etrafımda cok var 30 küsür yaşında evlenip çocuk sahibi olanlar. Siz artık yolunuzu çizin. Ve esinizden de yüklü miktarda tazminat alın, keyif keyif yiyin onu sefanız olsun

Cok tesekkur ederim dualariniza. Ben ayni seyi eski sevgilime yaptim. Yani ayni derken aldatmadim ama terk ettim ve kisa sure sona evlendim. Eminim onunla beraberken esimi buldugumu aldattigimi dusunmustur. Onun ahi tuttu. Mutlu olmam mumkun degildi ve ayni aciyi yasiyorum. Belki esimin bu kizla evlendigi haberini alicam. Eski sevgilim be hissettiyse hissedicem bilmiyorum.

Emin degilim ama galiba bu gece kizla iki saat kadar basbasa bir cafede oturdu. Bari bosan oyle yap ne yapacaksan.

Emin degilim ama galiba bu gece kizla iki saat kadar basbasa bir cafede oturdu. Bari bosan oyle yap ne yapacaksan.
boşanıcam demene rağmen çaba vs göstermiyosa zaten senin bunu dile getirmen için uğraşmış hakkaten. boşver ya bi bakarsın boşandığın gün aşık olursun birine belli mi olur zamanım yok diye düşünme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…