- 16 Ekim 2015
- 1.721
- 2.312
- 133
- 42
Evet ulasamadigi kisileri gozunde buyuttugunun farkindayim. Ve bundan sonra hep beni takip edecegini, dusunecegini, belki cok pisman olacagini dusunuyorum. Ama neye yarar? Ben kafamda bitirdim ve soyledikleri kalbimi de sogutuyor.
Gecenlerde buralarda bir spor salonuna uye olmus. Zaten bunu yapmayi planliyordu, sen de gel demisti onceden. Benim eski erkek arkadasimin annesi ve babasi da oraya uye. Onlarla karsilasmak istemedigim icin uye olamayacagimi soylemistim. Gece bana mesaj atmis. Hesapta onlara rastlamis orda. Cok ezik tiplermis, gorgusuzlermis. Ben anca onlara layikmisim. Nasil igrenc laflar ediyor inlar hakkinda. Hemen eski erkek arkadasimin ablasina sordum, annesi ve babasi o gun spora galan gitmemisler. Zaten onlara rastlamadigina, yalan soyledigine o kadar emindim ki. Sadece teyit etmek istedim. Rastlasa bile, ona zarari olmayan, hic tanimadigi bilmedigi insanlar hakkinda nasil boyle konusabilir? Ne hakki var? Resmen hakaret etti. İgrendim. Ve gercekten o kadar iyi insanlar ki. Ben onlari korudukca daha da cildirdi. Bu sefer eski erkek arkadasima saydirmaya basladi.
İnsanlarin gercek yuzu ayrilirken ortaya cikarmis ya, bunun kalbi cok cirkinmis. O yuzden pisman olamiyorum ya da uzulemiyorum ayrildigimiza.
Ezikliginin verdigi bir kendini kanitlama cabasi var. Hepimiz ask acisi yasadik. İsteyip de beraber olamadigimiz insanlar olmustur. Ama psikolojisi normal olan bir insan bunu kabullenir ve yoluna devam eder. Esimin ailesiyle benim ailem cok eski arkadas. Beni hep cok begenir gozunde buyuturmus. Bigun ven bu kizla evlenicem dermis. Arkadaslari soyledi bunu. Elde edince degerim azaldi. Bi de evlendik ya ne yaparsa yapsin sonsuza dek surecek hep yaninda kalicam sandi. Sonra kiz sevgilisinden ayrilinca ben cattycat'i elde ettim, bu kizi neden edemedim, eskiden islerim bu kadar buyuk degildi, simdi gucluyum, zenginim, evlenmemis olsam bu kzii da elde edebilir miyidim diye hesaplar icine girdi diye dusunuyorum. Evet kiz karsilik verse giderdi buyuk ihtimal ama onunla mutlu olur muydu? Sanmiyorum. Esim kimseyle mutlu olabilecek bir insan degil. Kendi icinde mutlu degil ki. Kizla olsa o kiz da birakirdi onu. Simdi heryere saldirdigi dogru. Cunku kiz samimi davransa da esime o gozle bakmiyor cok iyi biliyorum, kesin cepte sandigi karisi da gitti. Kaldi ortada. Ohhhhh cok guzel oldu. Bana eski kavgalarda kusura bakma annem seni istemiyo diye bosanmak zorundayim demisti. Simdi ben ne anneni ne de seni istiyorum diycem. Ne hali varsa gorsun.Canım yazdıklarının hepsini okudum. Gerçekten de eşinin bu kıza saplantısı var. Ama bence bu aşk değil, tamamen elde edememezliğin verdiği bir hırs sadece.
Aranızda olanlara gelince, bence şuan çıldırmış durumda ve saldıracak yer arıyor. Aslında seni de tam anlamıyla elde edemediğini anladı ve bu durum onu iyice çileden çıkardı, saldıracak yer arıyor tam anlamıyla...
Sen de iyice soğuduysan ve gerçekten geri dönmek istemiyorsan bence de dava açmak en iyisi. Ama dediğin gibi çevren nedenini sorduğunda anlat her şeyi, seni suçlamasın hiç kimse. Onun yaptıklarını da bilsin herkes...
Kiza bosaniyorum diye mesaj atti gecen hafta. Kiz cok ustunde durmadi. Senin iyiligini isterim tarzi klise bir laf etti. En son konusmalari bu. Bazen sizin dediginiz gibi cok net bir konusma olsa da yuzune carpip soyle rezil edip yuzde yuz gonul rahatligiyla gitsem diyorum. Kendimi dinledigimde her sey o kadar basit ve lacka geliyor ki donesim yok ama kesin bosaniyorum desem de hamle yapamiyorum dava acmak adina. Nefret ediyorum kendimden. Kararlarima guvenemiyorum. Eski sevgilimden ayrilirken dogru karar verdigimi sandim yanilmisim. Simdi bu kararimdan da pisman olur muyum diyorum ama o eve donmek cehennem geliyo. Nolucak bu halim.
Bence ne olursa olsun mücadele edin.Eğer ilk evlenirken sevdiğine inanıp evlendiyseniz.Hep karşı taraftan birşeyler beklemek yanlış.Ezikliginin verdigi bir kendini kanitlama cabasi var. Hepimiz ask acisi yasadik. İsteyip de beraber olamadigimiz insanlar olmustur. Ama psikolojisi normal olan bir insan bunu kabullenir ve yoluna devam eder. Esimin ailesiyle benim ailem cok eski arkadas. Beni hep cok begenir gozunde buyuturmus. Bigun ven bu kizla evlenicem dermis. Arkadaslari soyledi bunu. Elde edince degerim azaldi. Bi de evlendik ya ne yaparsa yapsin sonsuza dek surecek hep yaninda kalicam sandi. Sonra kiz sevgilisinden ayrilinca ben cattycat'i elde ettim, bu kizi neden edemedim, eskiden islerim bu kadar buyuk degildi, simdi gucluyum, zenginim, evlenmemis olsam bu kzii da elde edebilir miyidim diye hesaplar icine girdi diye dusunuyorum. Evet kiz karsilik verse giderdi buyuk ihtimal ama onunla mutlu olur muydu? Sanmiyorum. Esim kimseyle mutlu olabilecek bir insan degil. Kendi icinde mutlu degil ki. Kizla olsa o kiz da birakirdi onu. Simdi heryere saldirdigi dogru. Cunku kiz samimi davransa da esime o gozle bakmiyor cok iyi biliyorum, kesin cepte sandigi karisi da gitti. Kaldi ortada. Ohhhhh cok guzel oldu. Bana eski kavgalarda kusura bakma annem seni istemiyo diye bosanmak zorundayim demisti. Simdi ben ne anneni ne de seni istiyorum diycem. Ne hali varsa gorsun.
Bu arada cinli kiz bu ay sonu buraya geliyormus sirf bizi bosanmaktan vazgecirmek icin. Cok tatli yaa. Eger bosanirsaniz da bekarliga merhaba partisi yapariz diyo:)))
bişeyi merak ettim her etılan mesajdan ve cevaptan nasıl haberiniz var?
Whatsapp mesajlarini gorebiliyorum:))))bişeyi merak ettim her etılan mesajdan ve cevaptan nasıl haberiniz var?
Whatsapp mesajlarini gorebiliyorum:))))
Eski konularima da bir bakin. Evlendigimizden beri sorunumuz ayni, katlanarak cogaldi. Eski sevgilisiyle yakin olmasin. Bunu beklemek yanlis diil ki.Bence ne olursa olsun mücadele edin.Eğer ilk evlenirken sevdiğine inanıp evlendiyseniz.Hep karşı taraftan birşeyler beklemek yanlış.
Evet adim adim sizler de takip ettiniz yasadiklarimi. O korkunc gune az kaldi gibi bi konum vardi onceden. Cine fuara gidecekti esim. Kiz da gidecekti. O konuyu aglaya aglaya acmistim. Butun korkularimi biliyordu ve hassasiyet sifir. Hicbir sucu olmasa bile ben bu kadar samimi olacaklarini bilerek evlenmedim. Bu samimiyet de sonradan gelisti ve bunu yasamak zorunda diilim. Her yurtdisina gittiginde endiselenmek, kiz da gidiyo mu gitmiyo mu arastirmaya girmek falan bunlari yasamak istemiyorum. Kizla beni cekistirip evliliginden dert yaniyo. Baska arkadasin mi kalmadi. Gururum kiriliyo. Yapamayacagim.ben de konunu sessiz takip edenlerdenim ama artık dayanamadım. eski konularına da göz gezdirdim ve eşini paralayasım geldi. bu ne bencillik, bu ne ego!!! burnu düşse yere eğilip almayacak adam. eş sorumluluğu, aile sorumluluğu sıfır! bu kadar haz odaklı yaşayamaz bir insan. aşağılık kompleksinin sonuçları işte... iyi ki çocuğun yok.. ayy çıldırdım resmen.
ayrılmaktan da korkuyor belli. senin gibi bir eşi kaybetmek istemiyor. ama hiç bir taviz vermeden, senin tamam deyip dönmeni istiyo beyefendi. eski hayatım devam etsin, ben hiç bir değişiklik yapmayayım, cat da artık sesini çıkarmasın sussun razı gelsin istiyor. allah kolaylık ve sabır versin sana. eminim boşanmak çok zor bir karar ve sancılı bir süreç. hayatını düzene sokana kadar ve alışana kadar tabi ki bir yas sürecine girersin, zamanla azalıp bitecek olan...
lütfen korkma... evlilik böyle bir şey değil... bu insandan boşanınca pişmanlık yaşayacağını hiç sanmıyorum. keşke daha önce yapsaymışım, zamanımı harcamışım diyeceğini düşünüyorum hatta. gerçekten gençliğini ve zamanını daha fazla çalmasına izin vermemelisin. bir kadının yaşayabileceği en ağır hislerden biridir bence değersizlik hissi. hem de hiç hak etmediğin halde. dışarıda sorumluluk sahibi, seni sevecek, sana değer verecek o kadar insan var ki.. mutlu olmak, hayattan hak ettiğini almak senin en büyük hakkın.
iyi düşün, üç günlük dünya ve hayat inan çok kısa... allah kolaylık versin, yolunu açık etsin...
Whatsapp mesajlarini gorebiliyorum:))))
Bence yeteri kadar net olmamışsınız net derken sizi kaybedeceğini anlatmanızı gerekiyor. Sadece lafla değil evden uzklaşın belli bir zaman kaybetme korkusu varsa gelir ama yoksa bırakın zaten.Eski konularima da bir bakin. Evlendigimizden beri sorunumuz ayni, katlanarak cogaldi. Eski sevgilisiyle yakin olmasin. Bunu beklemek yanlis diil ki.
Eve 10dan 11den once geldigi yok ki. Yazin bir kere balkona masa sandalye alip mumlar yakip guzelce hazirlamistim. Geldiginde soyle bi bakip gormemisin balkonu olmus demisti. Ne kadar kirilmistim. O zamanlari gectik zaten. Su an gordugumuz yerde birbirimizi oldurecek durumdayiz.Güzel bir sofra hazırlayın ona siz romantik olmaya çalışın. Küçük süprizler yapın. Yine de tepkisiz kalıyorsa yapacak birşey yok bırakın gitsin.
Bir ay oldu evi terkedeli. Gecen gun yine don dedi. Ozur diledi. Bi sans daha versem mi dedim. Tamam annemle konusayim bu gece yarin gelirim dedim. Saydirmaya basladi. Seni annen yonetiyo, biliyodum zaten, ondan direktif aldigin icin bu kadar zaman gelmedin, burnumu surtmeye calistiniz, bu isin altinda annen var di mi falan. Kavga ettik yine ve donmuyorum dedim. Ne kadar kotu niyetli yaa. Ben bir aydir burdayim. Gel dediginde hemen kapiyi carpip kosa kosa gidicek miyim. Ki anneme sorayim demedim annemle konusup haber vereyim dedim. Ama o kadar kotu niyetli ki. Anneme herseyi anlattim. Kizim bu adam olmaz gitme dese bile anne olarak hakki diil mi bunu soylemek? Ki annem karismaz kararlarima. Ve bunu diyen adam 7-8 ay once bana annem seni istemiyor bosanmak zorundayim dedi bana. Onun annesinin karismaya boyle bi laf etmeye hakki var ama benim annemin yok!!!! Adam olan ne yapardi biliyo musunuz, gelir buraya, anneme der ki biz kavga ettik ama duzeltmek istiyoruz der, beni alir gider. Bu aklindan bile gecmiyir, bir de gel dediginde kopek gibi hemen kosacakmisim!!!! Yok yaa!!!!Bence yeteri kadar net olmamışsınız net derken sizi kaybedeceğini anlatmanızı gerekiyor. Sadece lafla değil evden uzklaşın belli bir zaman kaybetme korkusu varsa gelir ama yoksa bırakın zaten.
Eşinize bu davranışları yansıtıyor musunuz eğer cevap evetse biraz umarsamaz takılın emin olun eşinizin dikkatini bu şekilde çekebilirsiniz. Sizin yaşadıklarınıza yakın benim arkadaşım yaşadı bu tür şeyler. Çok üstüne gidiyordu sürekli arıyordu gün içinde eve gelince surat yapıyordu sürekli konuşma tartışma hali. Sonra iş yerinden boşanmış bir abladan tavsiye almış onu uyguladı şimdi araları iyi. Bazen eşlerin kendilerine de vakit ayırmaları lazım. Hem bayan hem erkek. Sizde kendinize vakit ayırıp arkadaslarınızla dışarıda vakit geçirebilirsiniz. Eşinizin bu yaptıklarına karşı umursamaz davranabilirsiniz.Evet adim adim sizler de takip ettiniz yasadiklarimi. O korkunc gune az kaldi gibi bi konum vardi onceden. Cine fuara gidecekti esim. Kiz da gidecekti. O konuyu aglaya aglaya acmistim. Butun korkularimi biliyordu ve hassasiyet sifir. Hicbir sucu olmasa bile ben bu kadar samimi olacaklarini bilerek evlenmedim. Bu samimiyet de sonradan gelisti ve bunu yasamak zorunda diilim. Her yurtdisina gittiginde endiselenmek, kiz da gidiyo mu gitmiyo mu arastirmaya girmek falan bunlari yasamak istemiyorum. Kizla beni cekistirip evliliginden dert yaniyo. Baska arkadasin mi kalmadi. Gururum kiriliyo. Yapamayacagim.
Yılmadan tekrarlayın sizin kararlığınızı görsün. Her akşam yapın ve söyleğini duymamazlıktan gelin.Eve 10dan 11den once geldigi yok ki. Yazin bir kere balkona masa sandalye alip mumlar yakip guzelce hazirlamistim. Geldiginde soyle bi bakip gormemisin balkonu olmus demisti. Ne kadar kirilmistim. O zamanlari gectik zaten. Su an gordugumuz yerde birbirimizi oldurecek durumdayiz.
Whatsapp web. Bilgisayardan goruyorum. O bunu farkedip baglantiyi kesene kadar ya da sim kartini cikarana kadar gorebilirim.Konuyu takipteyim genel olarak da ..
Whatsapp mesajlarını nasıl görebiliyorsun .
Ama ben hep yalnizim. Sabah cikiyor aksam 10dan once gelmiyor. Ctesi de boyle. Pazar gunu de annesini gezdiriyor. Akrabalara ya da annesinin arkadaslarina gidiyorlar. Orda annesiyle oturup butun gin dedikodu dinliyor. Beraber gecirdigimiz bi zaman yok ki.Eşinize bu davranışları yansıtıyor musunuz eğer cevap evetse biraz umarsamaz takılın emin olun eşinizin dikkatini bu şekilde çekebilirsiniz. Sizin yaşadıklarınıza yakın benim arkadaşım yaşadı bu tür şeyler. Çok üstüne gidiyordu sürekli arıyordu gün içinde eve gelince surat yapıyordu sürekli konuşma tartışma hali. Sonra iş yerinden boşanmış bir abladan tavsiye almış onu uyguladı şimdi araları iyi. Bazen eşlerin kendilerine de vakit ayırmaları lazım. Hem bayan hem erkek. Sizde kendinize vakit ayırıp arkadaslarınızla dışarıda vakit geçirebilirsiniz. Eşinizin bu yaptıklarına karşı umursamaz davranabilirsiniz.
Bir kadının en büyük silahı göz yaşıdır. Eğer eşiniz göz yaşınıza dayanamıyorsa sizi seviyordur. Eğer umursamıyorsa o sevmeyi de geçtim kusura bakmayın insan bile değildir.Bir ay oldu evi terkedeli. Gecen gun yine don dedi. Ozur diledi. Bi sans daha versem mi dedim. Tamam annemle konusayim bu gece yarin gelirim dedim. Saydirmaya basladi. Seni annen yonetiyo, biliyodum zaten, ondan direktif aldigin icin bu kadar zaman gelmedin, burnumu surtmeye calistiniz, bu isin altinda annen var di mi falan. Kavga ettik yine ve donmuyorum dedim. Ne kadar kotu niyetli yaa. Ben bir aydir burdayim. Gel dediginde hemen kapiyi carpip kosa kosa gidicek miyim. Ki anneme sorayim demedim annemle konusup haber vereyim dedim. Ama o kadar kotu niyetli ki. Anneme herseyi anlattim. Kizim bu adam olmaz gitme dese bile anne olarak hakki diil mi bunu soylemek? Ki annem karismaz kararlarima. Ve bunu diyen adam 7-8 ay once bana annem seni istemiyor bosanmak zorundayim dedi bana. Onun annesinin karismaya boyle bi laf etmeye hakki var ama benim annemin yok!!!! Adam olan ne yapardi biliyo musunuz, gelir buraya, anneme der ki biz kavga ettik ama duzeltmek istiyoruz der, beni alir gider. Bu aklindan bile gecmiyir, bir de gel dediginde kopek gibi hemen kosacakmisim!!!! Yok yaa!!!!
Gün içinde arıyor musunuz peki birbirinizi?Ama ben hep yalnizim. Sabah cikiyor aksam 10dan once gelmiyor. Ctesi de boyle. Pazar gunu de annesini gezdiriyor. Akrabalara ya da annesinin arkadaslarina gidiyorlar. Orda annesiyle oturup butun gin dedikodu dinliyor. Beraber gecirdigimiz bi zaman yok ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?