Eve gelince bosanmak istedigimi soyleyecegim

Esim etkilendi cok. Simdi bana diyo ki annemi de kardesimi de gormek zorunda diilsin. Ben seninle mutlu olucam. Seni seviyorum.

Ama hic guvenmiyorum. Kim ne dese etkileniyo. Simdi kaybetme korkusuyla boyle. Bir ay sonra yine ayni seylerin olmayacagini nasil bilicem? Ayrica seven adam genel olarak sever, annesinin doldurusuna gelince kavga eder belki ama ben sevgisini hic hissetmedim ki. Ayrica yine diger kiz konusu acilinca hala ustumde emegi var cart curt diyip duruyo. Acik acik sordum, ilgim yok ona karsi diyor.

Kafam cok karisti. Bu ailenin icinde olmak istemiyorum, ne anasinin ne kardesinin yuzunu gormek istemiyorum, o eve geri dondugumu orda yasadigimi dusununce bogulur gibi hissediyorum, acik soyliyim onunla cinsel olarak birlikte olmak istemiyorum. Ama bunlar birikmisliklerin verdigi hisler mi zamanla degisir mi yoksa onu artik sevmiyor muyum emin diilim. Tekrar deneyip tekrar yipranmaya gucum yok. Annemle annemin evinde cok huzurluyum. Ama ya pisman olursam ilerde? Ya bosanip onu bir baskasiyla gorup kiskanip geri istersem? Eger o hala bosanmak isteseydi yapacak bir sey yok derdim ama simdi hayatimin cok onemli bi karari bu ve tum sorumluluk benim ustumde. Ben simdi ne yapicam?

Psikolojik olarak oldukça ağır yaşadıkların
Şu durumda doğru karar verebileceğini sanmıyorum
İster evinizde ister annenın yanında biraz zaman iste toparlan sakince düşünüp karar ver
Ben evliliklerin kurtulma şansı varsa çabalamaktan yanayım
Eğer içinde umut varsa acaba derken bırakıp gitme bence
Bi ömür acaba kabul etsem düzelirmiydi hatamı yaptım diye düşünmek en ağırı
Bitecekse emin olarak bitirmelisin
Eğer şans verirsen ailesiyle hiçbir şekilde irtibat kurma
Eşinede sırf ilerde acaba dememek için bir şans vereceğim ama düzelmeyeceğini gördüğüm hissettiğim anda emin olarak gideceğim hayatından de

Bu arada donduk istanbula. Eve donmedim. Dusunecegimi beni biraz kendi halime birakmasini soyleyip anneme dondum.
Bugun o kiz whatsapptan mesaj atmis. Ama acmamis mesajlari. 4 mesaj var. Sadece sonuncu gorunur ya, bir soru isareti var. Actiginda gorucem. Sure istedim ya, o arada bi takip edicem. Bosanicam diye dertlesiyordu, bakalim barismak istedigini de soyleyecek mi? Allah biliyo icimden ne geciyo biliyo musunuz, kiza hala bosanmak istedigini falan soylese, ya da hala flortvari konusmaya devam etse ama soyle cidden yuzune vurabilecegim bir sey olsa ve kafa karisikligim gecip al bu mesajlar yuzunden actim davami desem. Yine dunku gibi bosanmakla cok iyi yaptigimi dusunebilecegim bir sey olsa. Cunku donersem mutlu olacagimi dusunmuyorum ama su an icim eziliyo ona.

Barışacağınızı düşünüyorum o kadar olaydan sonra birlikte kalmanız falan buna işaret. Siz aslında affetmişsiniz ama gururunuz izin vermiyor sanki.. Ayrıca yunanlı kıza gelince o kızı tamamen hayatınızdan çıkartmadan affetmeyin gene bir şekilde eşin onunla iletişime geçer seni ikna eder. Sürekli bu aklındayken nasıl mutlu olacaksın ki ? Ailesini de atamaz sonuçta annesi ve kardeşi. Hakkınız da hayırlısı olsun

cattycat oncelikle sebepler her ne olursa olsun esinizin ailesi ile gorusmek gibi bir zorunlulugunuz yok. ben esimin ailesiyle gorusmuyorum; ama esimi ailesinden de sogutmuyorum. siz uzerinize dusen mesafeyi - saygiyi zirh bellerseniz kimse o zirhi delemez. ailesini hesaba katmamaniz gerekir bu durumda. elinizde artik onlarla gorusmeden evliliginizi yasamak icin yeterince bahaneniz var, kullanabilirseniz keza...

esinize gelirsek. sizi bosanmaya goturen sebepleri bilmiyorum ama lutfen bana ebu sebeplerden birinin ski sevgili kiskancligi olmadigini soyleyin? bize ters kavramlar olsa da unutmamak gerekir ki, birini silmek demek sizi siz yapan o zamanlari da silmek demek. kaldi ki esiniz bir zamanlar bir iliskiyi degil, zorluklari paylastigini dusundugu kisi ile gorusuyor. yahut zaman zaman iletisim kurmak zorunda kaliyor. sizin aklinizdan gecenlerin binde birini dusunluyordur bu adam o kiz icin.

son olarak, "ya bosanip onu bir baskasiyla gorup kiskanip geri istersem" diye bir evlilik yurutulmez. cocuk musunuz siz?

Umarım mesajlardan karar vermeni sağlayacak birşeyler görürsün
Umarım gerçekten değişir ve yuvanızı kurtarır gerçek bir evlilik yaşarsınız bundan sonra

Tüm sayfaları baştan sona okudum. O 10 yıllık evliliği olan adamdan eşiniz pek etkilenmiş. Hadi diyelim anneyi ablayi evliliginiz dışına çıkardiniz. Ya Eşinizin aklından çıkmayan platonik aşkı ne olacak. Ve diğer dertlesilen kız tipleri. Sizinle yaşadığı durumu gelip sizinle iletişim kurarak çözmüyor eşiniz. Bu yaşadığınız kalp kirikliklarinin tamiri yok bence. Hem mesleğiniz varmış annenizle mis gibi yasarsiniz birbirinize destek olursunuz. Allah yardimcin olsun canım.

WhatsApp web mi ne varmış ordan okuyormuş. Whatsap mesajları emaile arşivleniyo ya ordan mi okuyo anlamadım o kısmı ben de henüz.
Whatsapp web e giriş için telefondan QR Kodunu okutması gerekir. Eee adam gelip okutmadı ya? Başka bi yolu vardır heralde. Kaçırdık galiba:)

BOSANILIR. Evcilik bu cocuk oyuncagi degil! Bunu erkeklerin anlamasi gerekiyor boyle cocuksu hareketler kacislarin kendilerinden nekdar sogutup gozden dusurdugunu farketmiyorlar.bana gore sadece aldatma icki kumar degil ayrilma sebebleri.bir sure sonra bikkinlik geliyor ve daha sonrada sevgi bitiyor. Bencede git diyemiyor sadece yada sabredersin saniyor omur boyu onun rahatligina erkek dedigin sahiplenmezmi ozlemezmi arkadas esini ? Kosup eve gelmezmi erkenden yada gelebildigi saate hemen gelmezmi yalniz basina ozlem gidermek istemezni? Birakin ya allah askina coluk cocugu evlendirmisler asimiza erkek diye ! Ayril bir nane olmaz ondan!

Eski sevgili durumu sizi yipratiyordu ama onu yeterince konuşmamıssnız gibi geldi. Sanırım barışmak da istiyorsunuz çünkü yeni şeyler için enerji ve heves bulamiyorsunuz ama su haliyle herşey düzelmiş degil. Kızın emeğifilan diyor hala sşaka gibi. Üzgünüm ama Eşiniz biraz karaktrsiz biri, doğurmuş bugüne getirmiş anasının hatalarını bile gorup emeğini bi tarafa birakabiliyorsa kız için çok kolay yapardı bunu. Ne emekmis!! Ben olsam bu saatten sonra kıza da ona da söylersdim tek yolu bir daha asla gorusmemeniz diye. Gerizekalılar.

son gelısmelerı okuduguma ınanamıyorum
yanı bı fıkrım yok ama ben aılesınınde bu denlı senı ıstemedıklerını kuyunu kazdıklarını okumadım veya unuttum
ne olacak sımdı pekı?

WhatsApp web mi ne varmış ordan okuyormuş. Whatsap mesajları emaile arşivleniyo ya ordan mi okuyo anlamadım o kısmı ben de henüz.
bende web whatsapp kullanıyorum ama telefonun yakın olması gerekıyor bılgısayara yoksa acmıyor

Kaybetmenin verdigi hirs bu sadece. Olaylar durulunca mantigi devreye girip kendi kendine bir savunma olusturacak ve uzulen yine sen olacaksin. O kadar olay, sana yasattiklari, verdigi uzuntu 2 seviyorumla gecmez zaten. Ben olsam guvenemem acikcasi ve o eve,o aileye geri donmem. Esin hicbir zaman yaninda olmamis cok zayif karakterli bir erkek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…