Psikolojik olarak oldukça ağır yaşadıklarınEsim etkilendi cok. Simdi bana diyo ki annemi de kardesimi de gormek zorunda diilsin. Ben seninle mutlu olucam. Seni seviyorum.
Ama hic guvenmiyorum. Kim ne dese etkileniyo. Simdi kaybetme korkusuyla boyle. Bir ay sonra yine ayni seylerin olmayacagini nasil bilicem? Ayrica seven adam genel olarak sever, annesinin doldurusuna gelince kavga eder belki ama ben sevgisini hic hissetmedim ki. Ayrica yine diger kiz konusu acilinca hala ustumde emegi var cart curt diyip duruyo. Acik acik sordum, ilgim yok ona karsi diyor.
Kafam cok karisti. Bu ailenin icinde olmak istemiyorum, ne anasinin ne kardesinin yuzunu gormek istemiyorum, o eve geri dondugumu orda yasadigimi dusununce bogulur gibi hissediyorum, acik soyliyim onunla cinsel olarak birlikte olmak istemiyorum. Ama bunlar birikmisliklerin verdigi hisler mi zamanla degisir mi yoksa onu artik sevmiyor muyum emin diilim. Tekrar deneyip tekrar yipranmaya gucum yok. Annemle annemin evinde cok huzurluyum. Ama ya pisman olursam ilerde? Ya bosanip onu bir baskasiyla gorup kiskanip geri istersem? Eger o hala bosanmak isteseydi yapacak bir sey yok derdim ama simdi hayatimin cok onemli bi karari bu ve tum sorumluluk benim ustumde. Ben simdi ne yapicam?
Umarım mesajlardan karar vermeni sağlayacak birşeyler görürsünBu arada donduk istanbula. Eve donmedim. Dusunecegimi beni biraz kendi halime birakmasini soyleyip anneme dondum.
Bugun o kiz whatsapptan mesaj atmis. Ama acmamis mesajlari. 4 mesaj var. Sadece sonuncu gorunur ya, bir soru isareti var. Actiginda gorucem. Sure istedim ya, o arada bi takip edicem. Bosanicam diye dertlesiyordu, bakalim barismak istedigini de soyleyecek mi? Allah biliyo icimden ne geciyo biliyo musunuz, kiza hala bosanmak istedigini falan soylese, ya da hala flortvari konusmaya devam etse ama soyle cidden yuzune vurabilecegim bir sey olsa ve kafa karisikligim gecip al bu mesajlar yuzunden actim davami desem. Yine dunku gibi bosanmakla cok iyi yaptigimi dusunebilecegim bir sey olsa. Cunku donersem mutlu olacagimi dusunmuyorum ama su an icim eziliyo ona.
WhatsApp web mi ne varmış ordan okuyormuş. Whatsap mesajları emaile arşivleniyo ya ordan mi okuyo anlamadım o kısmı ben de henüz.whatsapp mesajlarını nasıl görüyorsunuz ki?
Whatsapp web e giriş için telefondan QR Kodunu okutması gerekir. Eee adam gelip okutmadı ya? Başka bi yolu vardır heralde. Kaçırdık galiba:)WhatsApp web mi ne varmış ordan okuyormuş. Whatsap mesajları emaile arşivleniyo ya ordan mi okuyo anlamadım o kısmı ben de henüz.
bende web whatsapp kullanıyorum ama telefonun yakın olması gerekıyor bılgısayara yoksa acmıyorWhatsApp web mi ne varmış ordan okuyormuş. Whatsap mesajları emaile arşivleniyo ya ordan mi okuyo anlamadım o kısmı ben de henüz.
kız kardeşim çarşıda erkek kardeşim evdeyken girebilmiş web whatsapınaçbende web whatsapp kullanıyorum ama telefonun yakın olması gerekıyor bılgısayara yoksa acmıyor
Kaybetmenin verdigi hirs bu sadece. Olaylar durulunca mantigi devreye girip kendi kendine bir savunma olusturacak ve uzulen yine sen olacaksin. O kadar olay, sana yasattiklari, verdigi uzuntu 2 seviyorumla gecmez zaten. Ben olsam guvenemem acikcasi ve o eve,o aileye geri donmem. Esin hicbir zaman yaninda olmamis cok zayif karakterli bir erkek.Esim etkilendi cok. Simdi bana diyo ki annemi de kardesimi de gormek zorunda diilsin. Ben seninle mutlu olucam. Seni seviyorum.
Ama hic guvenmiyorum. Kim ne dese etkileniyo. Simdi kaybetme korkusuyla boyle. Bir ay sonra yine ayni seylerin olmayacagini nasil bilicem? Ayrica seven adam genel olarak sever, annesinin doldurusuna gelince kavga eder belki ama ben sevgisini hic hissetmedim ki. Ayrica yine diger kiz konusu acilinca hala ustumde emegi var cart curt diyip duruyo. Acik acik sordum, ilgim yok ona karsi diyor.
Kafam cok karisti. Bu ailenin icinde olmak istemiyorum, ne anasinin ne kardesinin yuzunu gormek istemiyorum, o eve geri dondugumu orda yasadigimi dusununce bogulur gibi hissediyorum, acik soyliyim onunla cinsel olarak birlikte olmak istemiyorum. Ama bunlar birikmisliklerin verdigi hisler mi zamanla degisir mi yoksa onu artik sevmiyor muyum emin diilim. Tekrar deneyip tekrar yipranmaya gucum yok. Annemle annemin evinde cok huzurluyum. Ama ya pisman olursam ilerde? Ya bosanip onu bir baskasiyla gorup kiskanip geri istersem? Eger o hala bosanmak isteseydi yapacak bir sey yok derdim ama simdi hayatimin cok onemli bi karari bu ve tum sorumluluk benim ustumde. Ben simdi ne yapicam?
Bu arada donduk istanbula. Eve donmedim. Dusunecegimi beni biraz kendi halime birakmasini soyleyip anneme dondum.
Bugun o kiz whatsapptan mesaj atmis. Ama acmamis mesajlari. 4 mesaj var. Sadece sonuncu gorunur ya, bir soru isareti var. Actiginda gorucem. Sure istedim ya, o arada bi takip edicem. Bosanicam diye dertlesiyordu, bakalim barismak istedigini de soyleyecek mi? Allah biliyo icimden ne geciyo biliyo musunuz, kiza hala bosanmak istedigini falan soylese, ya da hala flortvari konusmaya devam etse ama soyle cidden yuzune vurabilecegim bir sey olsa ve kafa karisikligim gecip al bu mesajlar yuzunden actim davami desem. Yine dunku gibi bosanmakla cok iyi yaptigimi dusunebilecegim bir sey olsa. Cunku donersem mutlu olacagimi dusunmuyorum ama su an icim eziliyo ona.[/QUOTE
canım bence yeteri kadar burnu sürttü gibi tabikide sans vermelisin öyle hemen boşanılmaz bir yuva kolay kurulmuyor ben asılmayacak sorunlarda göremedim ama burnunu sürtmen iyi olmuş erkeklere fazla yüz verince olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?