- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi greengirll
-
aynen.aynen öyle. olmayacaksa da olmuyordur yani.
ve şu da var erkeklere ailesine laf söyledikçe kıymete biniyor...
ya annemlerle öyle bir konuşmuş ki annem bitti sanmış. etrafımdakiler de öyle diyor seni düzeltmek için son kozlarını oynuyor seni sınıyor diyorlar.
kv de sürekli benim oğlum susar susar bir kerede patlar bitirir evlilikleri uçurumun eşiğinde deyip duruyormuş herkese. sonunda da oğlum karar senin senin de kızkardeşin var unutma demişmiş...
bende öyle yapıyorum şu an karar senin diyorum ve kenara çekiliyorum. inanın günde 3-5 kelime zor konuşuyoruz. gece geç geliyor ben çekilip uyuyorum, o tv izliyor. sabah 2 kelime konuşup işe geliyoruz. böyle sürüp gidiyor bilmiyorum neler olacak.
ama kv nin söylediklerine göre eşim uzun zamandır bu düşüncedeymiş, sanırım kv ile ikisi böyle bir oyun kurdular gibime geliyor.
aynen ben kv yi yok farzederek ne güzel yaşıyordum 1 senedir oysaki. kadın meğersem bir senedir kudururmuş. malum etraf ne der...aynen.
yok farzederek yaşayacaksın.
kv yi yok farzetmek kolay da eş baskı yaparsa sıkıntı oluyor.
sanki elalem veriyor ekmeğinizi, suyunuzu.aynen ben kv yi yok farzederek ne güzel yaşıyordum 1 senedir oysaki. kadın meğersem bir senedir kudururmuş. malum etraf ne der...
Dolduruyorsa Allahından buldun onun da kızları varmış madem kızları da yaşar belli mı olur? Bilmiyorum kenara çekil derken onun karar vermesini beklememen gerekir. Yani sen kendini geri çek tamamen böyle olmuyor diyip annesinin evine yollasan belki aklı başına gelir. Adam etmeye çalışmak ner ona göre mı yaşamını sürdüreceksin her dediği mı olacak yani? Daha da çok sorun olur evliliğinde her istediği olsun diye diretecek sürekli benden söylemesi.
sanki elalem veriyor ekmeğinizi, suyunuzu.
kendi kızı kv si ile sorun yaşamış ben aralarını düzelttim diye övünüyormuş anneme yarabbim...
annesinin evine yollamak kv nin ekmeğine yağ sürmek olmaz mı?
eşime baksan çok şey istemiyormuş, aileler ile iyi geçinelim idare edelim. onu yalnız bırakmayayım düğün dernek bayram ne varsa hepsine gidelim şudur budur.
Aslında baktığın zaman her yerde seni istiyor. Yani annesine giderken,ailelerle bir ortama girerken. Bu aslında güzel birşey. Bak ben senin yerinde olsam boşanmak istemiyorsun belli bişey bu.. ben ailesini sevmesem bile onun gözü önünde çok iyi davranırım. Kendisine de asla tek kelime etmem ailesi ile ilgili. Silemez sonucta o onun ailesi. Benzer sorunlar yaşadım bende tepki veriyordum,tartışıyordum sonra kendime geldim onların ekmeğine niye yağ sürücem ki dedim? Ailesine gittiğinizde eşine daha da ilgili daha da iyi davran. Herkese de yapmacıkda olsa iyi davran hiç kimsenin ağzına laf verme. Dediğim gibi o da muhtemelen bunu istiyor. Ona destek olmanı ben bunu anladım. Biraz uyanık ol bak o zaman kazanırsın. Ben aileden hiç bir kız kardeşini,annesini gram sevmiyorum. Ama ne yapıyorum? Çok iyi davranıyorum tatlı dille yaklaşıyorum,annesine saygısızlık etmiyorum. Sevmediğim halde hadi anneni yemeye çıkaralım,hadi ablanı gezmeye götürelim vs vs.. zaten şunun şurasında geçireceğim bikaç saat eşim mutlu olsun böyle yapıyorum diye düşünüyorum. Ve aramız çok daha iyi.
Evet kızlar ne denir ki...Ailesi çok önemliymiş, ana kuzusuymuş. Kv ile sorunlar yaşadık, beni insan yerine koymaması, küsmesi,sürekli alttan alınmamın beklenmesi, benim artık dayanamayıp isyan etmem, alttan almamaya başlamamla birlikte ortaya çıkan sorunlar, 1 yıldır görüşmemek ve sonucu...
Eşim artık bizden olmayacağını, karar verme aşamasında olduğunu belirtti. Artılarımı eksilerimi tartıyormuş. Ne denir ki. Ailesine tek kelime ettirmiyor. Bir senedir arkamdan konuşan kv yi seni kazanmak için konuştu diyebiliyor. Her konuda ben hatalı çıkıyorum. Evet sütten çıkma ak kaşık değilim ama büyükler küçüklere yol gösterir yardımcı olmaz mı...Küsüp kenara mı çekilir...Attığı adıma karşılık vermez mi...
Çok yoruldum çok yıprandım artık...
Ana kuzusu erkekle olur mu? Boşanmak hayırlı mı?
Kafam çok karışık.
1000 kere beğenmek istedim tam da durum bu. bensiz mesela 1 senedir hiç bir yere gitmiyor ne ailelere ne akraba şu bu.her yere benle gitmek istiyor. aileme laf verme demesi de bu işte sizin davrandığınız gibi davranmamı bekliyor ama kv ye karşı da mesela diyorum ki beni tek gönderme bir süre beraber gidelim hayır yok sen illa tek git gönüllerini al. benden bir şeyler bekliyor bende niye ön ayak olmuyorsun diyorum. biliyorum ki tek gittiğim an kv beni doğrayacak parçalayacak gıkımı çıkaramıcam. inatlaştığımız nokta bu. çünkü kv ye ne zaman adım atsam ya cevap vermez ya benle tartışır. aşırı soğudum içimdeki sevgiyi bitirdi.
Oğlunu seven,karısına iyi davranır. Bu,bu!
Ben olsam inadına savaşırdım. Kaptırmazdım oğlanı1000 kere değil milyon kere beğenmek istiyorum. ama gel de anlat....kadın ele geçirmiş oğlunu, iki nişanlıdan ayırırım bu kız da kolay lokma diyordur ama şimdi farklı "elalem" ne der çünkü kimse 2 nişan atan 1 boşanma yaşayan erkeğe kız vermek istemez haksız mıyım? eşimi baştan ikna edemedi olaylar büyüdü herkes az çok biliyor nasıl kendi deyimiyle "yeni gelin" bulacak eşime?
yahu senin annen değil.1000 kere beğenmek istedim tam da durum bu. bensiz mesela 1 senedir hiç bir yere gitmiyor ne ailelere ne akraba şu bu.her yere benle gitmek istiyor. aileme laf verme demesi de bu işte sizin davrandığınız gibi davranmamı bekliyor ama kv ye karşı da mesela diyorum ki beni tek gönderme bir süre beraber gidelim hayır yok sen illa tek git gönüllerini al. benden bir şeyler bekliyor bende niye ön ayak olmuyorsun diyorum. biliyorum ki tek gittiğim an kv beni doğrayacak parçalayacak gıkımı çıkaramıcam. inatlaştığımız nokta bu. çünkü kv ye ne zaman adım atsam ya cevap vermez ya benle tartışır. aşırı soğudum içimdeki sevgiyi bitirdi.
yani sonun gayet açık.bir üstteki yorumdaJameya arkadaş çok doğru anlattı durumumuzu.
derdin bu mu yani?1000 kere değil milyon kere beğenmek istiyorum. ama gel de anlat....kadın ele geçirmiş oğlunu, iki nişanlıdan ayırırım bu kız da kolay lokma diyordur ama şimdi farklı "elalem" ne der çünkü kimse 2 nişan atan 1 boşanma yaşayan erkeğe kız vermek istemez haksız mıyım? eşimi baştan ikna edemedi olaylar büyüdü herkes az çok biliyor nasıl kendi deyimiyle "yeni gelin" bulacak eşime?
dik durması lazım savaşması için.Ben olsam inadına savaşırdım. Kaptırmazdım oğlanı
Senin silahların daha çeşitli:))
Böyle davrandığını gördükçe ondan da vazgeçer. Çok şey bekliyormuş o da. Ben asla tek başıma gitmem mesela kv.
Bana da bikaç kez söyledi de ben ne işim var canım sen varken gittiğime şükret demiştim. Sen böyle yap bence ondan vazgeçer. Hayatım zorla güzellik olmuyor işte görüyorsun sürekli azarlıyor. Kadını boş yere üzmeyeyim ne gerek var beni her gördüğünde sinirlenecek gibi bişeyler söyle. Ama asla şikayetçi olma annen böyle yaptı niye gideyim gibi kelimeler kullanma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?