bende içiyorumm :)
damdanı bende cok sevdım ya bu ara nereye baksam onu goruyorum
sız bulusun bence bak sana kahve teklıfı yaptı
yorumunu okumadım sımdı okucam
Kızz bende fsm deyim
Gel gel kahve içelim.
Küçük kızım hareketli ama sessiz bir çocuktur. Yer içer sıkıntı yapmaz. Tam öyle uykusuna yatırıyorum ablası sıkıldım kalksın diyoruyku sıkıntısını ben oğlum gündüz uyurken çok çekerdim bir uyurdu 2-3 saat gece de 11 de yatardı
3 yaşıdna okula başladı dediler ki burda saat kolunu iki yana açınca yatılacak
o zamandan beri öyle yatıyor
yazın arada o saati geçsek de evde isek 10 u geçmedi; sabah da 7'de dikildi ama tepeme
İş yeri nerde?ben işteyim şimdi ama
İş yeri nerde?
Bende bursa nın göbeğine kamp kurdum ha fsm iyi oldu daha önce üçevler de oturuyordum.
İş yerimiz de taaa eski yalavo yolunda uzak buraya be.
İşte bizim sorun bu canım. Eşim asla hayır diyemiyoro zaman sen ona hep dışarıda annesiz aktivite bulacaksın; okuldan arta kalan zamanda da müzik; spor vs vs
o zaman her şeye ağlayamaz; bizim bir tanıdıkta da var
bırak ağlasın diyoruz yapma; 3 saat ağladı diyor
bir başkası da aynı tavrı göstermeye başladı; baktı o ağlayınca onun dediği oluyor o da başladı ağlamaya; ben katıyım ama eşim yapıyor bu nedenle annem hayır der diyor; zira babası hiçbir şeye hayır demiyor;
sonra baba bir şeye hayır dediği zaman da kıyamet kopuyor zira hayal kırıklığı büyük oluyor
Anam bende İsra market in oradaydım Demirci ye bağlıydık.İş yeri eski halin orda, Osmangazi'de
Demirci'de oturuyorum; Üçevlerde kalsaymışsın daha yakın olurmuşuz
ahahah nerelısın sen ona goreNilüer tarafında
sana yakın olur diye mudanya dedim
ben her yere giderim
sizlerle hemşeri değilim; trakyalılar pek dışardan kişilerle kaynaşmaz derler ama tekirdağlı eltim; bulgaristan göçmeni eniştem görümcemin eşi var olur mu
bana soyle bakım neydı obur adınTüm konularını biliyorum kiiii :) adımı değiştirdim ondan hatırlamazsın beni.
Ay Trakya lı olmayı çok seviyorum ben beya. Aşığım edirne ye.
Nazliedam dı. Çoğu konuda yazdım, bazen anam cute gene yaktı balataları dedim, bazen de dua ettim sana.bana soyle bakım neydı obur adın
nereye baksan beni görüyorsun zira yapmam gereken çok şey olduğu için burda muhabbete kaçıyorum
işteyim; dün gece 12 ye kadar evde iş yaptım ama halen canım iş yapmak istemiyor
KPSS çalışmam lazım; mesleki bri mülakatım var ona çalışmam lazım
ikinci üniversite konularında geziyorum acaba diyorum bir yandan
bu arada oğlum sınava gittiğim bir gün babasına sormuş; "baba, annem yarım anne mi?" çok gülüp eğlenmiştim; çocuk algıları çok değişik sonra sınavımı kazandım diye müjde verdim de sevindi
Küçük kızım hareketli ama sessiz bir çocuktur. Yer içer sıkıntı yapmaz. Tam öyle uykusuna yatırıyorum ablası sıkıldım kalksın diyorbizim sorun Büyüğün şımarık büyümesi.
Anam hiç birşeyi beğenmiyor sürekli ağlıyor. Yerlerde tepiniyor. 2 yaş sendromundan çıkamadı bebe.
Psikolog iyi geldi ama artık 10 saat değil de 4 saat ağlıyor.
Daha devam ediyoruz gitmeye inşallah hiç kalmicak
o zaman sen ona hep dışarıda annesiz aktivite bulacaksın; okuldan arta kalan zamanda da müzik; spor vs vs
o zaman her şeye ağlayamaz; bizim bir tanıdıkta da var
bırak ağlasın diyoruz yapma; 3 saat ağladı diyor
bir başkası da aynı tavrı göstermeye başladı; baktı o ağlayınca onun dediği oluyor o da başladı ağlamaya; ben katıyım ama eşim yapıyor bu nedenle annem hayır der diyor; zira babası hiçbir şeye hayır demiyor;
sonra baba bir şeye hayır dediği zaman da kıyamet kopuyor zira hayal kırıklığı büyük oluyor
edanın yasayacak up uzun mutlu omurlerı olsun ınsallahEda ile Ege nin arasında çok yaş farkı yok cute. Eda 2009 24 Ekim doğumlu.
Kasım 18 de doğması gerekiyordu erken doğdu oda ege gibi.
Bende şu sapkınlık olayından korkuyorumannecim büyük abiler çağırırsa sakın gitme diyorum. Özel olduğunu anlatıyorum. Kimselere seni öpmesine müsade etme diyorum.
Sürekli bunları düşünüyorum
Ay bende de var o gelgittoptan yazayım dedım
ben tutarsızım
bazen herseye he hebazen hayırda hayır
ama genel olarak onu kırmayı cok ıstemıyorum
ege cok sımarık bırımı bılmıyorum
banada hıc kotu gelmıyor ama cok agladıgını soyleyemem
oda ben gıbı tutarsız tutarsız dermısım
bende akam gec yattım sabaha karsı kabus gordum neye ugradıgımı sasırdım sabahta ıse zor yetıstım
dun aksam evde yalnızdım ben kocam gecedeydı oglumda kuzenındeydıama benım kafam hep gel gıtlı oldugu ıcın bu ara
yan gelıp keyıf yapamadım
kafam mesgul cunku
psıkolog meselesıne gelınce kac tl gıdıyorsunuz @Bi kahve
İş yeri eski halin orda, Osmangazi'de
Demirci'de oturuyorum; Üçevlerde kalsaymışsın daha yakın olurmuşuz
Anam bende İsra market in oradaydım Demirci ye bağlıydık.
Görüyormusun şansı. Orda dubleks te oturuyorum diye kaçtım 3+1 e. Tüm gün temizlik yapıyordum valla. Böylesi iyi anam düz ayak
Akrep derkenedanın yasayacak up uzun mutlu omurlerı olsun ınsallah
eda daha once krese gıtmıstı dımı ılkokula baslayacaktınız hatta sız yanlıs hatırlamıyorum degıl mı?
araları cıdden cok azmıs
egede 18 subat dogumlu
buarada ben 25 ekımakrep
eda gıbı
400 tlAy bende de var o gelgitçok dengesizim ben ya. Çocuklara karşı değil sadece hayata karşı da
Seansı 80 lira canım bizim ki.
Siz kaça gideceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?