Evetttt bu da Bebe Style geyik sayfası , çıkın çıkın gelin ''Analar''

bende içiyorumm :)
damdanı bende cok sevdım ya bu ara nereye baksam onu goruyorum
sız bulusun bence bak sana kahve teklıfı yaptı
yorumunu okumadım sımdı okucam

nereye baksan beni görüyorsun zira yapmam gereken çok şey olduğu için burda muhabbete kaçıyorum

işteyim; dün gece 12 ye kadar evde iş yaptım ama halen canım iş yapmak istemiyor

KPSS çalışmam lazım; mesleki bri mülakatım var ona çalışmam lazım

ikinci üniversite konularında geziyorum acaba diyorum bir yandan

bu arada oğlum sınava gittiğim bir gün babasına sormuş; "baba, annem yarım anne mi?" çok gülüp eğlenmiştim; çocuk algıları çok değişik sonra sınavımı kazandım diye müjde verdim de sevindi

Küçük kızım hareketli ama sessiz bir çocuktur. Yer içer sıkıntı yapmaz. Tam öyle uykusuna yatırıyorum ablası sıkıldım kalksın diyor bizim sorun Büyüğün şımarık büyümesi.
Anam hiç birşeyi beğenmiyor sürekli ağlıyor. Yerlerde tepiniyor. 2 yaş sendromundan çıkamadı bebe.
Psikolog iyi geldi ama artık 10 saat değil de 4 saat ağlıyor.
Daha devam ediyoruz gitmeye inşallah hiç kalmicak

o zaman sen ona hep dışarıda annesiz aktivite bulacaksın; okuldan arta kalan zamanda da müzik; spor vs vs

o zaman her şeye ağlayamaz; bizim bir tanıdıkta da var

bırak ağlasın diyoruz yapma; 3 saat ağladı diyor

bir başkası da aynı tavrı göstermeye başladı; baktı o ağlayınca onun dediği oluyor o da başladı ağlamaya; ben katıyım ama eşim yapıyor bu nedenle annem hayır der diyor; zira babası hiçbir şeye hayır demiyor;

sonra baba bir şeye hayır dediği zaman da kıyamet kopuyor zira hayal kırıklığı büyük oluyor

İş yeri nerde?
Bende bursa nın göbeğine kamp kurdum ha fsm iyi oldu daha önce üçevler de oturuyordum.
İş yerimiz de taaa eski yalavo yolunda uzak buraya be.

İş yeri eski halin orda, Osmangazi'de

Demirci'de oturuyorum; Üçevlerde kalsaymışsın daha yakın olurmuşuz

İşte bizim sorun bu canım. Eşim asla hayır diyemiyor ağladığı anda da ne isterse yapıyor. Resmen yalvarıyorum yapma ne olur diye ama adam açıkça kıyamıyorum diyor. Çok yoğun çalışıyor ve bunun eksikliğini her istediklerini yaparak karşılıyor psikoloğa gittiğimizde söyledi beni görmedikleri için gördüklerinde istediklerini yapıyorum üzülüyorum çünkü diye.

Anam bende İsra market in oradaydım Demirci ye bağlıydık.
Görüyormusun şansı. Orda dubleks te oturuyorum diye kaçtım 3+1 e. Tüm gün temizlik yapıyordum valla. Böylesi iyi anam düz ayak

ahahah nerelısın sen ona gore
ınsallah canım oda olur benımde arkadasım oturuyor hurrıyetmı mıllyetmı mahallesınde ne su botonıge yakın olan yerde

Tüm konularını biliyorum kiiii :) adımı değiştirdim ondan hatırlamazsın beni.
Ay Trakya lı olmayı çok seviyorum ben beya. Aşığım edirne ye.
bana soyle bakım neydı obur adın

Eda ile Ege nin arasında çok yaş farkı yok cute. Eda 2009 24 Ekim doğumlu.
Kasım 18 de doğması gerekiyordu erken doğdu oda ege gibi.
Bende şu sapkınlık olayından korkuyorum annecim büyük abiler çağırırsa sakın gitme diyorum. Özel olduğunu anlatıyorum. Kimselere seni öpmesine müsade etme diyorum.
Sürekli bunları düşünüyorum

toptan yazayım dedım
ben tutarsızım
bazen herseye he he bazen hayırda hayır
ama genel olarak onu kırmayı cok ıstemıyorum
ege cok sımarık bırımı bılmıyorum
banada hıc kotu gelmıyor ama cok agladıgını soyleyemem
oda ben gıbı tutarsız tutarsız dermısım
bende akam gec yattım sabaha karsı kabus gordum neye ugradıgımı sasırdım sabahta ıse zor yetıstım
dun aksam evde yalnızdım ben kocam gecedeydı oglumda kuzenındeydı ama benım kafam hep gel gıtlı oldugu ıcın bu ara
yan gelıp keyıf yapamadım
kafam mesgul cunku
psıkolog meselesıne gelınce kac tl gıdıyorsunuz @Bi kahve

edanın yasayacak up uzun mutlu omurlerı olsun ınsallah
eda daha once krese gıtmıstı dımı ılkokula baslayacaktınız hatta sız yanlıs hatırlamıyorum degıl mı?
araları cıdden cok azmıs
egede 18 subat dogumlu
buarada ben 25 ekım akrep
eda gıbı

Ay bende de var o gelgit çok dengesizim ben ya. Çocuklara karşı değil sadece hayata karşı da
Seansı 80 lira canım bizim ki.
Siz kaça gideceksiniz?

Anam bende İsra market in oradaydım Demirci ye bağlıydık.
Görüyormusun şansı. Orda dubleks te oturuyorum diye kaçtım 3+1 e. Tüm gün temizlik yapıyordum valla. Böylesi iyi anam düz ayak

sınavın orda caminin yanında oturuyorum; isra ya yürüme mesafesinde

Akrep derken dehşet zor insan valla ömrümü yidi ömrümü.
Biz başlicaz ilkokul a. Aslında rapor alabilirdik ama eşim yok verelim test te olumlu çıkınca yazdırdık.

Ay bende de var o gelgit çok dengesizim ben ya. Çocuklara karşı değil sadece hayata karşı da
Seansı 80 lira canım bizim ki.
Siz kaça gideceksiniz?
400 tl abboov
pedagogmuydu psikologmu ya bıseyde anlamıyorum bu seylerden ama

D damdan sana yazmayı unutmusum ben ya ,
butun bunlarla ıyı basedebılıyorsun
ben unıt okumadım, turk vatandasıda degıldım zaten . okuma sansım yoktu yanı vatansızken sonra babam okutayım senı ozele gonderelım dedı de ben butun bu yasam karmasasında bır cocuktan sonra okuyamam ben paramı kazanıcam dedım. pısmanmıyım sımdılık hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…