o test nasıl bişey ya , yani cocukla doktor yalnızmı kalıyorAkrep derkendehşet zor insan valla ömrümü yidi ömrümü.
Biz başlicaz ilkokul a. Aslında rapor alabilirdik ama eşim yok verelim test te olumlu çıkınca yazdırdık.
Baya yakınmışız ya. Kim bilir kaç kere karşılaştık. Alpiş te oturuyordum sonra a101 in karşına geçtim derken fsm de aldım soluğusınavın orda caminin yanında oturuyorum; isra ya yürüme mesafesinde
400 tlabboov
pedagogmuydu psikologmu ya bıseyde anlamıyorum bu seylerden ama
D damdan sana yazmayı unutmusum ben ya ,
butun bunlarla ıyı basedebılıyorsun
ben unıt okumadım, turk vatandasıda degıldım zaten . okuma sansım yoktu yanı vatansızken sonra babam okutayım senı ozele gonderelım dedı de ben butun bu yasam karmasasında bır cocuktan sonra okuyamam ben paramı kazanıcam dedım. pısmanmıyım sımdılık hayır
Evet çocukla yalnız kalıyor. Biz hep ilk giriyoruz sonra çıkıyoruz kızımla kalıyorlar. Yemek için oyun terapisine başlamışlar. Yemek yemediğine eda benim yüzümü çizmiş üzgün diye. Şimdi ben üzülmeyeyim gülen yüzüm olsun diye yemek yiyor çocuko test nasıl bişey ya , yani cocukla doktor yalnızmı kalıyor
şöyle bi olsaydı baksaydık ne yapılıyor ne ediliyor
400 müü oha. Çok yaw.400 tlabboov
pedagogmuydu psikologmu ya bıseyde anlamıyorum bu seylerden ama
D damdan sana yazmayı unutmusum ben ya ,
butun bunlarla ıyı basedebılıyorsun
ben unıt okumadım, turk vatandasıda degıldım zaten . okuma sansım yoktu yanı vatansızken sonra babam okutayım senı ozele gonderelım dedı de ben butun bu yasam karmasasında bır cocuktan sonra okuyamam ben paramı kazanıcam dedım. pısmanmıyım sımdılık hayır
6 yasında okula basladım ben400 müü oha. Çok yaw.
Bende okumadım aşık olup 20 yaşında evlenmeyi seçtim.
Okul olayını hiç sevmedim bennefret ettim hep. Kitap okurum bayılırım kitap okumaya ama okula gitmek işkence bana. Zaten artık 33 yaşındayım yaş gitti gittiii
şey peki ne diyorsunuz edayaEvet çocukla yalnız kalıyor. Biz hep ilk giriyoruz sonra çıkıyoruz kızımla kalıyorlar. Yemek için oyun terapisine başlamışlar. Yemek yemediğine eda benim yüzümü çizmiş üzgün diye. Şimdi ben üzülmeyeyim gülen yüzüm olsun diye yemek yiyor çocuk
hadi ya gercekten miEda uzun zaman önce sürekli elleri titriyordu, sadece tatlı yemek istiyordu yemediği zaman deli gibi saldırıyordu ortalığa yediği anda kendinden geçiyordu. Bir iki baktım çok su içmeye gece altına kaçırmaya başladı.okuldan da karnı ağrıyor diye aradılar mı aboooo ben tabi evhamlı ana hemen doktora. Anlattım şikayetleri. Ertesi sabah a kan tahlili aç gelin dedi. O gece uyumadım sabah gittik kan verdik. Sonuç bekle bekle çıkmaz allah ım sonunda çıktı. Doktor annesi haklıymışsın sizde şeker var dedi
Şimdi endokrin e başladık şekerin tipi nedir, sadece çocukluk şekerimi aile de yoğun var şeker onlardan mı aldı testler yapıldı sonuç bekliyoruz tabi diyet te yapıyoruz şeker yok. İlacı bıraktık testler için. İnşallah güzel sonuç alırız inşallah
Ben anlattım konuşma ablasına gidiyoruz dedim. Orda benimle babanla ilgili ne sorunun ne üzüntün varsa anlat kızmam sana, kırılmam da dedim. Zaten ben yanında olmicam dışarda seni beklicem dedim. Tabi ki eda ilk gittiğimizde girmek istemedi ama psikolog çok iyi şekilde geldi bekleme salonunda karşısına oturdu neden eda gelmiyorsun dedi. Eda eşimin arkasına saklandı saklanmak istiyorsan gel beraber oynayalım dedi ve eda hemen gittişey peki ne diyorsunuz edaya
ben egeye yürü psikologa gitcez desem çocugun hiç fikri yok
bendeBen de varim, bir cocuk annesiyim. Ikinci cocugu istiyorum ama korkuyorum. Ruh halim bu. Cok isteyip yapamamak..
Hemde ne zorlanma arkadaşımhadi ya gercekten mi
çok gecmiş olsun
zorlanıyormu eda şimdi?
çokta küçükler ama rabbim işte onlarada birer dayanma noktası vermiş
bende evhamlıyım ya yanı konu egeyle ben bir canavar oyle söyliyim
Egede hemen gitmez sanıyorum bi süre süründürür olayı ama bizim nasıl gelişir bilmiyorum acıkcasıBen anlattım konuşma ablasına gidiyoruz dedim. Orda benimle babanla ilgili ne sorunun ne üzüntün varsa anlat kızmam sana, kırılmam da dedim. Zaten ben yanında olmicam dışarda seni beklicem dedim. Tabi ki eda ilk gittiğimizde girmek istemedi ama psikolog çok iyi şekilde geldi bekleme salonunda karşısına oturdu neden eda gelmiyorsun dedi. Eda eşimin arkasına saklandı saklanmak istiyorsan gel beraber oynayalım dedi ve eda hemen gitti
Oyun var işin ucunda
bende
bende
ama benim sebeblerim var ellerim kollarım baglı.
kaç yaşında büyüğü
oy canım kıyamam yaHemde ne zorlanma arkadaşımistiyor çocuk dondurma anne diyor sokağa çıkmak istemiyorum bir yere gidince hemen şeker çikolata veriyorlar vermeyin desem de bir kereden birşey olmaz lafı duyuyorum sonra bana bir sinir geliyor ama eda istiyor yedikçe şekeri yüksek çıkıyor. Dün sabah yüksekti düşürene kadar hoplattıp zıplattım anca öyle düşüyor. Bir gece önce dondurma yedi tabi şeker yükseldi
Arada evham iyi oluyor eğer geç fark etseydim komaya girermiş allah korusun. Doktor sürekli senin sayende çıktı iyi ki amann çocuk işte yer şeker demedin getirdin yoksa daha kötü olurdu diyor.
ama çok küçükIki yasina az kaldi sayilir. Benim sebeplerim aylarca yatak dösek yatmam mide bulantisindan. Hayatimin en eziyetli dönemiydi ve korkudan yapamiyorum ikincisini.. Yine öyle yatacak olsam cocuguma bakamam. Ama istiyorum =( Yapamiyorum..
Bir de hep korkutuyorlar su sekilde: simdi yap ilerde zorlanirsin, cok zor olur unutup bir daha yenibastan bakmasi falan filan. Delirciiiim. Geriliyorum yahu, ister istemez etkileniyor insan. Simdi yaparsam zorlanmam ileride yaparsam zorlanirim diye inaniyorum artik beynime soktular iyice =(ama çok küçük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?