Evetttt bu da Bebe Style geyik sayfası , çıkın çıkın gelin ''Analar''

Akrep derken dehşet zor insan valla ömrümü yidi ömrümü.
Biz başlicaz ilkokul a. Aslında rapor alabilirdik ama eşim yok verelim test te olumlu çıkınca yazdırdık.
o test nasıl bişey ya , yani cocukla doktor yalnızmı kalıyor
şöyle bi olsaydı baksaydık ne yapılıyor ne ediliyor

sınavın orda caminin yanında oturuyorum; isra ya yürüme mesafesinde
Baya yakınmışız ya. Kim bilir kaç kere karşılaştık. Alpiş te oturuyordum sonra a101 in karşına geçtim derken fsm de aldım soluğu güzel yerler oralar sessiz sakin amma ev çok büyüktü bizim ondan istedim taşınmayı.

sen hayat üniversitesini bitirmişsin

daha ötesi mi var

o test nasıl bişey ya , yani cocukla doktor yalnızmı kalıyor
şöyle bi olsaydı baksaydık ne yapılıyor ne ediliyor
Evet çocukla yalnız kalıyor. Biz hep ilk giriyoruz sonra çıkıyoruz kızımla kalıyorlar. Yemek için oyun terapisine başlamışlar. Yemek yemediğine eda benim yüzümü çizmiş üzgün diye. Şimdi ben üzülmeyeyim gülen yüzüm olsun diye yemek yiyor çocuk

400 müü oha. Çok yaw.
Bende okumadım aşık olup 20 yaşında evlenmeyi seçtim.
Okul olayını hiç sevmedim ben nefret ettim hep. Kitap okurum bayılırım kitap okumaya ama okula gitmek işkence bana. Zaten artık 33 yaşındayım yaş gitti gittiii

işte bende diyorum hatta dün aksam düşündüm
hayır hayır bütün bunları ben yaşamış olamam
en kötüsü en berbat olanıda
bana göre ben sucsuzum( kim sucluyum der bide o var) bide arkadaş isyan etmiyorum bazen bunca dert sıkıntı fazla gibi geliyor
allaha şükür kafamı sokacak evim var yiyecek ekmeğimde var ama öyle uc noktalarda ve değiştirilmeyecek sıkıntılarım var ki,
niye ben değil ama neden sadece ben diyorum . sonucta giriş gelişme sonuc ise bütün nasibi sadece ben mi almalıyım ? herhalde öyleymiş ne diyim
D damdan

Son düzenleme:
6 yasında okula basladım ben
cok zor okuma yazma ogrendım
sınıfta en sonuncuydum dıyebılırım
bırazda o gunlerın ezıklıgıde var bende ege oyle olmasın dıyorum

şey peki ne diyorsunuz edaya
ben egeye yürü psikologa gitcez desem çocugun hiç fikri yok

Eda uzun zaman önce sürekli elleri titriyordu, sadece tatlı yemek istiyordu yemediği zaman deli gibi saldırıyordu ortalığa yediği anda kendinden geçiyordu. Bir iki baktım çok su içmeye gece altına kaçırmaya başladı.okuldan da karnı ağrıyor diye aradılar mı aboooo ben tabi evhamlı ana hemen doktora. Anlattım şikayetleri. Ertesi sabah a kan tahlili aç gelin dedi. O gece uyumadım sabah gittik kan verdik. Sonuç bekle bekle çıkmaz allah ım sonunda çıktı. Doktor annesi haklıymışsın sizde şeker var dedi
Şimdi endokrin e başladık şekerin tipi nedir, sadece çocukluk şekerimi aile de yoğun var şeker onlardan mı aldı testler yapıldı sonuç bekliyoruz tabi diyet te yapıyoruz şeker yok. İlacı bıraktık testler için. İnşallah güzel sonuç alırız inşallah

hadi ya gercekten mi
çok gecmiş olsun
zorlanıyormu eda şimdi?
çokta küçükler ama rabbim işte onlarada birer dayanma noktası vermiş
bende evhamlıyım ya yanı konu egeyle ben bir canavar oyle söyliyim

şey peki ne diyorsunuz edaya
ben egeye yürü psikologa gitcez desem çocugun hiç fikri yok
Ben anlattım konuşma ablasına gidiyoruz dedim. Orda benimle babanla ilgili ne sorunun ne üzüntün varsa anlat kızmam sana, kırılmam da dedim. Zaten ben yanında olmicam dışarda seni beklicem dedim. Tabi ki eda ilk gittiğimizde girmek istemedi ama psikolog çok iyi şekilde geldi bekleme salonunda karşısına oturdu neden eda gelmiyorsun dedi. Eda eşimin arkasına saklandı saklanmak istiyorsan gel beraber oynayalım dedi ve eda hemen gitti
Oyun var işin ucunda

Ben de varim, bir cocuk annesiyim. Ikinci cocugu istiyorum ama korkuyorum. Ruh halim bu. Cok isteyip yapamamak..

Ben de varim, bir cocuk annesiyim. Ikinci cocugu istiyorum ama korkuyorum. Ruh halim bu. Cok isteyip yapamamak..
bende
bende
ama benim sebeblerim var ellerim kollarım baglı.
kaç yaşında büyüğü

hadi ya gercekten mi
çok gecmiş olsun
zorlanıyormu eda şimdi?
çokta küçükler ama rabbim işte onlarada birer dayanma noktası vermiş
bende evhamlıyım ya yanı konu egeyle ben bir canavar oyle söyliyim
Hemde ne zorlanma arkadaşım istiyor çocuk dondurma anne diyor sokağa çıkmak istemiyorum bir yere gidince hemen şeker çikolata veriyorlar vermeyin desem de bir kereden birşey olmaz lafı duyuyorum sonra bana bir sinir geliyor ama eda istiyor yedikçe şekeri yüksek çıkıyor. Dün sabah yüksekti düşürene kadar hoplattıp zıplattım anca öyle düşüyor. Bir gece önce dondurma yedi tabi şeker yükseldi
Arada evham iyi oluyor eğer geç fark etseydim komaya girermiş allah korusun. Doktor sürekli senin sayende çıktı iyi ki amann çocuk işte yer şeker demedin getirdin yoksa daha kötü olurdu diyor.

Egede hemen gitmez sanıyorum bi süre süründürür olayı ama bizim nasıl gelişir bilmiyorum acıkcası

bende
bende
ama benim sebeblerim var ellerim kollarım baglı.
kaç yaşında büyüğü

Iki yasina az kaldi sayilir. Benim sebeplerim aylarca yatak dösek yatmam mide bulantisindan. Hayatimin en eziyetli dönemiydi ve korkudan yapamiyorum ikincisini.. Yine öyle yatacak olsam cocuguma bakamam. Ama istiyorum =( Yapamiyorum..

oy canım kıyamam ya
kilosu nasıl edanın? bir arkadasımın oglunda var baya kilolu cocuk h ep aglıyormus seker tatlı dıye .
lıght sutlerden tatlı fılan yapabılıyormusun yoksa komplemı yasak

Iki yasina az kaldi sayilir. Benim sebeplerim aylarca yatak dösek yatmam mide bulantisindan. Hayatimin en eziyetli dönemiydi ve korkudan yapamiyorum ikincisini.. Yine öyle yatacak olsam cocuguma bakamam. Ama istiyorum =( Yapamiyorum..
ama çok küçük

ama çok küçük
Bir de hep korkutuyorlar su sekilde: simdi yap ilerde zorlanirsin, cok zor olur unutup bir daha yenibastan bakmasi falan filan. Delirciiiim. Geriliyorum yahu, ister istemez etkileniyor insan. Simdi yaparsam zorlanmam ileride yaparsam zorlanirim diye inaniyorum artik beynime soktular iyice =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…