Evetttt bu da Bebe Style geyik sayfası , çıkın çıkın gelin ''Analar''

ege kısın 9da uyuyor
sabah 9 cıvarı kalkıyor
ama suanda ıyıce ıplerı elıne aldı
11-10 cok duzensız saatlerde uyuyor
sabahta anca oglen kalkıyor
ama artık okullar acılınca bu sekılde devam edemez
hem benımde kafam kazan gıbı oluyor bıraz kendımıde dınlemek ıstıyorum herkezler gıbı

ona katılıyorum ama
ben cok gecıktırdım artık olan oldu dıyorum
5.5 yasındayız bızde
esın ne dıyor bu duruma

Kız sen korunmayı bırakmadın mı? Ben seni buay kesin hamiledir diye bekliyordum.
bende oyle beklıyordumda babam hastalanınca fılan arada bı 10 gun kayıp var
erkenden reglı oldum
bı hayal kırıklıgı oldu yanı korunurken hamıle kaldıgım ıcın habıre , kendıme geldım
sımdı bı 3-5 ay korunucam su egenın mesele acıklıga kavussun ondan sonra ınsallah
ama ıcımden bı sebeb sen 1 cocukla kaldın gulum dıyor bana

ona katılıyorum ama
ben cok gecıktırdım artık olan oldu dıyorum
5.5 yasındayız bızde
esın ne dıyor bu duruma

Cesaretimiz yok henüz hadi yapalim diyemedik. Hep o günleri hatirliyoruz. eger plansiz bir hamile kalma durumum olursa isini bir süreligine birakacak mecburen. Hastanede serum yemem gerekiyor günasiri, hatirlamak dahi istemiyorum o günleri..
Yani isten babalik izni mi ne alicanak onu da gebeligimde aliriz diyoruz fakat mecburi sezeryan oluyorum bu sefer da yardima ihtiyacim olacak. durumlar böyle, arada kaldim

oy canım kıyamam ya
kilosu nasıl edanın? bir arkadasımın oglunda var baya kilolu cocuk h ep aglıyormus seker tatlı dıye .
lıght sutlerden tatlı fılan yapabılıyormusun yoksa komplemı yasak
17,600 kilosu çok zayıf. Şeker zayıflatıyor böyle.
Tatlandırıcı kesinlikle kullanmıyoruz doktor sakın ha onlar şekeri iki kat çıkarıyor gerçeğini yesin hafta da bir daha iyi diyor. Hafta da bir ödül oluyor. Ama o tabi daha çok istiyor.
Bugün iyi şekeri sabah ölçtük. Gece de tokluk bakıcaz kendi ölçüyor artık deliyor parmağını alıştı mecbur ölçmek zorundayız.
Buda bizim sınavımız çok şükür yine de sağlıklı.

dur dur baya baya hastanelık oluyorsun yanı
bende bı donem hamıleyken hastanede yattım
kadın mıde bulantısından kafasını kaldıramıyordu
yanı buyuk konusmımda
bakacak kımsenız yoksa valla ıyı cesaret dusunmek bıle canım

napcan mecbur artık kucucuk ona bıle alısmıs canım kıyamam

Niye bir çocukla kalasın yavrum daha dur.
Baban da Allah ın izniyle iyi oldu daha da iyi olucak stres olmasın baban, rahat etsin üzüntü gelmiyor böyle hastalığa işte.
Ben eda yı 7 sene sonra aldım kucağıma olmadı ilk başta sonra da hep hamile kaldım düştü. Küçüğüm e 4 ay yattım da geldi yoksa oda kanamadan gidiyordu.
Büyüdü 20 aylık oldu bile

Mide bulantisindan ben de o durumdaydim iste. Kayinvalidem yardimci olmuyor birseyim yokmus gibi davraniyorum yardim isteyebilecegim kimse yok. Kayinvalidem de tembel, bencil olunca o dönem 4 kilo falan vermistim. Ölmedigime sükrediyorum, insan cok da hassas oluyor isteyemiyorum kadin halimi görüp görmemis gibi davraninca. Ben de zayiftim diyor bana, biz de kusuyorduk falan diyor hep. Benim adim nazliya cikiyor. durumum bu. Zalime laf anlatamazsin. Bi keresinde iki büyük sise serum yemistim ve tuvalete hic cikmamistim. An an anladik vucudum ne kadar su kaybetmis. Yataktan tuvalete bile kalkamazdim. Aksama kadar beklerdim esimi gelsin bazen kaldirsin beni diye..
Ama görünce cocuklari cok istiyorum. Neden ben böyle oluyorum diye üzülüyorum. Herkes ne mutlu hamilelik geciriyor. Hergün gözyasi dökmüstüm sevinememistim gelecek cocuguma..Dertlendim baya bak üzüldüm =(

Bana mı denk geldi hiç mide bulantısı görmedim ben hamileliklerimde.
Normalde de mide bulantısı kabusum sürekli bulanır ama hamileyken tık diye kesiliyor.

öylemii neden olmamıstı pekı 7 sene baya uzun bır sure canım
allah uzun omurler versın evlatlarımıza ya

üzülme canım ya
yanı uzun uzun anlatıp sıkmak ıstemıyorum. ılk cocugum tup bebek , sonrada ıkı kere hamıle kaldım ama sonuc nıhayetıne ermıyor yanı kusmakla kalsa ıyı
berbat kanama oluyor
o yuzden bunada sukur demen gerekıyor

öylemii neden olmamıstı pekı 7 sene baya uzun bır sure canım
allah uzun omurler versın evlatlarımıza ya
Aminn canım. Psikolojikti sorun kv hem hayatımın hem psikolojimin içine edince psikolojim hormonlarımı baskılamış ondanmış. Antidepresan içmeye başladım 9 gün sonra hamile kalmışım eda ya.
Her hamileliğimde antidepresan la kaldım. Küçükte öyle
Daha istemiyorum bacım yeter iki kız. 4 yaş araları var. Allah olmayıpta isteyene versin. Korunuyoruz hani öyle çok sıkı değil ama 18 aydır öyle korunuyorum çok şükür hiç hamile kalmadım.

Ne sansliymissin bacim..
Kusma yönünden evet ama kanama yönünden berbattı. Sanki musluk açmışsın öyle kanamam olurdu. Ve iki kızımı da erken doğum yaptım. Büyük iyiydi küçük yoğınbakım da yattı.
Geçti bitti işte. Belki de ikinci de olmaz mide bulantısı het hamilelik farklı oluyor.

En sonuncusunu hatırlıyorum cute ne çok dua etmiştim sana. O zaman bende küçüğe hamile idim yanlış hatırlamıyorsam benimde kanamam olurdu. Ama rahatsızlığımız aynı değildi.
Bundan sonrası iyi olur inşallah. Doğurda sevek yaw bayılıyorum bebeklere.

Amin insallah. Herseyin bir zorlugu varmis. ben hep hastaydim ama bebegim cok saglikliydi, 4 kilo dogdu ben zayiflamama ragmen hatta. Size de gecmis olsun. Herkesin yüregi baska yerden yaniyor. Cok sükür yine de

Ama ikincisi farklı olan çok

Ben rahat bir hamilelik geçirdim eşim karışmasa doğuruncaya kadar bile çalışırdım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…