ege kısın 9da uyuyoruyku sıkıntısını ben oğlum gündüz uyurken çok çekerdim bir uyurdu 2-3 saat gece de 11 de yatardı
3 yaşıdna okula başladı dediler ki burda saat kolunu iki yana açınca yatılacak
o zamandan beri öyle yatıyor
yazın arada o saati geçsek de evde isek 10 u geçmedi; sabah da 7'de dikildi ama tepeme
Kız sen korunmayı bırakmadın mı? Ben seni buay kesin hamiledir diye bekliyordum.bende
bende
ama benim sebeblerim var ellerim kollarım baglı.
kaç yaşında büyüğü
ona katılıyorum amaBir de hep korkutuyorlar su sekilde: simdi yap ilerde zorlanirsin, cok zor olur unutup bir daha yenibastan bakmasi falan filan. Delirciiiim. Geriliyorum yahu, ister istemez etkileniyor insan. Simdi yaparsam zorlanmam ileride yaparsam zorlanirim diye inaniyorum artik beynime soktular iyice =(
bende oyle beklıyordumda babam hastalanınca fılan arada bı 10 gun kayıp varKız sen korunmayı bırakmadın mı? Ben seni buay kesin hamiledir diye bekliyordum.
ona katılıyorum ama
ben cok gecıktırdım artık olan oldu dıyorum
5.5 yasındayız bızde
esın ne dıyor bu duruma
17,600 kilosu çok zayıf. Şeker zayıflatıyor böyle.oy canım kıyamam ya
kilosu nasıl edanın? bir arkadasımın oglunda var baya kilolu cocuk h ep aglıyormus seker tatlı dıye .
lıght sutlerden tatlı fılan yapabılıyormusun yoksa komplemı yasak
dur dur baya baya hastanelık oluyorsun yanıCesaretimiz yok henüz hadi yapalim diyemedik. Hep o günleri hatirliyoruz. eger plansiz bir hamile kalma durumum olursa isini bir süreligine birakacak mecburen. Hastanede serum yemem gerekiyor günasiri, hatirlamak dahi istemiyorum o günleri..
Yani isten babalik izni mi ne alicanak onu da gebeligimde aliriz diyoruz fakat mecburi sezeryan oluyorum bu sefer da yardima ihtiyacim olacak. durumlar böyle, arada kaldim
napcan mecbur artık kucucuk ona bıle alısmıs canım kıyamam17,600 kilosu çok zayıf. Şeker zayıflatıyor böyle.
Tatlandırıcı kesinlikle kullanmıyoruz doktor sakın ha onlar şekeri iki kat çıkarıyor gerçeğini yesin hafta da bir daha iyi diyor. Hafta da bir ödül oluyor. Ama o tabi daha çok istiyor.
Bugün iyi şekeri sabah ölçtük. Gece de tokluk bakıcaz kendi ölçüyor artık deliyor parmağını alıştı mecbur ölçmek zorundayız.
Buda bizim sınavımız çok şükür yine de sağlıklı.
Niye bir çocukla kalasın yavrum daha dur.bende oyle beklıyordumda babam hastalanınca fılan arada bı 10 gun kayıp var
erkenden reglı oldum
bı hayal kırıklıgı oldu yanı korunurken hamıle kaldıgım ıcın habıre , kendıme geldım
sımdı bı 3-5 ay korunucam su egenın mesele acıklıga kavussun ondan sonra ınsallah
ama ıcımden bı sebeb sen 1 cocukla kaldın gulum dıyor bana
dur dur baya baya hastanelık oluyorsun yanı
bende bı donem hamıleyken hastanede yattım
kadın mıde bulantısından kafasını kaldıramıyordu
yanı buyuk konusmımda
bakacak kımsenız yoksa valla ıyı cesaret dusunmek bıle canım
Bana mı denk geldi hiç mide bulantısı görmedim ben hamileliklerimde.
Normalde de mide bulantısı kabusum sürekli bulanır ama hamileyken tık diye kesiliyor.
öylemii neden olmamıstı pekı 7 sene baya uzun bır sure canımNiye bir çocukla kalasın yavrum daha dur.
Baban da Allah ın izniyle iyi oldu daha da iyi olucak stres olmasın baban, rahat etsin üzüntü gelmiyor böyle hastalığa işte.
Ben eda yı 7 sene sonra aldım kucağımaolmadı ilk başta sonra da hep hamile kaldım düştü. Küçüğüm e 4 ay yattım da geldi yoksa oda kanamadan gidiyordu.
Büyüdü 20 aylık oldu bile
üzülme canım yaMide bulantisindan ben de o durumdaydim iste. Kayinvalidem yardimci olmuyor birseyim yokmus gibi davraniyorum yardim isteyebilecegim kimse yok. Kayinvalidem de tembel, bencil olunca o dönem 4 kilo falan vermistim. Ölmedigime sükrediyorum, insan cok da hassas oluyor isteyemiyorum kadin halimi görüp görmemis gibi davraninca. Ben de zayiftim diyor bana, biz de kusuyorduk falan diyor hep. Benim adim nazliya cikiyor. durumum bu. Zalime laf anlatamazsin. Bi keresinde iki büyük sise serum yemistim ve tuvalete hic cikmamistim. An an anladik vucudum ne kadar su kaybetmis. Yataktan tuvalete bile kalkamazdim. Aksama kadar beklerdim esimi gelsin bazen kaldirsin beni diye..
Ama görünce cocuklari cok istiyorum. Neden ben böyle oluyorum diye üzülüyorum. Herkes ne mutlu hamilelik geciriyor. Hergün gözyasi dökmüstüm sevinememistim gelecek cocuguma..Dertlendim baya bak üzüldüm =(
Aminn canım. Psikolojikti sorun kv hem hayatımın hem psikolojimin içine edince psikolojim hormonlarımı baskılamış ondanmış. Antidepresan içmeye başladım 9 gün sonra hamile kalmışım eda ya.öylemii neden olmamıstı pekı 7 sene baya uzun bır sure canım
allah uzun omurler versın evlatlarımıza ya
Kusma yönünden evet ama kanama yönünden berbattı. Sanki musluk açmışsın öyle kanamam olurdu. Ve iki kızımı da erken doğum yaptım. Büyük iyiydi küçük yoğınbakım da yattı.Ne sansliymissin bacim..
En sonuncusunu hatırlıyorum cuteüzülme canım ya
yanı uzun uzun anlatıp sıkmak ıstemıyorum. ılk cocugum tup bebek , sonrada ıkı kere hamıle kaldım ama sonuc nıhayetıne ermıyor yanı kusmakla kalsa ıyı
berbat kanama oluyor
o yuzden bunada sukur demen gerekıyor
Kusma yönünden evet ama kanama yönünden berbattı. Sanki musluk açmışsın öyle kanamam olurdu. Ve iki kızımı da erken doğum yaptım. Büyük iyiydi küçük yoğınbakım da yattı.
Geçti bitti işte. Belki de ikinci de olmaz mide bulantısı het hamilelik farklı oluyor.
Mide bulantisindan ben de o durumdaydim iste. Kayinvalidem yardimci olmuyor birseyim yokmus gibi davraniyorum yardim isteyebilecegim kimse yok. Kayinvalidem de tembel, bencil olunca o dönem 4 kilo falan vermistim. Ölmedigime sükrediyorum, insan cok da hassas oluyor isteyemiyorum kadin halimi görüp görmemis gibi davraninca. Ben de zayiftim diyor bana, biz de kusuyorduk falan diyor hep. Benim adim nazliya cikiyor. durumum bu. Zalime laf anlatamazsin. Bi keresinde iki büyük sise serum yemistim ve tuvalete hic cikmamistim. An an anladik vucudum ne kadar su kaybetmis. Yataktan tuvalete bile kalkamazdim. Aksama kadar beklerdim esimi gelsin bazen kaldirsin beni diye..
Ama görünce cocuklari cok istiyorum. Neden ben böyle oluyorum diye üzülüyorum. Herkes ne mutlu hamilelik geciriyor. Hergün gözyasi dökmüstüm sevinememistim gelecek cocuguma..Dertlendim baya bak üzüldüm =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?