- Konu Sahibi missplayful
-
herkes bir sürü tavsiye vermiş ben çalışan bir insan hepsini nasıl uygular diye düşünüyorum halaben haftanaın 7 günü çalışıyorum, öğretmenim okuldan çıkınca da evde en az 2 saat okul işleri ile uğraşıyorum. haftada 2 kez cam silmek mi ayda bir kez o da canım isterse. enerjinin düşük olması yorgun olman çok normal bence. yaşadıkların işin kesinlikle. ben de bir dönem bu şekilde inanılmaz yorgun, tembel ve dağınıktım. hayatımı düzene sokan spora başlamak oldu. inan bana 1 haftadan sonra enerjiden yerinde duramıyorsun. plates , aerobik belki de koşu bandı kendine gelmene yardımcı olur. hem spor mutluluk hormonu salgılamanı sağlar. ben kendime geldim belki sende de işe yarar.
Canim bende takmazdim ama su anda yatak odamizda kiyafetlerden yerlerde kucuk dagciklar olusmus durumda.. 2-3 saat sonra ustlerinden atlayarak yatagi bulup uyumaya calisacagim. Durum vahim oyle evi aslinda azicik danigik pis olupta cok abartan bayanlardan olabilsem keske bende... Yok bir ustteki arkadasinda dedigi gibi ben plan yapip gunlere boleyim bakalim ise yarayacak mi?
Ancak haftasonlari icin gundelikci tutabilirim ama esimde bende para birikrtiriyoruz acikcasi almak istediklerimiz var yardimic tutmaya hayatta yanasmaz... Isin kotusu adamacagizda alisti ve kabul etti. Ikimizde pissiz tembeliz dengimizi bulduk diyorD Yani bir iki sikayet etti bakti kendiside benden beter o da artik bisi demiyor Ya ben sakaya vurdum olayi ama be eve misafir alamiyorum utancimdan. Esimin arabasi deseniz oyle allahim yedigi cikolatanin copunu , hamburgerin kabini, muzun kabugunu atmis arabanin arka koltuguna o kadar yani... Ben eve misafir sokamiyorum o arabasina arkadaslarini alamiyor ikimizde utancimizdan kivrniyoruz ... Yarin ben esimi bi zorlyim gitsin arabayi temizlesin ben kendimi ev isine veriyim... yoksa pisligimizde bogulucaz
Canim sagol burdaki her oneriyi hayata gecirmeye calisiyorum. Dun aksam gene 3 te ciktim isten mecburen insan uyuyamiyor o kadar gec olunca saat..neyse esim evi supurmustu salonu toparlamisti cok sevindim. Onunlada konustum beni isten almaya gelir hep korktugum icin .Yatak odasina kirli sepeti koydum ama ona ikinci bir dolap veya sifonyer gibi birsey almayi teklif ettim boylece sigmayan giysiler oraya kolayca organize edilebilir.Bugun almaya gidecegiz.Ikea var burada orada cok guzel ev esyalarini ivir zivir organize etmek icin kutular kucuk dolaplar var onlardan da almayi dusunuyorum.
Bu arada bocek o sirada tum apartmanin sorunuymus apartman gorevlileri gelip her daireyi ilacladilar herkes o donem sikayetciymis. Ben her yere ufak bocek yemleri koydum nolur nomaz diye. Sonra copleri her gun attiriyorum esime. Oda kokulari aldim otomatik fisfisli olan. Yemek artigi ortada kalmasin diye dikkat ediyorum, Nadirde olsa arada tek tuk gordugum oluyo ilaclanmasina ragmen ama nerden geliyor o tek tuk bilmiyorum ama komsularimlada konustum onlardada ayni sorun varmis.
.
burda bilgisayarin basinda oturana kadar kalkinda bir isinizi halledin en azindan biri bitmis olur
isleri biriktirmeyin
sürekli yorgun ve halsiz hissediyorsaniz kenidnizi bi doktora görünün belki tibbi bir sonununuz vardir
devamli olarak temizlikci tutamayacaksaniz birkeresine iki kadin cagirin evi bastan assagiya temizlesinler daha sonra dagitmamaya özen gösterin, isleri arkasini birakmayin ki ayni hale gelmesin
bizde yapilmamis bir is oldugu zaman ben bilgisayarin yada derslerimin basina oturamam, o is dürter beni sürekli kalk beni hallet diye
.
valla maşallah ne genişsiniz,bende kendime dağınık diyordum -i ben günde en az 3 kere süpürge açıyorum oğlumun döktükleri yüüznden..ve bulaşıkları mutlaka akıtıp makineye koyarım..yemekte evliliğin başlarında çok oturmuyor evet doğru,heleki yemek ayıran bi kocan varsa ama zamanla eşinle ikinizin sevdiği yemekleri keşfet onalrı yap..yemek yapmaya çok vaktin yoksa pratik bişeyler yap,mesela yoğun bi günümmü alıyorum 1 şiişe bezelye atıyorum ocağayanına pilav 10dk.da,salata yoğurt geçti gitti..yada alıyorum bir şişe közlenişm patlıcan ,bi alinazik yapıyorum(eşimle ikimiz bayılırız) yanıada kahvaltılık bişeyler geçti gitti..bazemnde patates biber kızartması,yada kemiksiz tavuğu doğrat kasaba bi yıka at tavaya kızarsın yanınada çay tamam.. benimde evim genelde dağılıyor ama şunu unutma kiii SEn TOPLAMAZSAN KİMSE TOPLAMAYACAK HEP ÖYLE KALACAK..o yüzden bi yerden başla..hatta ilk önüne gelen dağınıklığı kaldır..çamaşır mı geldi katla git,mutfaga mı girdin akıt git..
Waouww süper :13: Senin için listeledim:
Yatak odasina kirli sepeti gelmi$
Eni$te oturma odasini toparlami$
Eni$te oturma odasini süpürmü$
Yatak odasina dolap veya $ifonyer bakiliyor Ikea'dan
Ivir zivir için küçük dolaplar / kutucuklar bakiliyor
Odalara oda kokulari alinmi$
Ufak böcek yemleri konmu$
E$iniz arabasini temizlemi$
Marketten alinanlar hemen yerlerine yerle$tirilmi$
Bula$iklar yikaniliyor
Yapilcak ba$ka nelerin var? Yaz buraya biz seni buradan takip edelim.
3 gün olmu$ bir çok $ey yapmi$sin(iz) kendine ve e$ine haksizlik yapma!
Bak isteyince bir$eyler oluyor...
+ Banyo da ki makyaj malzemeleri için de Ikea da güzel kutucuklar var aslinda onlardan alabilirsin.
+ Yatak odasinda ki çekmece için de böle göz göz ayirabilcegin kuma$tan veya plastikten bir ürün var (ismini bilemiyorum) onu çekmeceye yerle$tiriyorsun ve her ayri bölüme bir çift çorap koyabilirsin :)
+ e$siz olanlari bi kenara koy $imdilik bulduklarini içine at sonra çift olanlari bu çekmeceye koyarsin. (benimkiler çekmecede.. senin ba$ka bir yerin varsa bunu geç!
+ Köpegin bakimini kim yapiyor? Haftalik mi oluyor? Bir hafta sen, diger hafta e$in yapsin bunu konu$un
+ Evde bulunan ufak böcekler nasil bir$ey? Karinca mi? Karincalarin lavanta dan ho$lanmadigini biliyorum. Istersen yerleri lavanta kokulu ilaçla sil hem güzel bir koku sizi rahatsiz etmez.
+ Orada havalar güzel galiba burada kl$ var... Tam da camlarin silinebilcegi güzel havalar e$inizle bunu birlikte yapin bence
+ ... ba$ka ne vardi yapilcak? Aklima bunlar geldi...
canım hiç gözünde büyütme çok olunca bazen katlaması daha zevkli oluyor burada seni yargılayanları da ayrıca kınıyorum ne güzel bişeylerin farkına varmışsın yardım istiyorsun .Amacımız seni kınamak değil yardımcı olmak olmalı.Zira herkesin bir eksiği varKatlanilcak camasirlar!!!!!!!! Koltukta bir dag olustu bir sonraki hedefim onlari katlamak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?