- Konu Sahibi asii nuran
-
Eşiniz evlılıkten bi haber?Nereye gıdıo acaba?merhaba
Eşimle h.sonu ufak bir tartışma yaşadık çok büyütülecek bir şey değil di Kendisi tartışma esnasında dışarı çıktı dedim 1 2 saate gelir heralde gece 12 oldu gelmedi bende aramadım ve 2 gündür de eve gelmedi bende aramadım çünkü genelde böyle yapar tartışma olunca eve gelmez açıklaması ise gelsem ne olucak gene kavga edicezdir? ne yapılmalı bu durumda
Bir iki saat sakinleşmek için iyi de 2 gün olmaz tabi.merhaba
Eşimle h.sonu ufak bir tartışma yaşadık çok büyütülecek bir şey değil di Kendisi tartışma esnasında dışarı çıktı dedim 1 2 saate gelir heralde gece 12 oldu gelmedi bende aramadım ve 2 gündür de eve gelmedi bende aramadım çünkü genelde böyle yapar tartışma olunca eve gelmez açıklaması ise gelsem ne olucak gene kavga edicezdir? ne yapılmalı bu durumda
Sorun gitmesi değil de, nereye gittiği.merhaba
Sevgiliyken tartıştığımız zamanlar oldu elbette. Bir süre ayrı şehirlerdeydik o zaman telefonda tartışırdık ve ben çok rahatsız olurdum bu durumdan. O da aynı şekilde ama gençliğin ve mesafenin etkileri vardı üzerimizde. Beraber yaşamaya başladıktan sonra birbirimizi tanıdık. Bugün tuhaf karşılanınca bu durum kendisine de sordum hatta biz neden tartışmıyoruz diye o da neden tartışalım ki dedi. Tartışmamak iletişim kopukluğu ya da birbirini umursamamak oluyormuş, birbirimizle hep aynı fikirde miyiz dedim. Kendimden şüphe ettim yani. O da yooo hep aynı fikirde değiliz ama düşüncelerimizi birbirimize açıklıkla dile getirebiliyoruz, konuşabiliyoruz aksine iyi bir iletişimimiz var dedi. İyi o zaman dedim ben de.Kavgadan bahsetmiyorum ama gercekten 10 senedir hic mi tartismadiniz? Nedense bana cok ilginc geldi bu durum. Belki de esimle sevgili oldugumuz zamanlar sirf ofke kontrolunu gorebilmek adina anlamsizca tartisma cikardigim icindir :)
Sizde gidin bi yere geldiğinde bulamasın diyecektim de çocukla zor olur ya da yapılabilir de. Böyle saçmalık görmedim benvar bi tane
Hadi iki saati anlarimda iki gun ne demek! Yeni bir tartsma sebebi bencemerhaba
Tartışmamakta normal değil gibi gelio bana ,bilemedimm....Çok şükür 10 senedir hiç tartışmadığımız için böyle bir huyu olup olmadığını bilmiyorum. Ama bana göre yanlış bir tutum. Eşinizin hareketi bana normal gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?