- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.475
- 548
- Konu Sahibi asii nuran
-
İyi de daha önce 15-20 eve gelmediği olmuş ne yapıyor o arada bu adam.işte ne yapıyorsa ortaya çıkaramıyorum bi türlü elimde tek bir kanıt bile yok bulamıyorum
bende ne yapıcagımı soruyorum işte para yok mesela nasıl gidicemİyi de daha önce 15-20 eve gelmediği olmuş ne yapıyor o arada bu adam.
İlla birşeyleri gözünüzle görmeniz mi lazım?
Otel araması vardı eski konularınızda.
Zaten siz ve çocuğunuz eşinizin umurunda olsanız o kadar gün birakıp gidemez sizi. Normal olan hiçbiri evlilikte yaşanmıyor bunlar.
Hic tartismamak anormal bir durum degilmi her evlilikte tartisna olur olmadi diyen yalan soylerÇok şükür 10 senedir hiç tartışmadığımız için böyle bir huyu olup olmadığını bilmiyorum. Ama bana göre yanlış bir tutum. Eşinizin hareketi bana normal gelmedi.
bilmiyorum ki nerde kaldıgını
Baska bir kadına gidiyo olmasınNasil yani?
İlk defa olmamış bu olay...
Bu adamin annesi babasi yokmu? Yani bari onlara haber verin...iki gündür ortada yok, oğlunuza sahip çıkın diye saydırın. Bu ne böyle
Bir önceki konunuzu Nisan Ayında açmışsınız, o zamanda eşiniz 20 gün gelmemiş para da bırakmamış.bende ne yapıcagımı soruyorum işte para yok mesela nasıl gidicem
evet haklısınız hiç birşey yapmadım düzeldi diyerek müstehak bana diğmiBir önceki konunuzu Nisan Ayında açmışsınız, o zamanda eşiniz 20 gün gelmemiş para da bırakmamış.
O zamandan beri ne yaptınız? Yargılamak için sormuyorum bunu.
Böyle bir eşiniz var, herşey ortadayken iş başvurusu yapıp çalışmanız gerekirdi. Yada imkanlarınız dahilinde kenara azda olsa para koymayı düşünebilirdiniz.
Yani şuan yaşadığınız şey pat diye olmadığı için önlem alacak zamanınız da varmış esasında. Ama siz eşinizi bir şekilde ikna edip geri çağırıp hicbirsey olmamış gibi yaşayıp, kendinizi ve evladınızı garantiye alacak adımlar atmazsanız, ne yapayım şimdi paramda yok, nasıl gideyim noktasına geleceksiniz her seferinde.
Gerçekten gitmek gibi bir derdiniz varsa ailenizden, kardesinizden yakın bir arkadaşınızdan borç alıp gidebilirsiniz. Ama geri dönecekseniz gitmenizin de çok anlamı yok zaten.
Benim yaşantımda anormal değil. Benim normalim bu. Belki 17 yıllık iş hayatında birçok farklı kimi zaman inanılmaz sorunlu insanlarla muhatap olmanın verdiği bir sabır ya da sinirleri alınmış gibi olma durumu belki de geçmişte yaşadığım aile hayatını kendi ailemde yaşamamak için oluşturduğum kişilik hali, belki de otokontrol bilemiyorum.Hic tartismamak anormal bir durum degilmi her evlilikte tartisna olur olmadi diyen yalan soyler
Baska bir kadına gidiyo olmasın
Zaten hicbir otel musterisi hakkinda bilgi vermez. Esin ayarlamis olamaz mi en kotu? Yani sirf bu sebepten inandim deme lutfen.otele gittim daha sonra ara ara hep aradım oteli ama eşimin adında hiç kayıt yok asla ulaşamadım
Valla inanirim. Benim esim de oyle. Polis olmasina ragmen ki bu meslegin ne kadar sinirleri yiprattigini bilirsiniz. Inanilmaz sakin bir adamdir. Sesini yukseltmez. Is yerinde hic gozlemlemedim tabi ama bana,kizimiza,anne babasina, benim anne babama , arkadaslarina karsi falan hep sakindir. Sinirlense bile inanilmaz kontrol eder kendini. Masallah diyeyimBenim yaşantımda anormal değil. Benim normalim bu. Belki 17 yıllık iş hayatında birçok farklı kimi zaman inanılmaz sorunlu insanlarla muhatap olmanın verdiği bir sabır ya da sinirleri alınmış gibi olma durumu belki de geçmişte yaşadığım aile hayatını kendi ailemde yaşamamak için oluşturduğum kişilik hali, belki de otokontrol bilemiyorum.
Çok haklısın, benim evlenmeme sebebim bu karaktersiz adamlar.Ahhahha ama napiyim, Allah aşkına sen söyle konuların bak karakterleri evli kalınacak adamlar mı?sonra boşan diyince suçlu oluyoruz.
Maşallah. Allah bozmasın.Valla inanirim. Benim esim de oyle. Polis olmasina ragmen ki bu meslegin ne kadar sinirleri yiprattigini bilirsiniz. Inanilmaz sakin bir adamdir. Sesini yukseltmez. Is yerinde hic gozlemlemedim tabi ama bana,kizimiza,anne babasina, benim anne babama , arkadaslarina karsi falan hep sakindir. Sinirlense bile inanilmaz kontrol eder kendini. Masallah diyeyim
Hatta babam bana bir keresinde yavrum bu adamin sinirleri dogarken mi alinmis acaba diyr sormustuOyle sakindir.
Geri dönünce de ben almam evemerhaba
Eşimle h.sonu ufak bir tartışma yaşadık çok büyütülecek bir şey değil di Kendisi tartışma esnasında dışarı çıktı dedim 1 2 saate gelir heralde gece 12 oldu gelmedi bende aramadım ve 2 gündür de eve gelmedi bende aramadım çünkü genelde böyle yapar tartışma olunca eve gelmez açıklaması ise gelsem ne olucak gene kavga edicezdir? ne yapılmalı bu durumda
Bana düşmez böyle birşey söylemek ama insan sürekli aynı hataları yapmamalı. Aynı hataya sürekli düşüyorsa da kimseyi suclamamalı düştüğü durum için.evet haklısınız hiç birşey yapmadım düzeldi diyerek müstehak bana diğmi
AmiinMaşallah. Allah bozmasın.
Geri dönmüşGeri dönünce de ben almam eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?